قیمت طلا امروز




 سایت عصر خبر / ۱۶ ساعت قبل

قالیباف: اگر مردم گرسنه باشند دوام نمی‌آوریم

رئیس مجلس با تاکید بر اهمیت قدرت اقتصادی در کنار توان نظامی گفت: ما هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم، ولی اگر مردم گرسنه باشند و گردش مالی و رشد اقتصادی نداشته باشیم، دوام نمی‌آوریم. دیپلماسی زمانی مؤثر است که کشور از آمادگی لازم برای دفاع برخوردار باشد.
 قالیباف: اگر مردم گرسنه باشند دوام نمی‌آوریم

محمدباقر قالیباف در نشست فعالان اقتصادی ایران و عراق در بغداد بر ضرورت تقویت همکاری‌های اقتصادی دو کشور و رفع موانع فعالیت بخش خصوصی تأکید کرد.

به گزارش خانه ملت، قالیباف گفت: « ایران و عراق باید برای حل مشکلات فعالان اقتصادی، نقشه راهی دقیق و کاربردی در حوزه تجارت و اقتصاد تدوین کنند.» نوشته های مشابه امیر قلعه‌نویی: از مردم ایران معذرت‌خواهی می‌کنم 1402/11/18 پشت پرده حمایت رژیم صهیونیستی و آمریکا از اغتشاشات 1404/10/28

او همچنین از برگزاری نشست دیگری با حضور فعالان اقتصادی و مسئولان اتاق بازرگانی ایران در تهران برای بررسی این مشکلات خبر داد.

رئیس مجلس با اشاره به ظرفیت نیروی انسانی در مناطق مرزی ایران گفت عراق می‌تواند از توان فنی و تخصصی نیروی کار ایرانی استفاده کند.

قالیباف همچنین بر استفاده از ارزهای ملی در مبادلات تجاری تأکید کرد و گفت که دو کشور باید از فرصت‌های جدید اقتصادی استفاده کنند و تجارت را همچنان با شیوه‌های چند دهه گذشته دنبال نکنند.

او با تأکید بر ارتباط میان امنیت و اقتصاد گفت: «امنیت و اقتصاد دو بال یکدیگر هستند» و افزود که سرمایه‌گذاری بدون امنیت شکل نمی‌گیرد و امنیت نیز بدون پشتوانه اقتصادی پایدار نخواهد ماند.

رئیس مجلس در بخش دیگری از سخنان خود بر اهمیت قدرت اقتصادی در کنار توان نظامی تأکید کرد و گفت: «ما هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم، ولی اگر مردم گرسنه باشند و گردش مالی و رشد اقتصادی نداشته باشیم، دوام نمی‌آوریم.»

قالیباف درباره رویکرد ایران در برابر تهدیدهای خارجی نیز گفت: «ما نه جنگ‌طلب بوده‌ایم و نه به دنبال جنگ هستیم، اما اجازه نمی‌دهیم عزت و شرف کشور نادیده گرفته شود.»

او تأکید کرد دیپلماسی زمانی مؤثر است که کشور از آمادگی لازم برای دفاع برخوردار باشد.

رئیس مجلس با اشاره به موقعیت ژئوپلیتیکی ایران، عراق و دیگر کشورهای منطقه، از تنگه هرمز، خلیج فارس، باب‌المندب و کانال سوئز به‌عنوان ظرفیت‌های مهم جهان اسلام نام برد و بر ضرورت استفاده از این ظرفیت‌ها برای توسعه اقتصادی تأکید کرد.

او در پایان، بخش خصوصی را موتور مهم اقتصاد دانست و گفت که مردمی‌سازی اقتصاد نیازمند خلاقیت و انگیزه است؛ ظرفیت‌هایی که به گفته او در بخش دولتی کمتر وجود دارد. برچسب هاقالیباف مردم ایران کپی لینک لینک کپی شد



۳ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

پیش‌بینی جالب رئیس کمیسیون امنیت ملی درباره آینده جنگ ایران و آمریکا

ابراهیم عزیزی، رئیس کمیسیون امنیت ملی در پیامی توییتری نوشت: آمریکا با عذرخواهی از مردم ایران، منطقه را ترک خواهد کرد.


۶ ساعت قبل / سایت نورنیوز

عزیزی: آمریکا با عذرخواهی از مردم ایران، منطقه را ترک خواهند کرد

نورنیوز-گروه سیاسی: ابراهیم عزیزی رئیس کمیسیون امنیت ملی نوشت: آمریکایی‌ها ثابت کرده اند زبان را دیپلماسی نمی فهمند، لذا نه تحریمی را برمی دارند، نه منابعی آزاد می کنند و نه به دزدی دریایی پایان می دهند.

اما تاریخ نشان خواهد داد که با زبان قدرت نه تنها مجبور به این اقدامات خواهند شد آمریکا با عذرخواهی از مردم ایران، منطقه را ترک خواهند کرد.


