قیمت طلا امروز




 سایت عصر خبر / ۱۰ ساعت قبل

پزشکیان: دریافت هرگونه خدمت در کشور منوط به ارائه کد پستی و کد ملی می‌شود

رئیس‌جمهوری آگاهی از داده‌های مکانی، هویتی و مالی را پیش نیاز اساسی برای تصمیم‌گیری‌های کلان و سیاست‌های اجرایی دانست و اظهار کرد: تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی و دستگاه‌های اجرایی و خدماتی باید دارای کد نشانه‌گذاری دقیق باشند و دریافت هرگونه خدمت در کشور، منوط به ارائه کد پستی و کد ملی خواهد شد.
 پزشکیان: دریافت هرگونه خدمت در کشور منوط به ارائه کد پستی و کد ملی می‌شود
به گزارش ایسنا، مسعود پزشکیان در جلسه‌ «بررسی پروژه ملی نظام نشانه‌گذاری مکان‌محور» با تأکید بر شتاب‌بخشی تکمیل نظام نشانه‌گذاری مکان‌محور (GNAF)، اظهار کرد: برای سرعت‌بخشی به تکمیل این پروژه، نیازمند هماهنگی و تعامل تمامی دستگاه‌های ذیربط و ارتباطات بخشی و فرابخشی هستیم؛ ضرورت دارد تمامی مدیران در این فرایند نهایت همکاری و هم‌افزایی را داشته باشند و چنانچه مدیری در انجام مأموریت‌های محوله در این خصوص همکاری لازم را به عمل نیاورد، مشمول جریمه خواهد شد.

رئیس‌جمهوری با تأکید بر برنامه‌ریزی عملیاتی در اجرا و تکمیل این پروژه ملی، اظهار کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های اولیه، این اقدام باید از سال ۱۳۷۶ آغاز و طی یک سال به پایان می‌رسید، اما بنا به دلایلی، نسبت به تکمیل آن غفلت صورت گرفته است؛ از این‌رو، ضرورت دارد با فوریت و در مدت یک تا دو ماه، این پروژه به پایان برسد تا عقب‌ماندگی‌ها جبران شود. قرار است تمامی عملکردها و ارائه خدمات اجتماعی، بر اساس داده‌های مبتنی بر نشانه‌گذاری مکان‌محور (GNAF) انجام شود. نوشته های مشابه پزشکیان: در حوادث اخیر، هم سلامت جسمی و هم سلامت روانی جامعه آسیب دیده / نظام سلامت در دام تحلیل دشمن گرفتار نشود / اقناع جامعه پزشکی درباره وقایع اخیر بسیار مهم است 1404/11/01 گزارش پزشکیان به مردم 1405/05/09

پزشکیان با بیان اینکه احصای قوانین و آیین‌نامه‌های مرتبط با تکمیل نظام نشانه‌گذاری مکان‌محور در اسرع وقت در هیئت دولت انجام خواهد شد، تصریح کرد: باید ساختاری برای تکمیل نظام نشانه‌گذاری مکان‌محور (GNAF) ایجاد و در این روند، از ظرفیت محله‌محوری، مسجدمحوری، مراکز بهداشت و مدارس به‌عنوان پایگاه‌های منطقه‌ای و شهرستانی استفاده شود تا فرایند برنامه‌ریزی، آموزش و تقسیم کار، مبتنی بر زمان‌بندی مقرر و بر اساس استانداردها انجام شود. تمامی استانداران موظف هستند این موضوع را باجدیت پیگیری کنند.

رئیس‌جمهوری آگاهی از داده‌های مکانی، هویتی و مالی را پیش نیاز اساسی برای تصمیم‌گیری‌های کلان و سیاست‌های اجرایی دانست و اظهار کرد: تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی و دستگاه‌های اجرایی و خدماتی باید دارای کد نشانه‌گذاری دقیق باشند و دریافت هرگونه خدمت در کشور، منوط به ارائه کد پستی و کد ملی خواهد شد. در این راستا و برای توسعه زیرساخت‌های فناوری کشور، هر اقدامی که ضرورت داشته باشد، پیگیری و در اسرع وقت انجام می‌شود.

وی یادآور شد: تنظیم‌گری با محوریت اخذ تعرفه در حوزه ارائه خدمات، به دلیل آنکه فرایندهای بروکراتیک و کاغذبازی را در مسیر اخذ استعلام حذف می‌کند، موجب رضایت مشتری، حاکمیت و خدمت‌دهنده می‌شود. سامان‌دهی سیستم نشانه‌گذاری، به بهبود فرایند مدیریت این حوزه کمک می‌کند. ساختارها برای اجرای اصولی این طرح مبتنی بر تجربه جهانی و مطالعه دقیق طراحی شوند، تمامی نشانی‌ها از چندگانگی به سمت یک نشانی واحد محدود و درآمد حاصل از اخذ تعرفه، صرف توسعه زیرساخت‌ها و به‌روزرسانی فرایندهای نشانه‌گذاری مکان‌محور شود.

در ادامه این جلسه روند اقدامات و دستاوردهای ویژه در راستای تکمیل پایگاه داده نظام نشانه گذاری مکان محور (GNAF) و پیوند آن با کدپستی اماکن کسب‌وکار، مدارس و پایگاه‌های نسل سوم نشانی استاندارد در نشانه‌گذاری مکان‌محور (GNAF)، به‌صورت آماری تحلیل و ارزیابی شد.

