قیمت طلا امروز




 سایت فرتاک / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

رئیس مجلس شورای اسلامی به بغداد سفر کرد

محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، امروز به منظور ملاقات با مقامات عراقی و گفتگو درباره ارتقای روابط دوجانبه به بغداد رفت. این سفر به اهمیت ویژه‌ای در زمینه امنیت و همکاری‌های اقتصادی میان دو کشور اشاره دارد.
 رئیس مجلس شورای اسلامی به بغداد سفر کرد

به گزارش فرتاک نیوز؛ به نقل از شبکه العهد عراق، محمد باقر قالیباف صبح امروز چهارشنبه وارد بغداد شد. نایب رئیس اول پارلمان عراق، عدنان فیحان، از رئیس مجلس شورای اسلامی و هیات همراه در بدو ورود استقبال کرد.

قالیباف در این سفر با یک هیأت بلندپایه پارلمانی به عراقی‌ها می‌پیوندد. هدف از این سفر، گفتگو درباره تحولات منطقه، تقویت همکاری‌های راهبردی میان تهران و بغداد و بررسی راهکارهای مشترک برای برقراری ثبات و امنیت در غرب آسیا است.

برنامه‌های رئیس قوه مقننه شامل دیدار با مقامات ارشد عراقی و چهره‌های عالی‌رتبه این کشور به منظور گفتگو درباره ارتقای روابط دوجانبه، امنیت مرزها، مبارزه با تروریسم، توسعه همکاری‌های اقتصادی و اجرای توافق‌های مشترک می‌باشد.

قالیباف در فرودگاه مهرآباد، اهداف سفر هیأت پارلمانی ایران به عراق را تشریح کرد و گفت: "امروز با یک هیأت پارلمانی به دعوت رئیس مجلس عراق به بغداد سفر می‌کنیم و در این سفر درباره مهم‌ترین موضوعات، بخصوص در توسعه روابط بین دو کشور در موضوعات اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و امنیتی گفتگو خواهیم کرد."

وی همچنین خاطرنشان کرد که در این سفر با شخصیت‌های بلندپایه کشور عراق، از جمله رئیس‌جمهور و تعدادی از شخصیت‌های اقتصادی و فرهنگی ملاقات خواهد داشت. این سفر به دلیل همزمانی با پیروزی نظام جمهوری اسلامی در جنگ تحمیلی رمضان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و بدون شک روابط دوجانبه بغداد و تهران در تحولات منطقه‌ای بسیار مهم است.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: "این سفر می‌تواند زمینه‌ساز فرصت‌های پیش روی ما باشد." همچنین با اشاره به مراسمی در کربلا که همزمان با ایام اربعین برگزار می‌شود، یادآور شد که به نمایندگی از رهبر انقلاب در این مراسم حضور خواهد یافت و سلام و تشکر ایشان را به ملت بزرگ عراق که در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب سنگ تمام گذاشتند، خواهد رساند. حتما بخوانید: اصول صحیح نوشیدن آب در فصل گرما؛ جرعه‌جرعه بنوشید پف و تیرگی زیر چشم؛ دلایل و راهکارهای ساده برای داشتن چشم‌هایی شاداب قیمت ارز امروز ۲۸ مرداد؛ دلار و یورو چند شد؟



۲۷ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

اسرائیل با بیانیه متوقف نمی‌شود؛ منطقه باید متحد شود

صفحه سیاست-

حمله اخیر اسرائیل به پایگاه ابوالظهور در شمال‌غرب سوریه، با واکنش مشترک وزیران خارجه ۱۲ کشور عربی و اسلامی مواجه شد؛ اما سؤال اساسی این است: آیا محکومیت‌های دیپلماتیک می‌تواند رژیمی را که جنگ و عملیات نظامی را به ابزار سیاست منطقه‌ای تبدیل کرده، وادار به تغییر رفتار کند؟

مسئله فقط یک حمله به سوریه نیست؛ مسئله تداوم الگویی از تجاوز، ترور و بی‌اعتنایی به حاکمیت کشورهای منطقه است؛ الگویی که طی دو سال گذشته هزینه‌های سنگینی بر مردم منطقه تحمیل کرده است.

