قیمت طلا امروز




 سایت سیتنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

تفاهم‌نامه رایتل و فولاد مبارکه برای توسعه 5G صنعتی و هوشمندسازی

رایتل و گروه فولاد مبارکه با هدف توسعه همکاری‌های راهبردی در حوزه تحول دیجیتال، هوشمندسازی صنعتی و ارتباطات نسل پنجم، تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، تو
 تفاهم‌نامه رایتل و فولاد مبارکه برای توسعه 5G صنعتی و هوشمندسازی

به گزارش سیتنا به نقل از روابط عمومی رایتل، مراسم امضای این تفاهم‌نامه با حضور مهدی فقیهی مدیر‌عامل، محمدصادق کریمی مهرآبادی عضو هیئت مدیره، محسن فضلی مدیرکل حوزه مدیرعامل و بازرسی و تعدادی دیگر از مدیران ارشد این شرکتِ خدمات ارتباطی و سعید زرندی مدیرعامل و جمعی از معاونین و مدیران ارشد گروه فولاد مبارکه، برگزار شد. این تفاهم‌نامه با هدف ایجاد چارچوبی برای همکاری راهبردی، شناسایی ظرفیت‌ها و فرصت‌های مشترک و تعریف پروژه‌های تحول دیجیتال و هوشمندسازی صنعتی میان دو مجموعه به امضا رسید.

بر اساس این تفاهم‌نامه، طرفین در حوزه‌هایی از جمله توسعه ارتباطات ثابت و صنعتی، اینترنت اشیا، زیرساخت‌ها و خدمات دیجیتال، نوآوری و همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان و تخصصی مشارکت خواهند داشت.

یکی از محورهای اصلی این همکاری، توسعه شبکه اختصاصی 5G برای کاربردهای صنعتی است؛ شبکه‌ای که می‌تواند زیرساختی امن، پایدار و پرسرعت برای اتوماسیون صنعتی، سامانه‌های کنترلی، اینترنت اشیا و تبادل برخط داده در فولاد مبارکه فراهم کند.

مهدی فقیهی مدیر‌عامل رایتل، در این مراسم با تاکید بر رویکرد جدید این شرکت در ایفای نقش «اپراتور صنعت» و «اپراتور خدمات» گفت: «رایتل با اتکا به ظرفیت‌های فرکانسی، فنی و زیرساختی خود، در پی ارائه راهکارهای ارتباطی و دیجیتال متناسب با نیاز صنایع است.»

وی با اشاره به ظرفیت‌های ایجادشده از محل فرکانس‌های5G رایتل، همکاری با فولاد مبارکه را گامی موثر در شکل‌گیری الگویی موفق برای هوشمندسازی صنایع کشور دانست و افزود: «توسعه زیرساخت‌ها باید هم‌زمان و متناسب با کاربردهای عملیاتی و اهداف تحول دیجیتال پیش برود.»

فقیهی همچنین با اشاره به امکان استفاده از ظرفیت شرکت‌های زیرمجموعه گروه شستا اظهار کرد: «در صورت اجرای موفق این مدل همکاری، ظرفیت مناسبی برای توسعه بازار محصولات و خدماتی که در مجموعه فولاد مبارکه و شرکت‌های زیرمجموعه آن ایجاد می‌شود، در دیگر مجموعه‌های گروه شستا نیز وجود خواهد داشت.»

وی با بیان اینکه رایتل می‌تواند زمینه ورود شرکت‌های بین‌المللی و تامین‌کنندگان فناوری به پروژه‌های هوشمندسازی را نیز فراهم کند، گفت: «با شکل‌گیری همکاری میان دو مجموعه، امکان بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های بین‌المللی و دیگر تامین‌کنندگان …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 سرخط اخبار/ ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - پیوست
مجله پیوست

سرخط اخبار/ ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - پیوست

ارائه خدمات آزمایشگاهی از طریق پلتفرم‌ها به بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مجاز شد. کمیته تسهیل اقتصاد دیجیتال در رأی نهایی پرونده شکایت انجمن تجارت الکترونیک از سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد این خدمات، مشروط به صدور نسخه معتبر از سوی پزشک دارای صلاحیت و ثبت آن در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی، قابل ارائه است. براساس این رای
 رکورد خیره‌کننده قطار فوق سریع چینی در ۵ ثانیه!
سایت تابناک

رکورد خیره‌کننده قطار فوق سریع چینی در ۵ ثانیه!