۶ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

توافق امنیتی ایران و عراق نهایی شد؟ / قالیباف از رایزنی‌های مهم بغداد خبر داد / تصمیمات اقتصادی برای تقویت تجارت دو کشور

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ محمدباقر قالیباف رئیس مجلس پس از سفر به عراق، گفت: سفری سه‌روزه به کشور همسایه، دوست و برادرمان عراق داشتیم. وی ادامه داد: در منطقه جنوب غرب آسیا تحولات بزرگی در جریان است که این تحولات حکایت از آن دارد که نظم منطقه‌ای در حال تغییر و تحول جدی است.

رئیس مجلس بیان کرد: در این سفر با رئیس‌جمهور عراق، نخست‌وزیر عراق، همچنین رئیس پارلمان و رئیس بخش قضایی جمهوری عراق و دبیر شورای عالی امنیت ملی و مشاور امنیت ملی عراق صحبت شد. نشستی هم با مجموعه اقتصادی از تجار عراقی و اتاق بازرگانی عراق و همچنین هموطنان عزیزم برگزار شد که در عرصه اقتصادی در عراق فعال هستند. فضای حاکم بر مذاکرات با مسئولان رتبه اول عراق حاکی از یک صمیمیت، گرمی و برادرانه بود

وی توضیح داد: فضای حاکم بر مذاکرات با مسئولان رتبه اول عراق حاکی از یک صمیمیت، گرمی و برادرانه بود. این صحبت‌ها نشان داد که نیروهای خارجی و ائتلاف خارجی که در این کشور بودند و چندین سال بعد از اشغال عراق هنوز در آن حضور داشتند، در آستانه خروج نهایی و قطعی هستند و سرزمین عراق و آسمان این کشور از اشغال آن‌ها، خارج خواهد شد و استقلال و حاکمیت کامل عراق و مردم و دولت این کشور، بدون حضور نیروهای خارجی برقرار می‌شود.

قالیباف تاکید کرد: این گام بسیار مهم و اساسی است که اتفاق می‌افتد و فرصت مناسبی بود که ما در حوزه مسائل امنیتی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی صحبت کنیم. ما هرگز در امورات داخلی عراق دخالتی نداریم

رئیس مجلس همچنین گفت: بخش از این صحبت‌ها در حوزه مسائل امنیتی بود؛ یک قرارداد و تفاهم‌نامه مفصل بین ایران و عراق در حوزه مسائل امنیتی و امنیت مرزها امضا شده است؛ در مورد بخش اجرایی آن صحبت و پیگیری شد. در رابطه با مسائل امنیتی عراق و گروه‌های عراق هم صحبت شد؛ البته این را با صراحت عرض کنم که ما هرگز در امورات داخلی عراق دخالتی نداریم.

وی‌ تاکید کرد: هر توافقی که گروه‌های عراقی و مسئولان عراقی در چارچوب قانون اساسی کشورشان با حفظ استقلال و حاکمیت و حکمرانی خودشان به اجماع برسند، طبیعتا ما به عنوان جمهوری اسلامی و همسایه عراق، کشور برادر و دوست آن‌ها که در امنیت هم دخیل هستیم و به امنیت هم می‌توانیم کمک کنیم تا پایدار باشد، از آن حمایت کرده و می‌کنیم.

وی با بیان اینکه ایران و عراق می‌توانند برای برقراری امنیت پایدار منطقه در نظم نوین منطقه‌ای تاثیرگذار باشند، گفت: همان‌طور که پیش از این در زمان جنگ ۴۰ روزه به این موضوع اشاره کردم، امروز بیش از هر زمان دیگری امت اسلامی، دولت‌های اسلامی و کشورهای منطقه به‌ویژه کشورهای حاشیه خلیج فارس، ایمان آوردند و این واقعیت باورشان شد که حضور اشغالگران و حضور آمریکا در منطقه و شیطنت‌های رژیم صهیونیستی، نه‌تنها امنیت را برقرار نخواهند کرد بلکه جز تولید ناامنی و خسارت چیز دیگری ندارند.

رئیس مجلس یادآور شد: این امر امروز به‌وضوح برای کشورهای منطقه روشن است و من دو، سه نوبت در یک مصاحبه، در دو سه یادداشت در وسط جنگ گفتم که ما بیش از هر زمان دیگری آماده هستیم تا بتوانیم امنیت پایدار درون‌زا با همکاری و همدلی بین همه کشورهای منطقه برقرار کنیم.

رئیس مجلس در ادامه توضیح داد: با دوستانمان در عراق، هم بخش خصوصی و هم بخش دولتی عراق، مفصل در حوزه مسائل اقتصادی صحبت کردیم. طبیعتا تحریم‌ها هم عراق و هم ایران را تحت فشار قرار داده اما خود این هم باز فرصت بزرگی است تا بتوانیم همکاری‌های نزدیکی با هم داشته باشیم.

