قیمت طلا امروز




 سایت عصر خبر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

همتی: ایران به زودی عضو بانک بریکس می‌شود

رییس‌کل بانک مرکزی گفت: مهم‌ترین نتیجه همکاری‌های کشورهای عضو بریکس، تاسیس بانک توسعه نوین (بانک بریکس) است که کشور ما نیز به زودی عضو این بانک خواهد شد
 همتی: ایران به زودی عضو بانک بریکس می‌شود

به گزارش خبرگزاری عصر خبر، عبدالناصر همتی که برای شرکت در اجلاس بریکس به هندوستان سفر کرده است ضمن تقدیر از تلاش‌های این کشور در مدت ریاست بریکس، افزود: همکاری‌های خوبی بین کشورهای عضو بریکس در زمینه‌های پولی، بانکی و اقتصاد دیجیتال آغاز شده است.

رئیس‌کل بانک مرکزی خاطرنشان کرد: اجلاس بریکس مهم‌ترین فرصت برای دیدار با مقامات کشورهای عضو بریکس است که کشورمان نیز بیشترین تبادلات و تعاملات پولی و بانکی را با آنها دارد. نوشته های مشابه آغاز به کار نشست مقامات عالی رتبه امنیتی بریکس با حضور ایران 1403/06/21 اخراج ژنرال آمریکایی به دلیل انتشار گزارش جنجالی درباره ایران 1404/06/01

همتی درخصوص مذاکرات بین اعضا در راستای همکاری‌های پولی و مالی، اظهار داشت: ما معتقدیم کشورهای عضو بریکس می‌توانند با پول‌های ملی با یکدیگر تبادلات تجاری داشته باشند و به دنبال این هستیم که همکاری‌های پولی به صورت دوجانبه و سه جانبه با اعضا داشته باشیم.وی افزود: مهم‌ترین نتیجه همکاری‌های کشورهای عضو بریکس، تاسیس بانک توسعه نوین (بانک بریکس) است که کشور ما نیز به زودی عضو این بانک خواهد شد برچسب هاایران بریکس همتی کپی لینک لینک کپی شد



 امضای اسناد انتقال دارایی‌های تعاونی اعتبار منحله مولی‌الموحدین و بانک ایران زمین به بانک مرکزی
۳ دقیقه قبل / روزنامه تعادل

امضای اسناد انتقال دارایی‌های تعاونی اعتبار منحله مولی‌الموحدین و بانک ایران زمین به بانک مرکزی

باشگاه خبرنگاران جوان - بانک مرکزی اعلام کرد: با توجه به ادغام تعاونی اعتبار غیرمجاز مولی‌الموحدین و انتقال دارایی‌های آن به بانک ایران‌زمین طی سال‌های گذشته و تخلفات این تعاونی، اجرای احکام دادسرای جرائم اقتصادی تهران در اجرای حکم قطعی صادرشده طی دستور قضایی مورخ 27 خردادماه سال جاری اعلام کرد: تملک اموال منقول، غیرمنقول، اوراق بهادار و سایر موارد بانک ایران زمین از محل دارایی‌های این تعاونی‌ یا معادل ریالی آنها در ازای مطالبات بانک مرکزی به این بانک منتقل شود. بر اساس این حکم، اسناد انتقال این دارایی ها به امضای نمایندگان بانک مرکزی و بانک ایران زمین رسید. 

 در ازای اضافه برداشت بانک ایران زمین و مطالبات بانک مرکزی از این بانک در مرحله اول اجرای این حکم، مالکیت معادل 75 هزار میلیارد تومان از دارایی های بانک ایران زمین به بانک مرکزی منتقل شد. همچنین در مرحله دوم اجرای حکم مالکیت معادل 45 هزار میلیارد تومان از دارایی های این بانک نیز به بانک مرکزی منتقل خواهد شد. 

لازم به ذکر است در حکم ابلاغی اعلام شده، در صورتی که اموال این بانک به فروش نرسد، این اموال بایستی به قیمت کارشناسی به‌روز، به بانک مرکزی منتقل شود.

گفتنی است منشأ این حکم به پرونده تعاونی اعتبار «مولی‌الموحدین» بازمی‌گردد. این تعاونی در سال‌های گذشته بدون مجوز فعالیت می‌کرد و در جریان ساماندهی مؤسسات مالی و اعتباری غیرمجاز، طبق تصمیم مراجع ذی‌صلاح، در بانک ایران‌زمین ادغام شد. با توجه به تعهداتی که در پی این ادغام به بانک ایران‌زمین منتقل شد و همچنین مطالبات ایجادشده برای بانک مرکزی، موضوع تعیین تکلیف دارایی‌ها در دستور رسیدگی قضایی قرار گرفت.

