قیمت طلا امروز




 سایت دلگرم / ۲۶ ساعت قبل

بهترین روغن برای خشکی لب | ۸ روغن طبیعی که باید بشناسید !

آشنایی با بهترین روغن های طبیعی برای درمان خشکی لب، از روغن نارگیل تا روغن آرگان، همراه با روش صحیح استفاده.
 بهترین روغن برای خشکی لب | ۸ روغن طبیعی که باید بشناسید !

بهترین روغن های گیاهی برای خشکی لب

خشکی لب یکی از مشکلات رایج پوستی است که بسیاری از افراد در فصول سرد سال، در هوای خشک، یا به دلیل کمآبی بدن با آن مواجه میشوند. لبها فاقد غدد چربی هستند و به همین دلیل به سرعت رطوبت خود را از دست می دهند، ترک میخورند و ظاهری ناخوشایند پیدا می کنند.

در میان انواع محصولات مراقبتی، روغن های طبیعی به دلیل ترکیبات مغذی و اثر مرطوب کنندگی عمیق، به عنوان یکی از بهترین و مؤثرترین راهکارها برای درمان و پیشگیری از خشکی لب شناخته میشوند.

اما با توجه به تنوع گسترده روغن های گیاهی، این سؤال مطرح میشود که بهترین روغن برای خشکی لب کدام است؟ در این مقاله قصد داریم به بررسی کامل انواع روغن های مفید برای لب، خواص آنها و روش صحیح استفاده از آنها بپردازیم تا بتوانید بهترین انتخاب را برای پوست حساس لب خود داشته باشید.

چرا لب ها خشک می شوند؟

برای یافتن بهترین راه حل، ابتدا باید دلایل خشکی لب را بشناسیم. پوست لب بسیار نازکتر از پوست سایر نقاط بدن است و لایه محافظ طبیعی آن ضعیف عمل میکند. عوامل متعددی این مشکل را تشدید میکنند: هوای سرد و خشک: در زمستان، رطوبت هوا کاهش یافته و باد سرد رطوبت پوست را میگیرد. نور خورشید: اشعه ماوراء بنفش میتواند به بافت لب آسیب زده و باعث از بین رفتن رطوبت شود. عادت لیسیدن لب: بزاق حاوی آنزیم های گوارشی است که به مرور باعث تحریک و خشکی بیشتر لب میشود. کمبود آب بدن: عدم نوشیدن آب کافی، یکی از اصلی ترین دلایل خشکی عمومی پوست و به ویژه لب است. استفاده از لوازم آرایشی نامناسب: برخی رژ لب ها یا بالم های حاوی مواد شیمیایی، واکنش آلرژیک ایجاد کرده و لب را خشک می کنند.

استفاده از روغن های طبیعی به دلیل بافت چرب و ترکیبات ویتامینی، یک سد محافظ روی لب ایجاد کرده و از دست رفتن رطوبت را به حداقل میرساند.

بهترین روغن های طبیعی برای لب

در ادامه به معرفی مؤثرترین روغن ها برای نرمی، ترمیم و تغذیه لب های خشک میپردازیم. هر یک از این روغن ها خواص منحصر به فردی دارند و بسته به نیاز شما میتوانند انتخاب مناسبی باشند. روغن نارگیل

روغن نارگیل یکی از پرطرفدارترین و بهترین روغن برای خشکی لب است. این روغن سرشار از اسیدهای …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 توضیحات دیوان عدالت اداری درباره مصوبات شورای رقابت
سایت تابناک

توضیحات دیوان عدالت اداری درباره مصوبات شورای رقابت

دیوان عدالت اداری در خصوص دادنامه صادره در ارتباط با مصوبات شورای رقابت درباره پیش‌فروش خودرو توضیحاتی ارائه کرد.
 کیهان مطرح کرد: غیبت بیش از 25 روزه ملانیا از وحشت ترور | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

کیهان مطرح کرد: غیبت بیش از 25 روزه ملانیا از وحشت ترور | آخرین خبر

کیهان/متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست این روزها کابوس انتقام مثل خوره به جان اهالی «جزیره اپستین» افتاده است؛ همان شبکه گردانندگان فساد، جنایت و خیانتی که دست‌شان به خون بی‌گناهان آلوده است. ترامپ قمارباز که روزی با غرور فرعون‌گونه فرمان ترور داد، پس از مشاه
 بن‌بست تهران | نیویورکر می‌گوید ترامپ جنگ با ایران را باخته است
سایت رویداد‌ ۲۴

بن‌بست تهران | نیویورکر می‌گوید ترامپ جنگ با ایران را باخته است

ایشان تارور، ستون‌نویس مجله نیویورکر، در یادداشتی تحلیلی می‌گوید شش ماه پس از آغاز جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، نه‌تنها اهداف اصلی واشنگتن محقق نشده، بلکه ایران با حفظ ساختار سیاسی، کنترل تنگه هرمز و تداوم توان موشکی و پهپادی، دست بالاتری در چانه‌زنی پیدا کرده است. به نوشته او، جنگی که قرار بود توان جمهوری اسلامی را در هم بشکند، به فرسایش ذخایر نظامی آمریکا، فشار بر متحدان منطقه‌ای و کاهش اعتبار واشنگتن منجر شده است.
 اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!
سایت اعتماد آنلاین

اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!

روزنامه جمهوری اسلامی در ستون جهت اطلاع خود به به اخراج سلمان سامانی از کانادا وعدم بازگشت او به کشور پرداخته است.
 ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه
روزنامه تعادل

ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه

فرماندهی مرکزی نیروهای تروریستی آمریکا، از استقرار ناو هواپیمابر «جورج واشنگتن» در خاورمیانه خبر داد.
 ادعای جنجالی اکسیوس درباره کریدور مرموز آمریکا در بخش جنوبی تنگه هرمز/ آمادگی اسرائیل برای حمله پیشدستانه ایران
سایت خبرفوری

ادعای جنجالی اکسیوس درباره کریدور مرموز آمریکا در بخش جنوبی تنگه هرمز/ آمادگی اسرائیل برای حمله پیشدستانه ایران

اکسیوس مدعی شد: نیروهای آمریکایی بی‌سروصدا یک کریدور کشتیرانی محافظت‌شده از طریق بخش جنوبی تنگه هرمز افتتاح کرده‌اند که شبانه به ۱۵ تا ۲۰ نفتکش اجازه می‌دهد از آن عبور کنند.
 پشت پرده تماس‌های پاکستان با ایران و آمریکا/ مذاکرات آغاز می‌شود؟
سایت اکوایران

پشت پرده تماس‌های پاکستان با ایران و آمریکا/ مذاکرات آغاز می‌شود؟

از تلاش پاکستان برای حفظ کانال ارتباطی میان تهران و واشنگتن و بررسی راه‌های کاهش تنش و بازگشت دو طرف به میز مذاکره خبر داده است.
 دانشگاه فرهنگیان کانون اصلی تربیت معلم و قلب نظام تعلیم و تربیت است
سایت ایران آنلاین

دانشگاه فرهنگیان کانون اصلی تربیت معلم و قلب نظام تعلیم و تربیت است

وزیر آموزش و پرورش در یازدهمین اجلاس همکاران دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان، با تأکید بر جایگاه راهبردی دانشگاه فرهنگیان در نظام تعلیم و تربیت کشور، این دانشگاه را قلب نظام تعلیم و تربیت دانست و بر ضرورت حمایت همه‌جانبه از آن و تقویت مأموریت‌های تربیتی و فرهنگی دانشگاه تأکید کرد.