قیمت طلا امروز




 سایت فرتاک / ۱ ساعت قبل

طوفان‌های شدید زمستانی، تولید مس لاندین ماینینگ را تحت تأثیر قرار داد

طوفان‌های شدید زمستانی در شیلی منجر به کاهش پیش‌بینی تولید مس لاندین ماینینگ برای سال ۲۰۲۶ و افزایش هزینه‌ها شد. این وضعیت بر عملکرد کلی شرکت تأثیر گذاشته است.
 طوفان‌های شدید زمستانی، تولید مس لاندین ماینینگ را تحت تأثیر قرار داد

به گزارش فرتاک نیوز؛ و به نقل از رویترز، شرکت کانادایی لاندین ماینینگ با ادامه طوفان‌های شدید زمستانی، پیش‌بینی تولید مس خود برای سال ۲۰۲۶ را کاهش داد. این طوفان‌ها به فعالیت معدن کاسرونز در منطقه آتاکامای شیلی آسیب رسانده و روند بازگشت به ظرفیت عادی تولید را به تأخیر انداخته است.

این شرکت پیش‌بینی تولید مس معدن کاسرونز را از ۱۳۰ تا ۱۴۰ هزار تن به ۱۲۰ تا ۱۳۰ هزار تن کاهش داده است. همچنین برآورد هزینه نقدی تولید از ۲.۰۵ تا ۲.۲۵ دلار به ازای هر پوند به ۲.۱۵ تا ۲.۳۵ دلار به ازای هر پوند افزایش یافته است.

جک لاندین، مدیرعامل لاندین ماینینگ، اظهار داشت که انتظار می‌رفت تأثیر طوفان نخست بر تولید در محدوده پایین‌تری باقی بماند، اما طوفان دوم باعث مختل شدن روند بازیابی عملیات شد. وی افزود که این شرایط منجر به توقف‌های عملیاتی غیرمنتظره بیشتری نیز در معدن کاسرونز شده است.

اختلال در فعالیت کاسرونز تأثیر منفی بر پیش‌بینی تولید کل شرکت نیز گذاشته و لاندین ماینینگ اکنون پیش‌بینی تولید تلفیقی مس خود را برای سال ۲۰۲۶ به ۳۰۰ تا ۳۲۵ هزار تن کاهش داده است.

طوفان اخیر از ۱۳ آگوست آغاز شد و با بارندگی شدید در مناطق کم‌ارتفاع و بارش سنگین برف و وزش بادهای شدید در ارتفاعات آند همراه بود. در ۱۴ آگوست، شرایط جوی موجب قطعی برق در معدن کاسرونز شد و این مشکل بر اثر آسیب دیدن یکی از دکل‌های انتقال برق به وقوع پیوست.

تکرار این اختلال‌ها در معادن مس شیلی در حالی است که بازار جهانی مس با محدودیت عرضه و افزایش تقاضا مواجه است و هرگونه کاهش تولید از سوی تولیدکنندگان بزرگ می‌تواند فشار بیشتری بر بازار جهانی این فلز ایجاد کند. حتما بخوانید: خوردن طالبی در تابستان باعث لاغری می‌شود؟ اصول صحیح نوشیدن آب در فصل گرما؛ جرعه‌جرعه بنوشید ویدیو لو رفته از مرگ کودک ۶ ساله پس از تنبیه توسط معلم



۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

طوفان‌های زمستانی تولید مس لاندین ماینینگ در شیلی را کاهش داد

به گزارش ایلنا و به نقل از روابط عمومی شرکت توسعه و معادن و فلزات، شرکت کانادایی لاندین ماینینگ پس از آنکه دومین طوفان شدید زمستانی به فعالیت‌های این شرکت در منطقه آتاکامای شیلی آسیب زد، پیش‌بینی تولید مس خود برای سال ۲۰۲۶ را کاهش داد.

تداوم شرایط نامساعد جوی، روند بازگشت معدن کاسرونز به ظرفیت عادی تولید را که پیش‌تر نیز به دلیل قطعی برق با اختلال مواجه شده بود، بار دیگر به تأخیر انداخت.

لاندین ماینینگ پیش‌بینی تولید مس معدن کاسرونز در کل سال ۲۰۲۶ را از ۱۳۰ تا ۱۴۰ هزار تن به ۱۲۰ تا ۱۳۰ هزار تن کاهش داده است. این شرکت همچنین برآورد هزینه نقدی تولید معدن را از ۲.۰۵ تا ۲.۲۵ دلار به ازای هر پوند به ۲.۱۵ تا ۲.۳۵ دلار به ازای هر پوند افزایش داد.

