قیمت طلا امروز




 سایت فرتاک / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

پاتریوت برای اوکراین؛ زلنسکی از زمان‌بر بودن تولید گفت

پاتریوت در اوکراین، به‌گفته ولادیمیر زلنسکی، در بهترین حالت دست‌کم یک سال زمان برای راه‌اندازی تولید نیاز دارد. او تاکید کرده حتی در صورت دریافت مجوز از آمریکا و اروپا، آغاز این فرایند فوری نخواهد بود.
 پاتریوت برای اوکراین؛ زلنسکی از زمان‌بر بودن تولید گفت



 انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین
۵۲ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین

جوان آنلاین: از تاس و ریانووستی، دیمیتری پسکوف روز پنجشنبه در پاسخ به پرسش خبرنگاران افزود: در غرب واقعاً نشانه‌هایی از خستگی از ادامه حمایت از اوکراین مشهود است.

به گزارش ایرنا، وی اظهار داشت: با این وجود، کشور‌های اروپایی، از جمله انگلیس دیگر طرف‌ها را به ادامه درگیری در اوکراین به هر طریق ممکن تشویق می‌کنند.

وی تصریح کرد: هنوز هسته اصلی کشور‌های حامی اوکراین در اروپا وجود دارند که در حال افزایش مشارکت خود در این جنگ و مشارکت مستقیم در بخش‌های فنی و فناوری هستند که در این زمینه می‌توان از انگلیس نام برد.

به گزارش ایرنا، پیش از این سفارت روسیه در لندن در واکنش به گزارش‌ها درباره استفاده از پهپاد‌های انگلیسی برای حمله به خاک روسیه، این اقدام را گامی عامدانه برای افزایش تنش‌ها ارزیابی کرد. این سفارتخانه اعلام کرد: انگلیس در جنایت‌های خونین کی‌یف و حملات تروریستی آن همدست است.

سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه نیز روز سه‌شنبه گفت که روسیه حق دارد دخالت مستقیم انگلیس در حملات به خاک روسیه را به عنوان مشارکت در جنگ اوکراین تلقی کند.

در مقابل، سخنگوی وزارت دفاع انگلیس در اظهاراتی تاکید کرد که لندن به حمایت نظامی از کی‌یف ادامه خواهد داد و تجهیزات مورد نیاز اوکراین برای دفاع از خود را تامین می‌کند.

هیچ دلیلی برای خوش‌بینی به حل و فصل مسالمت‌آمیز مناقشه اوکراین وجود ندارد

سخنگوی کرملین در پاسخ به پرسش دیگری نیز گفت: در حال حاضر، به دلیل موضع کی‌یف، هیچ زمینه‌ای برای خوش‌بینی در مورد حل و فصل مسالمت‌آمیز مناقشه اوکراین وجود ندارد.

وی اظهار داشت: در چنین شرایطی، «عملیات ویژه نظامی» روسیه ادامه دارد و پویایی نیرو‌های مسلح روس در خطوط مقدم نبرد به خوبی قابل مشاهده است.

پسکوف در عین حال گفت: مسکو برای تلاش‌های همه کشور‌هایی که صادقانه خواهان کمک به حل‌وفصل بحران اوکراین هستند، ارزش قائل است، اما تعداد این کشور‌ها هنوز اندک است.

سخنگوی کرملین ادامه داد: هنوز تاریخ دقیقی برای سفر ویتکاف و کوشنر فرستادگان رئیس‌جمهور آمریکا به روسیه وجود ندارد؛ مسکو همواره از میزبانی از آنها استقبال می‌کند.

برخی در اوکراین دنبال ماهی گرفتن از آب گل‌آلود هستند



 روسیه: برای دیدار با مذاکره‌کنندگان آمریکایی آماده‌ایم
۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

روسیه: برای دیدار با مذاکره‌کنندگان آمریکایی آماده‌ایم

نورنیوز-گروه بین الملل: ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد این کشور هیچ پیشنهادی درباره سفر احتمالی استیو ویتکاف و جرد کوشنر مذاکره‌کنندگان آمریکایی به مسکو دریافت نکرده است، اما آمادگی دارد چنین دیداری را به‌سرعت ترتیب دهد.

زاخارووا در گفت‌وگو با روزنامه «ایزوستیا» گفت: «ما موضع واشنگتن درباره حل‌وفصل بحران اوکراین را از نزدیک دنبال می‌کنیم. هیچ پیشنهاد مشخصی درباره دیدارهای جدید با مذاکره‌کنندگان آمریکایی دریافت نکرده‌ایم؛ ظاهراً آنها اکنون بر وضعیت خاورمیانه متمرکز هستند.»

او افزود: «گزارش‌هایی درباره سفر احتمالی استیو ویتکاف فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا و جرد کوشنر به مسکو به‌طور دوره‌ای در رسانه‌ها منتشر می‌شود. طبیعتاً ما آماده‌ایم این دیدار را خیلی سریع ترتیب دهیم، اما هیچ درخواست رسمی در این زمینه دریافت نشده است.»

