قیمت طلا امروز




 روزنامه پیام ما / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

تجهیز مدارس به انرژی خورشیدی

تا پایان شهریورماه ۱۲ هزار مدرسه به نیروگاه خورشیدی مجهز می‌شوند. این طرح با ظرفیت ۶۰ مگاوات در راستای توسعه پایدار و مدیریت انرژی اجرا می‌شود.
 تجهیز مدارس به انرژی خورشیدی
تحول در مدیریت انرژی مدارس کشور

با هدف افزایش بهره‌وری انرژی و کاهش وابستگی به شبکه سراسری برق، سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) عملیات نصب نیروگاه‌های خورشیدی را در مدارس آغاز کرده است. ربابه عبداللهی، رئیس گروه توسعه و نظارت بر طرح‌های مقیاس کوچک ساتبا، با اعلام اینکه تجهیزات لازم به تمامی استان‌ها ارسال شده، از پیشرفت سریع عملیات نصب خبر داد. جزئیات فنی و چشم‌انداز پروژه

بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، در فاز نخست این طرح، ۱۲ هزار مدرسه به سیستم‌های خورشیدی با ظرفیت ۵ کیلووات مجهز خواهند شد. بهره‌برداری از این نیروگاه‌ها تا پایان شهریورماه نهایی می‌شود که مجموع ظرفیت تولید برق خورشیدی مدارس را به ۶۰ مگاوات می‌رساند.

عبداللهی با اشاره به پتانسیل بالای کشور در این حوزه تصریح کرد: «در مجموع حدود ۸۲ هزار مدرسه در سراسر ایران ظرفیت نصب نیروگاه‌های خورشیدی را دارند. این ۱۲ هزار مدرسه تنها فاز نخست از برنامه‌ای گسترده‌تر است که با هدف ارتقای شاخص‌های توسعه پایدار و مدیریت انرژی در فضای آموزشی کشور تدوین شده است.» اهمیت زیست‌محیطی و اقتصادی

اجرای این طرح، علاوه بر کاهش بار مالی هزینه‌های انرژی برای سیستم آموزشی، گامی عملی در مسیر حفاظت از محیط زیست و کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای است. استقرار این زیرساخت‌ها در مدارس، ضمن کمک به توازن شبکه برق، فرهنگ‌سازی استفاده از انرژی‌های پاک را در نسل آینده نهادینه می‌کند. با تأمین منابع مالی جدید و تداوم حمایت‌های دولتی، فازهای بعدی این طرح برای تجهیز سایر مدارس در دست بررسی قرار خواهد گرفت.

 



 تماشا کنید: از «تحریم نعمت است» تا «جنگ نعمت است» / پروژه تازه رادیکال‌ها: القا کنید جنگ هیچ هزینه اقتصادی و انسانی ندارد!

تماشا کنید: از «تحریم نعمت است» تا «جنگ نعمت است» / پروژه تازه رادیکال‌ها: القا کنید جنگ هیچ هزینه اقتصادی و انسانی ندارد!

به نظر می رسد مثلث رادیکال ها پروژه تازه ای را کلید زده اند، تبدیل هرگونه صلح به تسلیم در اذهان و ادامه بی هزینه جنگ!

 وزیر میراث فرهنگی در پیامی به استاندار کهگیلویه و بویراحمد، درگذشت جمعی از بستگان او را تسلیت گفت

وزیر میراث فرهنگی در پیامی به استاندار کهگیلویه و بویراحمد، درگذشت جمعی از بستگان او را تسلیت گفت

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در پیامی، ضمن ابراز همدردی با یدالله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، درگذشت جمعی از بستگان وی را تسلیت گفت.

 مسابقه ۱۰۷۰۱۲۴ نفری + اینفوگرافیک

مسابقه ۱۰۷۰۱۲۴ نفری + اینفوگرافیک

ماراتن دانش‌آموزان برای ورود به دانشگاه، پنج‌شنبه و جمعه برگزار می‌شود. اگر می خواهید از جزئیات کامل کنکور ۱۴۰۵، مهمترین آزمون کشور مطلع شوید، داده نما زیر را ببینید.

 رئیس تحریک امت واحده پاکستان به آیت‌الله سید حسن خمینی تسلیت گفت

رئیس تحریک امت واحده پاکستان به آیت‌الله سید حسن خمینی تسلیت گفت

رئیس تحریک امت واحده پاکستان با صدور پیامی درگذشت مادر همسر آیت‌الله سید حسن خمینی را تسلیت گفت و برای آن فقیده سعیده، علوّ درجات، رفعت مقام و رحمت و رضوان الهی مسألت کرد.

 حکمرانی طلا با دعوای بازار سنتی و آنلاین تمام شد؛ شکاف همچنان پابرجاست - پیوست

حکمرانی طلا با دعوای بازار سنتی و آنلاین تمام شد؛ شکاف همچنان پابرجاست - پیوست

اختلاف میان فعالان بازار سنتی و پلتفرم‌های آنلاین در پنل حکمرانی طلای آنلاین در همایش «زرآتی» بالا گرفت و بار دیگر شکاف میان این بازیگران را بیش از پیش نشان داد؛ از اتهام قیمت‌سازی و نگرانی از آسیب به تولید تا تاکید پلتفرم‌ها بر ضرورت تنظیم‌گری متناسب با ماهیت فین‌تک. مجموعه این اختلاف‌ها نشان می‌دهد

 چیتگر؛ رد یک جنایت عجیب میان درختان / درخت‌ها قبل از مرگ زخمی شده بودند

چیتگر؛ رد یک جنایت عجیب میان درختان / درخت‌ها قبل از مرگ زخمی شده بودند

در برخی نقاط، نشانه‌هایی از خراش‌های عمیق روی تنه درختان دیده می‌شود؛ خراش‌هایی که به نظر می‌رسد با ابزار نوک‌تیز ایجاد شده‌اند. از محل این زخم‌ها، شیره یا ر...

 تقدیر الزیدی از حمایت ایران طی جنگ با داعش

تقدیر الزیدی از حمایت ایران طی جنگ با داعش

نخست‌وزیر عراق در دیدار با رئیس مجلس شورای اسلامی ایران، حمایت ایران از عراق طی جنگ علیه داعش را تحسین کرد.

 برای «فارس» حساسیم؛ برای «فارسی» چطور؟

برای «فارس» حساسیم؛ برای «فارسی» چطور؟

تهران-ایرنا-چرا گاهی در مهم‌ترین پیام‌های رسمی، «فارسی» به حاشیه می‌رود؟ انتشار پیام برخی مقام‌های ایرانی به زبان انگلیسی، بار دیگر نسبت میان زبان، هویت و مخاطب را به بحث گذاشته است. آیا نباید نخستین مخاطب پیام‌های رسمی ایران در قدم اول، با زبان رسمی ایران یعنی فارسی‌ مواجه شود؟