قیمت طلا امروز




 سایت عصر خبر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

جدیدترین خبر از مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز/ عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: عمانی‌ها پذیرفته‌اند که به‌طور موقت از مسیر جنوبی استفاده نشود

فداحسین مالکی گفت: جلساتی که میان ایران و عمان برگزار می‌شود، صرفاً در خصوص استفاده بهینه، مدیریت و کنترل تنگه هرمز و با مشارکت دو کشور است. این مذاکرات تاکنون پیشرفت‌های خوبی داشته و عمانی‌ها نیز پذیرفته‌اند که به هر حال به‌طور موقت از مسیر جنوبی استفاده نشود
 جدیدترین خبر از مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز/ عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: عمانی‌ها پذیرفته‌اند که به‌طور موقت از مسیر جنوبی استفاده نشود

به گزارش خبرگزاری عصر خبر، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: مذاکرات ایران و عمان درباره استفاده بهینه، مدیریت و کنترل تنگه هرمز پیشرفت‌های خوبی داشته و اکنون در آستانه نهایی‌شدن است؛ در صورت توافق، کنترل تنگه هرمز همچنان در اختیار ایران خواهد بود و کشور ثالثی نمی‌تواند در آن نقش داشته باشد.

بنابر روایت خبرگزاری دانشجو، فداحسین مالکی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره آخرین وضعیت تنگه هرمز گفت: موضوع تنگه هرمز در شرایط فعلی صرفاً میان ایران و عمان مطرح است و ارتباطی با آمریکا ندارد؛ هرچند آمریکا به عنوان کشور ثالث تلاش می‌کند در کنار عمان قرار بگیرد و درباره آبراه جنوبی و کریدور جنوبی که در آب‌های عمان قرار دارد، نقش‌آفرینی کند. نوشته های مشابه مذاکرات دوباره می‌تواند ما را از بن‌بست خارج کند 1404/05/04 سفیر ایران: مذاکرات اسلام‌آباد آغاز یک فرآیند است 1405/01/24

وی افزود: جلساتی که میان ایران و عمان برگزار می‌شود، صرفاً در خصوص استفاده بهینه، مدیریت و کنترل تنگه هرمز و با مشارکت دو کشور است. این مذاکرات تاکنون پیشرفت‌های خوبی داشته و عمانی‌ها نیز پذیرفته‌اند که به هر حال به‌طور موقت از مسیر جنوبی استفاده نشود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: در حال حاضر دو کشور بر روی مسیر مشخصی که مورد نظر ایران نیز هست و به عنوان مسیر پیشنهادی مطرح شده، تمرکز کرده‌اند و مذاکرات در این زمینه در آستانه نهایی‌شدن قرار دارد.

مالکی تصریح کرد: اگر این توافق تحقق پیدا کند، کنترل تنگه هرمز کماکان در اختیار ایران خواهد بود و کشور ثالثی نمی‌تواند در مدیریت و کنترل آن نقش داشته باشد.

وی افزود: به لحاظ اینکه ممکن است بعضی از جزئیات مورد بهره‌برداری قرار گیرد، فعلاً نمی‌توانم درباره همه ابعاد این مذاکرات صحبت کنم؛ اما آنچه مسلم است این است که مذاکرات ما با عمان رو به جلو است و هر لحظه ممکن است توافق میان دو کشور به امضا برسد.

مالکی در پاسخ به پرسشی درباره اظهارات مقامات خارجی، به‌ویژه دونالد ترامپ، درباره بازگشایی تنگه هرمز اظهار کرد: ما سیاست خود را بر اساس توییت‌ها و اظهارات ترامپ تنظیم نمی‌کنیم. او هرچه می‌گوید، در واقع مصرف داخلی دارد؛ چراکه آمریکا در آستانه انتخابات داخلی قرار دارد و هر آن احتمال شکست ترامپ پیش‌بینی می‌شود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: از طرف دیگر، آمریکایی‌ها از روند مذاکرات ایران و عمان ناراحت هستند؛ چراکه یکی از شروط ما در مذاکرات با عمان این بوده است که آمریکایی‌ها در این مذاکرات شرکت نکنند و اجازه ندادیم آمریکا در گفت‌وگوهای ایران و عمان درباره تنگه هرمز حضور داشته باشد.

وی افزود: این موضوع برای آمریکایی‌ها سنگین تمام می‌شود و طبیعی است که آنها از این اقدام ایران عصبانی شوند.

مالکی تأکید کرد: آنچه مسلم است این است که اگر ما با عمان به توافق برسیم، با توجه به اینکه مذاکرات در مرحله نهایی قرار دارد، این توافق می‌تواند یکی از بزرگ‌ترین پیروزی‌های جمهوری اسلامی ایران در مقابل آمریکا باشد.