سخنگوی وزارت خارجه روسیه همچنین به اظهارات پیشین «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا اشاره کرد که گفته بود مذاکرات برای حل‌وفصل بحران اوکراین به ایده‌های جدید نیاز دارد.

زاخارووا در این رابطه گفت: «از طرف خودمان، آماده شنیدن ابتکارات سازنده واشنگتن هستیم.»

او در عین حال تأکید کرد هرگونه طرح برای پایان دادن به بحران اوکراین باید منافع روسیه را در نظر بگیرد.

زاخارووا گفت: «تأکید می‌کنیم که هر گزینه‌ای برای پایان دادن به بحران پیرامون اوکراین باید منافع روسیه را در نظر داشته باشد؛ بحث درباره خواسته‌های حداکثری کی‌یف و حامیان اروپایی آن که واقعیت‌های میدانی را منعکس نمی‌کند، هیچ معنایی ندارد.»



 روسیه دو شهرک دیگر در اوکراین را تصرف کرد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

روسیه دو شهرک دیگر در اوکراین را تصرف کرد

به گزارش ایلنا به نقل از نووستی، وزارت دفاع روسیه امروز -پنج شنبه- از کنترل بر دو شهرک دیگر در اوکراین خبر داد.

این وزارتخانه اعلام کرد که نیروهای مسلح روسیه، کنترل شهرک‌های نیکولایپولیه و ماتیاشوو در دونتسک را به دست گرفتند.

وزارت دفاع روسیه همچنین اعلام کرد که پدافند هوایی این کشور طی شبانه روز گذشته، ۱ هزار و ۵۰۴ پهپاد و ۱۱ بمب هدایت‌شونده اوکراین را منهدم کرد. انتهای پیام/



 کرملین: پیش‌شرط‌ لازم برای حل‌وفصل مناقشه اوکراین وجود ندارد - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

کرملین: پیش‌شرط‌ لازم برای حل‌وفصل مناقشه اوکراین وجود ندارد - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، دیمیتری پسکوف، دبیر مطبوعاتی رئیس‌جمهور روسیه امروز، پنجشنبه، اعلام کرد که کشورهای اروپایی، از جمله انگلیس، به هر شکل ممکن دیگران را به ادامه بیشتر درگیری نظامی در اوکراین تشویق می‌کنند.  

پسکوف در جمع خبرنگاران گفت: «در اروپا همچنان هسته‌ای از کشورها وجود دارد که میزان مشارکت خود در این جنگ را افزایش می‌دهند، مشارکت مستقیم، ارائه فناوری، کمک فنی و غیره. برای نمونه، انگلیس. و البته چنین کشورهایی هر کاری از دستشان برمی‌آید انجام می‌دهند تا این خستگی (غرب از حمایت از اوکراین) را مهار کنند و برعکس، اجازه ندهند این خستگی گسترش یابد و کشورهای اروپایی را به هر شکل ممکن به ادامه بیشتر این جنگ تشویق کنند.» کرملین: تعلیق درگیری با اوکراین در امتداد خط تماس جبهه غیرممکن است روزنامه روس: ترامپ برخلاف ادعایش نتوانست مناقشه اوکراین را حل کند روسیه: هرگز از نظرات سازنده برای حل‌ مناقشه اوکراین صرف‌نظر نکرده‌ایم

فقدان پیش‌شرط‌های لازم برای حل‌وفصل مناقشه اوکراین

سخنگوی کرملین در نشست خبری خود اشاره کرد که در حال حاضر پیش‌شرطی برای حل‌وفصل مسالمت‌آمیز درگیری میان روسیه و اوکراین وجود ندارد. او گفت: «در حال حاضر با توجه به مواضع مقامات کی‌یف، هیچ پیش‌شرطی برای خوش‌بین بودن به حل‌وفصل مسالمت‌آمیز این مناقشه وجود ندارد و تحولات در جبهه‌ نبرد نیز به‌خوبی برای همه مشخص است و عملیات ویژه نظامی تا رسیدن به اهداف تعیین شده آن ادامه خواهد داشت.»

دیمیتری پسکوف یادآور شد مسکو تلاش‌های کشورهایی را که می‌کوشند به حل‌وفصل اوضاع کمک کنند، بسیار ارج می‌نهد. او به خبرنگاران گفت: «تعداد چنین کشورهایی اندک است و به همین دلیل ما برای تلاش‌های کشورهایی که تمایل صادقانه‌ای برای کمک به روند حل‌وفصل نشان می‌دهند، ارزش زیادی قائلیم. البته تعداد آنها کم است و شاید همین امر تلاش‌های آنها را مهم‌تر و ارزشمندتر می‌کند.»

