قیمت طلا امروز




 سایت عصر خبر / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

اعلام آمار فروش هفتگی سالن‌های تئاتر منتفی شد؟

۲ هفته از آخرین اعلام آمار فروش هفتگی آثار روی صحنه در تماشاخانه‌های زیر مجموعه اداره‌کل هنرهای نمایشی می‌گذرد و گویا انتشار این گزارش از دستور کار اداره‌کل هنرهای نمایشی خارج شده است.
 اعلام آمار فروش هفتگی سالن‌های تئاتر منتفی شد؟
مهر نوشت: در طی چند سال گذشته، آمار فروش تئاتر مجموعه تئاتر شهر، تماشاخانه سنگلج و تالار هنر، شنبه هر هفته از طریق روابط عمومی اداره‌کل هنرهای نمایشی برای رسانه‌ها ارسال می‌شد تا علاوه بر شفاف‌سازی فروش این تماشاخانه‌ها، میزان استقبال مخاطبان از آثار این ۳ مجموعه تئاتری مشخص و قابل تحلیل شود.

اما ۲ هفته است که گزارش تجمیع شده آمار فروش این ۳ مجموعه از سوی اداره‌کل ارسال نمی‌شود و تنها مجموعه تئاتر شهر به صورت انفرادی آمار فروش آثار روی صحنه‌اش را منتشر و منعکس می‌کند. نوشته های مشابه نقاط قوت و ضعف جشنواره تئاتر رضوی 1394/05/31 آغاز اجراهای تئاتر شهر از ۶ مهر ماه 1401/07/04

در اولین مواجهه پرسشی مطرح می‌شود که چرا نباید آمار رسمی تعداد مخاطبان این سالن‌ها توسط اداره‌کل هنرهای نمایشی منتشر و میزان فروش آثار روی صحنه تماشاخانه‌های زیرمجموعه اداره کل از جانب خود این مجموعه اطلاع‌رسانی شود؟ و سالن ها به صورت مجزا اقدام به انتشار آمار فروششان کنند.

نکته دیگر این است که در چند سال گذشته در اداره‌کل هنرهای نمایشی شاهد حذف و کاهش حداقل خدمات گذشته هستیم و به وظایف و خدمات این نهاد اضافه نشده‌است که بتوان آن را مطرح و برجسته کرد و در همین شرایط بدیهی‌ترین موارد مانند همین ارسال و انتشار گزارش آمار فروش هم حذف می‌شود.

در تئاتر ما که چرخه اقتصادی آثار به طور ۱۰۰ درصدی توسط مخاطب می‌چرخد، ضریب اشتغال سالن‌ها را باید بیش از هر موضوع دیگری مطرح کرد.

در حالی که انتظار می رود انتشار آمار فروش و تعداد مخاطبان تماشاخانه‌های خصوصی، تالار وحدت، تماشاخانه ایرانشهر و تالار حافظ نیز توسط اداره کل هنرهای نمایشی منتشر شود تا مخاطبان و رسانه‌ها از کلیت میزان فروش و گردش مالی همه تماشاخانه‌های تهران به صورت رسمی مطلع شوند و جلوی آمارسازی احتمالی نیز گرفته شود، مشخص نیست چرا انتشار آمار فروش تماشاخانه های دولتی هم از دستور کار خارج شده است.

بهتر بود اداره کل هنرهای نمایشی درباره حذف آمار فروش که جزو وظایف این نهاد است و سپردن انتشار آن به خود سالن ها که البته به نظر می رسد جز تئاتر شهر از جانب ۲ سالن دیگر زیاد جدی گرفته نمی شود، توضیحی ارائه می‌داد.

از طرفی اعلام آمار فروش و تعداد مخاطبان سالن‌ها از جانب یک نهاد رسمی، شک و شبهه‌های احتمالی را از بین می برد و به خبر رسمیت می‌بخشد. همچنین از لحاظ خبری هم برای رسانه‌ها بهتر است تا یک خبر تجمیعی و رسمی منتشر کنند و دست به تحلیل یا مقایسه بزنند تا اینکه هر سالن در یک روز مشخص بخواهد آمار فروشش را به صورت مجزا در اختیار رسانه‌ها قرار دهد.

هنرمندان و مخاطبان تئاتر حق دارند که از میزان پیشرفت یا پسرفت دامنه توجه و اقبال مخاطب به تئاتر خبردار باشند. تئاتر ایران امروزه نیاز به شفاف‌سازی بیشتری دارد تا بتواند در راستای جذب سرمایه، سرمایه‌گذار و بازگشت چهره‌ها موفق‌تر عمل کند و اطلاع رسانی نکردن در این زمینه تنها به اعتماد از دست رفته، ضریب می‌دهد.

برچسب هاآمار فروش تئاتر کپی لینک لینک کپی شد


 راه روشن است

راه روشن است

هفتصد و سی و یکمین شماره مجله دانشمند با موضوع روایت پیشرفت‌های علمی ایران در دوران امام شهید رحمه‌الله‌علیه در ۶۰۰ صفحه منتشر شد.

