قیمت طلا امروز




 سایت فرتاک / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

ناوگان حمل‌ونقل برای بازگشت زائران اربعین در خوزستان آماده است

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان از ثبت حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار تردد از مرزهای شلمچه و چذابه خبر داد و گفت که بازگشت زائران به نقاط مختلف کشور به‌راحتی در حال انجام است.
 ناوگان حمل‌ونقل برای بازگشت زائران اربعین در خوزستان آماده است



۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

عهد زائران با امام شهید امت؛ تا پای جان پای رهبرمان هستیم فیلم - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم ، شهادت امام حسن عسکری(ع)، یازدهمین پیشوای شیعیان، یادآور یکی از حساس‌ترین مقاطع تاریخ امامت و آغاز دوران غیبت حضرت ولی‌عصر(عج) است؛ شبی که شیعیان در سوگ آن امام همام، دل‌های خود را متوجه فرزند گرامی‌اش کردند و با عرض تسلیت به محضر امام زمان(عج)، بر عهد و انتظار خویش پای فشردند.

مسجد مقدس جمکران در این شب میزبان زائرانی بود که در کنار عزاداری برای امام حسن عسکری(ع)، یاد و خاطره امام شهید امت حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای را نیز گرامی داشتند. اربعین تشییع و تدفین آن شهید، فضای این حضور را به فرصتی برای مرور یک روز تاریخی و بیان دوباره عهد مردم با راه و آرمان‌های رهبر شهید تبدیل کرده بود.

در میان زائران، سخن از 40 روز پیش بود؛ روزی که مسجد مقدس جمکران و مسیرهای منتهی به حرم حضرت معصومه(س) شاهد حضور گسترده مردم در مراسم تشییع رهبر شهید بود. اکنون در اربعین آن حماسه، برخی زائران با یادآوری آن حضور، از تصمیم خود برای ادامه راه و پاسداری از آرمان‌هایی گفتند که رهبر شهید بر آن تأکید داشت.

این گفت‌وگوها به یک محور مشترک می‌رسید؛ مردم حاضر در جمکران از عهد دوباره با امام شهید امت و بیعت مجدد با رهبر سوم انقلاب حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه ای سخن می‌گفتند و تأکید داشتند که مسیر انقلاب را ادامه خواهند داد و‌اعلام کردند حمایت از رهبر انقلاب را تنها در حد یک احساس نمی‌دانند، بلکه آن را تعهدی برای ایستادگی و دفاع تا پای جان تلقی می‌کنند.

 

.

 

شب عزاداری و یادآوری یک حماسه

مردی حدود 50 ساله که به همراه خانواده خود در مسجد مقدس جمکران حضور یافته بود، در پاسخ به این پرسش که «40 روز پیش اینجا یک اتفاق خاص افتاد؛ در خاطرتان هست؟» گفت: 40 روز پیش مراسم تشییع رهبر عظیم‌الشأن بود که ما خودمان هم به همراه خانواده‌مان حضور داشتیم.

وی با اشاره به انگیزه خود برای حضور در آن مراسم افزود: ما امیدواریم بتوانیم ایثارهایی را که رهبر شهید برای ما کرد و تمام عمرش را پای ایران و ملت ایران گذاشت، ادامه دهیم، به فرمایشات ایشان عمل کنیم و یک وجب از خاکمان را به دشمن ندهیم.

برای او، گذشت 40 روز از آن روز به معنای پایان یک خاطره نبود؛ بلکه فرصتی برای تأکید دوباره بر مسئولیتی بود که مردم در برابر آرمان‌های رهبر شهید برای خود احساس می‌کنند.

مردی 40 ساله نیز با یادآوری ساعات حضور مردم در جمکران گفت: تشییع رهبر عزیزمان بود که ما هم حضور داشتیم. از شب قبلش آمده بودیم و اینجا پر از جمعیت بود و نماز می‌خواندند و این جمعیت وصل بود تا حرم حضرت معصومه(س). او از گستردگی حضور مردم در آن روز به عنوان تصویری ماندگار یاد کرد؛ تصویری که به گفته او، همچنان در ذهن بسیاری از مردم باقی مانده است.

این شهروند در ادامه گفت: ما عهد می‌بندیم که همیشه راهشان را ادامه دهیم و از خونشان هم نمی‌گذریم. در میان جمعیت حاضر در مسجد مقدس جمکران، چنین جملاتی نشان می‌داد که برای برخی از مردم، مراسم عزاداری امام حسن عسکری(ع) تنها یک آیین سوگواری نبود و یادآوری شهادت و فداکاری، با مسئولیت‌پذیری در برابر مسیر و آرمان‌های مورد تأکید آنان گره خورده بود.