خاطرنشان می شود در این حکم قید شده است: بانک مرکزی مکلف است با اتخاذ تدابیری که در غایت معنا، منافع جمهوری اسلامی ایران و آحاد شهروندان کشور را تکریم، تحفیظ و تضمین می کند، وجه اموال منقول، غیرمنقول، اوراق بهادار و یا فیزیک آنها را در چارچوب قوانین، مورد تملک قرار دهد.
همچنین در بند دیگری از این حکم، رئیس و اعضای هیات سرپرستی بانک ایران زمین موظف شدند تا حداکثر ظرف مدت 5 روز، اموال یا وجه حاصل از آن را برای انتقال به بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران معرفی و اعلام کنند.

در پایان خاطرنشان می شود با …



 تحلیل فوری اینترنت ایران | اینترنت ایران در میان ۱۰۰ کشور جهان رتبه ۹۸ را دارد؛ کند، پراختلال و شدیداً محدود / پهنای باند ۵.۴ مگابیتی و سانسور ۳۹ درصدی؛ کاربران با قطعی ۸۸ روزه و وابستگی ۹۳ درصدی به فیلترشکن دست و پنجه نرم می‌کنند
۷ دقیقه قبل / سایت اندیشه معاصر

تحلیل فوری اینترنت ایران | اینترنت ایران در میان ۱۰۰ کشور جهان رتبه ۹۸ را دارد؛ کند، پراختلال و شدیداً محدود / پهنای باند ۵.۴ مگابیتی و سانسور ۳۹ درصدی؛ کاربران با قطعی ۸۸ روزه و وابستگی ۹۳ درصدی به فیلترشکن دست و پنجه نرم می‌کنند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ از اسفند سال گذشته بود که اینترنت برای کاربران ایرانی بیشتر از آنکه «وصل» باشد، درگیر اختلال، کندی، فیلترینگ و قطعی‌های مقطعی بوده است؛ از روزهایی که دسترسی به پلتفرم‌ها سخت‌تر شد تا مقاطعی که حتی ارسال یک پیام ساده هم با مشکل روبه‌رو بود.

حالا دیگر مسئله فقط «سرعت پایین اینترنت» نیست؛ «کیفیت اینترنت» به یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های کاربران و کسب‌وکارهای آنلاین تبدیل شده و پرسش این است که فیلترینگ و استفاده گسترده از فیلترشکن، چه سهمی در رسیدن به این وضعیت داشته است؟

حمیدرضا احمدی، رئیس کمیسیون اینترنت و زیرساخت انجمن تجارت الکترونیک، می‌گوید کیفیت اینترنت ایران در شش ماه اخیر به پایین‌ترین سطح خود رسیده و فیلترینگ گسترده شبکه‌های اجتماعی، علاوه بر افزایش اختلال و کاهش کیفیت دسترسی، استفاده از فیلترشکن را به رفتاری عمومی تبدیل کرده است؛ وضعیتی که به گفته او، حتی امکان اعمال محدودیت موقت بر چند پلتفرم را نیز از سیاست‌گذار گرفته و کشور را در مواقع بحرانی به سمت قطع گسترده اینترنت سوق داده است.

آقای احمدی! این روزها وضعیت کیفیت اینترنت چه مسیری را طی می‌کند؟ به‌ویژه در شش ماه اخیر چه تغییری در این روند دیده‌اید؟

ما شش‌ماه گذشته عملاً به کف کیفیت اینترنت رسیده‌ایم؛ به‌خصوص به دلیل قطعی‌های متعدد، اتفاقات مربوط به اعتراضات دی‌ماه و بعد هم شروع جنگ. البته مسئله این است که کیفیت اینترنت ما پیش از این هم هیچ‌وقت مطلوب نبوده و یکی از دلایل اصلی آن، سیستم فیلترینگ است.

