قیمت طلا امروز




 سایت عصر خبر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

سوال نماینده تهران از رییس صداوسیما؛ چرا اعصاب مردم را خُرد می‌کنید؟!/ ‏چرا «رسانه‌ی ملّی» را به «سرانه ترامپ» تبدیل کردید؟! + تصویر

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در توئیتی از صداوسیما انتقاد کرد
 سوال نماینده تهران از رییس صداوسیما؛ چرا اعصاب مردم را خُرد می‌کنید؟!/ ‏چرا «رسانه‌ی ملّی» را به «سرانه ترامپ» تبدیل کردید؟! + تصویر

به گزارش خبرگزاری عصر خبر مجتبی زارعی، نماینده مجلس دوازدهم در حساب کاربری توئیتر خود نوشت:

رئیس سازمان صدا و سیما

‏معاون سیاسی صدا وسیما

‏سلام علیکم

چرا اعصاب مردم را خُرد می‌کنید؟!

‏چرا “رسانه‌ی ملّی” را به “سرانه ترامپ” تبدیل کردید؟!

‏بدون اعتنا به تذکر کارشناسانِ وطن خواه امشب هم مجددا رسانه‌ی ملّی را بیش از گذشته به رسانه‌ی ترامپ تبدیل کردید؛ “صوت ترامپ” و “تصویر توییت”‌های ترامپ را در رسانه‌ی ملّی چرا ضریب می‌دهید؟!

مگر شما بعضا در سایر شبکه‌ها دیگر بخش‌های حاکمیت از جمله تیم مذاکرات و تفاهم نامه را به هم سخنی و هم صدایی با قاتلِ امام شهید متهم نمی‌کنید پس چرا اگر صوت و تصویر و بلوف‌های ترامپ را از برنامه‌ی خاص شبکه خبر حذف کنید چیزی برای جهادِ مقدس تبیین در جعبه ابزار این شبکه باقی نمی‌ماند؟!

آیا غیر از ترامپِ قاتل و فاسد، شاخص و وسایل مهذّب و مقدسِ اثباتی و ایجابی دیگری برای تبیین قدرت ملّی و کمک به افکار عمومی و مقابله با جنگ های شناختی جنایت کاران ندارید ؟!

اینک پس از بارها تذکرات دلسوزان در این باره ، ناشی گری شما در معتبر سازی ترامپ در سپهر عمومی محرز و ظلمی مضاعف به جمهوری اسلامی است ؛ ولو این که با بخش هایی از دولت و تیم مذاکره و تفاهم نامه مخالف بوده و هستید اما چرا با شمشیر جنایتکارانه ترامپ که با آن جان مبارک و ثاراللهی خامنه ای شهید و هزاران جان دیگر گرفته شد به شجره طیبه ی جمهوری اسلامی ضربه می زنید ؟! نوشته های مشابه ترامپ : می‌خواهم سرمایه‌گذاری عربستان در آمریکا به یک تریلیون دلار برسد 1403/11/04 تغییری بزرگ در وضعیت جنگ/زلنسکی:حمله به روسیه دیگر نیازی به هماهنگی با واشنگتن ندارد؛خودمان سلاح داریم 1404/06/03 برچسب هااعصاب مردم ترامپ رسانه ملی عضو کمیسیون امنیت نماینده تهران کپی لینک لینک کپی شد



۵۵ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

ترامپ تعرفه واردات گوشت را دور زد؛ ۳۰۰ هزار تن گوشت ارزان وارد آمریکا می‌شود

صفحه اقتصاد -

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» از نهایی شدن توافقی برای افزایش واردات گوشت و کاهش قیمت آن برای مصرف‌کنندگان آمریکایی خبر داد.

بر اساس اعلام ترامپ، دولت آمریکا طی ۹۰ روز آینده اجازه واردات بیش از ۳۰۰ هزار تن گوشت مورد استفاده برای تولید گوشت چرخ‌کرده را بدون اعمال تعرفه خارج از سهمیه وارداتی صادر خواهد کرد.

ترامپ مدعی شد بر اساس این توافق، گوشت وارداتی با قیمتی حدود ۲۵ درصد پایین‌تر از قیمت فعلی بازار آمریکا عرضه خواهد شد؛ اقدامی که به گفته او با هدف کاهش فشار قیمت گوشت بر خانواده‌های آمریکایی انجام می‌شود.

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین افزایش شدید قیمت گوشت گاو در دوره ریاست‌جمهوری جو بایدن و کاهش تعداد دام‌های گاو در آمریکا را از عوامل وضعیت کنونی بازار عنوان کرد.