همچنین نمایندگان دستگاه‌های ذیربط نیز پیشنهادها و راهکارهای خود را برای توسعه همکاری‌ها و تعامل بین‌بخشی بیان کردند.

در بخشی دیگری از جلسه مقرر شد دستگاه‌های اجرایی و خدماتی، در اسرع وقت نسبت به اخذ کد پستی مشتریان و مراجعین در کنار کد ملی اقدام کنند و سازوکارهای لازم برای تصویب این موضوع در هیئت دولت، نهایی شود. همچنین مدیریت و تنظیم‌گری با محوریت اخذ تعرفه خدمات از مشتریان معین و در دستور کار قرار گیرد.

در ادامه جلسه، ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، با بیان اینکه در مدت اخیر به بیست استان کشور سفر کرده است، اظهار کرد: مسئله نظام نشانه‌گذاری مکان‌محور  (GNAF)،  از اولویت‌های مورد پیگیری بوده و بسیاری از پیشرفت‌ها در این حوزه در شرایط خاص و با وجود محدودیت‌های ناشی از جنگ و ملاحظات امنیتی محقق شده است. با وجود این، در زمینه تهیه نقشه شهری، فرایند به‌صورت صددرصد تکمیل و در حوزه نقشه روستایی نیز به واسطه تعامل و هم‌افزایی تمامی دستگاه‌ها، پیشرفتی معادل ۹۲ درصد حاصل شده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، نظام نشانه‌گذاری مکان‌محور را یکی از ارکان نظام حکمرانی توصیف کرد و گفت: اکنون آمادگی خوبی وجود دارد تا نظام بودجه‌ریزی را مکان‌محور کنیم و در این حوزه نیز جهش مطلوبی شکل گرفته است برچسب هاکدملی مسعود پزشکيان کپی لینک لینک کپی شد



 غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ را اصلاح می‌کنیم

غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ را اصلاح می‌کنیم

غریب‌آبادی با اشاره به مواضع ترامپ درباره تنگه هرمز گفت ایران به‌زودی توهمات رئیس‌جمهور آمریکا درباره این گذرگاه راهبردی را اصلاح خواهد کرد.

 شماره ۲۳۰۶ روزنامه سازندگی چهارشنبه ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

شماره ۲۳۰۶ روزنامه سازندگی چهارشنبه ۱۴۰۵/۰۵/۲۸


 هشدار فوری وزارت کشور امارات درباره تهدید احتمالی موشکی

هشدار فوری وزارت کشور امارات درباره تهدید احتمالی موشکی

وزارت کشور امارات با ارسال هشدار فوری روی تلفن‌های همراه، از تمامی ساکنان خواست برای حفظ امنیت، بی‌درنگ در اماکن ایمن مستقر شوند.

 ناو هسته‌ای «آبراهام لینکلن» چگونه توسط ایران آسیب دید؟

ناو هسته‌ای «آبراهام لینکلن» چگونه توسط ایران آسیب دید؟

گزارش‌های رسانه‌ای فاش کردند که چگونه تخریب زیرساخت‌های ساحلی پایگاه آمریکا در بحرین توسط ایران، توانست به ناو هواپیمابر هسته‌ای «آبراهام لینکلن» آسیب زده و استقامت رزمی آن را کاهش دهد.

 عراقچی: آقای پزشکیان معتقد بود که باید به درخواست‌ آمریکا برای مذاکره توجه و از همین طریق، راهی برای خاتمه جنگ پیدا کرد

عراقچی: آقای پزشکیان معتقد بود که باید به درخواست‌ آمریکا برای مذاکره توجه و از همین طریق، راهی برای خاتمه جنگ پیدا کرد

عراقچی تأکید کرد: وقتی آمریکایی‌ها درخواست مذاکره را مطرح کردند، پزشکیان معتقد بود باید از همین طریق راهی را برای پایان جنگ پیدا کنیم.

 دبیر شورای عالی امنیت ملی: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید

دبیر شورای عالی امنیت ملی: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید

سرلشکر پاسدار محسن رضایی دبیر شورای عالی امنیت ملی در شبکه ایکس نوشت: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید.

 طائب: جنگ امروز فقط در میدان نظامی نیست؛ میدان روایت را نباید واگذار کرد

طائب: جنگ امروز فقط در میدان نظامی نیست؛ میدان روایت را نباید واگذار کرد

حسین طائب، رئیس سازمان بسیج مستضعفین در یادداشتی نوشت: جنگ دیگر فقط در میدان‌های نظامی اتفاق نمی‌افتد. امروز میدان مواجهه، چندلایه و پیچیده است؛ میدان نظامی، دیپلماسی، اقتصاد، امنیت، اجتماع و البته رسانه. در چنین شرایطی، رسانه دیگر یک «پیوست جنگ» نیست؛ بلکه در متن جنگ قرار دارد.

 تصویری از خانواده رهبر شهید در کنار روسای قوا

تصویری از خانواده رهبر شهید در کنار روسای قوا

تصویری از حضور خانواده رهبر شهید انقلاب و روسای قوا در مراسم چهلمین روز خاکسپاری آقای شهید ایران را مشاهده می‌نمایید.