سخنگوی کرملین همچنین اعلام کرد که هفته آینده در مسکو در انتظار دبیر واتیکان در امور بین‌الملل هستند. البته به گفته وی، در حال حاضر دیدار این مقام اروپایی با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه برنامه‌ریزی …



 پهوادهای روسی «گران» تدارکات نیروهای مسلح اوکراین را از بین برد
۱ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

پهوادهای روسی «گران» تدارکات نیروهای مسلح اوکراین را از بین برد

پهوادهای روسی «گران» تدارکات نیروهای مسلح اوکراین را از بین برد

اپراتورهای این پهپادها به یک مرکز تدارکات در نزدیکی بروواری در منطقه کی یف حمله کردند.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 سرگردانی نفتکش‌های چینی برگشت خورده از تنگه هرمز
سایت تابناک

سرگردانی نفتکش‌های چینی برگشت خورده از تنگه هرمز

بلومبرگ می‌گوید که دو نفتکش چینی که از مسیر عمانی برگشت خورده‌اند، در میانه تنگه سرگردانند.
 آمریکا در تنگه هرمز یک مسیر مخفیانه باز کرد | کنترل بخش جنوبی تنگه هرمز با ادعای اکسویس
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آمریکا در تنگه هرمز یک مسیر مخفیانه باز کرد | کنترل بخش جنوبی تنگه هرمز با ادعای اکسویس

دو مقام آمریکایی به آکسیوس گفته‌اند ارتش آمریکا طی هفته‌های اخیر به‌طور مخفیانه یک مسیر کشتیرانی در بخش جنوبی تنگه هرمز ایجاد کرده است که به نفتکش‌ها اجازه می‌دهد هر شب از این مسیر وارد تنگه شوند یا از آن خارج شوند.
 متحد دیرینه علیه زلنسکی
روزنامه دنیای اقتصاد

متحد دیرینه علیه زلنسکی

دنیای اقتصاد: میخایلو فدوروف، وزیر دفاع سابق اوکراین، در بزرگ‌ترین چالش داخلی که ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور، از زمان آغاز تهاجم تمام‌عیار روسیه در سال ۲۰۲۲ با آن روبه‌رو بوده است، خواستار انتخابات در زمان جنگ شد. فدوروف در یک سخنرانی تکان‌دهنده که در یوتیوب منتشر شد، گفت که دموکراسی در اوکراین «نمی‌تواند توسط روسیه گروگان گرفته شود». الجزیره در گزارش دیروز چهارشنبه نوشت، فدوروف گفت که اوکراین باید «یک مکانیسم قانونی، ایمن و واقع‌بینانه» برای شروع مجدد روند کامل دموکراتیک خود «حتی در شرایط یک جنگ طولانی» پیدا کند. قانون اوکراین در حال حاضر انتخابات را در زمان جنگ ممنوع می‌کند و از زمان آغاز تهاجم …
 روسیه دو شهر دیگر را تصرف کرد
سایت هم میهن

روسیه دو شهر دیگر را تصرف کرد

روسیه از تصرف دو شهرک نیکولایپولیه و ماتیاشِوو خبر داد.
 نتانیاهو از رقیبش عقب افتاد
روزنامه آرمان امروز

نتانیاهو از رقیبش عقب افتاد

آرمان امروز-سرویس بین الملل: یک کانال عبری گزارش داد که حزب لیکود به رهبری نتانیاهو در جدیدترین نظرسنجی با کاهش محبوبیت مواجه شد. بر اساس نظرسنجی منتشرشده از سوی شبکه کان اسرائیل، حزب لیکود به رهبری بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با اختلافی اندک از حزب یشار به رهبری گادی آیزنکوت، رئیس پیشین ستاد ارتش، عقب [ ]
 دلارهای بی‌مصرف فلسطینی‌ها
روزنامه دنیای اقتصاد

دلارهای بی‌مصرف فلسطینی‌ها

اقدامات اسرائیل از جمله لغو مجوز کارگران، مصادره درآمدهای مالیاتی و محدودیت‌های شدید بانکی، کرانه باختری را به آستانه فروپاشی مالی رسانده است.
 فرودگاه بن‌گوریون تعطیل شد
سایت ایران آنلاین

فرودگاه بن‌گوریون تعطیل شد

اعتصاب کارکنان، فرودگاه بن‌گوریون را تعطیل و ۱۰۰ هزار مسافر را سرگردان کرد. وزیر رژیم صهیونیستی کارگران را به گروگان‌گیری متهم کرد و خواستار مجازات آن‌ها شد.
 پیشنهاد اردوغان برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا
روزنامه آرمان امروز

پیشنهاد اردوغان برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا

آرمان امروز : دفتر رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه عصر چهارشنبه پس از مکالمه تلفنی بین اردوغان و سانای تاکایچی، نخست‌وزیر ژاپن، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: رئیس‌جمهور اردوغان اظهار داشت که تنها راه‌حل اختلاف بین ایران و آمریکا از طریق مذاکره است و ما به عنوان ترکیه، از تلاش‌های دیپلماتیک برای صلح و ثبات پایدار [ ]