قیمت طلا امروز




 سایت دلگرم / ۳۳ ساعت قبل

معرفی مرکز خرید های وان در ترکیه

وان، یکی از شهرهای توریستی ترکیه است که مرکز خرید کالاهای چرمی و لوازم چوبی درجه‌ یک می باشد. با ما در دلگرم با مراکز خرید وان بیشتر آشنا شوید
 معرفی مرکز خرید های وان در ترکیه

آشنایی با مراکز خرید در وان ترکیه

وان، یکی از شهرهای توریستی ترکیه، شهری تاریخی با جاذبه های گردشگری بسیار است که یکی از جاذبه های توریستی اش را مراکز خرید آن تشکیل می دهند. اغلب مسافران برای خرید کالاهای چرمی و لوازم چوبی درجه یک مراکز خرید وان ترکیه را انتخاب می کنند.

با مجله دلگرم همراه شوید تا یک به یک به سراغ بهترین مراکز خرید وان ترکیه برویم و امکان خرید در وان ترکیه را تجربه کنیم. مراکز خرید وان ترکیه

شهر وان پر از مراکز خرید بزرگ است و می توان گفت به نسبت جمعیت و مساحت این تعداد مراکز خرید تعجب برانگیز است.

البته باید گفت اکثر برندهایی که در آنتالیا و استانبول شعبه دارند، در وان نیز فعال هستند. بنابراین اگر کسی قصد دارد برای خرید به ترکیه برود، وان برای او گزینه مناسبی است؛ چون هزینه ی سفر بسیار کم تر از سفر استانبول یا آنتالیا است و این موضوع خرید در وان ترکیه را به یک تجربه ی منحصر به فرد تبدیل می کند.

با توجه به آن چه گفته شد، شاید برای شما سوال شود که با وجود این حجم از تعدد مراکز خرید بزرگ چگونه می بایست راه خود را برای انتخاب بهترین مراکز خرید وان ترکیه در راستای صرفه جویی وقت انتخاب کنیم؟

از آن جایی که وقت زیادی از مسافران در سفرهای خارجی صرف خرید سوغاتی و بازدید از مراکز خرید این مقاصد گردشگری می شود، حیاتی است تا نکاتی را در رابطه با مراکز خرید وان ترکیه بدانید، در ادامه به این مهم پرداخته ایم. بازار قدیمی وان با برندهای بزرگ جهان

 

 

بازار اصلی شهر وان از دو خیابان متقاطع «کاظم کارابکر» و «جمهوریت» شکل گرفته و از ابتدا تا انتهایش پر از غرفه هایی ست که نام نشان های خارجی و معروف اروپایی و آمریکایی را در خود جا داده است.

کافی ست کمی چشم بگردانید تا نمایندگی برندهایی مانند آدیداس، ال سی واکی کی، نایکی، کینتکس و… را در این جا ببینید. این جا برای یک تجربه ی لوکس خرید در وان ترکیه بسیار مناسب است. آ.و.م وان؛ هرچه از یک مرکز خرید می خواهید

 

 

از بین تمام مراکز خرید معروف وان ترکیه وان ای وی ام van avm شهرت باورنکردنی دارد. شاید به این خاطر که برای برندهای بزرگ هم مغازه گرفتن در آن کار ساده ایی نیست. AVM مخفف کلمه ی «Alis Veris MerkeziK» معنایش همان …



 روز دی یا آنزیو؛ تحریم‌های تازه آمریکا چگونه عمل می‌کند؟
۵۴ دقیقه قبل / سایت اکوایران

روز دی یا آنزیو؛ تحریم‌های تازه آمریکا چگونه عمل می‌کند؟

اکوایران: اقدامات جدید بسنت با هدف فشار اقتصادی علیه ایران و هدف قرار دادن کشورها و شرکت‌هایی است که در پنج بخش، یعنی دارایی‌های دیجیتال، فناوری، طلا، هوانوردی و کشتیرانی، با تهران تجارت می‌کنند.

 آخرین قیمت سیمان؛ امروز سه‌شنبه 3 شهریور 1405
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

آخرین قیمت سیمان؛ امروز سه‌شنبه 3 شهریور 1405

بازار هنوز وارد فاز افزایش گسترده قیمت‌ها نشده، اما هزینه‌های سنگین تولید همچنان بر صنعت سیمان سایه انداخته است.