ترامپ تأکید کرده است که واردات گوشت ارزان‌قیمت در کوتاه‌مدت به کاهش قیمت برای مصرف‌کنندگان کمک می‌کند و در عین حال فرصت بیشتری برای افزایش جمعیت دام‌های گاو و حمایت از دامداران آمریکایی فراهم خواهد کرد. مطالعه بیشتر: ادعای آمریکا درباره شکست مذاکرات ایران و عمان/ هرمز به نقطه اختلاف واشنگتن و تهران تبدیل شد منبع: رویترز اخبار مرتبط circle ترامپ: هیچ مذاکره‌ای با ایران نداریم؛ محاصره دریایی پابرجاست circle ترامپ: بابت افزایش قیمت بنزین عذرخواهی نمی‌کنم؛ در قبال ایران کار درست را انجام دادم circle سی‌ان‌ان: ترامپ به‌دنبال راه خروج از جنگ ایران است؛ گزینه‌های نظامی آمریکا محدودتر شد circle آخرین وضعیت آشفتگی در آمار و ارقام پنتاگون از تلفات جنگ با ایران پیشنهاد سردبیر circle پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا شنبه ۳۱ مرداد / گرانی بیشتر طلا در راه است؟ circle پیش بینی بورس فردا شنبه ۳۱ مرداد / بورس طوفانی صعود می کند؟ circle سرپرست وزارت دفاع: اجازه تجاوز به کشورمان را نخواهیم داد circle رئیس ستادکل نیروهای مسلح: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر خواهد بود


۵۵ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

محبوبیت رئیس جمهور به ۳۳ درصد رسید

محبوبیت دونالد ترامپ در تازه‌ترین نظرسنجی رویترز/ایپسوس به ۳۳ درصد رسیده؛ پایین‌ترین سطح ثبت‌شده برای او در دوره دوم ریاست‌جمهوری. همزمان، طولانی شدن جنگ علیه ایران و افزایش هزینه انرژی در آمریکا، فشار سیاسی بر کاخ سفید را افزایش داده و نگرانی جمهوری‌خواهان از پیامدهای این وضعیت در انتخابات میان‌دوره‌ای ۲۰۲۶ را تشدید کرده است.

دونالد ترامپ جنگ علیه ایران را با وعده تحقق سریع اهداف آمریکا آغاز کرد، اما با گذشت چند ماه، شرایط با تصویری که در ابتدا از این درگیری ارائه می‌شد فاصله گرفته است. جنگ همچنان ادامه دارد، توافق پایداری درباره پرونده هسته‌ای ایران شکل نگرفته و اختلال در مسیرهای انتقال انرژی، به‌ویژه در تنگه هرمز، آثار اقتصادی جنگ را برای شهروندان آمریکایی ملموس‌تر کرده است.

در چنین شرایطی، تازه‌ترین نظرسنجی‌ها از افت کم‌سابقه حمایت عمومی از رئیس‌جمهور آمریکا خبر می‌دهند.

براساس تازه‌ترین نظرسنجی رویترز/ایپسوس که از جمعه تا دوشنبه با مشارکت ۱۱۶۶ شهروند آمریکایی انجام شده، تنها ۳۳ درصد پاسخ‌دهندگان عملکرد ترامپ را تأیید کرده‌اند و ۶۴ درصد از عملکرد او ناراضی هستند.

میزان رضایت از ترامپ نسبت به نظرسنجی دو هفته پیش، دو واحد درصد دیگر کاهش یافته و اکنون به پایین‌ترین سطح در دوره دوم ریاست‌جمهوری او رسیده است.

رقم ۳۳ درصد همچنین با پایین‌ترین میزان محبوبیت ترامپ در دوره نخست ریاست‌جمهوری‌اش، که در دسامبر ۲۰۱۷ ثبت شده بود، برابری می‌کند.

این در حالی است که ترامپ دوره دوم حضور خود در کاخ سفید را با شرایط متفاوتی آغاز کرده بود. در ژانویه ۲۰۲۵، ۴۷ درصد آمریکایی‌ها عملکرد او را تأیید می‌کردند و ۴۱ درصد مخالف بودند. با این حال، کمتر از یک ماه بعد میزان نارضایتی از ترامپ از مرز ۵۰ درصد عبور کرد و از آن زمان تاکنون زیر این سطح بازنگشته است. جنگ کوتاه‌مدت، به درگیری فرسایشی تبدیل شد

افت محبوبیت ترامپ همزمان با طولانی شدن جنگ علیه ایران رخ داده است. تنها چند روز پیش از آغاز جنگ، میزان نارضایتی از عملکرد رئیس‌جمهور آمریکا در نظرسنجی رویترز/ایپسوس ۵۸ درصد بود؛ رقمی که اکنون به ۶۴ درصد رسیده است.