کشورهای عربی و اسلامی باید به کارنامه اسرائیل در دو سال گذشته عمیق‌تر نگاه کنند. تجربه نشان داده است که اگر در برابر تجاوز و اشغال، صرفاً به بیانیه و محکومیت اکتفا شود، این چرخه متوقف نخواهد شد.

امروز بیش از هر زمان دیگری ضرورت اتحاد کشورهای اسلامی و ایجاد یک نظم امنیتی و سیاسی منطقه‌ای مستقل احساس می‌شود؛ نظمی که امنیت منطقه را به تصمیم تل‌آویو یا حمایت قدرت‌های خارجی گره نزند.

امنیت خاورمیانه باید توسط کشورهای همین منطقه تأمین شود، نه رژیمی که خود یکی از مهم‌ترین عوامل بی‌ثباتی آن است.

بیانیه‌ها زمانی اثرگذارند که پشتوانه اراده سیاسی، اقدام جمعی و هزینه‌سازی برای تجاوز داشته باشند.

اگر کشورهای اسلامی برای توقف این روند متحد نشوند، اسرائیل همچنان به آزمودن مرزهای منطقه ادامه خواهد داد.

 


۳۵ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

محورهای مذاکرات بن‌سلمان و مکرون در پاریس

صفحه سیاست-

به گزارش  شبکه الجزیره قطر، یک منبع دیپلماتیک فرانسوی در ریاض اعلام کرد که مذاکرات بن سلمان و مکرون بر تقویت روابط دوجانبه، به‌ویژه در حوزه نظامی و همچنین زمینه‌های سرمایه‌گذاری و تجارت متمرکز خواهد بود. دو طرف همچنین پیامدهای جنگ آمریکا علیه ایران و راه‌های پایان دادن به جنگ میان دو طرف، رفع انسداد تنگه هرمز و بازگشت تردد و آزادی کشتیرانی بین‌المللی در تنگه باب‌المندب را بررسی خواهند کرد.

ریاست‌جمهوری فرانسه نیز اعلام کرد سفر بن سلمان به پاریس با امضای «تعداد زیادی توافقنامه» همراه خواهد بود و این مسأله بیانگر «پویایی روابط فرانسه و عربستان در شرایط تنش منطقه‌ای» است.

کاخ الیزه اعلام کرد که «برخی پروژه‌ها همچنان در دست بررسی هستند، اما توافقنامه‌های اقتصادی زیادی در بخش‌های مختلف به امضا خواهد رسید» و در این میان به‌طور ویژه به حوزه‌های حمل‌ونقل، انرژی و بهداشت اشاره کرد.

همچنین قرار است روز دوشنبه نشست وزارتی برای بررسی تأمین انرژی، همزمان با ادامه جنگ علیه ایران و بسته بودن تنگه هرمز، برگزار شود.

کاخ الیزه تأکید کرد که مکرون بر تشویق و تقویت سرمایه‌گذاری خارجی در فرانسه تأکید دارد و خواستار افزایش سرمایه‌گذاری‌های عربستان در کشورش خواهد شد.

ریاست‌جمهوری فرانسه پنجشنبه گذشته نیز زمان سفر ولیعهد عربستان را اعلام کرده بود.

بن سلمان این سفر را روز یکشنبه و با حضور در مراسم اختتامیه جام جهانی ورزش‌های الکترونیکی آغاز خواهد کرد.

 


۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

کشته شدن ۴۹ شبه‌نظامی در عملیات ضدتروریستی ارتش پاکستان

 روابط عمومی نیروهای مسلح پاکستان با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای امنیتی این کشور با همکاری پلیس، طی روزهای اخیر مجموعه‌ای از عملیات‌های اطلاعاتی مشترک را علیه مخفیگاه‌های شبه‌نظامیان در شمال غرب و جنوب غرب پاکستان اجرا کرده‌اند.