 رامتین شهبازی پاسخ داد؛ حضور چهره‌ها در تئاتر؛ تهدید یا فرصت؟ | مجموعه رسانه ای صبا

رامتین شهبازی پاسخ داد؛ حضور چهره‌ها در تئاتر؛ تهدید یا فرصت؟ | مجموعه رسانه ای صبا

ناصر ارباب/صبا، حضور بازیگران شناخته‌شده سینما و تلویزیون در تئاتر طی سال‌های اخیر به یکی از موضوعات پرتکرار فضای نمایشی تبدیل شده است؛ حضوری که موافقان آن را عاملی برای جذب مخاطب و رونق سالن‌ها می‌دانند و منتقدانش گاهی نسبت به کیفیت اجرا، میزان تمرین و تأثیر آن بر فرصت‌های شغلی بازیگران جوان تئاتر ابراز

 تکذیب خبر اجرای حکم پژمان جمشیدی

تکذیب خبر اجرای حکم پژمان جمشیدی

در روزهای اخیر در فضای مجازی خبری با این مضمون منتشر شد که با تایید حکم پژمان جمشیدی از سوی قضات دیوان عالی کشور، رای صادرشده برای اجرا به واحد اجرای احکام ارسال شده است. در این خبر همچنین ادعا شده بود که جمشیدی پیش‌تر از اتهام تجاوز به عنف تبرئه شده، اما بابت اتهام رابطه نامشروع به تحمل شلاق محکوم شده است. دیروز وکیل این بازیگر خبرهای منتشر‌شده را تکذیب کرد و گفت پرونده موکلش هنوز به مرحله اجرای حکم نرسیده است.

 «غمزه» با افشین علا؛ آنها که آقا را دیدند در غم فراق، جگرشان می‌سوزد - تسنیم

«غمزه» با افشین علا؛ آنها که آقا را دیدند در غم فراق، جگرشان می‌سوزد - تسنیم

جدیدترین قسمت «غمزه» با حضور افشین علا، شاعر برجسته، به بررسی ابعاد شخصیتی «آقای شهید» اختصاص یافت.

 تصاویری از مراسم اربعین رهبر شهید ایران | ثبت لحظات دلتنگی با شعار  «با تو در عهدیم تا صبح ظهور»

تصاویری از مراسم اربعین رهبر شهید ایران | ثبت لحظات دلتنگی با شعار «با تو در عهدیم تا صبح ظهور»

چهل غروب از آن وداع تاریخی مردم ایران با پیکر رهبر شهید انقلاب گذشت، روزهایی سرشار از دلتنگی که با یاد سرخ مجاهدت‌های رهبر فقید انقلاب سپری شد.

 فیلیمو و فیلم‌نت در صدر نصب اپلیکیشن‌های نمایش خانگی؛ بیش از ۴۰ میلیون ایرانی تماشاگر موبایلی‌اند

فیلیمو و فیلم‌نت در صدر نصب اپلیکیشن‌های نمایش خانگی؛ بیش از ۴۰ میلیون ایرانی تماشاگر موبایلی‌اند

آمار نصب چهار اپلیکیشن اصلی شبکه نمایش خانگی نشان می‌دهد فیلیمو با بیش از ۴۳ میلیون نصب، در صدر این بازار قرار دارد و فیلم‌نت نیز با عبور از ۱۰ میلیون نصب، یکی از بازیگران اصلی تماشای آنلاین فیلم و سریال در موبایل است. بیش از ۴۰ میلیون ایرانی شبکه نمایش خانگی را روی موبایل خود تماشا می‌کنند.

 گفت‌وگوی صمیمانه درباره ۱۶۸پروانه | صحبت اسماعیل بقایی و هوشنگ‌کرمانی درباره شهدای میناب

گفت‌وگوی صمیمانه درباره ۱۶۸پروانه | صحبت اسماعیل بقایی و هوشنگ‌کرمانی درباره شهدای میناب

ماجرای پرکشیدن پروانه‌های میناب، سندی بر جنایت آمریکا و رژیم صهیونیستی است؛ داغی که هیچ‌گاه به سردی نمی‌گراید و دل هر انسان آگاهی در هر گوشه جهان را به درد می‌آورد.

 آغاز اکران «سگمار» در هنر و تجربه

آغاز اکران «سگمار» در هنر و تجربه

مراسم رونمایی و اکران فیلم سینمایی «سگمار» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی جواد مزدآبادی برگزار شد. جواد مزدآبادی کارگردان فیلم گفت: ما در این فیلم سعی کردیم یک کار متفاوت بسازیم؛ یعنی یک قصه که تا حدودی متفاوت از جریان عادی سینمای ایران باشد، در یک لوکیشن خاص، با یک کانسپت خاص و در نهایت یک کار متفاوت. خوشبختانه پخش جهانی این فیلم هم شروع شده و در سراسر دنیا به جشنواره‌های مختلف ارسال شده است. حتی این فیلم اکنون به بخش مسابقه جشنواره ریورس نیجریه راه پیدا کرده و چند روز دیگر رقابت جهانی آن با فیلم‌های رقیبش آغاز می‌شود.