قیمت طلا امروز




 سایت فرتاک / ۲ ساعت قبل

فال آرزو | فال آرزو یکشنبه 8 شهریور ماه 1405/ راز آرزوهایت را کشف کن!

آیا می‌خواهی بدانی چه چیزی در آینده انتظارت را می‌کشد؟ فال آرزو، پنجره‌ای رو به رویاهایت است. با یک کلیک، به اسرار آینده‌ات پی ببر!
 فال آرزو | فال آرزو یکشنبه 8 شهریور ماه 1405/ راز آرزوهایت را کشف کن!

به گزارش فرتاک نیوز،

مراجعه به اینترنت برای گذراندن اوقات فراغت در دنیای امروز یکی از بهترین روشها است که هر فردی به راحتی و در هر مکانی می تواند آنلاین شود و به سایت های تفریحی و سرگرمی مراجعه کند و بهترین استفاده را از زمان آزاد خود داشته باشد. احتمالا شما هم می دانید که  فال، خواندنِ فال و گرفتنِ فال از جمله کارهایی است که جزو بهترین فعالیت های سرگرمی به شمار می رود و سایت های زیادی فال های مختلفی را منتشر می کنند.

ما در سایت فرتاک نیوز سعی کرده ایم تا انواع فال را با عنوان فال فردا برای شما گردآوری' آورده ایم:

فال آرزو روز یکشنبه ۸ شهریور

فروردین: آرزویی که مدت‌هاست در دل داری، نشانه‌هایی از نزدیک شدن به نتیجه را نشان می‌دهد. عجله نکن و اجازه بده شرایط به نفع تو تغییر کند.

اردیبهشت: خبر یا پیامی می‌رسد که می‌تواند امیدت را نسبت به آرزویت بیشتر کند. اگر نیتت خیر باشد، مسیر برایت هموارتر خواهد شد.

خرداد: برای رسیدن به خواسته‌ات باید یک تصمیم مهم بگیری. تردید را کنار بگذار؛ انتخاب درست می‌تواند تو را به آرزویت نزدیک کند.

تیر: آرزویت به زمان بیشتری نیاز دارد، اما نشانه‌های مثبتی دیده می‌شود. چیزی که منتظرش هستی ممکن است از راهی غیرمنتظره به تو برسد.

مرداد: امروز انرژی خوبی برای رسیدن به خواسته‌هایت داری. اگر آرزویت مربوط به عشق یا رابطه است، احتمال یک اتفاق خوشحال‌کننده وجود دارد.

شهریور: یک مانع کوچک در مسیر آرزویت قرار دارد، اما …



 عرضه بزرگ دلار بانک مرکزی بی‌مشتری ماند
۴۱ دقیقه قبل / سایت تابناک

عرضه بزرگ دلار بانک مرکزی بی‌مشتری ماند

بانک مرکزی اعلام کرد در سه روز نخست اجرای مرحله جدید سیاست‌های ارزی، با وجود آمادگی برای تأمین و تزریق حداکثر ۵۰۰ میلیون دلار اسکناس به شبکه بانکی، تقاضای ثب...

 تغییر غیرمنتظره در ریاست صندوق توسعه ملی | تغییر رئیس به معنی تغییر رویکرد است؟ | مأموریت رئیس جدید چیست و چه کاری باید انجام دهد؟
۲۳ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

تغییر غیرمنتظره در ریاست صندوق توسعه ملی | تغییر رئیس به معنی تغییر رویکرد است؟ | مأموریت رئیس جدید چیست و چه کاری باید انجام دهد؟

اقتصادنیوز: صندوق توسعه ملی قرار است چه نسبتی با دولت و به‌ویژه صنعت نفت داشته باشد؟ پاسخ به این پرسش تعیین می‌کند، تغییر غضنفری با غریب‌پور صرفاً تغییر مدیر بوده یا نشانه تغییر رویکرد صندوق است.

 محبوب‌ترین گلر ایران، سد راه استقلال
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

محبوب‌ترین گلر ایران، سد راه استقلال

با وجود اینکه گلر باتجربه فولاد نبرد حساس برابر استقلال را با یک اشتباه آغاز کرد، اما در ادامه با واکنش‌های دیدنی مانع از گلزنی حریف شد.