وی افزود: از آنجایی که فرصت کم بود، مقرر شد برای دو هفته آینده جلسه‌ای برگزار کنیم که اتاق بازرگانی و دوستان ما در عراق سفری به تهران داشته باشند و اتاق بازرگانی و تجار ما در این جلسه حضور داشته باشند تا با حضور مسئولان ذی‌ربط در وزارتخانه‌های مختلف بتوانیم یک کار کاملا میدانی و عملیاتی برای همکاری‌های اقتصادی در زمینه‌های مختلف فراهم کنیم و پیش برویم. ابلاغ پیام مقام معظم رهبری به مردم عراق در سفر هیات پارلمانی ایران

رئیس مجلس با اشاره به مراسم چهلم رهبر شهید در عراق گفت: فرصتی فراهم شد تا در مراسمی که در شهر کربلا در شب جمعه مصادف با چهلمین روز مراسم تدفین پیکر رهبر شهید در مسجد امام حسن عسگری (ع) برگزار شد، حضور پیدا کنیم؛ این مراسم با حضور همه مسئولان و مردم تشکیل شد و با مردم صحبت کردیم و پیام ملت ایران و در رأس آن، پیام مقام معظم رهبری و تشکر بیت امام شهید و رهبر عزیزمان را به مردم عزیز عراق و مسئولان این کشور ابلاغ کردیم.  سفر هیات پارلمانی ایران به عراق از سفرهای موفق و کاربردی در همه عرصه‌ها بود

قالیباف ادامه داد: در نشست هایی که داشتیم درباره همکاری ها برای مراسم اربعین که هر سال برگزار می شود و مباحث حوزه زیارتی و توریستی صحبت شد.

وی تاکید کرد: این سفر از سفرهای موفق و کاربردی در همه عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و امنیتی بود به ویژه در شرایط حساسی که الان در آن قرار داریم.

رئیس مجلس در پایان گفت: از همه ملت عراق و مسئولان تقدیر و تشکر می‌کنم که با مهمان‌نوازی، برگزاری جلسات بسیار فشرده و مفید و روحیه کاملا برادرانه و گفت‌وگوهای گرم و صمیمی و اثربخش باعث شدند جمع‌بندی خوبی را در این سفر داشته باشیم که حتما در همه زمینه‌ها و در همه عرصه‌ها برای هر دو ملت، مفید و مؤثر خواهد بود.

 




 سرلشکر وحیدی: دشمنان هیچ‌گاه از کینه‌توزی و توطئه علیه این ملت بزرگ دست برنمی‌دارند
۷ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

سرلشکر وحیدی: دشمنان هیچ‌گاه از کینه‌توزی و توطئه علیه این ملت بزرگ دست برنمی‌دارند

سرلشکر پاسدار احمد وحیدی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کرد: دشمنان هیچ‌گاه از کینه توزی و توطئه علیه ملت بزرگ ایران دست برنمی‌دارند.

 ابوترابی‌فرد: توان دفاعی ایران توازن قوا را به نفع جبهه مقاومت تغییر داد
۱۲ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

ابوترابی‌فرد: توان دفاعی ایران توازن قوا را به نفع جبهه مقاومت تغییر داد

امام جمعه موقت تهران با اشاره به عملکرد نیرو‌های مسلح در جنگ اخیر گفت: توان موشکی، پهپادی و پدافندی ارتش و سپاه توانست برتری تسلیحاتی دشمن را خنثی و توازن قو...

 طرح مقابله با نفوذ می‌تواند به ضد خود بدل شود
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

طرح مقابله با نفوذ می‌تواند به ضد خود بدل شود

یک وکیل دادگستری با واکاوی ماده به ماده طرح «مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولتها یا نهادهای بیگانه در کشور» که روز یکشنبه کلیات آن در مجلس به تصویب رسید و در محافل رسانه‌ای بسیار پربحث شد، به برخی نکات مربوط به این طرح و ایرادات وارد بر آن اشاره کرد.

 قالیباف: ایران در امور داخلی عراق دخالت نمی‌کند
۸ ساعت قبل / سایت تابناک

قالیباف: ایران در امور داخلی عراق دخالت نمی‌کند

نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی با دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و هیأت پارلمانی همراه، روز گذشته (پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵) در سفار...

 فوری/ ناو جدید آمریکایی به خاورمیانه رسید
۱۵ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ ناو جدید آمریکایی به خاورمیانه رسید

سنتکام اعلام کرد که ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به همراه گروه ضربت خود وارد خاورمیانه شده و در دریای عرب مستقر گردیده است.

 از دیوارکشی‌ها و فنس‌کشی‌ها در مرزهای ایران تا پیمان مکه - دیپلماسی ایرانی
۱۳ ساعت قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

از دیوارکشی‌ها و فنس‌کشی‌ها در مرزهای ایران تا پیمان مکه - دیپلماسی ایرانی

علی اکبر رضایی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می‌نویسد: اگر وقایع را در یک خط قرار دهیم از امنیتی شدن مرزهای ایران با ترکیه و...