قیمت طلا امروز




 سایت فرتاک / ۲ ساعت قبل

تیم ملی والیبال ایران اردوی آماده‌سازی خود را در روسیه آغاز کرد

تیم ملی والیبال ایران به منظور برپایی اردوی آماده‌سازی و انجام بازی‌های تدارکاتی، وارد مسکو شد. این اردوی تدارکاتی به منظور آمادگی برای رقابت‌های قهرمانی آسیا ۲۰۲۶ برگزار می‌شود.
 تیم ملی والیبال ایران اردوی آماده‌سازی خود را در روسیه آغاز کرد

به گزارش فرتاک نیوز؛ ملی‌پوشان کشورمان برای شرکت در مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۲۶ در ژاپن، از طریق فرودگاه شرمیتووا مسکو وارد این کشور شدند. افشین پرچی زاده، معاون سفارت جمهوری اسلامی ایران، با حضور در فرودگاه از اعضای تیم استقبال کرد.

وی در دیدار با نصرالله افجه‌ای، سرپرست تیم ملی، روبرتو پیاتزا، سرمربی ایتالیایی تیم، و نماینده وزارت ورزش و جوانان، ضمن ابلاغ سلام کاظم جلالی، سفیر کشورمان در روسیه، برای تیم والیبال ایران آرزوی موفقیت کرد.

تیم ملی والیبال ایران پس از توقف کوتاهی در مسکو، به مقصد شهر اوفا، مرکز جمهوری باشقیرستان، حرکت کرد. طبق برنامه کادر فنی، ملی‌پوشان ابتدا اردو و بازی‌های تدارکاتی خود را در اوفا و در مقابل تیم‌های این منطقه برگزار خواهند کرد.

پس از پایان برنامه‌های تمرینی و مسابقات در باشقیرستان، شاگردان روبرتو پیاتزا مجدداً به مسکو بازخواهند گشت تا در پایتخت روسیه، چند دیدار تدارکاتی مهم را مقابل تیم ملی والیبال روسیه و باشگاه‌های معتبر این کشور انجام دهند.

این اردوی تدارکاتی به عنوان آخرین و مهم‌ترین مرحله برای شناخت ترکیب اصلی تیم ملی قبل از اعزام به رقابت‌های والیبال قهرمانی آسیا ۲۰۲۶ و انتخابی المپیک به شمار می‌رود. حتما بخوانید: خوردن طالبی در تابستان باعث لاغری می‌شود؟ اصول صحیح نوشیدن آب در فصل گرما؛ جرعه‌جرعه بنوشید ۲۳ کشته در تصادف مرگبار مینی‌بوس و کامیون



۳ ساعت قبل / سایت برترینها

روسیه: در مذاکره ایران با آمریکا دخالت نمی‌کنیم

 ایرنا: سفیر و نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد تاکید کرد: ایران کشوری مستقل است و خود درباره مذاکره با آمریکا تصمیم گیری می‌‎کند.

«واسیلی نبنزیا» عصر پنجشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در نیویورک در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه با توجه به روابط دوجانبه میان ایران و روسیه، مسکو بر تهران فشار وارد می‌کند تا تلاش کند مذاکرات را از سر بگیرد و به این جنگ پایان دهد، گفت: روسیه، به‌عنوان یک اصل، بر هیچ‌کس فشاری وارد نمی‌کند؛ چه ایران باشد و چه هر کشور دیگری. ایران یک کشور مستقل است. آنها خودشان تصمیم می‌گیرند.

نماینده روسیه در سازمان ملل افزود: ما درباره این موضوع نیز صحبت کردیم و می‌دانیم که منشا این درگیری در کاری که ایران انجام داده یا انجام نداده نیست، بلکه در تجاوز بی‌محابا و بدون دلیلی است که ایالات متحده علیه ایران انجام داد. و فکر نمی‌کنم این ایران بوده باشد که از اجرای توافق‌هایی که میان ایالات متحده و ایران با کمک میانجی‌ها حاصل شده بود، عقب‌نشینی کرده باشد.

