قیمت طلا امروز




 سایت فرتاک / ۲ ساعت قبل

کوکوریا و یادهای تلخ از اسپانیول در مواجهه با رئال مادرید

کوکوریا در آستانه نخستین بازی رسمی‌اش برای رئال مادرید به یاد خاطرات تلخ خود از اسپانیول می‌افتد. این یادآوری در برنامه‌ای تلویزیونی به تصویر کشیده شد.
 کوکوریا و یادهای تلخ از اسپانیول در مواجهه با رئال مادرید

به گزارش فرتاک نیوز؛ در تبلیغی که یک شبکه تلویزیونی در ابتدای جام جهانی منتشر کرد، باشگاه‌های مختلفی که بازیکنان تیم ملی اسپانیا در آن‌ها پرورش یافته‌اند، به نمایش درآمدند. در این میان، مارک کوکوریا با پیراهن اسپانیول دیده می‌شد.

مارک کوکوریا، متولد ۲۲ ژوئیه ۱۹۹۸ در آلِیا، که بیشتر به عنوان بازیکن بارسلونا شناخته می‌شود، اکنون قرار است نخستین بازی خود را برای رئال مادرید انجام دهد. او دوران کودکی خود را در اسپانیول گذرانده و تجربه انتقال این باشگاه از ورزشگاه المپیک مونتجوییک به RCDE Stadium را نیز دارد.

کوکوریا در سن شش سالگی از تیم فوتسال آلِیا به اسپانیول پیوست و از همان ابتدا با موهای بلندش شناخته می‌شد. به محض ورود به آکادمی اسپانیول، تیم اول این باشگاه به فینال جام یوفا در فصل ۰۷-۲۰۰۶ رسید و در آنجا با سویا شکست خورد. او درباره این مسابقه در برنامه «La estrella que nos une» گفت: «یادم هست گریه می‌کردم و ناراحت بودم.»

در همین برنامه، خوان کاپدویلا، اسطوره اسپانیول، با او مصاحبه‌ای انجام داد. کوکوریا به توصیه کاپدویلا عمل کرد و گفت: «قبل از شروع فینال، یک سکه در چمن دفن کن.» این روش در ژوهانسبورگ و نیویورک برای او مؤثر بود.

او هفت فصل در اسپانیول گذراند تا اینکه بارسلونا پیش از ورود او به رده کادت، او را جذب کرد. در این میان، کارلس پرس و کارلس تورنتس نیز به بارسلونا پیوستند. کوکوریا درباره این تصمیم گفت: «اوایل کمی تردید داشتم، چون آنجا خیلی راحت بودم. اما در نهایت خانواده‌ام طرفدار بارسلونا بودند و با پدربزرگم به ورزشگاه می‌رفتم.»

او همچنین به وابستگی‌اش به اسپانیول اشاره کرد و گفت: «وقتی مدت زیادی در جایی باشی، نسبت به آن احساس پیدا می‌کنی. وقتی به بارسلونا رفتم آسان نبود، چون …



 تماشاگران فوتبال ساکنان این خانه را عاصی کردند
۱۲ دقیقه قبل / سایت برترینها

تماشاگران فوتبال ساکنان این خانه را عاصی کردند

خانه‌ای دیواربه‌دیوار ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر، در روزهای بازی با درخواست‌های عجیب هواداران بی‌بلیت روبه‌رو می‌شود؛ هوادارانی که از ساکنان می‌خواهند راهی برای ورودشان به ورزشگاه باز کنند!

 یونایتد با باخت شروع کرد
۱۷ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

یونایتد با باخت شروع کرد

تیم فوتبال منچستر یونایتد در نخستین بازی خود در فصل جدید لیگ برتر انگلیس برابر هال‌سیتی دو بر صفر شکست خورد.

 کنفدراسیون فوتبال آسیا از گلاره ناظمی، داور بین‌المللی فوتسال زنان تقدیر کرد
۴۳ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

کنفدراسیون فوتبال آسیا از گلاره ناظمی، داور بین‌المللی فوتسال زنان تقدیر کرد

در پی اعلام بازنشستگی گلاره ناظمی از داوری فوتسال کنفدراسیون فوتبال آسیا با ارسال نامه‌ای به فدراسیون فوتبال از سال‌ها فعالیت و خدمات ارزشمند این داور ایرانی تقدیر کرد.

 این زن کانادایی یکی از زیباترین فوتبالیست‌های جهان است/ عکس
۵۳ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

این زن کانادایی یکی از زیباترین فوتبالیست‌های جهان است/ عکس

آدریانا لئون یک فوتبالیست زن مشهور و برجسته کانادایی است که استعداد استثنایی در گل‌زنی دارد. عکس هایی از او را مشاهده کنید.

 اشکان پوررشید سرپرست مدیرعاملی ملوان شد
۱ ساعت قبل / سایت صفحه اقتصاد

اشکان پوررشید سرپرست مدیرعاملی ملوان شد

باشگاه ملوان با صدور اطلاعیه‌ای از تغییر در مدیریت این باشگاه خبر داد و اعلام کرد اشکان پوررشید به عنوان سرپرست مدیرعاملی ملوان منصوب شده است.