بر اساس این بیانیه، در جریان این عملیات‌ها ۱۲ شبه‌نظامی در ایالت خیبرپختونخوا در شمال غرب پاکستان و ۳۷ شبه‌نظامی دیگر در ایالت بلوچستان در جنوب غرب این کشور کشته شده‌اند.

ارتش پاکستان افراد کشته‌شده را اعضای گروه‌های«فتنه الخوارج» عنوانی که اشاره به طالبان پاکستان دارد و «فتنه الهندوستان»،عنوانی که اشاره به گروه‌های جدایی‌طلب بلوچ دارد، توصیف کرد.

طبق اعلام این ارتش، عملیات‌های اطلاعاتی در مناطق بانو، وزیرستان شمالی، اورکزی و خیبر در ایالت خیبرپختونخوا انجام شده و طی آن مقادیر قابل توجهی مواد منفجره، بمب‌های دست‌ساز، دستگاه‌های انفجار از راه دور، سلاح و مهمات کشف و ضبط شده است.

در ایالت بلوچستان نیز نیروهای امنیتی ۱۰ عملیات اطلاعاتی را در مناطق مستونگ، مچ، خضدار و پنجگور اجرا کرده‌اند که به کشته شدن ۳۷ شبه‌نظامی و کشف مقادیری سلاح، مواد منفجره و تجهیزات انفجار از راه دور منجر شده است.

روابط عمومی ارتش پاکستان همچنین اعلام کرد که عملیات پاکسازی مناطق آسیب‌دیده همچنان ادامه دارد و نیروهای امنیتی تا حصول اطمینان از برقراری کامل امنیت، عملیات خود را متوقف نخواهند کرد.

این بیانیه می‌افزاید که عملیات‌های ضدتروریستی ذیل چارچوب مصوب دولت پاکستان موسوم به «عزم استحکام» ادامه خواهد یافت.

 




 قیمت چای نسبت به ماه‌های اخیر نوسانی نداشته است
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

قیمت چای نسبت به ماه‌های اخیر نوسانی نداشته است

رئیس سازمان چای گفت: بنابر آمار ۳۰ درصد چای مورد نیاز در داخل تامین می شود.

 نسخه کیهان برای گرانی‌ها؛ افزایش هزینه جنگ و «انتقام»
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

نسخه کیهان برای گرانی‌ها؛ افزایش هزینه جنگ و «انتقام»

روزنامه کیهان در گزارشی با مقایسه برجام و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد، به اظهارات اخیر عبدالناصر همتی درباره آزاد نشدن پول‌های بلوکه‌شده استناد کرده و نتیجه گرفته است که تفاهم‌نامه اسلام‌آباد نیز مانند برجام دستاورد اقتصادی ملموسی برای ایران نداشته است.

 پختن تخم مرغ در مایکروویو خطرناک است؟
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

پختن تخم مرغ در مایکروویو خطرناک است؟

برای پختن بدون مشکل تخم‌مرغ در مایکروویو باید چند نکته احتیاطی را رعایت کرد.

 قیمت طلا ۱۸ عیار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/افزایش قیمت طلا
۱۵ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت طلا ۱۸ عیار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/افزایش قیمت طلا

اقتصادنیوز: قیمت طلا افزایش یافت. هر گرم طلا ۱۸ عیار با افزایش، به 20 میلیون و 326 هزار و 500 تومان رسید.

 بقائی: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است
۳ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

بقائی: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اعلام تحریم‌های جدید اقتصادی علیه ایران در حساب کاربری خود نوشت: اعلام تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است.

 چین و امارات رزمایش مشترک هوایی برگزار می‌کنند
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

چین و امارات رزمایش مشترک هوایی برگزار می‌کنند

وزارت دفاع چین اعلام کرد که نیروهای هوایی چین و امارات از اواخر ماه اوت تا اواسط سپتامبر، رزمایش مشترکی را در سین‌کیانگ در شمال‌غرب چین، برگزار خواهند کرد