نبنزیا تاکید کرد: بنابراین فکر نمی‌کنم ما باید ایران را به‌خاطر این موضوع مقصر بدانیم. اما این مساله در شورای امنیت در حال بررسی است. امسال این اتفاق نیفتاد، اما مطمئنم که در ماه‌های آینده به آن رسیدگی خواهیم کرد. در واکنش به کارزار اقتصادی آمریکا علیه ایران: نگران اقتصاد روسیه نباشید

سفیر روسیه در سازمان ملل درباره کارزار اقتصادی آمریکا علیه ایران و پیامدهای آن برای سایر کشور و نیز موضع روسیه در این زمینه گفت: ما آن‌قدر تحریم و وعده برای منزوی کردن اقتصاد روسیه دیده‌ایم که دیگر توجه زیادی به آنها نمی‌کنیم، چون توانسته‌ایم خود را با هر تحریمی که آنها اعمال کرده‌اند یا هر تهدیدی که در این مسیر شنیده‌ایم، سازگار کنیم. فکر می‌کنم از عهده این موضوع هم برخواهیم آمد. نگران اقتصاد روسیه نباشید. واکنش نماینده روسیه به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز

نبنزیا در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز و اعلام کردن آن به عنوان قلمرو آمریکا نیز با لبخندی طعنه آمیز گفت: رئیس‌جمهور ترامپ ادعاهای ارضی متعددی درباره نقاط مختلف جهان مطرح کرده است. امروز ما در نمایندگی دانمارک با نامزدهای دبیرکلی سازمان ملل گفت‌وگو داشتیم. نام اتاقی که در آن جلسه برگزار شد، «گرینلند» بود. آیا این موضوع شما را یاد چیزی نمی‌اندازد؟

سفیر روسیه افزود: او (ترامپ) درباره ونزوئلا و بخش‌های دیگری از جهان نیز صحبت کرده است. نمی‌دانم چنین اقدامی چگونه می‌تواند مطابق با حقوق بین‌الملل انجام شود. اما به هر حال، رئیس‌جمهور ترامپ بهتر از هر کسی می‌داند چه می‌گوید. حالا باید ببینیم او قصد دارد این موضوع را چگونه عملی کند!

 


۴ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد

به گزارش برنا، اولیانوف در واکنش به خبر‌هایی مبنی بر تهدید دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به مجازات هر کشوری که از ایران حمایت اقتصادی کند، این اظهارات را مطرح کرد.

به نقل از روسیا الیوم، او در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «ایران چندین دهه است که تحت تحریم‌های آمریکا قرار دارد. تهران در دوره نخست ریاست‌جمهوری ترامپ نشان داد که توان ایستادگی در برابر سیاست فشار حداکثری را دارد. اگر واشنگتن واقعاً می‌خواهد به هر یک از اهداف خود دست یابد، راه نادرستی را برگزیده است. نتایج مثبت تنها از طریق دیپلماسی صادقانه قابل دستیابی است. هرچه ایالات متحده زودتر به این واقعیت پی ببرد، بهتر خواهد بود.»

پیش‌تر، ترامپ از آغاز یک عملیات اقتصادی علیه ایران خبر داده و در حالی که آمریکا از دست یابی به اهداف خود علیه ایران عاجز مانده است، ترامپ از متحدان آمریکا خواست به واشنگتن بپیوندند.

انتهای پیام/


۵ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

صعود تیم ملی بسکتبال زیر ۱۸ سال پسران به یک چهارم نهایی کاپ آسیا

به گزارش برنا، تیم ملی زیر ۱۸ سال پسران ایران در مرحله پلی‌آف صعود به یک‌چهارم نهایی رقابت‌های کاپ آسیا، امروز پنجشنبه ۲۹ مردادماه به مصاف هند رفت و با نتیجه ۸۳ بر ۶۶ به پیروزی رسید.

