قیمت طلا امروز




 سایت سیتنا / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

حمایت ۵۰۰ میلیارد تومانی از ایده‌های اعضای تیم ملی المپیاد هوش مصنوعی

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از اختصاص حداقل ۵۰۰ میلیارد تومان برای حمایت از ایده‌های اعضای تیم ملی المپیاد هوش مصنوعی و تبدیل آن‌ها به محصول خبر داد و گفت: این
 حمایت ۵۰۰ میلیارد تومانی از ایده‌های اعضای تیم ملی المپیاد هوش مصنوعی
به گزارش سیتنا به نقل از سایت دولت، حسین سیمایی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در حاشیه دیدار با تیم ملی المپیاد هوش مصنوعی کشورمان، درباره چشم‌انداز هوش مصنوعی و حمایت از دانش‌آموزان و فعالان این حوزه اظهار کرد: در دوران بحران، مثل جنگ، بیشترین بخشی که آسیب می‌بیند، بخش آموزش و پژوهش است. در عین حال، دیدیم که در میانه این بحران سخت، دانش‌آموزان ما پشت سر هم درخشیدند و برای اولین بار مدال طلای المپیاد هوش مصنوعی را آوردند؛ دو مدال نقره و یک مدال برنز نیز کسب کردند، یعنی تمام تیم مدال آوردند، با اینکه شرایط آمادگی برای شرکت در این المپیاد بسیار سخت شده بود.

وی افزود: خوشبختانه در حوزه پژوهشی هوش مصنوعی جایگاه خیلی خوبی داریم؛ در حال حاضر رتبه 18 را در جهان و رتبه سوم را در میان کشورهای اسلامی داریم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: خط ویژه‌ای برای جذب هیأت علمی در حوزه هوش مصنوعی باز کرده‌ایم، برای همه رشته‌های مهندسی، واحدهای هوش مصنوعی اجباری شده و در 25 کدرشته‌ محل جدید نیز رشته هوش مصنوعی را دایر کرده‌ایم، اضافه بر رشته‌محل‌هایی که قبلاً وجود داشته است.

سیمایی درباره خبر خوشی که برای اعضای تیم ملی المپیاد هوش مصنوعی و استادان و سرپرستان آن‌ها داشت، گفت: خبر خوشی که برای این دوستان افتخارآفرینمان در این جلسه داشتم این بود که حداقل 500 میلیارد تومان کمک می‌کنیم تا بتوانند ایده‌های خودشان را در پارک‌های علم و فناوری دانشگاه‌ها، در هر استانی که هستند، تبدیل به محصول کنند.

وی افزود: این دوستان از شهرستان‌ها و استان‌هایی از جمله خراسان و فارس بودند و ما این کمک را می‌کنیم تا ان‌شاءالله بتوانند ایده‌های خودشان را تجاری هم بکنند و به کاربرد و عمل هم برسانند.

انتهای پیام



 استارت‌آپ Relay تعطیل شد

استارت‌آپ Relay تعطیل شد

دنیای اقتصاد: Relay، یک ابزار اتوماسیون گردش کار مبتنی بر هوش مصنوعی که در سال ۲۰۲۱ با هدف تبدیل شدن به Zapier جدید راه‌اندازی شد، در حال تعطیلی است و برخی از کارکنان آن، از جمله مدیر اجرایی ارشد آن، به تیم کروم گوگل می‌پیوندند. جیکوب بنک، بنیان‌گذار و مدیرعامل Relay، روز دوشنبه اطلاعیه‌ای از شرکت به اشتراک گذاشت که نشان می‌دهد این برنامه در ۱۴سپتامبر دسترسی مشتریان پولی را قطع خواهد کرد. مشتریان رایگان از ۱۵ اوت دسترسی خود را از دست داده بودند. تعطیلی این برنامه در ابتدا در ماه ژوئیه اعلام شد. بنک که پیش از این کمی بیش از شش سال را در گوگل گذرانده بود، فاش کرد که اکنون به‌عنوان معاون محصول گوگل کروم به این غول فناوری بازمی‌گردد، جایی که طبق گفته لینکدین او، رهبری تیم‌های محصول و روابط توسعه‌دهندگان کروم را بر عهده خواهد داشت.

 اپل برای ایرپادهای دوربین‌دار آماده می‌شود

اپل برای ایرپادهای دوربین‌دار آماده می‌شود

فایل ویدیویی کشف‌شده در نسخه آزمایشی جدید macOS نشان می‌دهد اپل احتمالاً در حال آماده‌سازی محتوای تبلیغاتی برای نسل جدید ایرپادهای مجهز به دوربین است. این دوربین می‌تواند با قابلیت Visual Intelligence، اشیای مقابل کاربر را بررسی کند و اطلاعات مرتبط را در اختیار او قرار دهد.

 دیجی‌کالا «پرو مجازی» و «آرایش مجازی» را راه‌اندازی کرد - پیوست

دیجی‌کالا «پرو مجازی» و «آرایش مجازی» را راه‌اندازی کرد - پیوست

دیجی‌کالا قابلیت‌های «پرو مجازی» و «آرایش مجازی» را، از طریق هوش مصنوعی و واقعیت افزوده (AR) راه‌اندازی کرد. این دو قابلیت به کاربران اجازه می‌دهد پیش از خرید پوشاک و لوازم آرایش، ظاهر محصول را روی تصویر خود مشاهده کنند.   به گزاش پیوست، در قابلیت «پرو مجازی»، دیجی‌کالا از هوش مصنوعی و فناوری‌های پردازش و

 پاسخ عملی ایرانسل به ادعای «حجم‌خوری»؛ تست مصرف اینترنت مقابل خبرنگاران

پاسخ عملی ایرانسل به ادعای «حجم‌خوری»؛ تست مصرف اینترنت مقابل خبرنگاران

در پی طرح گلایه برخی کاربران از «حجم‌خوری» بسته‌های اینترنت و همزمان با آخرین روز ضرب‌الاجل هفت‌روزه وزیر ارتباطات به اپراتورها برای شفاف‌سازی در این زمینه، ایر

 تلگرام حساب‌های کاربری را به وب‌سایت تبدیل می‌کند

تلگرام حساب‌های کاربری را به وب‌سایت تبدیل می‌کند

تلگرام برای دامنهٔ اختصاصی کاربرانش درخواست داده است.

 قطع رومینگ اپراتور‌های ایرانی در امارات؛ برقراری مجدد سرویس در انتظار اقدام طرف اماراتی

قطع رومینگ اپراتور‌های ایرانی در امارات؛ برقراری مجدد سرویس در انتظار اقدام طرف اماراتی

رومینگ بین الملل سیم‌کارت‌ اپراتورهای ایرانی در کشور امارات متحده عربی پس از جنگ رمضان از سوی طرف اماراتی قطع شده است و در حال حاضر مشترکان اپراتورهای تلفن همرا

 وابستگی به یک درگاه بانکی؛ پاشنه آشیل سامانه‌های خدماتی

وابستگی به یک درگاه بانکی؛ پاشنه آشیل سامانه‌های خدماتی

در حالی که بسیاری از خدمات دولتی و عمومی به‌صورت الکترونیکی ارائه می‌شوند، وابستگی برخی سامانه‌های خدماتی به تنها یک درگاه بانکی می‌تواند در زمان بروز اختلال، ف

 آغاز ثبت سفارش واردات تلفن همراه؛ گره بازار موبایل باز می شود؟

آغاز ثبت سفارش واردات تلفن همراه؛ گره بازار موبایل باز می شود؟

رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی از آغاز ثبت سفارش واردات گوشی همراه خبر داد.