جک لاندین، مدیرعامل لاندین ماینینگ، گفت پس از وقوع نخستین طوفان انتظار می‌رفت تأثیر آن بر تولید در محدوده پایین‌تر پیش‌بینی اولیه باقی بماند، اما طوفان شدید دوم روند بازیابی عملیات را مختل کرد و بازگشت برنامه‌ریزی‌شده معدن به ظرفیت کامل تولید را به تأخیر انداخت.

وی افزود این شرایط همچنین موجب بروز توقف‌های عملیاتی پیش‌بینی‌نشده بیشتری در معدن کاسرونز شده است.

اختلال در فعالیت کاسرونز بر چشم‌انداز تولید کل شرکت نیز تأثیر گذاشته است. لاندین ماینینگ اکنون پیش‌بینی تولید تلفیقی مس خود برای سال ۲۰۲۶ را به ۳۰۰ تا ۳۲۵ هزار تن کاهش داده است.

طوفان اخیر از ۱۳ آگوست آغاز شد و در مناطق کم‌ارتفاع با بارندگی شدید و در ارتفاعات آند با بارش سنگین و غیرمعمول برف و وزش بادهای شدید همراه بود.

شرایط جوی در ۱۴ آگوست بار دیگر موجب قطعی برق در معدن کاسرونز شد. بر اثر وزش باد شدید و بارش برف، یکی از دکل‌های انتقال برق که در جریان طوفان قبلی نیز آسیب دیده بود، بار دیگر خسارت دید و فعالیت معدن با اختلال مواجه شد.

تکرار این اختلال‌ها در معادن مس شیلی در حالی رخ می‌دهد که بازار جهانی مس با محدودیت عرضه و افزایش تقاضا مواجه است و هرگونه کاهش تولید از سوی تولیدکنندگان بزرگ می‌تواند فشار بیشتری بر بازار جهانی این فلز وارد کند. انتهای پیام/


۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

کاهش پیش‌بینی تولید مس آنتوفاگاستا در پی تشدید فشار عرضه جهانی

به گزارش ایلنا و به نقل از روابط عمومی شرکت توسعه معادن و فلزات، شرکت آنتوفاگاستا پیش‌بینی تولید مس خود برای سال ۲۰۲۶ را کاهش داده است؛ اقدامی که در پی وقوع طوفان‌های زمستانی در شیلی و توقف بخشی از عملیات این شرکت انجام شده و همزمان با افزایش فشار عرضه در بازار جهانی مس صورت می‌گیرد.

آنتوفاگاستا در گزارش منتشرشده در ۱۳ آگوست، پیش‌بینی تولید مس خود برای سال ۲۰۲۶ را به ۶۲۵ تا ۶۵۵ هزار تن کاهش داد. این رقم در مقایسه با پیش‌بینی قبلی شرکت که بین ۶۵۰ تا ۷۰۰ هزار تن بود، کاهش محسوسی نشان می‌دهد.

این کاهش پیش‌بینی پس از توقف فعالیت‌های معدن لوس پلامبرس در ارتفاعات بالا رخ داده است. عملیات این معدن در ۲۴ ژوئیه به دلیل بارش شدید باران و برف متوقف شد. شرایط نامساعد جوی همچنین موجب شد دولت شیلی در منطقه نیمه‌خشک کوکیمبو وضعیت فاجعه اعلام کند.

با وجود کاهش چشم‌انداز تولید، افزایش قیمت مس موجب بهبود قابل‌توجه عملکرد مالی آنتوفاگاستا شده است. درآمد این شرکت در نیمه نخست سال، پیش از کسر بهره، مالیات، استهلاک و کاهش ارزش دارایی‌ها، نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۷ درصد افزایش یافته است.

کاهش تولید آنتوفاگاستا در شرایطی رخ می‌دهد که قیمت مس در بازارهای جهانی به سطوح تاریخی نزدیک شده است. در بورس فلزات لندن (LME)، قیمت قراردادهای سه‌ماهه مس از ۱۴ هزار دلار در هر تن عبور کرده است.

از سوی دیگر، جمهوری دموکراتیک کنگو در ششم آگوست ممنوعیت فوری صادرات کنسانتره مس و کبالت را اعمال کرد؛ اقدامی که نگرانی‌ها درباره محدودیت عرضه در بازار جهانی را افزایش داده است.

همزمان، موجودی مس در انبارهای بورس فلزات لندن نیز به‌شدت کاهش یافته است. تشدید محدودیت‌های عرضه در حالی اتفاق می‌افتد که تقاضای جهانی برای مس، به‌ویژه از سوی مراکز داده هوش مصنوعی، توسعه زیرساخت‌های برق و نوسازی شبکه‌های انتقال و توزیع برق، روندی افزایشی دارد.