 فناوری جدید در اصلاح علمک‌های گاز می‌تواند معادل بودجه آموزش و پرورش صرفه‌جویی ایجاد کند
۲۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فناوری جدید در اصلاح علمک‌های گاز می‌تواند معادل بودجه آموزش و پرورش صرفه‌جویی ایجاد کند

اسماعیل سقاب، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی گفت: جلوگیری از اتلاف گاز در شبکه‌های توزیع با استفاده از فناوری‌های نوین، صرفه‌جویی مالی معادل کل بودجه آموزش و پرورش کشور به همراه خواهد داشت.

 تصاویر جدید از موجودات ناشناخته در اقیانوس
۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر جدید از موجودات ناشناخته در اقیانوس

رقابت عکاسی اقیانوس سال ۲۰۲۶، فراتر از ثبت زیبایی‌های بصری، بر تضاد میان شکوه طبیعت و آسیب‌پذیری اکوسیستم‌ها تمرکز کرده است.

 مثلث داستان‌های پلیسی
۹ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

مثلث داستان‌های پلیسی

نوشتن داستان پلیسی پروژه‌ای بود که از چند سال گذشته برای خودم تعریف کردم. شروع این پروژه با رمان «مأمور مذاکره» کلید خورد. داستان‌های پلیسی را با محوریت کارآگاه انوش شروع کردم و در همه کتاب‌ها این شخصیت به صورت ثابت اما با داستان متفاوت تکرار شد.

 دلفی: باید تنگه هرمز را به جایگاه امن و صلح‌آمیز خود بازگردانیم
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

دلفی: باید تنگه هرمز را به جایگاه امن و صلح‌آمیز خود بازگردانیم

سفیر اسبق ایران در فرانسه گفت: اگرچه انسداد تنگه هرمز، بازار اقتصاد جهانی را در مقاطعی تحت تأثیر قرار می‌دهد، اما کشورها راه‌های دیگری را برای انجام تجارت‌های خود تعریف خواهند کرد. لذا ما باید تنگه هرمز را به جایگاه امن و صلح‌آمیز خود بازگردانیم و مانع از شکل‌گیری مسیرهای موازی شویم. تحقق این امر، منوط به مذاکره مستقیم با آمریکا در چهارچوب یادداشت تفاهم است.



سرمقاله آرمان امروز/  دولت فروتن | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله آرمان امروز/ دولت فروتن | آخرین خبر

آرمان امروز/ «دولت فروتن» عنوان سرمقاله در روزنامه آرمان امروز است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: نظریه “دولت فروتن” توسط “میشل کروزیه” جامعه شناس شهیر فرانسوی در کتاب ” دولت فروتن، دولت مدرن استراتژی هایی برای تغییری دیگر ؛ جستاری در فروتنی لویاتان” مطرح شده است. “هفته دولت” و تعمق در ویژگی
سایت اقتصادنیوز

محدودیت جدید آمریکا برای ایرانی‌ها/ ارسال پول به خانواده‌ها در ایران غیر ممکن شد؟

30هزار درخت در چیتگر چرا بریده شدند؟
خبرگزاری ایرنا

30هزار درخت در چیتگر چرا بریده شدند؟

تهران-ایرنا- مشاهدات خبرنگار ایرنا از پارک جنگلی چیتگر در روز یکم شهریور نشان می‌دهد قطع و جمع‌آوری گسترده درختان در این پارک در حال انجام است. طبق اطلاعیه شهرداری، این عملیات در قالب طرحی به نام «سومین عملیات بهداشتی و پرورشی امحاء درختان آلوده و کاشت نهال‌های سازگار با بوستان جنگلی چیتگر» انجام می‌شود. به گفته کارشناس محیط زیست، عدم آبیاری این پارک در سال‌های گذشته باعث خشک شدن و آفت زدن این درختان شده و اولویت باید حفظ و آبیاری درختان کهنسال باشد.
سایت رکنا

فیلم ضجه های مادر پسر گمشده در رشت / امیرمهدی 14 ساله کجاست ؟! / کمکم کنید

گرسنگان ترامپ
سایت جوان آنلاین

گرسنگان ترامپ

در حال حاضر تحت تاثیر افزایش تورم ناشی از افزایش قیمت سوخت و جنگ علیه ایران، نرخ ناامنی غذایی در آمریکای دوران ترامپ تشدید شده است.
سایت رکنا

پایان 80 روز اسارت یک گروگان از چنگال آدم ربایان