قیمت طلا امروز




 سایت فرتاک / ۱ ساعت قبل

تلاش کشورهای اروپای شرقی برای حفظ نیروهای آمریکایی

کشورهای اروپای شرقی عضو ناتو در تلاشند تا با ارائه پیشنهادهای مالی، آمریکا را به حفظ نیروهای نظامی خود در منطقه متقاعد کنند. این تحرکات در شرایطی صورت می‌گیرد که پنتاگون در حال بازنگری حضور نظامی خود در اروپا است.
 تلاش کشورهای اروپای شرقی برای حفظ نیروهای آمریکایی

به گزارش فرتاک نیوز؛ کشورهای اروپای شرقی عضو ناتو در حال ارائه پیشنهاداتی برای کاهش هزینه‌های مستقر کردن نیروهای آمریکایی در خاک خود هستند تا دولت ایالات متحده را از کاهش حضور نظامی در این منطقه منصرف کنند.

این پیشنهادات برای نشست کشورهای ناتو با ال‌بریج کلبی، معاون وزیر دفاع آمریکا در امور سیاست‌گذاری، در بروکسل در ۲۷ اوت (۵ شهریور) در حال آماده‌سازی است. بلومبرگ به نقل از منابع آگاه، به نگرانی شدید این کشورها از ضرورت حفظ یک بازدارندگی مؤثر در برابر روسیه اشاره کرد.

این بازبینی شامل پرسشنامه‌ای است که قرار است تا ۲۸ اوت (۶ شهریور) تکمیل شود و در آن سوالاتی درباره میزان حمایت کشورهای اروپایی از برنامه‌های دولت ترامپ مطرح شده است. این پرسشنامه به‌طور غیرمنتظره‌ای در میانه تابستان برای پایتخت‌های اروپایی ارسال شد.

تعداد نیروهای آمریکایی مستقر در اروپا بین ۸۰ تا ۱۰۰ هزار نفر متغیر است، که بیشتر از یک‌سوم آن‌ها در آلمان و تعدادی محدودتر در کشورهای بالتیک و لهستان مستقر هستند.

کشورهای جناح شرقی ناتو به‌طور جدی خواستار حفظ تعداد بیشتری از نیروهای آمریکایی در خاک خود هستند و حاضرند سهم بیشتری از هزینه‌های استقرار آن‌ها را تأمین کنند.

اعضای بزرگ ناتو در حال مذاکره برای هماهنگی واکنشی هستند که موجب خشم رئیس‌جمهوری آمریکا نشود. این خشم پس از خودداری این کشورها از مشارکت در جنگ‌های آمریکا و رژیم اسرائیل علیه ایران بروز کرده است. این پرسشنامه به‌عنوان تلاشی برای هم‌سویی ایدئولوژیک در ازای دریافت حمایت آمریکا تلقی می‌شود.

پس از شوک اولیه، توافقی میان پایتخت‌های اروپایی شکل گرفته است و این کشورها بر این باورند که همه اعضای ائتلاف به حضور نیروهای آمریکایی در اروپا نیاز دارند.

الکساندر استوب، رئیس‌جمهوری فنلاند، در واکنش به این پرسشنامه …





 سقوط اقتصادی در نبود پول قدرتمند - سایت خبری اقتصاد پویا
۱ ساعت قبل / سایت اقتصاد پویا

سقوط اقتصادی در نبود پول قدرتمند - سایت خبری اقتصاد پویا

کریمی/ پول ملی زمانی می‌تواند نقش واقعی خود را در اقتصاد ایفا کند که مردم بتوانند با آن قیمت‌ها را بسنجند، درآمد خود را برای آینده برنامه‌ریزی کنند، پس‌انداز داشته باشند و قراردادهای اقتصادی را بر مبنای آن تنظیم کنند. اما در شرایطی که ارزش پول با سرعت کاهش می‌یابد، ریال به‌تدریج بخشی از این [ ]

 حمله پهپادی ارتش اسرائیل به حومه دمشق
۴۸ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

حمله پهپادی ارتش اسرائیل به حومه دمشق

منابع سوری امروز (شنبه) از حمله پهپادی ارتش رژیم صهیونیستی در منطقه‌ای در حومه دمشق و هدف گرفتن یک فرد خبر دادند.

 کالابرگ به نفری یک میلیون و ۲۳۰ هزار تومان افزایش می‌یابد؟
۳۴ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

کالابرگ به نفری یک میلیون و ۲۳۰ هزار تومان افزایش می‌یابد؟

با توجه به اظهارات رئیس‌کل بانک مرکزی مبنی بر افزایش حدود ۲۲ تا ۲۳ درصدی ارزش کالابرگ الکترونیکی، اعتبار کالابرگ الکترونیکی به حدود یک میلیون و ۲۳۰ هزار تومان می‌رسد.

 اگر یک جوان، رئیس جمهور هم باشد باید ۱۵ سال کار کند تا یک مهریه متعارف را پرداخت کند
۳۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اگر یک جوان، رئیس جمهور هم باشد باید ۱۵ سال کار کند تا یک مهریه متعارف را پرداخت کند

در مناظره تلویزیون همشهری، معاون قوه قضاییه با عضو کمیسیون قضایی مجلس، درباره مهریه بحث کردند. صادقی گفت اگر امکان اجرای مهریه بالقوه و بالفعل نباشد، شرط از ابتدا باطل است. سالاری نیز تأکید کرد حتی اگر یک جوان رئیس‌جمهور هم باشد باید ۱۵ سال کار کند تا مهریه متعارف را پرداخت کند.

 طائب: دشمن در سند تفاهم متعهد شده بود در بازه ۶۰ روزه به تعهدات خود عمل کند، تهدید نکند، به محور مقاومت حمله نداشته باشد و مدیریت تنگه هرمز را به ایران بسپارد؛ اما هیچ‌یک از این تعهدات را نپذیرفت و بار دیگر به نقض عهد و فشار روی آورد | جهان نیوز
۲۱ دقیقه قبل / سایت جهان نیوز

طائب: دشمن در سند تفاهم متعهد شده بود در بازه ۶۰ روزه به تعهدات خود عمل کند، تهدید نکند، به محور مقاومت حمله نداشته باشد و مدیریت تنگه هرمز را به ایران بسپارد؛ اما هیچ‌یک از این تعهدات را نپذیرفت و بار دیگر به نقض عهد و فشار روی آورد | جهان نیوز

حجت السلام و المسلمین حسین طائب: رئیس سازمان بسیج مستضعفین در چهارمین آیین ملی تکریم فعالان مساجد کشور، گفت: امروز در پایگاه‌های مقاومت مردمی با‌سلیقه‌ها و رفتارهای متنوع در برابر استکبار ایستاده‌اند.

 رئیس هیئت مدیره: بانک اقتصادنوین به یک ابزار عملیاتی برای کشور تبدیل شده است
۱۱ دقیقه قبل / سایت فراز

رئیس هیئت مدیره: بانک اقتصادنوین به یک ابزار عملیاتی برای کشور تبدیل شده است

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین سرمایه انسانی را باارزش ترین دارایی هویتی در سازمان دانست و با بیان این که اکنون توانمندترین و بادانش‌ترین کارکنان در این بان...