ترامپ در آغاز درگیری این تصور را ایجاد کرده بود که آمریکا در مدت زمانی محدود می‌تواند به اهداف خود در ایران دست پیدا کند، اما جنگ اکنون وارد مرحله‌ای طولانی‌تر شده و هنوز توافقی پایدار درباره برنامه هسته‌ای ایران حاصل نشده است.

فاصله میان وعده‌های اولیه درباره یک عملیات کوتاه‌مدت و واقعیت یک درگیری طولانی، به یکی از نقاط فشار سیاسی بر دولت آمریکا تبدیل شده است؛ به‌ویژه آنکه آثار اقتصادی جنگ نیز به تدریج وارد زندگی روزمره شهروندان شده است. افزایش قیمت انرژی؛ جنگ به پمپ‌بنزین‌های آمریکا رسید

یکی از ملموس‌ترین پیامدهای جنگ برای مردم آمریکا، افزایش هزینه انرژی است.

اختلال در عبور نفتکش‌ها از تنگه هرمز، عرضه نفت در بازار جهانی را تحت فشار قرار داده و قیمت سوخت در آمریکا نیز تحت تأثیر این شرایط افزایش یافته است.

متوسط قیمت بنزین در بخش قابل توجهی از تابستان از چهار دلار به ازای هر گالن عبور کرده؛ در حالی که براساس داده‌های AAA، تنها دو روز پیش از آغاز جنگ، متوسط قیمت هر گالن بنزین کمتر از سه دلار بود.

افزایش قیمت‌ها تنها به بنزین محدود نشده است. براساس داده‌های شاخص قیمت مصرف‌کننده آمریکا، هزینه انرژی در ماه گذشته نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۴.۷ درصد افزایش یافته است. نرخ سالانه تورم انرژی نیز در ماه مه به ۲۳.۵ درصد رسیده بود.

در نتیجه، جنگی که در ابتدا با محوریت امنیت ملی و جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای برای افکار عمومی آمریکا توضیح داده می‌شد، اکنون یک پیامد مستقیم اقتصادی نیز پیدا کرده است؛ خانوارهای آمریکایی برای انرژی هزینه بیشتری می‌پردازند. ترامپ: افزایش قیمت بنزین ارزشش را دارد

رئیس‌جمهور آمریکا در واکنش به افزایش قیمت سوخت، حاضر نشده از سیاست خود عقب‌نشینی کند.

ترامپ روز جمعه اعلام کرد افزایش قیمت بنزین «ارزشش را دارد» زیرا به گفته او، آمریکا با اقدامات خود مانع دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای می‌شود. او همچنین تأکید کرد که قصد ندارد بابت افزایش قیمت سوخت از مردم عذرخواهی کند.

این موضع در حالی مطرح شده که کاهش هزینه زندگی و بهبود شرایط اقتصادی از محورهای اصلی تبلیغات انتخاباتی ترامپ بود. اکنون دولت او باید برای افکار عمومی توضیح دهد چرا شهروندان آمریکایی باید افزایش هزینه انرژی را به عنوان بخشی از هزینه سیاست خارجی واشنگتن بپذیرند.

همین مسئله می‌تواند یکی از نقاط آسیب‌پذیر دولت ترامپ باشد؛ به‌خصوص برای رئیس‌جمهوری که خود بارها افزایش قیمت کالاها و کاهش قدرت خرید مردم را به‌عنوان ابزاری برای حمله به دولت‌های پیشین به کار گرفته بود. ۸۰ درصد آمریکایی‌ها جنگ را طولانی می‌دانند

بخش دیگری از نظرسنجی رویترز/ایپسوس نشان می‌دهد بدبینی نسبت به پایان سریع جنگ در جامعه آمریکا گسترده شده است.

۸۰ درصد شرکت‌کنندگان در نظرسنجی گفته‌اند انتظار دارند درگیری در خاورمیانه برای مدت طولانی ادامه پیدا کند.

این نگرانی محدود به مخالفان ترامپ نیست. ۷۱ درصد جمهوری‌خواهان، ۸۰ درصد مستقل‌ها و ۸۷ درصد دموکرات‌ها معتقدند جنگ طولانی خواهد شد.

