
به گزارش سیتنا به نقل از روابط عمومی مخابرات، دکتر داوود زارعیان با اشاره به سیاست این شرکت در حمایت از تولید داخلی مودم اظهار کرد: مودمهای تولید داخل همواره در اولویت و ترجیح شرکت مخابرات ایران قرار داشتهاند و هر محصول داخلی که استانداردها و الزامات فنی مورد نیاز را داشته باشد، امکان استفاده در شبکه مخابرات را خواهد داشت.
وی افزود: شرکت مخابرات ایران آمادگی دارد مودمهای تولید داخل را خریداری و در صورت برخورداری از شرایط فنی لازم، برای استفاده مشترکان تأیید کند. بنابراین استفاده از مودم ایرانی در سرویسهای فیبرنوری با هیچ محدودیتی مواجه نیست.
زارعیان با اشاره به تجربه استفاده از تجهیزات داخلی در بخشهایی از شبکه مخابرات گفت: در حوزههایی که موضوع اتصال و تجهیزات دسترسی در اختیار شرکت بوده است، استفاده از محصولات داخلی همواره مورد توجه قرار داشته و این رویکرد همچنان ادامه دارد.
معاون ارتباطات شرکت مخابرات ایران در عین حال یکی از چالشهای بازار را تناسب نداشتن عرضه مودم داخلی با میزان تقاضا دانست و گفت: بخشی از مسئله به میزان تولید و عرضه تجهیزات داخلی بازمیگردد و لازم است ظرفیت تولید مودمهای داخلی متناسب با نیاز رو به رشد بازار خدمات پرسرعت توسعه پیدا کند.
وی ادامه …