عهد دوباره با راه امام شهید

یک جوان که در جمع زائران مسجد مقدس جمکران حضور داشت نیز درباره عهد خود با آرمان‌های رهبر شهید گفت: ما عهد می‌بندیم که راه مقام معظم رهبری و آرمان‌هایش را ادامه دهیم و ان‌شاءالله که بتوانیم یک سرباز خوبی برای ایشان و رهبر قائد شهیدمان و رهبر عزیزمان باشیم، ان‌شاءالله.

این سخنان در حالی مطرح می‌شد که فضای مسجد مقدس جمکران همچنان رنگ و بوی عزاداری داشت. پرچم‌های عزا، حضور خانواده‌ها و جوانان و زمزمه دعا و ذکر، فضایی متفاوت در این مکان مقدس ایجاد کرده بود. مردم آمده بودند تا در شب شهادت امام حسن عسکری(ع)، ضمن ابراز ارادت به اهل‌بیت(ع)، دل‌های خود را متوجه حضرت ولی‌عصر(عج) کنند و برای فرج آن حضرت دعا بخوانند.

از 

در میان حاضران، پیوند میان اعتقاد به مکتب اهل‌بیت(ع) و وفاداری به ارزش‌هایی که خود بر آن تأکید داشتند، در گفت‌وگوهای مردم دیده می‌شد. بسیاری از آنان شهادت امام حسن عسکری(ع) را یادآور دوران سخت امامت و آغاز دوره‌ای می‌دانستند که شیعیان را برای دوران غیبت آماده کرد؛ دورانی که در باور شیعیان با انتظار و عهد با امام زمان(عج) معنا پیدا می‌کند.

مردی میانسال نیز در پاسخ به این پرسش که آیا مردم همچنان بر عهد خود پس از شهادت رهبر شهید پایبند هستند، گفت: حتماً، حتماً. ما پشتیبان فرزندش هستیم و جان ما تقدیم رهبر عزیزمان، رهبر جوانمان.  او با تأکید بر آمادگی خود برای دفاع از رهبر انقلاب افزود: بنده به نوبه خود اعلام می‌کنم این جان ناقابل من تقدیم رهبری عزیزم؛ همیشه و تا الی یوم‌القیامه.

برای این مرد و حاضران، یادآوری مراسم 40 روز قبل، در کنار عزاداری برای امام حسن عسکری(ع)، فرصتی برای بیان دوباره باورها و احساساتشان بود. خاطره جمعیت گسترده‌ای که در آن روز خود را به مسجد مقدس جمکران و مسیر منتهی به حرم حضرت معصومه(س) رسانده بودند، هنوز در ذهن آنان زنده بود و اکنون در شب شهادت امام یازدهم شیعیان، بار دیگر روایت می‌شد.

بیعت زائران با رهبر انقلاب

شب شهادت امام حسن عسکری(ع) در مسجد مقدس جمکران، در حالی سپری شد که زائران و مجاوران در سوگ امام یازدهم(ع) به عزاداری پرداختند و دل‌های خود را متوجه امام زمان(عج) کردند. در کنار این سوگواری، یادآوری حماسه 40 روز پیش و سخنان مردم درباره رهبر شهید نشان داد که برای بخشی از جامعه، خاطره آن روز همچنان زنده است و در مناسبت‌های مذهبی و آیینی، خود را در قالب تجدید عهد با آرمان‌ها و ارزش‌های مورد باورشان نشان می‌دهد.

در نهایت، جمکران در این شب تنها میزبان یک مراسم عزاداری نبود؛ بلکه صحن‌های آن شاهد حضور مردمی بود که از یک سو برای شهادت امام حسن عسکری(ع) اشک ماتم ریختند و از سوی دیگر، خاطره روزی تاریخی را مرور کردند که جمعیتی گسترده برای بدرقه رهبر شهید در همین منطقه گرد هم آمده بودند. اکنون پس از گذشت 40 روز، آن خاطره همچنان بخشی از روایت مردم از روزهای دشوار و تاریخی اخیر است؛ روایتی که در شب شهادت امام حسن عسکری(ع) با دعا برای فرج، عرض تسلیت به امام زمان(عج) و تأکید بر ادامه مسیر آرمان‌های مورد باور آنان همراه شد.

انتهای پیام/  


۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

بوشهر در سوگ اربعین رهبر شهید؛ فریاد «انتقام» در کرانه خلیج‌فارس - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر همزمان با ایام شهادت حضرت امام حسن عسکری شامگاه پنجشنبه، میدان امام خمینی (ره) بوشهر شاهد برگزاری آیین باشکوه و حماسی چهلمین روز خاکسپاری رهبر مجاهد و شهید انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (ره) بود.