به این ترتیب، حتی بخش قابل توجهی از پایگاه سیاسی جمهوری‌خواهان نیز انتظار ندارد درگیری در آینده نزدیک پایان یابد.

این داده می‌تواند روایت دولت آمریکا درباره یک جنگ کوتاه و محدود را با دشواری بیشتری مواجه کند. هرچه زمان جنگ طولانی‌تر شود، فشار برای ارائه دستاوردی روشن از ادامه عملیات نیز افزایش خواهد یافت. هزینه جنگ به انتخابات میان‌دوره‌ای می‌رسد

پیامدهای سیاسی این شرایط ممکن است تنها متوجه شخص ترامپ نباشد و نامزدهای حزب جمهوری‌خواه را نیز در انتخابات میان‌دوره‌ای ۲۰۲۶ تحت تأثیر قرار دهد.

بر اساس برآورد Decision Desk HQ در روز دوشنبه، دموکرات‌ها اکنون ۶۶ درصد شانس بازپس‌گیری مجلس نمایندگان آمریکا را دارند.

شانس دموکرات‌ها برای تصاحب اکثریت سنا نیز ۴۵ درصد برآورد شده که نسبت به یک ماه قبل سه واحد درصد افزایش نشان می‌دهد.

البته این ارقام به معنای قطعی بودن شکست جمهوری‌خواهان نیست و نتیجه انتخابات میان‌دوره‌ای به مجموعه‌ای از عوامل، از شرایط اقتصاد و تورم گرفته تا کیفیت نامزدها و میزان مشارکت رأی‌دهندگان، بستگی خواهد داشت.

با این حال، همزمانی چند عامل می‌تواند برای حزب حاکم نگران‌کننده باشد؛ کاهش محبوبیت رئیس‌جمهور، افزایش هزینه انرژی، ادامه جنگ و گسترش این تصور عمومی که پایان درگیری نزدیک نیست. برگ برنده‌ای که به نقطه فشار ترامپ تبدیل شد

مسئله اصلی برای ترامپ دیگر صرفاً ادامه جنگ نیست؛ بلکه تغییر تصویری است که از این جنگ در افکار عمومی آمریکا شکل گرفته است.

دولت آمریکا در آغاز تلاش داشت جنگ را نمادی از قدرت نظامی واشنگتن، بازدارندگی و مقابله با برنامه هسته‌ای ایران معرفی کند، اما طولانی شدن درگیری پرسش‌های تازه‌ای را به میان آورده است: جنگ چه زمانی پایان می‌یابد؟ هدف نهایی آن چیست؟ هزینه ادامه آن چقدر خواهد بود و در نهایت چه دستاوردی برای شهروندان آمریکایی خواهد داشت؟

تا زمانی که پاسخی روشن برای این پرسش‌ها ارائه نشود، افزایش قیمت بنزین و هزینه انرژی می‌تواند از یک مسئله صرفاً اقتصادی به نمادی از هزینه سیاست خارجی دولت ترامپ تبدیل شود.

تازه‌ترین نظرسنجی رویترز/ایپسوس نیز نشان می‌دهد فشار ناشی از این شرایط اکنون در میزان رضایت عمومی از رئیس‌جمهور آمریکا قابل مشاهده است؛ جنگی که قرار بود نمایش قدرت دولت ترامپ باشد، به تدریج به یکی از مهم‌ترین آزمون‌های سیاسی او در داخل آمریکا تبدیل شده است.


۲ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

توضیح‌های طراح طرح مقابله با نفوذ: این قانون باعث تقویت آزادی بیان می‌شود| ۳ ماه مهلت ثبت فعالیت‌های خارجی در سامانه شفافیت

رویداد۲۴| روح‌الله نجابت، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با نگارش متنی به ابهامات درباره قانون مقابله با‌نفوذ بیگانگان» پاسخ داده است.

دکتر روح‌الله نجابت، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی: قانون «مقابله با‌نفوذ بیگانگان» پس از ماه‌ها کار کارشناسی در کمیسیون امنیت ملی مجلس، در اسفند ۱۴۰۴ نهایی شد، اما با وقوع جنگ تحمیلی رمضان به این روز‌ها موکول شد. این قانون نه واکنشی به تنش‌های مقطعی، بلکه پاسخی به یک خلا راهبردی است که سال‌ها در حوزه‌ی شفاف‌سازی و مدیریت مخاطراتِ ارتباطاتِ خارجی وجود داشت.