این همزمانی کاهش عرضه و افزایش تقاضا، از عوامل اصلی حمایت از قیمت مس در بازارهای جهانی محسوب می‌شود. انتهای پیام/




 ویدیو / داود محمدنیا، دیپلمات وقت ایران در دفتر نیویورک: مذاکره‌کنندگان آن زمان از تصمیم روسیه و چین برای عدم وتوی قطعنامه‌های تحریمی علیه ایران یکه خوردند
۳ ساعت قبل / سایت انتخاب

ویدیو / داود محمدنیا، دیپلمات وقت ایران در دفتر نیویورک: مذاکره‌کنندگان آن زمان از تصمیم روسیه و چین برای عدم وتوی قطعنامه‌های تحریمی علیه ایران یکه خوردند

داود محمدنیا عضو ارشد تیم مذاکره کننده برجام و مشاور وزیر خارجه در دوره ظریف در گفت‌و‌گو با «انتخاب» بیان کرد: نمی خواهم بگویم تهران از رای مثبت روسیه و چین...

 ربیعی، دستیار پزشکیان: مسئله بنزین تنها یک موضوع اقتصادی یا فنی نیست/ هر تصمیمی در این حوزه، اگر بدون شناخت ابعاد اجتماعی آن گرفته شود، ممکن است با پیامدهایی روبه‌رو شود که پیش‌بینی و مدیریت آنها دشوار باشد
۶ دقیقه قبل / سایت جماران

ربیعی، دستیار پزشکیان: مسئله بنزین تنها یک موضوع اقتصادی یا فنی نیست/ هر تصمیمی در این حوزه، اگر بدون شناخت ابعاد اجتماعی آن گرفته شود، ممکن است با پیامدهایی روبه‌رو شود که پیش‌بینی و مدیریت آنها دشوار باشد

علی ربیعی دستیار اجتماعی رئیس جمهور نوشت: مسئله بنزین نیز تنها یک موضوع اقتصادی یا فنی نیست. بنزین با زندگی روزمره مردم، نابرابری‌های فضایی، الگوی حمل‌ونقل، وضعیت اشتغال، هزینه‌های خانوار و احساس عدالت اجتماعی ارتباط دارد. بنابراین، هر تصمیمی در این حوزه، اگر بدون شناخت ابعاد اجتماعی آن گرفته شود، ممکن است با پیامدهایی روبه‌رو شود که پیش‌بینی و مدیریت آنها دشوار باشد. بسیاری از مسائل کشور، پیش از آنکه صرفا به یک راه‌حل فنی نیاز داشته باشند، به فهمی دقیق از جامعه و به تحلیل‌های علوم انسانی و اجتماعی نیازمندند.

 ترامپ از دیوانه‌بازی‌اش درباره ایران نتیجه نمی‌گیرد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترامپ از دیوانه‌بازی‌اش درباره ایران نتیجه نمی‌گیرد

ترامپ از دیوانه‌بازی‌اش درباره ایران نتیجه نمی‌گیرد. چرا؟ صحبت‌هایی کارشناس مسائل آمریکا را در این ویدئو ببینید.

 کارزار جدید فشار اقتصادی ترامپ چه تفاوتی با دولت اولش دارد؟
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کارزار جدید فشار اقتصادی ترامپ چه تفاوتی با دولت اولش دارد؟

بسته اقتصادی جدید دولت ترامپ چقدر شبیه به سیاست‌های اقتصادی او در دوره دولت نخستش دارد؟ این سوال را حامد قشقاوی، کارشناس مسائل آمریکا در گفت‌وگو با برنامه پارک‌وی همشهری پاسخ می‌دهد. ببینید.

 اروگوئه: نتانیاهو به کشور مسلما بازداشت می‌شود
۳۵ دقیقه قبل / سایت هم میهن

اروگوئه: نتانیاهو به کشور مسلما بازداشت می‌شود

معاون وزیر خارجه اروگوئه اعلام کرد اگر نخست وزیر اسرائیل به اروگوئه سفر کند او را حتما بازداشت می‌کنیم.

 پس از یک جام جهانی پوچ رخ داد؛ طارمی به پایان مسیر اروپایی رسید/ بدترین اتفاق برای ستاره تیم ملی در نزدیکی جام ملت‌های آسیا
۵۶ دقیقه قبل / سایت خبر ورزشی

پس از یک جام جهانی پوچ رخ داد؛ طارمی به پایان مسیر اروپایی رسید/ بدترین اتفاق برای ستاره تیم ملی در نزدیکی جام ملت‌های آسیا

رسانه‌های یونانی خبر از خداحافظی طارمی با همبازیانش داده‌اند و مقصد او الوصل امارات اعلام شده است.