قیمت طلا امروز




 سایت فرتاک / ۱۱ ساعت قبل

توافقات جدید دفاعی بین اوکراین و نروژ امضا شد

اوکراین و نروژ با هدف تقویت همکاری‌های نظامی و دفاعی، چندین توافقنامه مهم را امضا کردند. این توافقات در حضور مقامات ارشد دو کشور به امضاء رسید.
 توافقات جدید دفاعی بین اوکراین و نروژ امضا شد

به گزارش فرتاک نیوز؛ از آناتولی، توافقنامه‌های جدید روز یکشنبه و با حضور ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین و یوناس گاهر استور، نخست‌وزیر نروژ به امضا رسیدند.

زلنسکی در این باره بیان کرد که این توافقات پایه‌گذار همکاری‌های بلندمدت دو کشور در حوزه‌های دفاعی، انرژی و تاب‌آوری خواهد بود.

وی از نروژ به خاطر حفظ سطح بالای حمایت و تعهد به کمک ۹ میلیارد دلاری به اوکراین در سال ۲۰۲۷ قدردانی کرد.

زلنسکی همچنین در رسانه اجتماعی ایکس اعلام کرد: ما توافقنامه‌ای درباره همکاری دفاعی و امنیتی، با تمرکز بر تولید پهپادها، امضا کردیم.

استور پیشتر اعلام کرده بود که نروژ در سال ۲۰۲۷، ۸۵ میلیارد کرون (معادل ۹.۲ میلیارد دلار) کمک جدید به اوکراین ارائه خواهد داد. این بودجه شامل ۷۰ میلیارد کرون (۷.۵ میلیارد دلار) برای پشتیبانی نظامی و ۱۵ میلیارد کرون (۱.۶ میلیارد دلار) برای کمک‌های غیرنظامی است.

این سومین سال متوالی است که نروژ به ارائه ۸۵ میلیارد کرون به اوکراین متعهد می‌شود.

استور روز یکشنبه به منظور شرکت در اجلاس «نوردیک - بالتیک ۸» که به میزبانی زلنسکی برگزار می‌شود، وارد کی‌یف شد.

در این اجلاس همچنین مته فردریکسن، نخست‌وزیر دانمارک، آندریس کولبرگ، نخست‌وزیر لتونی، الکساندر استاب، رئیس‌جمهور فنلاند، کریستن میخال، نخست‌وزیر استونی و گیتاناس نوسدا، رئیس‌جمهور لیتوانی نیز حضور داشتند.

نروژ …



 تلاش عربستان برای مهار شوک بیمه‌ای در دریای سرخ
۲۷ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تلاش عربستان برای مهار شوک بیمه‌ای در دریای سرخ

دنیای اقتصاد: همزمان با افزایش هزینه‌ها و محدود شدن پوشش بیمه‌ای برای کشتی‌ها و شرکت‌های فعال در منطقه، گزارش فایننشال‌تایمز نشان می‌دهد عربستان سعودی در حال مذاکره برای ایجاد یک صندوق بیمه جنگی با حمایت دولت است

 گزارش رویترز از طرح جدید خزانه‌داری آمریکا علیه ایران
۲۵ دقیقه قبل / سایت تابناک

گزارش رویترز از طرح جدید خزانه‌داری آمریکا علیه ایران

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده تحریم‌های ثانویه‌ای را علیه هرگونه فعالیت در چندین بخش مختلف از اقتصاد ایران وضع خواهد کرد.

 ارتش پاکستان هدف از سفر عاصم منیر به ایران را اعلام کرد
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ارتش پاکستان هدف از سفر عاصم منیر به ایران را اعلام کرد

ارتش پاکستان در بیانیه‌ای رسمی هدف سفر عاصم منیر، فرمانده ارتش این کشور و محسن نقوی، وزیر کشور پاکستان به ایران را حل‌وفصل مسالمت‌آمیز و پایدار درگیری‌ها در غرب آسیا اعلام کرد.

 ترامپ در تله غافلگیریِ جدید ایران
۱۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترامپ در تله غافلگیریِ جدید ایران

پژوهشگر ارشد شبکه الجزیره تأکید کرد: واشنگتن با هدف براندازی آمد اما با دیوار بازدارندگی هسته‌ای و دستِ پُر ایران در غافلگیری‌های میدانی مواجه شد.

 رژیم صهیونیستی در برزخ میان جبهه‌های باز و سفره‌ای خالی/ چرا بازگشایی جبهه ترکیه برای تل‌آویو یک ماجراجویی گران‌قیمت است؟
۷ ساعت قبل / سایت مشرق

رژیم صهیونیستی در برزخ میان جبهه‌های باز و سفره‌ای خالی/ چرا بازگشایی جبهه ترکیه برای تل‌آویو یک ماجراجویی گران‌قیمت است؟

رژیمی با پهنه سرزمینی کوچک، جمعیتی حدود ده میلیون نفری، شکاف‌های عمیق اجتماعی، بحران خدمت نظامی در میان حریدی‌ها و وابستگی فزاینده به کمک‌های مالی و تسلیحاتی آمریکا، چگونه دنبال گشودن جبهه‌ی جدید است؟

 نتانیاهو بهانه جدید برای جنگ پیدا کرد؛ این F-۳۵ است...| بادبادک‌ کودکان آواره دستاویز شد؛ خطر«تروریسم بادبادک»
۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

نتانیاهو بهانه جدید برای جنگ پیدا کرد؛ این F-۳۵ است...| بادبادک‌ کودکان آواره دستاویز شد؛ خطر«تروریسم بادبادک»

نتانیاهو این بار بادبادک‌های کودکان غزه را تبدیل به دستاویزی برای شعله‌ور نگه داشتن آتش جنگ غزه کرده است.



سایت اقتصاد ۲۴

فیلم/ نتانیاهو شماره موبایل خود را منتشر کرد

خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ رویای ۹ تریلیون دلاری سعودی؛ آینده «نئوم» چه شد؟

سال ۱۹۳۸ است، و ترامپ هیتلر است!
سایت هم میهن

سال ۱۹۳۸ است، و ترامپ هیتلر است!

شباهت فقط در شخص خلاصه نمی‌شود؛ در روش نیز دیده می‌شود: جایگزین کردن اجبار به جای توافق، بی‌اعتنایی به قواعد حقوقی که قدرت را محدود می‌کنند، و استفاده از تهدید نابودی یک ملت به‌عنوان اهرمی در مذاکره.
برتری تاکتیکی هرگز نمی‌تواند بی‌کفایتی راهبردی را جبران کند
سایت هم میهن

برتری تاکتیکی هرگز نمی‌تواند بی‌کفایتی راهبردی را جبران کند

هیچ میزان از برتری فنی نمی‌تواند بی‌کفایتی راهبردی ناشی از مطالبه انجام امور ناممکن از ارتش را جبران کند.
مسئولیت بر دوش جنوب جهانی
سایت هم میهن

مسئولیت بر دوش جنوب جهانی

در مورد نقض‌های فاحش کنوانسیون‌های ژنو، موضوع صرفاً یک اختیار نیست، بلکه یک تکلیف است: دولت‌ها مکلف‌اند مظنونان را شناسایی و جست‌وجو کنند و یا آنان را مورد تعقیب کیفری قرار دهند یا مسترد کنند
سایت فرارو

ویدیو؛ ورود مفتی سابق سوریه به قفس