ما در کمیسیون اینترنت و زیرساخت انجمن الکترونیک تهران، اینترنت را بر اساس سه مؤلفه اصلی کیفیت، سرعت و اختلال بررسی می‌کنیم. نخست، اختلالات مختلف که به دلیل نرم‌افزارها و سخت‌افزارهای مربوط به فیلترینگ در شبکه ایجاد می‌شود. دوم، محدودیت‌ها که خود سیاست فیلترینگ را شامل می‌شود؛ یعنی سایت‌ها و سرویس‌هایی که فیلتر شده‌اند و در کنار آن، محدودیت‌هایی که به دلیل تحریم‌ها برای کاربران ایرانی وجود دارد. برای مثال، برخی سرویس‌های هوش مصنوعی و خدمات دیگر به دلیل تحریم برای کاربران ایرانی در دسترس نیستند. مؤلفه سوم هم سرعت اینترنت کاربران، چه در شبکه موبایل و چه در اینترنت ثابت است.

از زمانی که ما این شاخص‌ها …



 رشد ۵۶ درصدی درآمدهای عملیاتی «تملت» در ۶ ماهه نخست
۲۲ دقیقه قبل / سایت بورس 24

رشد ۵۶ درصدی درآمدهای عملیاتی «تملت» در ۶ ماهه نخست

به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت تامین سرمایه بانک ملت  که نماد آن در تابلوی بازار سرمایه ایران تملت می باشد، صورت های مالی 6 ماهه منتهی به تیر ماه سال 1405  را بر روی سامانه کدال منتشر کرد. این شرکت در مدت زمان مورد بررسی 2594 میلیارد تومان درآمد عملیاتی شناسایی کرد که در مقایسه با درآمد عملیاتی 1658 میلیارد تومانی محقق شده در دوره مشابه سال گذشته افزایش 56 درصدی داشت.

با بررسی بیشتر صورت های مالی منتشر شده این واحد تجاری مشخص می شود سود عملیاتی نیز تا پایان تیر ماه به رقم 1607 میلیارد تومان رسید و افزایش 46 درصدی را به ثبت رساند. سود خالص هم با افزایش 52 درصدی از 1015 میلیارد تومان به 1539 میلیارد تومان افزایش یافت و به این ترتیب شرکت 6 ماهه خود را با رشد پشت سر گذاشت.

گفتنی است آخرین سرمایه ثبت شده واحد تجاری 7800 میلیارد تومان گزارش شده که با احتساب آن سود محقق شده هر سهم برابر با 197 ریال بود.



 فوری: استان‌های درگیر گرمای شدید و احتمال تعطیلی شنبه ۳۱ مرداد / آخرین وضعیت ادارات در ۱۵ استان + جدول کامل تعطیلی‌های احتمالی
۲۴ دقیقه قبل / سایت نبض قیمت

فوری: استان‌های درگیر گرمای شدید و احتمال تعطیلی شنبه ۳۱ مرداد / آخرین وضعیت ادارات در ۱۵ استان + جدول کامل تعطیلی‌های احتمالی

با پایان یافتن هفته و نزدیک شدن به روز شنبه ۳۱ مرداد، این سوال برای بسیاری از کارمندان و شهروندان مطرح شده است که آیا ادارات در این روز تعطیل خواهند بود یا خیر. بر اساس آخرین گزارش‌ها و پیگیری‌های انجام شده از استانداری‌های مختلف، تاکنون هیچ اطلاعیه رسمی و سراسری مبنی بر تعطیلی ادارات کشور در روز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ منتشر نشده است. با این حال، با توجه به تداوم گرمای هوا در بسیاری از استان‌ها و سابقه تعطیلی‌های مقطعی در روزهای گذشته، احتمال تغییر ساعت کاری یا تعطیلی در برخی استان‌ها وجود دارد که در ادامه به بررسی کامل آن می‌پردازیم. وضعیت تعطیلی ادارات در روزهای اخیر

در روزهای گذشته، موج گرمای شدید و افزایش مصرف انرژی، بسیاری از استان‌ها را به سمت تعطیلی یا تغییر ساعت کاری ادارات سوق داده است. این تصمیمات عمدتاً به منظور مدیریت مصرف برق و حفظ پایداری شبکه سراسری اتخاذ شده‌اند.

بر اساس آخرین اخبار، روز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ تعطیلی سراسری برای هیچ استانی اعلام نشده است. با این حال، استان‌هایی مانند خوزستان، بوشهر، هرمزگان، قم، کرمانشاه، کردستان، ایلام و سیستان و بلوچستان در روزهای گذشته (به ویژه چهارشنبه ۱۴ مرداد) تعطیل اعلام شده بودند. این تعطیلی‌ها عمدتاً به دلیل گرمای شدید هوا و مدیریت مصرف انرژی بوده است. آیا شنبه ۳۱ مرداد تعطیل است؟

پاسخ کوتاه به این سوال این است: تاکنون، هیچ اطلاعیه رسمی مبنی بر تعطیلی سراسری یا استانی برای روز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ صادر نشده است.