خوشبختانه یا متاسفانه، بیشتر نقد‌هایی که در فضای رسانه‌ای در روز‌های اخیر مطرح شد و بازتاب پیدا کرد، متوجه نسخه‌ی اولیه (تیر ۱۴۰۴ و دارای ۱۹ ماده) بود. البته به سهم خود، به عنوان یکی از طراحان و عضوی از کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، از تمامی دلسوزان و نخبگانی که با نقد‌های خود به پخته‌تر شدن این قانون کمک کردند، سپاسگزارم. بسیاری از این نقد‌ها در نسخه‌ی نهایی بازتاب یافته و برطرف شده است. با این حال، برخی از نقد‌ها همچنان بر اساس نسخه‌ی پیشین مطرح می‌شود، در حالی که متن کنونی مصوبه‌ی کمیسیون، تفاوت‌های اساسی با آن دارد.

از همین جا از همه‌ی صاحب‌نظران، نخبگان و فعالان رسانه‌ای دعوت می‌کنیم که متن نهایی را مطالعه کنند و نقد‌های سازنده‌ی خود را برای ارتقای هرچه بیشتر این قانون ارائه دهند؛ چرا که هنوز در مرحله‌ی بررسی و پیش از تصویب نهایی هستیم و از هر نقدِ عالمانه‌ای استقبال می‌کنیم.

به منظور رفع هرگونه ابهام، متن کامل مصوبه‌ی کمیسیون (نسخه‌ی اسفند ۱۴۰۴ و دارای ۳۳ ماده) که این روز‌ها در دستور کار مجلس شورای اسلامی است، به‌عنوان پیوست این یادداشت ارائه می‌شود.

۱. چرا به قانون جدیدی نیاز داشتیم و تفاوت آن با قوانین پیشین در چیست؟

پاسخ: قوانین گذشته عمدتاً بر جاسوسی کلاسیک متمرکز بودند، اما امروز دشمن از نفوذ ادراکی و شبکه‌سازی پنهان استفاده می‌کند تا «محاسبات تصمیم‌گیران» را تغییر دهد و تصمیماتی نهایی شده به نفع او باشد، بدون آنکه طرف مقابل متوجه شود. سایر نظام‌های حقوقی در دنیا برای این موضوع قوانین مفصلی را وضع کرده‌اند. اما در جمهوری اسلامی برای اولین‌بار، در پیش‌نویس این قانون، جنگ ادراکی و مشاوره‌های مخربِ هدایت‌شده از بیرون جرم‌انگاری شده و با ایجاد سامانه‌ی شفافیت، زمینه‌ی مقابله با این تهدید پیچیده را فراهم می‌آورد. اساساً در مساله نفوذ، براساس قوانینِ فعلی، اقدام خلافِ قانون یا مجرمانه‌ای رخ نمی‌دهد. یک کارگزار خارجی که معمولا هویت واقعی خود را در پشت اسامی زیبا پنهان کرده و کشفِ اهداف نهایی او برای مردم ممکن نیست؛ در پوششِ یک دوره‌ی آموزشی، برنامه‌هایی را برای برخی از افرادِ مرتبط با دولتمردان، نخبگان یا هنرمندان برگزار می‌کند.

بیشتر بخوانید: محمد مهاجری: این مجلس صلاحیت و تخصص تصویب قانون نفوذ را ندارد

از ایشان حمایت مالی می‌کند و یا حتی قرارداد می‌بندد.

در چارچوب قوانین فعلی اینها همه مشروع هستند. اما آن کارگزار به دنبال تحقق اهداف خصمانه علیه ملت ایران است؛ و اگر مردم می‌دانستند که علیه منافع ایران اقدام می‌کنند حتما این کار را نمی‌کردند. این قانون می‌خواهد در گام نخست برای مردم، یک سطحی از اطمینان را ایجاد کند که در ارتباط با کارگزارانِ خارجی، علیه منافع کشورشان اقدام نمی‌کنند. این قانون می‌خواهد اقدامات کارگزاران خارجی را هم شفاف کند. آنها هم مکلف خواهند شد که ارتباطات خود را ثبت کنند. شفافیت ارتباط کارگزار خارجی یک مساله مهم است. او حق ندارد پنهان‌کارانه با دولت‌مردان، نخبگان، هنرمندان و مردم ارتباط بگیرد. این شفافیت، به صورت دو سویه باعث تسهیل مراودات ایران و اشخاص ایرانی با دنیا می‌شود.

