قیمت طلا امروز




 سایت فرتاک / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

معرفی هایپرکار Czinger 21C Spyder با قدرت 1250 اسب بخار و فناوری ترمز نوین

هایپرکار Czinger 21C Spyder با ۱۲۵۰ اسب بخار قدرت و فناوری چاپ سه‌بعدی رونمایی شد. این خودرو با سیستم ترمز پیشرفته BrakeNode، تحولی در مهندسی خودروهای فوق‌العاده ایجاد کرده است.
 معرفی هایپرکار Czinger 21C Spyder با قدرت 1250 اسب بخار و فناوری ترمز نوین



۴ ساعت قبل / سایت عصرایران

جنگ؛ دچار بزرگنمایی و خودفریبی نشویم

دکتر یدالله کریمی پور استاد دانشگاه خوارزمی

در نبردها، فریب نه ابزاری تاکتیک‌ی، بلکه سنگ بنای استراتژی است.‌ یعنی همیشه لازم نیست حریف را از قدرت واقعی خود بترسانید؛ گاهی باید او را آن‌قدر مطمئن کنید که ضعیفید تا خودش وارد دام شود.

سون‌تزو چه عالی روشن این گزاره را بیان می کند: اگر توانمندید، ناتوان بنمایید؛ اگر نزدیکید، دور بنمایید و اگر دورید، نزدیک.

این تنها توصیه ای تاکتیکی نیست؛ بنیان «ادراک‌سازی» در جنگ است. غره سازی در تاریخ جنگ، شیوه ای رایج برای فریب دشمن بوده است. سه حالت در چنین فریبی(غره سازی) وجود دارد:

۱. بزرگنمایی قدرت؛ حریف می‌ترسد و عقب می‌نشیند.

۲. کوچک‌نمایی قدرت؛ حریف مغرور می‌شود و بیش از ظرفیتش وارد میدان می‌شود.

۳. بزرگنمایی ضعف حریف؛ حریف تصور می‌کند پیروزی آسان است و وارد جنگی می‌شود که هزینه‌اش را محاسبه نکرده است.

 ولی خطرناک‌ترین حالت، فریب دادن خود است: 

شوم‌ بختی و بی سرانجامی جای دیگر است؛ و آن وقتی است که حکومت آن‌قدر روایت بزرگنمایی قدرتش را تکرار می‌کند که دیگر حتی خودیها هم قادر نیستند تفاوت میان «قدرت واقعی» و «تصویر تبلیغاتی قدرت» را تشخیص دهند.این آخری از همه مهم‌تر است؛ چون در آن مرحله، عملیات فریب دشمن تبدیل به خودفریبی بدل می‌شود.

امروزه روز، در سپهر کشمکش های ایران- امریکا، چنین منطقی مشاهده پذیر است. 

تا جایی که به روایت های رسمی جمهوری بر میگردد‌ بخشی از رسانه‌ها و روایتسازان، قدرت ملی ایران(جنگی،‌ بی نیازی غذایی، وحدت مردمی، قدرت اطلاعاتی و...) را فراتر از ظرفیت واقعی‌اش می‌نمایانند و در مقابل، آمریکا و اسرائیل را ناتوان، خسته و در حال افول به تصویر می‌کشند. این تصویرسازی دوگانه، چنان چه ابزاری برای تأثیرگذاری بر ادراک حریف باشد، در چارچوب کلاسیک فریب جنگی می‌گنجد و از دیدگاه استراتژیک لازم و ضروری است.

 ولی اگر تصمیم‌ سازان خود نیز در دام بزرگنمایی گرفتار آیند و قدرت متعارف  عظیم آمریکا، یا برتری فناوری و اطلاعاتی اسرائیل را دستکم گیرند، آن‌گاه غره‌سازی دشمن به خودفریبی بدل می‌شود.

حقیقت آن است که در عصر جنگ‌های ادراکی، مرز میان فریب دشمن و فریب خویش‌ باریک‌تر شده است. آن‌که روایت را جایگزین ارزیابی و محاسبات واقع‌بینانه کند، نه بر دشمن، که بر خود چیره می‌شود؛ و تاریخ نشان داده است که سنگین ترین شکست‌ها از همین نقطه آغاز می‌گردند: جایی که تصویر و پندار قدرت، جای قدرت واقعی را می‌گیرد و غرور کاذب، جای محاسبه ی سرد و بی‌رحم را.

