قیمت طلا امروز




 سایت عصر خبر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

سوئیس درباره برگزاری مذاکرات ایران و امریکا در خاک خود: با همه کشور‌های درگیر، تماس برقرار می‌کنیم؛ در صورت تمایل طرفین، آماده ارائه خدمات هستیم

پیر آلن الچینگر، سخنگوی وزارت امور خارجه سوئیس عصر دوشنبه در پاسخ به این سوال که آیا این کشور قصد دارد مذاکرات را دوباره در خاک خود برگزار کند، گفت: «سوئیس با همه کشورهای درگیر، تماس برقرار می‌کند و در صورت تمایل طرفین، آماده ارائه خدمات است
 سوئیس درباره برگزاری مذاکرات ایران و امریکا در خاک خود: با همه کشور‌های درگیر، تماس برقرار می‌کنیم؛ در صورت تمایل طرفین، آماده ارائه خدمات هستیم

یسنا: وزارت امور خارجه سوئیس از حفظ تماس‌ها با ایران و آمریکا در مورد هرگونه مذاکرات احتمالی خبر داد.  پیر آلن الچینگر، سخنگوی وزارت امور خارجه سوئیس عصر دوشنبه در پاسخ به این سوال که آیا این کشور قصد دارد مذاکرات را دوباره در خاک خود برگزار کند، گفت: «سوئیس با همه کشورهای درگیر، تماس برقرار می‌کند و در صورت تمایل طرفین، آماده ارائه خدمات است. طبق گزارش خبرگزاری ریانووستی، این دیپلمات سوئیسی در پاسخ به این سوال که آیا چنین مذاکراتی می‌تواند مجددا در بورگن‌اشتوک یا ژنو برگزار شود، گفت که وزارت امور خارجه «در مورد جزئیات اظهارنظر نمی‌کند». در اواخر خرداد ماه وزارت امور خارجه سوئیس اعلام کرده بود که تفاهم‌نامه ایران و آمریکا در شهر بورگن‌اشتوک واقع در مرکز کشور امضا خواهد شد که بعدا این اتفاق رخ نداد و به‌طور مجازی به امضای طرفین رسید. اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز طی نشست هفتگی در پاسخ به سوالی درباره رایزنی‌های صورت‌گرفته با میانجی‌ها درباره احیای یادداشت‌تفاهم و شروط ایران گفت: ما الان مذاکره‌ای با آمریکا نداریم. مذاکرات، با عمان است و متمرکز بر تفاهم بر سر مسیری که مسیر ایمن کشتیرانی را در تنگه هرمز تامین کند.

کپی لینک لینک کپی شد





 عارف خواستار اصلاح روند جذب هیأت علمی شد
۱۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

عارف خواستار اصلاح روند جذب هیأت علمی شد

معاون اول رئیس‌جمهور با انتقاد از ورود شوراهای عالی به امور اجرایی دانشگاه‌ها، تأکید کرد که این نهادها باید بر سیاست‌گذاری، هدایت و نظارت متمرکز باشند و روند جذب اعضای هیأت علمی نیز با هدف حفظ جایگاه استادان اصلاح شود.

 جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی
۱۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

اقتصادنیوز: واشنگتن هنوز در تصور خاورمیانه‌ای گرفتار است که خود بر آن سلطه دارد و حتی پس از شکست‌های پی‌درپی، تصور جایگزینی برای نظم موجود را دشوار می‌بیند. اما این نظم در حال پایان یافتن است. اگر رهبران آمریکا نتوانند مسیر خود را تغییر دهند، شاهد محو شدن خاورمیانه آمریکایی خواهند بود؛ درست همان‌ اتفاقی برای امپراتوری‌های اروپایی در منطقه رخ داد.

 تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر معاون اول رئیس جمهور
۴ ساعت قبل / سایت رکنا

تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر معاون اول رئیس جمهور

رکنا:دفتر معاون اول رئیس‌جمهور در پیامی شایعه بنزین 80 هزار تومانی را تکذیب کرد.

 نتانیاهو در آستانه شکست؟
۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

نتانیاهو در آستانه شکست؟

نتیجه جدیدترین نظرسنجی در فلسطین اشغالی نشان می‌دهد، مخالفان نتانیاهو برای پیروزی در انتخابات آتی، فقط یک کرسی دیگر نیاز دارند تا بتوانند اکثریت مطلق کنست را به خود اختصاص دهند.

 موافقت‌ نامه تجارت ترجیحی ایران با عمان نهایی شد
۴ ساعت قبل / سایت رکنا

موافقت‌ نامه تجارت ترجیحی ایران با عمان نهایی شد

رکنا: مدیرکل دفتر غرب آسیا سازمان توسعه تجارت گفت: در راستای تقویت روابط اقتصادی، موافقت‌نامه تجارت ترجیحی با کشور عمان پس از طی مراحل اداری، نهایی شده و جهت بررسی نهایی به مجلس شورای اسلامی ارسال شده است.

 تحریم‌های آمریکا مصداق تروریسم اقتصادی و جنایت علیه بشریت است
۳ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

تحریم‌های آمریکا مصداق تروریسم اقتصادی و جنایت علیه بشریت است

وزارت امور خارجه با محکومیت شدید تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا طی بیانیه‌ای تاکید کرد که سیاست فشار واشنگتن، پیشتر نیز آزموده و شکست خورده است و خللی در عزم...