وی در ادامه درباره نحوه اعمال حاکمیت و مدیریت ایران بر تنگه هرمز و چگونگی تردد کشتی‌ها در این آبراه گفت: ترتیبات باید بر اساس نظر و ملاحظاتی باشد که ایران تعیین می‌کند و بر اساس مصالحی که جمهوری اسلامی ایران در نظر می‌گیرد، تردد کشتی‌ها باید انجام شود برچسب هاایران و آمریکا تنگه هرمز فداحسین مالکی مذاکرات کپی لینک لینک کپی شد



۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

تاکید بغداد و برن بر کاهش تنش‌های منطقه‌ای و بازگشت ایران و آمریکا به میز مذاکرات

به گزارش تجارت نیوز، «فواد حسین» وزیر خارجه عراق تلفنی با «ایگنازیو کاسیس» همتای سوئیسی خود گفتگو و در جریان این تماس روابط دوجانبه میان عراق و سوئیس و راههای توسعه آن را مورد رایزنی قرار داد.

طبق بیانیه وزارت خارجه عراق، طرفین در این گفتگوی تلفنی علاوه بر موضوع انتصاب سفیران جدید دو کشور در بغداد و برن، درباره تحولات منطقه و تاثیر درگیری میان آمریکا و ایران بر ثبات منطقه ای نیز گفتگو کردند.

فواد حسین در این تماس تلفنی به نقش مثبت سوئیس در نزدیک کردن دیدگاههای ایران و آمریکا اشاره کرد.

همچنین طرفین بر اهمیت آغاز ابتکارهای بین المللی برای کمک به توقف درگیری و بازگشت دوباره طرفها به میز مذاکرات تاکید کردند که می تواند فرصت دست یابی به راه حل های صلح آمیز و دیپلماتیک را افزایش دهد.

در بیانیه وزارت خارجه عراق آمده است: طرفین در پایان بر تداوم هماهنگی و رایزنی میان عراق و سوئیس درباره موضوعات بین المللی مورد اهتمام مشترک توافق کردند.

منبع: ایرنا


۲ ساعت قبل / سایت خبرفوری

در واکنش به جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران/سازمان ملل: نیازمند بازگشت به مذاکرات هستیم

استفان دوجاریک  در واکنش به سیاست اعمال فشار اقتصادی بیشتر آمریکا گفت: ما در حال حاضر، شاهد تاثیر درگیری در خلیج فارس بر اقتصاد جهانی هستیم.

سخنگوی سازمان ملل، پیامدهای جنگ علیه ایران را «عدم آزادی حمل و نقل در تنگه هرمز، و اکنون نیز عدم آزادی دریانوردی در باب المندب، در خلیج عدن» برشمرد.

دوجاریک تاکید کرد: آنچه ما نیاز داریم، بازگشت جدی به مذاکرات است، زیرا افزایش فعالیت‌های نظامی و افزایش درگیری اقتصادی، برای اقتصاد جهانی خوب نخواهد بود.

«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا ۱۹ اوت برابر با ۲۸ مرداد ماه در شبکه اجتماعی تروث سوشال خود با تکرار لفاظی‌هایش و درحالیکه در میانه مذاکرات به ایران تجاوز کرده است، ادعا کرد: هیچ‌کس بیش از من به جمهوری اسلامی ایران فرصت نداده است تا به یک توافق دست پیدا کند. متاسفانه، (البته) برای آنها، این فرصت را از دست دادند.

ترامپ که به شدت به دلیل پیامدهای تجاوز علیه ایران تحت فشار افکار عمومی مردم آمریکا و کنگره در آستانه انتخابات میاندوره‌ای قرار دارد، مدعی شد: بنابراین، امروز خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی‌ که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده است را اعلام می‌کنم! این یک جنگ اقتصادی و انزوای اقتصادی در مقیاسی بی‌سابقه خواهد بود.

رئیس جمهوری آمریکا در حالیکه واشنگتن سالهاست رویکرد خصمانه فشار اقتصادی و تحریم‌ها علیه ملت ایران را در پیش گرفته است، با اشاره به نبرد نورماندی و عملیات موسوم به «روز دی / D-DAY» ادعا کرد: «این یک روز - دی (تعیین کننده) اقتصادی خواهد بود و ما به همه متحدانمان نیاز داریم تا در کنار ایالات متحده آمریکا بایستند و برای منزوی کردن و شکست تهدید ایران همکاری کنند.» و «هر کشوری که به موسسات مالی، شرکت‌ها، فرودگاه‌ها و یا نهادهای دولتی خود اجازه دهد هر نوع حمایتی از ایران ارائه دهند، با پیامدهای شدید اقتصادی روبه‌رو خواهد شد.»