 تیراندازی ایران در ناگویا مدال کسب می‌کند/ تجهیزات و مهمات را به روز کرده‌ایم
۱۰ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

تیراندازی ایران در ناگویا مدال کسب می‌کند/ تجهیزات و مهمات را به روز کرده‌ایم

سرپرست فدراسیون تیراندازی وعده داد که تیم‌ملی تیراندازی در بازی‌های آسیایی ناگویا مدال کسب کند. وی همچنین بیان کرد که از تا جایی که امکان داشته سلاح و مهمات را به روز کرده‌ایم.

 ناگفته‌های روحانی از تصمیمات حساس رهبر شهید | ایشان در هیچ مقطعی به دنبال جنگ نبودند | در سال 98 دو بار تا مرز جنگ پیش رفتیم +فیلم
۲۷ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

ناگفته‌های روحانی از تصمیمات حساس رهبر شهید | ایشان در هیچ مقطعی به دنبال جنگ نبودند | در سال 98 دو بار تا مرز جنگ پیش رفتیم +فیلم

اقتصادنیوز: رئیس‌جمهور دوره یازدهم و دوازدهم گفت: آتش‌بس ممکن است هم خوب باشد هم بد باشد. اگر آتش‌بس بخواهد فرصت درست کند برای دشمن، بسیار بد است. اگر آتش‌بس بخواهد زمینه‌ای درست کند برای مذاکره و آن مذاکره زمینه‌ای درست کند برای یک توافق و آن توافق، توافق عزتمندانه و شرافتمندانه باشد خیلی خوب است.

 تصاویر / مراسم آیین «روایت رحمت»
۲۳ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

تصاویر / مراسم آیین «روایت رحمت»

آیین «روایت رحمت» به مناسبت هزار و پانصدمین سال میلاد پیامبر اسلام(ص)، عصر شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۵ با حضور سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و سیدعباس عراقچی وزیر امورخارجه و برخی سفرای خارجی مقیم ایران، و جمعی از چهره‌های ادبی، فرهنگی و هنری در تالار وحدت برگزار شد.



سیاست بی‌طرفی ترکمنستان در قبال جنگ ایران | اگر جنگ و تحریم به دریای خزر کشیده شود...
سایت اقتصادنیوز

سیاست بی‌طرفی ترکمنستان در قبال جنگ ایران | اگر جنگ و تحریم به دریای خزر کشیده شود...

اقتصادنیوز: سیاست بی‌طرفی عشق‌آباد تاکنون موفق بوده، اما اگر جنگ طولانی‌تر شود و تحریم‌ها به تجارت در دریای خزر نیز کشیده شود، ترکمنستان برای نخستین بار با آزمونی روبه‌رو می‌شود که شاید حفظ تعادل میان تهران و واشنگتن را بسیار دشوارتر از گذشته کند.
سایت اکوایران

سقوط آزاد قدرت خرید؛ حداقل دستمزد ایرانی‌ها چند دلار شد؟

جزئیات طرح تازه نظام‌بخشی فضای مجازی؛ دیوار‌های اینترنت بلندتر می‌شوند؟
سایت رویداد‌ ۲۴

جزئیات طرح تازه نظام‌بخشی فضای مجازی؛ دیوار‌های اینترنت بلندتر می‌شوند؟

پیش‌نویس تازه «طرح نظام‌بخشی فضای مجازی» از یک سو از «حق دسترسی» و «بی‌طرفی شبکه» سخن می‌گوید و از سوی دیگر اختیارات گسترده‌ای برای تنظیم‌گران در نظر گرفته است؛ از مطالبه اطلاعات و محدودیت فعالیت تا جریمه ۱۰ درصدی درآمد و لغو مجوز. حالا پرسش این است که این طرح قرار است اینترنت ایران را منظم‌تر کند یا محدودیت‌ها را بیشتر؟
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| افراد ۴۰ سال به بالا مراقب این سرطان بدون علامت باشند

سایت رویداد‌ ۲۴

استایل قرمز غزاله اکرمی در تولد ۳۰ سالگی‌اش

اهمیت بازگشت نامجو برای نسل زد کجاست؟
سایت عصرایران

اهمیت بازگشت نامجو برای نسل زد کجاست؟

بازگشت نامجو از این منظر می‌تواند نشانه‌ای از همین ظرفیت برای پذیرش تفاوت باشد. جامعه ایران مجموعه‌ای یکدست نیست و نمی‌توان «ایرانی بودن» را در یک سبک زندگی،...