۲. این قانون چگونه با ایجاد سطوح اطمینان بخش، ارتباط با خارج از کشور را تسهیل می‌کند؟

پاسخ: این قانون بر اساس سطح‌بندی هوشمندانه‌ی کشور‌ها (ماده ۲) طراحی شده است: ما سه سطح را در مصوبه کنونی داریم. دولت‌ها یا رژیم‌های متخاصم (مثل آمریکا و رژیم صهیونی) که لازم است بالاترین سطح نظارت نسبت به اینها و اقداماتشان وجود داشته باشد. ارتباط با اینها نیاز به اخذ مجوز دارد. دولت‌هایی که علیه ایران اقداماتی را ساماندهی و اجرا کرده‌اند؛ نظارت ساده‌تر خواهد بود، اما در اینجا هم لازم است. اما سایر کشور‌ها (اکثریت قاطع کشورها): تعاملات کاملاً عادی و بدون محدودیت‌های امنیتی خواهد بود و صرفا نیازمند ثبت ارتباط در یک پنجره واحد است. این سطح بندی پویاست و توسط شورای عالی امنیت ملی به‌روز‌رسانی می‌شود و به صورت شفاف در اختیار مردم قرار خواهد گرفت. بنابراین، این قانون دروازه‌ای هوشمند برای عبور امنِ تعاملات مشروع طراحی کرده است.

۳. سازوکارِ سامانه‌ی ثبت ارتباطات چگونه طراحی شده است و چه تضمینی برای روان بودنِ فرآیند‌ها وجود دارد؟

پاسخ: سامانه‌ی ثبت ارتباطات، با هدفِ شفاف‌سازی و نه محدودیت، طراحی شده است. برای جلوگیری از هرگونه پیچیدگی، ماده‌ی ۶ قانون، اصلِ «تاییدِ ضمنی» را پیش‌بینی کرده است: اگر دستگاه‌های امنیتی ظرف ۷ روز به درخواستِ ثبت‌شده پاسخی ندهند، درخواست به‌طورِ خودکار تایید محسوب می‌شود. همچنین شفافیت در سرفصل‌ها و ضوابطِ سامانه، مانع از بروزِ رانت، امضای طلایی و معطلیِ نخبگان خواهد شد. به‌عبارتِ دیگر، این سامانه برای تسهیلِ تعاملاتِ شفاف طراحی شده، نه برایِ سخت‌گیریِ بی‌دلیل.

۴. تاثیر این قانون بر زندگی روزمره مانند سفر‌های خارجی و خرید‌های خرد مردم چه خواهد بود؟

پاسخ: مواد ۳ و ۴ قانون، معافیت‌های گسترده‌ای برای امور عادی در نظر گرفته‌اند. تعاملات روزمره مانند خرید از فروشگاه‌های خارجی، استفاده از خدمات بین‌المللی، سفر‌های تفریحی و زیارتی، ارتباطات خانوادگی و حتی مکاتبات غیررسمی، کاملاً از ثبت در سامانه معاف هستند. به‌بیان روشن‌تر، زندگیِ عادیِ شهروندان، نه‌تنها محدود نمی‌شود، بلکه هیچ بارِ اداریِ جدیدی بر دوشِ آنها تحمیل نمی‌گردد.

۵. تکلیف اساتید، پژوهشگران و فعالان اقتصادی در تعامل با خارج از کشور چیست؟

پاسخ: قانون به‌روشنی میان «تعاملاتِ عادی» و «فعالیت‌های پُرمخاطره» تمایز قائل شده است. مذاکرات اولیه، تعاملات پیش‌قراردادی و حتی تبادلِ نمونه‌کالا برای فعالان اقتصادی، نیاز به ثبت در سامانه ندارد (ماده ۴، تبصره‌ها). نظارتِ اصلی معطوف به قرارداد‌های کلان، تبادلاتِ مالیِ قابل‌توجه، داده‌های حساس، مشاغلِ خاص و تبلیغات در رسانه‌های خارجی است. در این موارد نیز، صرفاً «شفافیتِ ثبت» در سامانه کافی است و تنها در صورتِ احرازِ مخاطره، نیاز به اخذِ مجوز خواهد بود. بنابراین، تعاملاتِ علمی و تجاریِ شفاف، در بستری ایمن و تسهیل‌شده، کاملاً آزاد است.

