قیمت طلا امروز




 سایت بنکر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

بانک ایران‌زمین با جهش ۳۴۴ درصدی درآمد خبرساز شد

بانک ایران‌زمین در سه‌ماهه نخست ۱۴۰۵ با ثبت رشد ۳۴۴ درصدی درآمد عملیاتی و افزایش ۳۹۲ درصدی درآمد تسهیلات، عملکرد مالی خود را تقویت کرد.
 بانک ایران‌زمین با جهش ۳۴۴ درصدی درآمد خبرساز شد

به گزارش بنکر ، بانک ایران‌زمین سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵ را با رشد قابل توجه درآمدهای عملیاتی پشت سر گذاشت. تازه‌ترین صورت‌های مالی این بانک نشان می‌دهد افزایش درآمد حاصل از تسهیلات اعطایی، مهم‌ترین موتور رشد عملکرد مالی «وزمین» در این دوره بوده است.

بر اساس گزارش میان‌دوره‌ای منتهی به ۳۱ خرداد ۱۴۰۵، درآمد عملیاتی بانک ایران‌زمین به ۴۵ هزار و ۹۹۲ میلیارد ریال رسیده است. این رقم در مدت مشابه سال گذشته ۱۰ هزار و ۳۶۷ میلیارد ریال بود؛ بنابراین درآمد عملیاتی بانک در مقایسه با سال قبل ۳۴۴ درصد افزایش یافته است.

اما عامل اصلی این جهش چه بوده است؟ بررسی ارقام منتشرشده نشان می‌دهد بیشترین سهم این رشد به درآمد حاصل از تسهیلات اعطایی اختصاص دارد.بانک ملی شتاب پرداخت وام ازدواج را افزایش داد

درآمد تسهیلات بانک در پایان بهار امسال به ۴۴ هزار و ۳۳۲ میلیارد ریال رسیده؛ در حالی که این رقم در مدت مشابه سال قبل ۹ هزار و ۴ میلیارد ریال ثبت شده بود. به این ترتیب، درآمد این بخش ۳۹۲ درصد رشد کرده و بیشترین نقش را در افزایش درآمدهای عملیاتی بانک ایفا کرده است.  منابع بانک تقویت شد

عملکرد بانک ایران‌زمین تنها به درآمد تسهیلات محدود نبوده است. سایر بخش‌های درآمدی نیز روندی صعودی را تجربه کرده‌اند.

درآمد حاصل از سپرده‌گذاری نزد بانک‌ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی نسبت به مدت مش ابه سال گذشته ۳۲۹ درصد افزایش یافته است. همچنین درآمد سرمایه‌گذاری در اوراق بدهی از یک هزار و ۷ میلیارد ریال به یک هزار و ۶۳۲ میلیارد ریال رسیده که بیانگر رشد ۶۲ درصدی این بخش است.

از سوی دیگر، مانده تسهیلات اعطایی و مطالبات از اشخاص غیردولتی در پایان خردادماه به ۸۱۰ هزار و ۳۵۲ میلیارد ریال رسیده است. همچنین ارزش سرمایه‌گذاری بانک در سهام و سایر اوراق بهادار ۳۱ هزار و ۹۷۱ میلیارد ریال گزارش شده است.

در بخش دارایی‌ها نیز روندی مثبت دیده می‌شود. مجموع دارایی‌های بانک ایران‌زمین در پایان سه‌ماهه نخست سال به یک میلیون و ۷۱۶ هزار و ۶۳۰ میلیارد ریال رسیده که نسبت به پایان سال گذشته حدود ۳ درصد افزایش داشته است.

و موجودی نقد بانک نیز رشد قابل توجهی را تجربه کرده است. این شاخص از یک هزار و ۵۳۱ میلیارد ریال در پایان سال گذشته به …





 ویدیو/ مصرف برق برای دومین سال متوالی ۳ درصد کاهش یافت

ویدیو/ مصرف برق برای دومین سال متوالی ۳ درصد کاهش یافت

مدیرعامل توانیر با اشاره به رشد ۸ درصدی مصرف برق نسبت به سال ۱۴۰۳ گفت: با وجود افزایش نیاز به برق و شرایط ویژه کشور، همراهی مردم در مدیریت مصرف موجب شد میزان مصرف برای دومین سال متوالی سه درصد کاهش یابد و ناترازی برق به زیر ۱۰ هزار مگاوات برسد.

 اعلام قیمت جدید انواع میوه در بازار

اعلام قیمت جدید انواع میوه در بازار

طبق نرخنامه سازمان میادین میوه و تره‌بار، قیمت میوه اعلام شد.

 فروش جهانی کامیون و اتوبوس‌های برقی تقریبا دو برابر شد

فروش جهانی کامیون و اتوبوس‌های برقی تقریبا دو برابر شد

بر اساس گزارش منتشرشده در روز پنجشنبه (۲۰ اوت) سازمان تحقیقاتی «شورای بین‌المللی حمل‌ونقل پاک»، فروش کامیون‌ها و اتوبوس‌های برقی در سطح جهان طی سال ۲۰۲۵ تقریبا دو برابر شده است.

 مصوبه جنجالی قیمت خودرو باطل شد

مصوبه جنجالی قیمت خودرو باطل شد

اقتصادایرانی: با رأی دیوان عدالت اداری، مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت و اصلاحات بعدی آن که در پیش‌فروش خودرو از مبلغ اولیه پرداختی مشتری در برابر تورم احتمالی حمایت می‌کرد، ابطال شد؛ تصمیمی که به گفته سخنگوی شورای رقابت، باعث می‌شود خریداران خودروهای داخلی و مونتاژی در پیش‌فروش و مشارکت در تولید، خودرو را در نهایت با قیمت روز تحویل بگیرند.

 نتیجه تازه‌ترین عملیات سیاست پولی؛ سخت‌گیری میرداماد در بازار باز

نتیجه تازه‌ترین عملیات سیاست پولی؛ سخت‌گیری میرداماد در بازار باز

اکوایران: آخرین عملیات بازار بازی که برگزار شده حاکی از افزایش تقاضای بانک‌ها برای منابع مالی و همچنین سخت‌گیری بیشتر بانک مرکزی در پاسخ به این تقاضا است.

 کالا برگ در محاصره گرانی | نفت ما

کالا برگ در محاصره گرانی | نفت ما

دی ماه سال گذشته بود که همزمان با حذف ارز ترجیحی، کالابرگ یک میلیون تومانی به همه مردم ایران داده شد. کالابرگی که قرار بود با تغییر نرخ کالاهای اساسی نیز اعتبار آن افزایش یابد اما نه تنها این رقم ثابت مانده بلکه برخی فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ نیز به دنبال لغو قرارداد هستند و برخی از آنها نیز فروش با اعتبار کالابرگ را متوقف کردند.