قیمت طلا امروز




 سایت فرتاک / ۱۶ ساعت قبل

جولیان آلوارز و وضعیت انتقال به بارسلونا

وضعیت انتقال جولیان آلوارز به بارسلونا به روزرسانی شد. این بازیکن به دنبال جدایی از اتلتیکو و پیوستن به نیوکمپ است.
 جولیان آلوارز و وضعیت انتقال به بارسلونا
به گزارش فرتاک نیوز؛ خوزه آلوارز، روزنامه‌نگار معتبر، به تازگی وضعیت پرونده انتقال جولیان آلوارز به بارسلونا را به‌روزرسانی کرد. لوئیس انریکه اکنون در تلاش است تا بهترین استعدادهای بارسلونا را به خدمت بگیرد.

هانسی فلیک ترکیب بارسلونا را برای فصل جدید با دو بازیکن لاماسیا تقویت کرده است. با این حال، جولیان آلوارز خواستار بازی در نیوکمپ است، اما باشگاه اتلتیکو به شدت با فروش او مخالف است. آلوارز در حال انتظار است تا گیل مارین، مدیرعامل اتلتیکو، با او صحبت کند.

این بازیکن به تازگی با دیه‌گو سیمئونه نیز گفتگو کرده است، اما این مذاکرات نتیجه‌ای نداشته است. او نسبت به گفتگو با گیل مارین نیز خوشبین نیست، زیرا اتلتیکو اعلام کرده که قصد ندارد او را بفروشد و مذاکره‌ای با بارسلونا نخواهد داشت.

آلوارز احساس می‌کند که تمام تلاش خود را برای تحقق این انتقال انجام داده و دیگر اقدامی نخواهد کرد. او پیش از این به‌طور عمومی برای جدایی خود ابراز تمایل کرده بود، اما اتلتیکو به این صحبت‌ها توجهی نکرد. به همین دلیل، او تصمیم گرفته تا دیگر اظهار نظری نکند تا هواداران باشگاهش را عصبانی‌تر نکند. حتما بخوانید: اصول صحیح نوشیدن آب در فصل گرما؛ جرعه‌جرعه بنوشید پف و تیرگی زیر چشم؛ دلایل و راهکارهای ساده برای داشتن چشم‌هایی شاداب قیمت ارز امروز ۲۸ مرداد؛ دلار و یورو چند شد؟



 ایرانیان در چه ماهی به دنیا می‌آیند؟!/ ماه پر از جشن تولد را بشناسید/اینفوگرافی

ایرانیان در چه ماهی به دنیا می‌آیند؟!/ ماه پر از جشن تولد را بشناسید/اینفوگرافی

فکر می‌کنید ایرانیان بیشتر در چه ماهی به دنیا آمده‌اند و امپراطور جشن‌های تولد کدام ماه است؟

 زندگی زیر گنبد‌های فیروزه‌ای

زندگی زیر گنبد‌های فیروزه‌ای

مسجد برای بسیاری از ما فقط یک ساختمان با گنبد فیروزه‌ای و محراب نیست؛ بخشی از خاطرات محله است. جایی که آدم‌ها یکدیگر را می‌دیدند، از حال هم باخبر می‌شدند

 مشکل طرح ترامپ برای خفه کردن اقتصادی ایران؛ نقطه شکست وجود ندارد

مشکل طرح ترامپ برای خفه کردن اقتصادی ایران؛ نقطه شکست وجود ندارد

در حالی که دولت آمریکا وعده انزوای اقتصادی بی‌سابقه‌ای را می‌دهد، مقام‌های سابق آمریکایی و کارشناسان ایرانی هشدار می‌دهند که تهران ممکن است حاضر باشد درد و رنج بسیار بیشتری را نسبت به آنچه واشنگتن پیش‌بینی می‌کند، تحمل کند.

 ورد به مرحله «پساسوادی»؛ آیا گوشی‌های هوشمند قاتل کتابخوانی هستند؟

ورد به مرحله «پساسوادی»؛ آیا گوشی‌های هوشمند قاتل کتابخوانی هستند؟

رز هوروویچ در نشریه «اتلانتیک» با ابراز تأسف می‌گوید که «عصر کتابخوانی به پایان رسیده است.» او یادآور می‌شود که ما هنوز هم با واژگان زیادی برخورد می‌کنیم، اما بیشتر آنها را به جای کتاب‌ها، در ایمیل‌ها، پیامک‌ها و دیگر پاره‌های دیجیتال می‌یابیم.

 آیا صندوق‌های طلا می‌توانند وثیقه بانکی باشند؟

آیا صندوق‌های طلا می‌توانند وثیقه بانکی باشند؟

یکی از چالش‌های جدی نظام تامین مالی کشور، مساله وثایق بانکی است. بسیاری از متقاضیان تسهیلات، به‌ویژه صاحبان کسب‌وکار و تولیدکنندگان، ممکن است توان بازپرداخت مناسبی داشته باشند، اما به دلیل نداشتن وثایق سنتی مانند ملک، عملا امکان دسترسی آسان به منابع بانکی را از دست بدهند. از سوی دیگر، بانک نیز نمی‌تواند بدون اطمینان از کیفیت و قابلیت نقدشوندگی وثیقه، ریسک اعطای تسهیلات را بپذیرد.

 عارف از تلاش‌های جهادگرانه استاندار کرمانشاه تقدیر کرد

عارف از تلاش‌های جهادگرانه استاندار کرمانشاه تقدیر کرد

دکتر محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور از «تلاش‌های جهادگرانه و بی‌وقفه» و «مدیریت» دکتر منوچهر حبیبی، استاندار کرمانشاه تقدیر کرد.

 افزایش همزمان قیمت دلار و سکه

افزایش همزمان قیمت دلار و سکه

روز چهارشنبه بازار ارز و طلا شاهد افزایش قیمت‌ بودند. قیمت دلار با 2هزار تومان افزایش نسبت به ‌روز سه‌شنبه در رقم 186هزار تومان قرار گرفت و اکثر قطعات طلایی در بالاترین سطوح قیمتی سه ماه اخیر معامله شدند. در این روز، رمزارز تتر بخش قابل‌توجهی از کاهش‌های قیمتی دو هفته اخیر خود را پس گرفت و در محدوده 189هزار تومان نوسان کرد.

 تغییر ساختار جنسیتی در کنکور سراسری

تغییر ساختار جنسیتی در کنکور سراسری

آرمان امروز : آمار تازه منتشر شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، فراتر از یک گزارش ساده از تعداد داوطلبان، گویای یک تحول ساختاری در چشم‌انداز آموزشی ایران است. در حالی که روایت‌های سنتی، ورود به عرصه‌های علمی و دانشگاهی را حوزه‌ای با غلبه مردان می‌دانستند، آمارهای نوبت دوم آزمون سراسری، نشان‌دهنده یک «انقلاب [ ]