
به گزارش فرتاک نیوز؛ به نقل از روز چهارشنبه و به گزارش شبکه تیآرتی، ولادیمیر زلنسکی، رئیسجمهوری اوکراین، ابراز امیدواری کرده است که چین در تلاشهای دیپلماتیک برای پایان دادن به جنگ میان روسیه و اوکراین، نقش قویتری ایفا کند.
زلنسکی این اظهارات را پس از تبریک شی جین پینگ، رئیسجمهوری چین، به مناسبت روز استقلال اوکراین بیان کرده است.
وی از شی جین پینگ به خاطر تبریک به اوکراین در «مهمترین جشن ملی» این کشور قدردانی کرده و استقلال را «ارزشی غیرقابل چشمپوشی» برای اوکراینیها و دیگر ملتهای مستقل توصیف کرد.
رئیسجمهوری اوکراین افزود که کییف برای روابط خود با پکن ارزش قائل است؛ روابطی که به گفته زلنسکی طی ۳۵ سال بر پایه احترام متقابل و به رسمیت شناختن ارزشهای هر دو ملت شکل گرفته است.
زلنسکی همچنین تصریح کرد که اوکراین امیدوار است چین در زمینه پایان دادن به جنگ روسیه علیه این کشور همکاری بیشتری داشته باشد و افزود: «صلح میتواند دستاورد مشترک ما باشد.»
این درخواست …