۶. در شرایطی که فرصت ثبتِ قبلی وجود ندارد، چه راهکاری پیش‌بینی شده است؟

پاسخ: مصوبه این وضعیت را پیش‌بینی کرده است. شخص می‌تواند ارتباطِ فوری را برقرار کند و تا ۷۲ ساعت بعد، گزارشِ آن را در سامانه ثبت نماید. بنابراین، هیچ بن‌بستی برای مدیران، فعالان اقتصادی و حتی پژوهشگران ایجاد نشده است و نیازی به توقفِ مذاکرات یا قرارداد‌ها نیست.

۷. بخش قابل توجهی از این قانون به نفوذ فرهنگی و شفافیت فعالیت رسانه‌ها می‌پردازد. آزادی بیان و فعالیت حرفه‌ای خبرنگاران در این قانون چگونه تضمین می‌شود؟

پاسخ: این قانون حامی روزنامه‌نگاری مستقل است و با ایجاد سطوح اطمینان بخش و رفع اتهاماتِ بی‌مورد، از آزادی بیان و فعالیت‌های حرفه‌ایِ خبرنگاران حمایت می‌کند و در نهایت باعث تقویت آزادی بیان خواهد شد. هدفِ این قانون، مقابله با کارگزاری‌هایِ پنهان است. این قانون کمک می‌کند تا از یک روزنامه‌نگار یا پژوهشگرِ مستقل، در برابرِ کسی که از سرویس‌هایِ اطلاعاتی یا دولت‌های متخاصم پول می‌گیرد تا افکار عمومی را مهندسی کند؛ یک تمایز ایجاد کرده و مانع دخالت دولت‌های متخاصم و پول‌های کثیف در مدیریت افکار عمومی، اقدام علیه فرهنگ عمومی یا حتی مهندسی انتخابات شود. شفافیت مالی، از رسانه‌های داخلی در برابر اتهامات نیز صیانت می‌کند.

۸. این قانون نگرانی‌هایی را برای کسانی که در حال حاضر تعاملاتی را با کشور‌های خارجی دارند، ایجاد کرده است. آیا راهکاری برای آن در نظر گرفته شده است؟

پاسخ: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قرارداد‌ها و ارتباطات جاری خود را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند. هیچ‌کس به خاطر تعاملات گذشته‌اش غافلگیر نخواهد شد.

۹. آیا این قانون مشابهی در جهان دارد؟

پاسخ: بله همه‌ی دنیا به روشنی این قوانین را داشته‌اند و جای تعجب است که چرا ما از این عرصه غافل بودیم. قوانینی، چون FARA در آمریکا (مصوب ۱۹۳۸) و سازوکار «ثبت نفوذ خارجی FIRS» در ذیل قانون امنیت ملی بریتانیا اجرا می‌شوند. شفافیت در ارتباطات خارجی، امروز به استانداردی جهانی تبدیل شده است. این مصوبه نیز در‌همین راستا و البته متناسب با شرایط بومی ماست. عمیقا معتقدیم که امنیت از مسیر شفافیت می‌گذرد و نه انسداد و محدودیت.

۱۰. آیا با توجه به اینکه هنوز قانون به‌طور نهایی تصویب نشده، امکان اصلاح آن وجود دارد؟

پاسخ: بله کاملاً. ما در مرحله‌ی پایانی بررسی و پیش از تصویب نهایی در صحن مجلس هستیم و این دقیقاً بهترین فرصت برای ارائه‌ی نقد‌های سازنده و اصلاحات هوشمندانه است. ما به‌دنبال قانونی پخته، فراگیر و مورد اعتماد هستیم؛ بنابراین نه تنها از نقد‌های عالمانه استقبال می‌کنیم، بلکه آن را ضرورتی برای ارتقای کیفیت قانون می‌دانیم و از همه منتقدان محترم دعوت می‌کنیم که متن نهایی را مطالعه کنند و نقد‌های خود را براساس آن ارائه دهند؛ اگر حرفِ حسابی، و نقدِ دلسوزانه‌ای وجود داشته باشد، قطعاً در فرصت باقی‌مانده، اعمال خواهد شد.

اما حرف پایانی:

امام شهید از نیمه‌ی دهه‌ی ۹۰، با درک دقیق از نقشه‌ی جدید دشمن، بار‌ها نسبت به پدیده‌ی «نفوذ» هشدار دادند و آن را نه یک تهدید حاشیه‌ای، بلکه خطری بنیادین برای «دستگاه محاسباتی مسئولان» و «تغییر در غایات ملی» معرفی کردند. ایشان تاکید داشتند که نفوذ فراتر از جاسوسی است و دشمن به دنبال تغییر باورها، آرمان‌ها و جهت‌گیری‌های تصمیم‌سازان کشور است. مصوبه‌ی کنونی دقیقاً در راستای تحقق همین هشدار‌ها و مطالبات طراحی شده است. این قانون با جرم‌انگاریِ «مشاوره‌های مخربِ هدایت‌شده از بیرون» و ایجاد سامانه‌ی شفافیت، عملاً به آن بخش از دغدغه‌های ایشان که می‌فرمودند «نفوذ باید رصد، شناسایی و مهار شود»، جامه‌ی عمل پوشانده است. از این رو، این مصوبه را باید پاسخی عملیاتی و دیرهنگام، اما موثر به وصیتِ راهبردیِ امام شهید دانست.