این مراسم که با شعار محوری «با تو در عهدیم تا صبح ظهور» برگزار شد، با حضور گسترده و پرشور اقشار مختلف مردم ولایت‌مدار بوشهر، خانواده‌های معظم شهدا، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر، استاندار و جمعی از مسئولان لشکری و کشوری همراه بود.

شرکت‌کنندگان در این آیین، با سر دادن شعارهای «انتقام، انتقام» و «یا لثارات الحسین (ع)»، ضمن اعلام انزجار از آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی پلید، بر تداوم راه و مکتب قائد شهید امت امام خامنه‌ای (ره) تأکید کردند. طنین‌انداز شدن این فریادها در قلب بوشهر، نشان‌دهنده اراده خلل‌ناپذیر ملت ایران برای پیمودن مسیر عزت و استقلال است.

حضور حماسی مردم در این مراسم، بار دیگر گواهی داد که علیرغم توطئه‌های دشمنان، آرمان‌های بلند رهبر شهید در قلب ملت ایران زنده و ماندگار است. سخنرانان این مراسم ضمن تبیین ابعاد شخصیت علمی، عرفانی و سیاسی رهبر شهید، بر لزوم حفظ وحدت و هوشیاری در برابر دسیسه‌های جریان‌های معاند تأکید کردند.

این مراسم که با سوگواری در عزای امام حسن عسکری (ع) نیز گره خورده بود، با تجدید بیعت حضار با آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی و شهدای انقلاب به پایان رسید؛ عهدی که شرکت‌کنندگان تأکید کردند تا طلوع خورشید ولایت عظمی (عج) بر آن پایبند خواهند ماند.

نتهای پیام/  




 ونس: در مرحله جدیدی از جنگ هستیم
۲۵ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

ونس: در مرحله جدیدی از جنگ هستیم

معاون رئیس جمهور آمریکا عملا اعتراف کرد که هیچ ایده‌ای ندارد که تا چه مدت باید کارزار فشار اقتصادی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بر ایران را اجرا کند!

 قالیباف: برقراری امنیت بدون تداوم آن با اقتصاد، پایدار نخواهد بود
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

قالیباف: برقراری امنیت بدون تداوم آن با اقتصاد، پایدار نخواهد بود

رئیس مجلس شورای اسلامی، امنیت و اقتصاد را لازم و ملزوم هم دانست و گفت: توسعه روابط دوجانبه ایران و عراق با نقشه راه دقیق می‌تواند در منطقه و بر کشورهای اسلامی به ویژه عربی اثر بگذارد.

 شایعه جدید بنزینی تکذیب شد
۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

شایعه جدید بنزینی تکذیب شد

معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر معاون اول رئیس جمهور شایعه بنزین ۸۰ هزار تومانی را تکذیب کرد.

 قالیباف: اگر مردم گرسنه باشند دوام نمی‌آوریم
۱۷ دقیقه قبل / سایت عصرایران

قالیباف: اگر مردم گرسنه باشند دوام نمی‌آوریم

رئیس مجلس با تاکید بر اهمیت قدرت اقتصادی در کنار توان نظامی گفت: ما هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم، ولی اگر مردم گرسنه باشند و گردش مالی و رشد اقتصادی نداشته...

 آلن ایر:  رهبران ایران وقتی با تهدیدهای وجودی روبرو می‌شوند، مصالحه نمی کنند
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

آلن ایر: رهبران ایران وقتی با تهدیدهای وجودی روبرو می‌شوند، مصالحه نمی کنند

مذاکره‌کننده سابق وزارت امور خارجه آمریکا گفت، تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی (دولت آمریکا) است و درخت تحریم ها علیه ایران قطع شده است.

 عبور نفتکش‌هایی که ترامپ مدعی آن است | گزارش‌های سفارشی برای کنترل بازار نفت و انتخابات | هزینه سنگین تلاش برای عبور از مسیرهای غیرامن
۳۵ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

عبور نفتکش‌هایی که ترامپ مدعی آن است | گزارش‌های سفارشی برای کنترل بازار نفت و انتخابات | هزینه سنگین تلاش برای عبور از مسیرهای غیرامن

اقتصادنیوز:دولت ایالات متحده آمریکا پس از ناکامی در وادار کردن جمهوری اسلامی ایران به بازگشایی تنگه هرمز با استفاده از اهرم نظامی و فشار اقتصادی، بار دیگر به تلاش برای خبرسازی و انتشار اطلاعات جعلی برای کنترل بازارها روی آورده‌است.