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران نیز روز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ با انتشار دو تصویر درباره عبور بدهی ملی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار، «روز D اقتصادی» ادعایی دونالد ترامپ علیه ایران را تلاشی برای انحراف افکار عمومی از بحران اقتصادی و بدهی فزاینده آمریکا دانست و تاکید کرد تداوم سیاست‌های شکست‌خورده واشنگتن، جز شکست بیشتر و افزایش خصومت ایرانیان نتیجه‌ای نخواهد داشت.

 


۱۷ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ای‌بی‌سی‌نیوز: اف‌بی‌آی درباره احتمال حمله پهپادی ایران به کالیفرنیا هشدار داد

رویداد۲۴| ای‌بی‌سی‌نیوز به نقل از منابعی مدعی شده FBI درباره احتمال وقوع یک حمله پهپادی منتسب به ایران در کالیفرنیا هشدار داده است.

جزئیات بیشتری درباره زمان، هدف احتمالی یا سطح اعتبار این ارزیابی منتشر نشده است.

این ادعا در حالی مطرح می‌شود که مقام‌های آمریکایی در ماه‌های اخیر بار‌ها درباره تهدید‌های پهپادی و امنیتی هشدار داده‌اند.




 نسبت دادن وضعیت حجاب به رهبر شهید دروغ است
۱۸ ساعت قبل / سایت تابناک

نسبت دادن وضعیت حجاب به رهبر شهید دروغ است

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت با انتقاد از وضعیت حجاب، گفت: مسئولان برای انجام ندادن وظایف خود نباید جنگ را بهانه کرده و دستگاه‌های م...

 هشدار یک نماینده درباره ادعاهای بی‌سند: مراقب آسیب به روابط اقتصادی باشیم
۱۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار یک نماینده درباره ادعاهای بی‌سند: مراقب آسیب به روابط اقتصادی باشیم

نماینده مردم خدابنده در مجلس، با انتقاد از طرح برخی ادعاهای بدون مستندات علیه فعالان اقتصادی در فضای مجازی هشدار داد که ورود به پرونده‌های اقتصادی بر اساس حدس و گمان، علاوه بر خدشه‌دار کردن اعتبار افراد، می‌تواند به روابط اقتصادی و بین‌المللی کشور نیز آسیب بزند.

 قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم، اگر مردم گرسنه باشند، دوام نمی‌آوریم
۲ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم، اگر مردم گرسنه باشند، دوام نمی‌آوریم

رئیس مجلس شورای اسلامی امنیت و اقتصاد را لازم و ملزوم هم دانست و گفت: اقتصاد برای پرواز به امنیت نیاز دارد و اگر امنیت برقرار نشود، سرمایه نمی‌آید؛ همچنین اگ...

 در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر از جنگ ۱۲ روزه وارد میدان شدیم
۲۴ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر از جنگ ۱۲ روزه وارد میدان شدیم

سرپرست وزارت دفاع به مقایسه جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان از منظر وزارت دفاع پرداخت و گفت: در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر و قدرتمندتر نسبت به جنگ ۱۲ روزه در میدان حضور پیدا کردیم.

 از اربعین تا اتوبوس مراسم؛ هزینه‌های عجیب فولاد مبارکه اصفهان در سالی با اولویت بازسازی | ۱.۱ همت بودجه مسئولیت اجتماعی کجا صرف شد؟
۴ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

از اربعین تا اتوبوس مراسم؛ هزینه‌های عجیب فولاد مبارکه اصفهان در سالی با اولویت بازسازی | ۱.۱ همت بودجه مسئولیت اجتماعی کجا صرف شد؟

فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۴ بیش از ۱۱۰۸ میلیارد تومان در حوزه مسئولیت اجتماعی هزینه کرده است؛ هزینه‌هایی شامل اربعین، عتبات و تأمین اتوبوس برای رویداد‌های عمومی. عجیب اینکه بودجه این حوزه برای سال جاری به ۲۰۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است. سوال اینجاست که آیا این بودجه با وجود وضعیت وخیم تعدیل نیروهای فولاد و بازسازی همچنان صرف مسئولیت اجتماعی می‌شود؟

 پشت پرده درباره همکاری ایران و آمریکا؛ ماجرا چیست؟
۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

پشت پرده درباره همکاری ایران و آمریکا؛ ماجرا چیست؟

مکاتبات افشاشده میان مقام‌های مهاجرتی آمریکا نشان می‌دهد واشنگتن و تهران، با وجود تشدید تنش‌های سیاسی و نظامی، در ماه‌های پایانی ۲۰۲۵ و ابتدای ۲۰۲۶ برای بازگرداندن اتباع ایرانی از آمریکا با یکدیگر هماهنگ کرده‌اند.