قیمت طلا امروز




 سایت بنکر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

کِشِ بنزین!

آنچه در این بین با یقین می توان گفت این است که با مطالعه همه عوامل و آمار موجود، کِش آمدن معضل بنزین فقط تا یک ماه دیگر امکان پذیر است نه حتی یک روز بیشتر!
 کِشِ بنزین!

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

مدت های مدیدی است که گفته می شود در ایران تا کارد به استخوان نرسد، تغییر محال است!

سالهای طولانی است که شاهد سخنرانی های بی خاصیت، نوشته های بی عاقبت و هشدارهای بی سرانجام در خصوص وضعیت بحرانی آب ، برق ، گاز ، مهاجرت، دخل و خرج دولت، صندوق های بازنشستگی، بانکها، ارز ، سرمایه گذاری ، فقر ، محیط زیست و البته بنزین هستیم!

به یاد دارم حدود ۲۰ سال پیش اگر فردی در خصوص یکی از این “بحران های آن زمان پیش رو” سخن می گفت یا بدلیل سیاه نمایی مورد برخورد جدی قرار می گرفت یا بدلیل استفاده از واژه “بحران” از صحنه روزگار محو می شد مگر در زمان انتخابات که می توانست مورد استفاده تبلیغاتی قرار گیرد؛

سرانجام جامعه و مسئولین هر دو به یک همگرایی ذهنی و اجرایی رسیدند که این بحران ها تا حد امکان کِش می یابد و از این دولت به دولت بعد منتقل می شود تا خودش به حول و قوه الهی حل شود!

بحران بنزین اکنون از وضعیت “از این ستون به آن ستون می تواند فرجی شود”خارج شده و بحمدالله کارد به استخوان رسیده است! …




 اخبار جدید

 قیمت سفارش فروش اوراق سلف به ازای هر سکه، ۲۳۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان
۲ ساعت قبل / سایت سنا

قیمت سفارش فروش اوراق سلف به ازای هر سکه، ۲۳۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان

بانک مرکزی سفارش فروش ۱۰۰ هزار قطعه سکه طلا در قالب اوراق سلف موازی استاندارد را در سامانه معاملات ثبت کرد.

 ویدئو: کمپین ایکیا با نام‌های سخت؛ می‌توانید محصولات این برند را درست تلفظ کنید؟
۳۵ دقیقه قبل / سایت توسعه برند

ویدئو: کمپین ایکیا با نام‌های سخت؛ می‌توانید محصولات این برند را درست تلفظ کنید؟

توسعه برند؛ ایکیا در کمپین جدید خود برای بازگشت به مدرسه، یکی از شناخته‌شده‌ترین ویژگی‌های برندش یعنی نام‌های سخت محصولات را به یک چالش سرگرم‌کننده در تیک‌تاک تبدیل کرده است. در این کمپین با نام «The Swedish Test»، کاربران باید نام محصولات ایکیا را درست تلفظ کنند و با عبور از مراحل دشوارتر، شانس دریافت کارت هدیه این برند را افزایش دهند.

 آیا دولت برای اصلاح بودجه ۱۴۰۵ به مجلس لایحه می‌دهد؟
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

آیا دولت برای اصلاح بودجه ۱۴۰۵ به مجلس لایحه می‌دهد؟

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه گفت:‌ با توجه به جلسات برگزار شده، به این جمع‌بندی اولیه رسیدیم که فعلا اصلاحی در زمینه قانون بودجه سال جاری نداشته باشیم.

 مقدسیان، مدیرعامل هلدینگ نگاه بانک کارآفرین شد
۴۰ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

مقدسیان، مدیرعامل هلدینگ نگاه بانک کارآفرین شد

طی حکمی از سوی مدیرعامل بانک کارآفرین، مرتضی مقدسیان به عنوان مدیرعامل هلدینگ نگاه انتخاب شد.

 تعطیلی ۲ هفته ای بازار و اصناف تهران از شنبه
۲ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

تعطیلی ۲ هفته ای بازار و اصناف تهران از شنبه

 قاسم نوده فراهانی، رئیس اتاق اصناف تهران گفت: به روسای اتحادیه‌ها برای تعطیلی بازار و اصناف از شنبه به مدت دو هفته، اطلاع رسانی شده است.

 بورس زیر ذره‌بین معامله‌گران
۳۳ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بورس زیر ذره‌بین معامله‌گران

دنیای اقتصاد: معاملات بورس تهران در روز چهارشنبه نیز با رشد نماگرهای سهامی دنبال شد، اما افزایش عرضه‌ها در نیمه دوم معاملات موجب شد شاخص‌های بازار از سقف روزانه خود فاصله بگیرند. در جریان معاملات امروز، شاخص کل بورس تهران با رشد 0.67 درصدی همراه شد و در پایان بازار در سطح ۷ میلیون و ۱۲۲ هزار واحد ایستاد.

چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ - 9 September 2026