با این حال، چند نکته مهم وجود دارد:

اولاً، تصمیم‌گیری درباره تعطیلی یا تغییر ساعت کاری ادارات، در صورت لزوم، به شرایط هر استان و اعلام رسمی استانداری‌ها و دستگاه‌های مسئول بستگی دارد. به عبارت دیگر، تعطیلی روز شنبه به صورت متمرکز و از سوی دولت مرکزی اعلام نخواهد شد، بلکه هر استانداری با توجه به شرایط اقلیمی و مصرف انرژی استان خود، تصمیم‌گیری خواهد کرد.

ثانیاً، با توجه به اینکه روز شنبه ۳۱ مرداد، روز کاری عادی محسوب می‌شود و در تقویم رسمی کشور تعطیل نیست، انتظار می‌رود که اکثر ادارات و بانک‌ها در این روز فعالیت عادی خود را داشته باشند. اما در صورت تداوم گرمای شدید در برخی استان‌ها، ممکن است استانداری‌ها نسبت به تعطیلی یا دورکاری ادارات …



 جزئیات فوری طرح جدید بنزین | تکذیب نرخ چهارم ۸۷ هزار تومانی؛ سازمان بهینهسازی: وضعیت بحرانی است اما فعلاً افزایش قیمت نداریم / مصرف روزانه ۱۳۵ میلیون لیتر در برابر تولید ۱۳۰ میلیون؛ دولت به دنبال راهکارهای غیرقیمتی
۲۵ دقیقه قبل / سایت اندیشه معاصر

جزئیات فوری طرح جدید بنزین | تکذیب نرخ چهارم ۸۷ هزار تومانی؛ سازمان بهینهسازی: وضعیت بحرانی است اما فعلاً افزایش قیمت نداریم / مصرف روزانه ۱۳۵ میلیون لیتر در برابر تولید ۱۳۰ میلیون؛ دولت به دنبال راهکارهای غیرقیمتی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ عماد رفیعی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در جریان جنگ، تنها یکی از واحدهای پالایشی به‌صورت مستقیم مورد اصابت قرار گرفت که حدود نیمی از ظرفیت خود را از دست داد. همچنین آسیب به انبار نفت ری و برخی پالایشگاه‌های گازی پارس جنوبی، بر تولید و زنجیره تامین فرآورده‌ها اثر گذاشت.

وی افزود: در مقطعی حدود ۲۳۰ هزار بشکه از تولید کشور از دست رفت، اما بخش قابل‌توجهی از این ظرفیت بازیابی شده و نزدیک به ۵۰ درصد آن بازگشته است. ضمن آنکه پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس نیز همچون گذشته با ظرفیت کامل در سرویس قرار دارد و آسیبی به ظرفیت تولید آن وارد نشده است.

رفیعی با اشاره به آسیب انبار نفت ری یادآورشد: این حادثه به‌طور مقطعی بر عملیات لجستیک و توزیع بنزین اثر گذاشت، اما حتی در روز وقوع حادثه و در میانه جنگ نیز توزیع بنزین در تهران متوقف نشد و کمبودی در عرضه رخ نداد.

وی ادامه داد: عملیات بازیابی مخازن در حال انجام است و اکنون حدود ۵۰ درصد ظرفیت این انبار برای عملیات لجستیک مورد استفاده قرار می‌گیرد. بخش دیگری از نیاز تهران نیز از پالایشگاه‌های کشور، از جمله پالایشگاه اراک، تامین می‌شود؛ ضمن اینکه پیش از جنگ نیز سهمی از بنزین مورد نیاز تهران از این پالایشگاه تامین می‌شد.

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت ملی پالایش و پخش درباره افزایش ظرفیت تولید بنزین اظهار کرد: ظرفیت تولید بنزین کشور پیشتر به حدود ۱۱۰ میلیون لیتر در روز رسیده بود و اکنون با استفاده بیشتر از ظرفیت پتروشیمی‌ها، این رقم افزایش یافته است. در کنار پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس، پتروشیمی نوری نیز بخشی از تولید خود را در اختیار شبکه تامین بنزین قرار داده است.