ملی‌پوشان ایران با این پیروزی راهی مرحله یک‌چهارم نهایی شدند و در این مرحله روز جمعه ۳۰ مردادماه از ساعت ۱۸:۳۰ به مصاف استرالیا خواهند رفت.

انتهای پیام/ 




 حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است
۵ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: امروز بعثت مردمی را شاهد هستیم که اراده‌ای جمعی و فولادین برای تحقق فرمان الهی و مواجهه با قلدرها و زورگوهای عالم را رقم زده‌اند.

 غیررسمی؛ پل پوگبا به فورتونا سیتارد هلند پیوست
۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

غیررسمی؛ پل پوگبا به فورتونا سیتارد هلند پیوست

پایگاه خبری فوتبالی- پل پوگبا در آستانه آغاز فصل جدید، مقصد جدید خود را پیدا کرده است. به گزارش فوتبالی، طبق گزارش‌های منتشرشده، هافبک فرانسوی پس از جدایی از موناکو به صورت بازیکن آزاد، با فورتونا سیتارد به توافق شفاهی رسیده و انتقال او وارد مراحل نهایی شده است.این انتقال در شرایطی رقم می‌خورد که موناکو و پوگبا روز گذشته رسما به همکاری خود پایان دادند. دو طرف قراردادشان را با توافقی دوجانبه فسخ کردند؛ قراردادی که قرار بود تا ژوئن ۲۰۲۷ ادامه داشته باشد. پل پوگبا در دوران حضورش در موناکو با مشکلات ...,فورتونا سیتارد,لیگ هلند,پل پوگبا,موناکو,پیشنهاد سردبیر,نقل و انتقالات

 مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟ دبی در تب طارمی!
۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟ دبی در تب طارمی!

خبر انتقال مهدی طارمی به الوصل، بحث داغ هواداران این تیم در شبکه اجتماعی ایکس شده و کاربران اماراتی دیدگاه‌های متفاوتی درباره سن، کیفیت فنی و توانایی‌های رهبری مهاجم ایرانی مطرح کرده‌اند.

 تغییر تاکتیک ایران در جنگ با آمریکا؛  ترامپ دیگر برنمی گردد  |  ترامپ در تله افتاده و  چاره‌ای جز پذیرش شروط تهران  ندارد!
۹ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تغییر تاکتیک ایران در جنگ با آمریکا؛ ترامپ دیگر برنمی گردد | ترامپ در تله افتاده و چاره‌ای جز پذیرش شروط تهران ندارد!

جان مرشایمر، استاد روابط بین‌الملل دانشگاه شیکاگو، با اشاره به تغییر رویکرد ایران در برابر آمریکا و افزایش توانمندی‌های نظامی تهران، تأکید کرد که واشنگتن دیگر نمی‌تواند با اتکا به تهدید و حملات نظامی، ایران را وادار به تسلیم کند.

 وقوع انفجار در شهر جسرالشغور در غرب ادلب سوریه
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

وقوع انفجار در شهر جسرالشغور در غرب ادلب سوریه

تهران - ایرنا - منابع خبری سوریه از شنیده شدن صدای انفجار در شهر جسر الشغور در غرب ادلب در شمال غرب سوریه خبر دادند.

 نقد فیلم The Last House؛ اجرای متقاعدکننده واگنر مورا و گرتا لی در تریلری خفقان‌آور
۳ ساعت قبل / سایت سلام سینما

نقد فیلم The Last House؛ اجرای متقاعدکننده واگنر مورا و گرتا لی در تریلری خفقان‌آور

خاطرات شما از قرنطینه دوران همه‌گیری کرونا در برابر سناریوی آخرالزمانی «آخرین خانه» رنگ می‌بازد؛ فیلمی از لویی لتریه که به لطف فضای سنگین و نمور خود تا حد زیادی موفق است، هرچند اتفاقاتش همیشه منطقی به نظر نمی‌رسند.