*کانال نویسنده پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران و حزب‌الله نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : صلح شرافتمندانه/ احمد زیدآبادی بیشتر بخوانید: گران ترین برنامه های نظامی در حال توسعه تا سال ۲۰۳۰(+عکس) مقام ارشد نظامی آمریکا: هیچ راه حل نظامی برای درگیری اوکراین وجود ندارد آمریکا: به دنبال جنگ با ایران نیستیم/ اعزام نظامیان بیشتر با هدف حمایت از منافعمان است تماشاخانه چیتگر؛ رد یک جنایت عجیب میان درختان / درخت‌ها قبل از مرگ زخمی شده بودند حریق مرموز در قلب گرگان؛ از سیم‌کشی فرسوده تا شایعات داغ / ببینید گرگان چه چیزی را از دست داد؟ فیلم های دیگر عضویت در اینستاگرام عصر ایران ۱۵ سال پیش در چنین روزی این لحظه با حافظ گلستان سعدی آموزش زبان انگلیسی آپارات عصر ایران اپلیکیشن عصر ایران


۴ ساعت قبل / سایت برترینها

جمعیت بدون خودرو در ایران به ۶۹ میلیون نفر رسید!

هم‌میهن:  بررسی آمار مالکیت خودرو نشان می‌دهد ۶۹ میلیون ایرانی حتی یک خودرو به نامشان ندارند؛ در مقابل، بیش از ۱۴ هزار نفر دست‌کم ۱۰ خودرو به نام خود ثبت کرده‌اند.

اینجا دیگر فقط بحث «اختلاف طبقاتی» نیست؛ بحث شکاف نجومی در قدرت خرید مردم است. برای میلیون‌ها ایرانی، خرید یک پراید هم تبدیل به آرزو شده، اما برای ۱۴ هزار نفر، داشتن ۱۰ خودرو یا بیشتر مسئله‌ای عادی است!

مردم یک خودرو برای زندگی می‌خواهند؛ عده‌ای چندین خودرو برای سرمایه‌گذاری و حفظ ثروت. وقتی اقتصاد به جایی می‌رسد که خودرو از وسیله زندگی به کالای سرمایه‌ای تبدیل می‌شود، باید پرسید چه کسی از این وضعیت سود می‌برد و چه کسی هر روز فقیرتر می‌شود؟

توضیحات شریعتی، نمایندهٔ مجلس درباره آمار مالکیت خودرو در ایران را مشاهده کنید: 

 


۴ ساعت قبل / سایت برترینها

ادعای واشر زدن برخی خودروها پس از سوخت‌گیری!

برترین‌ها: هم‌زمانی انتشار خبر اجرای طرح اختلاط بنزین با متانول و روایت‌های متعدد کاربران درباره مشکلات به وجود آمده برای برخی خودروها پس از سوخت‌گیری، باعث شده بخشی از افکار عمومی نسبت به کیفیت بنزین عرضه‌شده حساس‌تر شود.

در این رابطه بخوانید: نسخه جدید دولت برای رفع کمبود بنزین، مردم را نگران کرد!

در این رابطه کاربری به نام "نریمان"در توییتر مدعی شد: دیروز تو یه مسیر ۱۵ کیلومتری داخل شهری بیش از ۳۰ ماشین دیدم که کنار اتوبان خراب شدن و کاپوت زدن بالا! از تیبا پراید تا شاهین و تارا و ماشینای چینی. اکثرا هم جوش آورده بودن و با یه بطری داشتن آب میریختن رو رادیات و موتور. آمپر خودمم یکی دو خط بیشتر از حالت معمول بود. علت؟ «احتمالاً» بخاطر کیفیت بد بنزین یا بهتر بگم مایع نفتا+متانول که دمای احتراق بیشتری نسبت به بنزین  استاندارد داره. امروز اگه بیرون رفتید به‌ حجم خودرو‌هایی که نقص فنی خوردن و کنار اتوبان‌ها کاپوت زدن بالا دقت کنید.

او ساعاتی بعد نوشت: امروز حتی وضعیت بدتر بود. در ۳ اتوبان مختلف و تو یه مسیر ۱۰ کیلومتری نزدیک به ۴۰ ماشین کنار خیابون کاپوت بالا زده بودن. امدادخودرو می‌گفت اکثراً واشر سرسیلندر سوزوندن!




 امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران
۳ ساعت قبل / سایت جماران

امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران

در حالی که دولت دونالد ترامپ از آغاز مرحله‌ای کم‌سابقه از فشار اقتصادی علیه ایران سخن می‌گوید، امارات متحده عربی به یکی از مهم‌ترین بازیگران این راهبرد تبدیل شده است. محدود کردن مبادلات مالی و تجاری با تهران، تشدید کنترل بر شبکه‌های مستقر در دبی و برخورد با مسیرهای دور زدن تحریم‌ها می‌تواند یکی از مهم‌ترین شریان‌های اقتصادی ایران را تحت فشار قرار دهد؛ هرچند ابوظبی همچنان می‌کوشد این فشار را به‌صورت تدریجی اعمال کرده و کانال‌های سیاسی با تهران را کاملاً نبندد.

 در روز چهلم جنگ سوم چه گذشت؟/ ادعای ونس: فشارهای اقتصادی بر ایران، محاسبات آن‌ها را درباره نوع توافق، تغییر می‌دهد/ اکنون وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است/ ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا: اگر حداکثر فشار اقتصادی را علیه ایران اعمال کنیم، احتمالا شاهد ازسرگیری گسترده جنگ نخواهیم بود/ عمان: عبور ایمن از تنگه هرمز به امنیت و شکوفایی کل منطقه مرتبط است
۳ ساعت قبل / سایت انتخاب

در روز چهلم جنگ سوم چه گذشت؟/ ادعای ونس: فشارهای اقتصادی بر ایران، محاسبات آن‌ها را درباره نوع توافق، تغییر می‌دهد/ اکنون وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است/ ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا: اگر حداکثر فشار اقتصادی را علیه ایران اعمال کنیم، احتمالا شاهد ازسرگیری گسترده جنگ نخواهیم بود/ عمان: عبور ایمن از تنگه هرمز به امنیت و شکوفایی کل منطقه مرتبط است

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص...

 سکته مغزی چقدر درمان می‌شود؟
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

سکته مغزی چقدر درمان می‌شود؟

نایب‌رئیس انجمن سکته مغزی ایران با تأکید بر ضرورت توسعه درمان‌های حاد سکته مغزی گفت: در حال حاضر حدود ۵ درصد بیماران سکته مغزی در کشور درمان ترومبولیز دریافت می‌کنند.

 خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!
۴ ساعت قبل / سایت سیتنا

خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!

تداوم خاموشی‌ها و نوسان برق، علاوه بر اختلال در زندگی روزمره، خطر آسیب به لوازم خانگی و تحمیل هزینه‌های سنگین به خانوارها را افزایش داده است؛ در حالی که با وجود

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!
۷ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: مهدی تارتار همه را غافلگیر کرده است. آن چیزی که در ذهن اکثر فوتبالی‌ها از تارتار به یادگار مانده با چیزی که این روزها می‌بینیم از زمین تا آسمان متفاوت است. یک فوتبال ترکیبی و رو به جلو که پرسپولیسیها را یاد خاطرات خوب گذشته می‌اندازد، البته که قرعه هم فعلا با‌ او یار بوده هرچند برای قضاوت دقیق‌تر باید صبر بیشتری به خرج داد.دو: در بین تیمهای مدعی پرسپولیس کاملترین اسکواد را دارد، آنها یک پیش فصل عالی را در نقل و انتقالات و اردوی آماده‌سازی پشت سر گذاشتند و همین برای یک شر ...,پرسپولیس,استقلال خوزستان,مهدی تارتار,اوستون اورونوف,مهدی تیکدری,مجید عیدی,محمد عمری,تیوی بیفوما,محمد خدابنده‌لو,پیشنهاد سردبیر

 واریزی نقدی دولت برای ۱۵ میلیون خانوار امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
۳ ساعت قبل / روزنامه تعادل

واریزی نقدی دولت برای ۱۵ میلیون خانوار امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین؛ یارانه نقدی مردادماه ۱۴۰۵ برای خانوارهای مشمول دهک‌های چهارم تا نهم به حساب سرپرستان خانوار واریز شد. این مرحله از پرداخت، پس از ا...