وی خاطر نشان کرد: با اقدامات انجام‌شده در پالایشگاه آبادان، تولید این پالایشگاه افزایش یافت و بخشی از خوراک آن در اختیار پتروشیمی بوعلی قرار گرفت. اکنون روزانه نزدیک به ۹ میلیون لیتر بنزین از پتروشیمی بوعلی دریافت می‌شود و مجموع ظرفیت تولید بنزین در پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها به حدود ۱۳۰ میلیون لیتر در روز رسیده است.

رفیعی با تاکید بر موقتی بودن این راهکار اذعان داشت: تامین بنزین از پتروشیمی‌ها از نظر هزینه، تفاوت معناداری با واردات برای دولت ندارد؛ زیرا این …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 خبر مهم برای مشمولان کالابرگ
سایت اقتصاد ایرانی

خبر مهم برای مشمولان کالابرگ

اقتصادایرانی: یک عضو هیأت‌رئیسه مجلس در نطق میان‌دستور خود با انتقاد از تصمیمات ناگهانی در حوزه بنزین، نسبت به تکرار تجربه سال ۱۳۹۸ هشدار داد و تأکید کرد که هرگونه تصمیم درباره قیمت و سهمیه سوخت باید با درنظر گرفتن معیشت و تاب‌آوری مردم و پس از اقناع افکار عمومی انجام شود. او همچنین درباره وضعیت دارو، افزایش اعتبار کالابرگ متناسب با تورم و واگذاری عرضه کالابرگ به فروشگاه‌های زنجیره‌ای هشدارهایی مطرح کرد.
 ارز گران‌تر و دیرتر، چه اثری بر سودآوری خودروسازان بورسی می‌گذارد؟
سايت نبض بورس

ارز گران‌تر و دیرتر، چه اثری بر سودآوری خودروسازان بورسی می‌گذارد؟

تأمین ارز به یکی از جدی‌ترین چالش‌های زنجیره خودرو تبدیل شده است؛ از یک سو زمان انتظار برای تخصیص و تأمین ارز واردات به بیش از ۲۱۰ روز رسیده و از سوی دیگر، ت...
 قیمت طلای 18عیار امروز پنجشنبه 29مرداد/ طلا در یک قدمی 20میلیونی شدن + جدول
سایت اکوایران

قیمت طلای 18عیار امروز پنجشنبه 29مرداد/ طلا در یک قدمی 20میلیونی شدن + جدول

اکوایران: طلای 18عیر امروز با افزایش 19میلیون و 829هزار تومان قیمت خورد.
 فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی

روابط عمومی پالایشگاه تهران گفت:انتشار دود غلیظ در آسمان جنوب تهران ناشی از وقوع سانحه برای ۲ دستگاه تانکر در محل بارگیری نفت سفید پالایشگاه تهران و آتش‌سوزی متعاقب آن بوده است.
 جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی
سایت اسب بخار

جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی

پرچم‌دار جدید جنسیس با ۶۵۷ اسب‌ بخار قدرت، باتری ۱۲۳.۵ کیلووات‌ ساعتی و امکان سفارش کابین چهار نفره با درهای کالسکه‌ای یا همان رولزرویسی از راه رسیده است؛ ترکیبی که واقعاً لوکس و خاص به نظر می‌رسد.
 پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | طلا گران‌تر می‌شود؟
سايت نبض بورس

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | طلا گران‌تر می‌شود؟

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ در حالی دنبال می‌شود که بازار در معاملات روز گذشته با رشد هم‌زمان دلار و اونس جهانی طلا، روندی کاملاً صعودی داشت....
 واریز یارانه مردادماه به حساب‌ها این دهک‌ها؛ جزئیات مبلغ
سایت جهان صنعت نیوز

واریز یارانه مردادماه به حساب‌ها این دهک‌ها؛ جزئیات مبلغ

یارانه مرحله ۱۸۶ مربوط به مردادماه سال جاری به مبلغ ۱۱۲ هزار و ۶۶۱ میلیارد ریال به حساب ۱۰ میلیون و ۳۶۷ هزار و ۸۹۸ نفر در دهک‌های اول تا سوم و همچنین یارانه ۳۰۰ هزار تومانی دهک‌های چهارم تا نهم واریز و قابل برداشت شد.
 بندر الرویس قطر پس از ماه‌ها بازگشایی شد
سایت اقتصاد معاصر

بندر الرویس قطر پس از ماه‌ها بازگشایی شد

رئیس اتاق مشترک ایران و قطر با اشاره به تداوم محدودیت‌های دریایی در منطقه گفت: بخشی از صادرات ایران به امارات در شرایط فعلی به‌ صورت غیرمستقیم انجام می‌شود و...