این قانون، زمین بازی را برای نیرو‌های دلسوز شفاف و امن می‌کند و از بروز وابستگی‌های غیرضرور، خیانت و سوءاستفاده‌های کلان پیشگیری می‌نماید. تصویب و اجرای دقیق آن، گامی عملیاتی در تحقق مطالباتِ رهبر شهید (رضوان‌الله تعالی علیه) است و نظام و جامعه را در برابر نفوذ بیگانگان، مصونیت‌بخشی خواهد کرد. تعامل با جهان، نه‌تنها محدود نمی‌شود، بلکه در بستری امن‌تر و شفاف‌تر تقویت خواهد شد.




 تحریم‌های آمریکا مصداق تروریسم اقتصادی و جنایت علیه بشریت است
۵ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

تحریم‌های آمریکا مصداق تروریسم اقتصادی و جنایت علیه بشریت است

وزارت امور خارجه با محکومیت شدید تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا طی بیانیه‌ای تاکید کرد که سیاست فشار واشنگتن، پیشتر نیز آزموده و شکست خورده است و خللی در عزم...

 فوری/ ناو جدید آمریکایی به خاورمیانه رسید
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ ناو جدید آمریکایی به خاورمیانه رسید

سنتکام اعلام کرد که ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به همراه گروه ضربت خود وارد خاورمیانه شده و در دریای عرب مستقر گردیده است.

 انتقاد کوفی عنان به عدم توجه آمریکا به امنیت در عراق
۸ ساعت قبل / روزنامه شرق

انتقاد کوفی عنان به عدم توجه آمریکا به امنیت در عراق

مسئله انفجار دفتر سازمان ملل در عراق، هنوز مورد توجه رسانه‌ها و محافل سیاسی است. شورای امنیت [سازمان ملل]، در جلسه دیشب‌ آن را محکوم‌ کرده و خواستار ادامه حضور سازمان ملل در عراق و توجه بیشتر آمریکا به امینت‌ آنجا شد. [کوفی‌عنان]، دبیرکل سازمان از بی‌توجهی‌ آمریکا به امنیت در عراق و آن دفتر انتقاد کرده و گفته، آمریکا و انگلیس، به وظیفه خود عمل نکرده‌اند.

 نگران از جهنم برساخته تندروی‌ها
۳۴ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

نگران از جهنم برساخته تندروی‌ها

در پنجمین قسمت از فصل جدید برنامه «تنگنا» میزبان احمد زیدآبادی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب و روزنامه‌نگار بودیم و او از دغدغه‌ها و نگرانی‌هایش درباره امروز و فردای...

 لیباف: ما هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم ولی اگر مردم گرسنه باشند و گردش مالی و رشد اقتصادی نداشته باشیم، دوام نمی‌آوریم
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

لیباف: ما هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم ولی اگر مردم گرسنه باشند و گردش مالی و رشد اقتصادی نداشته باشیم، دوام نمی‌آوریم

رئیس مجلس شورای اسلامی امنیت و اقتصاد را لازم و ملزوم هم دانست و گفت: اقتصاد برای پرواز به امنیت نیاز دارد و اگر امنیت برقرار نشود، سرمایه نمی‌آید؛ همچنین اگر امنیت برقرار شود اما تداوم آن با اقتصاد پیش نرود، پایدار نخواهد بود.

 هشدار FBI درباره احتمال حمله پهپادی ایران از سواحل کالیفرنیا
۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

هشدار FBI درباره احتمال حمله پهپادی ایران از سواحل کالیفرنیا

ای‌بی‌سی‌نیوز نوشت: پلیس فدرال آمریکا (FBI) در روزهای اخیر به ادارات پلیس کالیفرنیا هشدار داده که ایران ممکن است در واکنش به حملات آمریکا، با پرتاب پهپاد از سواحل غربی آمریکا دست به اقدام تلافی‌جویانه بزند.