یک قطار مغناطیسی آزمایشی در چین با ثبت شتاب صفر تا ۸۰۰ کیلومتربرساعت در مدت ۵٫۳ ثانیه، رکورد جدیدی در جهان ثبت کرد.
 ضربه eSim  به اپراتورهای سنتی
روزنامه دنیای اقتصاد

ضربه eSim به اپراتورهای سنتی

دنیای اقتصاد: تقاضا برای سیم‌کارت‌های الکترونیکی (eSim) مورد استفاده در سفر، امسال حدود یک‌سوم افزایش خواهد یافت، زیرا مسافران بین‌المللی به دنبال جایگزین‌های ارزان‌تری برای بسته‌های رومینگ داده هستند که تهدیدی برای اپراتورهای تلفن همراه سنتی محسوب می‌شود. تحلیلگران در موسسه تحقیقاتی FDM CCS Insight تخمین زده‌اند که امسال حدود ۱۳۴‌میلیون سیم‌کارت الکترونیکی مسافرتی در سطح جهان استفاده خواهد شد که نسبت به 101.8میلیون در سال ۲۰۲۵ افزایش یافته است. مصرف‌کنندگان در حال دانلود سیم‌کارت‌های الکترونیکی از شرکت‌هایی مانند Airalo هستند که نزدیک به ۳۰۰‌میلیون دلار از سرمایه‌گذارانی از جمله شرکت سهام خصوصی …
 اینوتکس ۲۰۲۶؛ فرصتی برای معرفی استارتاپ‌ها و جذب سرمایه
سایت توسعه برند

اینوتکس ۲۰۲۶؛ فرصتی برای معرفی استارتاپ‌ها و جذب سرمایه

توسعه برند؛ رئیس مرکز شتابدهی نوآوری از حضور نزدیک به ۲۰ شتاب‌دهنده در اینوتکس ۲۰۲۶ خبر داد و گفت این رویداد فرصتی برای معرفی دستاوردها و استارتاپ‌های تحت حمایت، ارتباط مستقیم با سرمایه‌گذاران و ایجاد زمینه‌های تازه برای جذب سرمایه و توسعه کسب‌وکارهای نوآور خواهد بود.
 کشورهایی که بیشترین سرانه مصرف انرژی را در جهان دارند؛ رتبه ایران چند است؟
سایت اطلاعات آنلاین

کشورهایی که بیشترین سرانه مصرف انرژی را در جهان دارند؛ رتبه ایران چند است؟

ایسلند با ثبت نزدیک به ۷۴۵ گیگاژول مصرف انرژی به ازای هر نفر، در سال ۲۰۲۵ بالاترین میزان مصرف را ثبت کرد؛ حتی بیشتر از قطر و سنگاپور؛ آمریکا دهم شد و چین، با وجود جمعیت زیاد در رتبه ۳۶ ام ایستاد اما رتبه ایران در مصرف انرژی چند است؟
 حجم‌خوری یا مصرف پنهان؛ روایت اپراتورها از تمام شدن بسته‌های اینترنت
سایت سیتنا

حجم‌خوری یا مصرف پنهان؛ روایت اپراتورها از تمام شدن بسته‌های اینترنت

با افزایش گلایه کاربران درباره تمام شدن سریع بسته‌های اینترنت، سه اپراتور تلفن همراه کشور با تشریح نحوه محاسبه ترافیک و انجام آزمایش‌های عملی، ادعای کسر غیرواقع
 پرش شگفت‌انگیز یونیتری
روزنامه دنیای اقتصاد

پرش شگفت‌انگیز یونیتری

دنیای اقتصاد: سهام شرکت یونیتری (Unitree)، یکی از بزرگ‌ترین سازندگان روبات‌های انسان‌نما در چین، در اولین عرضه عمومی سهام خود در روز چهارشنبه در شانگهای، در جدیدترین نشانه خوش‌بینی سرمایه‌گذاران نسبت به پیشرفت‌های فناوری چین، در ابتدا تا ۶۲۹ درصد افزایش یافت. به گزارش آسوشیتدپرس، این شرکت که در سال ۲۰۱۶ توسط کارآفرین وانگ شینگ در مرکز فناوری شرقی چین،‌ هانگژو، تاسیس شد، حدود 6.1‌میلیارد یوآن (۹۰۴‌میلیون دلار) در فهرست خود در بازار STAR به سبک نزدک بورس شانگهای جمع‌آوری کرد. قیمت هر سهم 150.8یوآن (22.36دلار) بود. سهام آن با ۴۶۰درصد افزایش به ۸۴۵یوآن (125.31دلار) رسید.
 معاون همراه اول: پیچیدگی تعرفه‌ای عامل سردرگمی کاربران در محاسبه دیتای مصرفی است - پیوست
مجله پیوست

معاون همراه اول: پیچیدگی تعرفه‌ای عامل سردرگمی کاربران در محاسبه دیتای مصرفی است - پیوست

معاون تجاری همراه اول، پیچیدگی تعرفه‌ای در استفاده از پلتفرم‌های داخلی و خارجی، استفاده از فلیترشکن و دانلود خودکار پیام‌ها در پیام‌رسان‌ها را عامل سردرگمی کاربران در محاسبه میزان دیتای مصرف شده و احساس کم شدن سریع بسته‌ها دانست. به گزارش پیوست، پس از آنکه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اپراتورها را مامور کرد درباره