قیمت طلا امروز




 سایت فرتاک / ۲۱ ساعت قبل

افزایش چشمگیر برق تحویلی به پتروشیمی‌ها در سال جاری

برق تحویلی به پتروشیمی‌ها در سال جاری به میزان ۶ برابر افزایش یافته است. این افزایش در راستای بهبود عملکرد شبکه برق و مدیریت هوشمند مصرف انرژی صورت گرفته است.
 افزایش چشمگیر برق تحویلی به پتروشیمی‌ها در سال جاری
به گزارش فرتاک نیوز؛ مصطفی رجبی‌مشهدی، معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی و سخنگوی صنعت برق کشور، در حاشیه سلسله نشست‌های تخصصی بیست‌ویکمین جشنواره شهید رجایی، به تغییرات مدیریتی اشاره کرد و گفت: «جشنواره شهید رجایی دیگر صرفاً یک فرآیند اداری نیست، بلکه فضایی رقابتی ایجاد کرده است که مدیران را به سمت ارتقای بهره‌وری سوق می‌دهد.»

او افزود که فضای رقابتی و تعاملی در این جشنواره تأثیر مثبتی بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی گذاشته و مدیران برای بهبود شاخص‌ها تلاش بیشتری می‌کنند.

رجبی‌مشهدی نقش صنعت برق را در این ارزیابی‌ها مهم توصیف کرد و بیان داشت: «مدیریت مصرف به یک مؤلفه حیاتی در سنجش عملکرد تبدیل شده است. ما یاد گرفته‌ایم که تصمیمات باید بر اساس داده‌های دقیق باشد.»

معاون برق و انرژی وزارت نیرو همچنین به شرایط دشوار شبکه در سال جاری اشاره کرد و گفت: «وقتی بیش از ۲ هزار نقطه شبکه آسیب می‌بیند و ۳۴۰۰ مگاوات ظرفیت نیروگاه‌های دولتی دچار وقفه می‌شود، دیگر نمی‌توان با مدیریت سنتی پاسخگو بود. با رویکرد داده‌محور توانستیم ۱۴ درصد انرژی بیشتری به صنایع کشور برسانیم و برق تحویلی به پتروشیمی‌ها را نسبت به سال گذشته ۶ برابر افزایش دهیم.»

وی همچنین از توسعه زیرساخت‌ها و جهش ظرفیت در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر خبر داد و گفت: ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی از ۱۲۵۰ مگاوات به حدود ۵۸۰۰ مگاوات افزایش یافته است.

رجبی‌مشهدی در ادامه به رونمایی از «دیسپاچینگ سیار» در برق منطقه‌ای خراسان اشاره کرد و آن را «مغز متفکر و مرکز فرماندهی صنعت برق» دانست. او تأکید کرد که این ابزار به افزایش تاب‌آوری شبکه کمک می‌کند.

در پایان، معاون وزیر از مردم خواست تا در روزهای پایانی تابستان همکاری خود را حفظ کنند و گفت: «هر کیلووات صرفه‌جویی شما به معنای تزریق انرژی بیشتر به صنایع مولد کشور است.» حتما بخوانید: اصول صحیح نوشیدن آب در فصل گرما؛ جرعه‌جرعه بنوشید پف و تیرگی زیر چشم؛ دلایل و راهکارهای ساده برای داشتن چشم‌هایی شاداب اعلام نرخ انواع سکه و طلا در بازار امروز / ۲۷ مرداد ماه



 «با تو در عهدیم تا صبح ظهور»؛ روایت یک ملت از چهلمین روز فراق

«با تو در عهدیم تا صبح ظهور»؛ روایت یک ملت از چهلمین روز فراق

چهل روز پس از فقدان رهبر شهید انقلاب، مصلای تهران بار دیگر صحنه حضور مردمی بود که این بار با یک حس مشترک به مراسم آمده بودند؛ دلتنگی برای رهبری که او را تکیه‌گاه خود می‌دانستند و تأکید بر اینکه این دلتنگی قرار نیست به کنار کشیدن از صحنه منجر شود. از پیر و جوان تا کودکانی که از آینده ایران می‌گفتند، روایت‌های مختلف در چهلمین روز به یک نقطه رسید؛ سوگ ادامه دارد، اما به گفته حاضران، راه هم ادامه خواهد داشت.

 مسعود پزشکیان

مسعود پزشکیان


 دیپلماسی با چاشنی پول و نفوذ | امارات چطور لقب اسپارت کوچک را گرفت؟

دیپلماسی با چاشنی پول و نفوذ | امارات چطور لقب اسپارت کوچک را گرفت؟

اقتصادنیوز: آنچه در سال ۲۰۰۶ با شکست یک معامله بندری آغاز شد، امروز به رابطه‌ای بسیار پیچیده‌تر تبدیل شده است؛ رابطه‌ای که در آن سرمایه امارات، فناوری آمریکا، امنیت خاورمیانه و سیاست داخلی واشنگتن به شکلی بی‌سابقه در هم تنیده شده‌اند.

 ایران تاب‌آور در مصاف زنجیره‌های راهبردی

ایران تاب‌آور در مصاف زنجیره‌های راهبردی

چارچوب مفهومی «جنگ زنجیره‌های راهبردی» در همه حوزه‌ها بر سه محور اصلی استوار است که آن را از نظریه‌های مادر مطرح شده، متمایز می‌سازد. محور نخست، کانون فیزیکی...

 ایست شاخص در آستانه مرز مهم

ایست شاخص در آستانه مرز مهم

بورس تهران در معاملات روز سه‌شنبه، یک قدم دیگر به فتح کانال 6‌میلیون‌واحدی نزدیک شد؛ اما افزایش عرضه‌ها در نزدیکی این مرز مهم، مانع از تداوم صعود شاخص کل تا پایان معاملات شد. دماسنج اصلی بازار سهام که در مقاطعی از دادوستدهای روز گذشته تا ارتفاع 5‌میلیون و 970هزار واحد نیز پیشروی کرده بود، در نهایت با رشد 0.84درصدی در سطح 5‌میلیون و 947هزار واحد آرام گرفت. همزمان، خروج حدود یک همت پول توسط سرمایه‌گذاران حقیقی و سرخپوش شدن 48درصد از نمادها نشان داد که بخشی از فعالان بازار در آستانه ورود شاخص به کانال 6‌میلیونی، ترجیح داده‌اند به شناسایی سود بپردازند.

 بازار - ۱۴۰۵/۰۵/27

بازار - ۱۴۰۵/۰۵/27

k: بازار

 حمله آمریکا و اسرائیل به ایران

حمله آمریکا و اسرائیل به ایران


 نفت 90 دلاری ترمز طلا را کشید

نفت 90 دلاری ترمز طلا را کشید

روند بازارهای جهانی امروز نشان می‌داد که برخلاف روز گذشته حرکت کرده‌اند. فعالان بازار امروز ریسک‌گریز شدند، شاخص دلار تقویت شد و قیمت نفت بر مسیر رشد قدم برداشت. اما در مقابل قیمت طلا و نقره نزولی شدند و فلزات صنعتی نیز با این افت بازار همراهی کرد. قیمت انس طلای جهانی با کاهش از 4400 دلار دور شد و قیمت نقره در بازار جهانی 65 دلار را از دست داد. همچنین در بازار فلزات صنعتی قیمت مس با افت بیش از یک درصدی از سقف تاریخی عقب نشست.