قیمت طلا امروز




 سایت اندیشه معاصر / ۱ ساعت قبل

زمان واریز افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی ۱۴۰۵؛ پرداخت معوقات فروردین و اردیبهشت از ۱۰ شهریور با چالش تأمین ۸۲ هزار میلیارد تومانی

بر اساس آخرین وعده‌های رسمی، پرداخت معوقات افزایش حقوق و مابه‌التفاوت فروردین و اردیبهشت ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی از ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ آغاز می‌شود . با این حال، سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرده است که زمان دقیق پرداخت هنوز نهایی نشده و تأمین منابع مالی ۸۲ هزار میلیارد تومانی این مطالبات، مهم‌ترین چالش پیش‌روی تحقق این وعده است . حقوق بازنشستگان با افزایش ۶۰ درصدی برای حداقلبگیران و ۴۵ درصدی به علاوه مبلغ ثابت برای سایر سطوح، از خردادماه بر اساس احکام جدید پرداخت شده است .
 زمان واریز افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی ۱۴۰۵؛ پرداخت معوقات فروردین و اردیبهشت از ۱۰ شهریور با چالش تأمین ۸۲ هزار میلیارد تومانی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ پرداخت مابه‌التفاوت افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی مربوط به ماه‌های فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۵، به یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های جامعه بازنشستگی تبدیل شده است. با وجود گذشت بیش از پنج ماه از سال و صدور احکام جدید حقوقی در خردادماه، این معوقات همچنان به حساب بازنشستگان واریز نشده است. در این گزارش، آخرین وضعیت زمان واریز افزایش حقوق، جزئیات مبلغ معوقات و چالش‌های پیش‌روی پرداخت آن بررسی شده است. زمان واریز معوقات؛ وعده ۱۰ شهریور یا انتظار برای تأمین منابع؟

فضلالله رنجبر، سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس، پس از جلسه با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرده است که پرداخت معوقات افزایش حقوق و مطالبات مربوط به متناسب‌سازی از  ۱۰ شهریور  آغاز خواهد شد  .

با این حال، بنفشه محمودیان، مدیرکل امور مستمری‌های سازمان تأمین اجتماعی، در گفت‌وگویی تلویزیونی تأکید کرده است که  زمان دقیق تأمین مالی و پرداخت‌ها هنوز نهایی نشده  است و هرگونه تصمیم‌گیری در این زمینه متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد  . همچنین احمد میدری، وزیر کار، پیشتر تاریخ ۹ شهریور را نیز مطرح کرده بود که نشان از تغییرات متعدد در وعده‌های پرداخت دارد  . چالش اصلی؛ تأمین ۸۲ هزار میلیارد تومان نقدینگی

مجموع مبلغ مابه‌التفاوت دو ماهه افزایش حقوق سال جاری قابل پرداخت به بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی، حدود  ۸۲ هزار میلیارد تومان  برآورد شده است  . این رقم بسیار سنگین، تأمین نقدینگی را به چالشی جدی برای سازمان تبدیل کرده است.

مدیرکل امور مستمری‌های سازمان تأمین اجتماعی در این باره توضیح داده است: «مستمری ماهانه پرداختی عموماً از محل منابع حاصل از حق‌بیمه است و پرداخت این مابه‌التفاوت نیازمند این است که علاوه بر منابع نقدی ماهانه، منابع مازادی نیز تأمین شود»  .

او همچنین افزود: «امسال با توجه به تورم و فشار معیشتی، تمام تلاش مسئولان سازمان بر این قرار گرفت که افزایش حقوق‌ها در حد ظرفیت‌های موجود در بالاترین سطح ممکن اعمال شود و در نتیجه میزان این افزایش‌ها هم رشد قابل‌توجهی پیدا کرده است»  . حقوق جدید از خرداد ماه پرداخت شده است

بر اساس اعلام سازمان تأمین اجتماعی، احکام افزایش سالانه و متناسب‌سازی سال …



 میگنا - بررسی علمی علت اختلاف بین روان‌شناسان و روان‌پزشکان در جهان
۶ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - بررسی علمی علت اختلاف بین روان‌شناسان و روان‌پزشکان در جهان

روان‌پزشکی و روان‌شناسی دو رقیب برای تصاحب عرصه سلامت روان نیستند؛ دو حوزه تخصصی متفاوت هستند که در بسیاری از موقعیت‌ها بیشترین فایده را جهت ارتقای سلامت روان فرد و جامعه دارند.

 وقتی مچ دست شما هشدار می‌دهد
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

وقتی مچ دست شما هشدار می‌دهد

البته باید توجه داشت که تغییر ظاهر مچ دست به تنهایی برای تشخیص قطعی یک بیماری کافی نیست و هرگونه علامت مداوم یا دردناک نیازمند معاینه توسط پزشک است.

 آغاز ثبت نام مقاطع کاردانی و کارشناسی در دانشکده
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آغاز ثبت نام مقاطع کاردانی و کارشناسی در دانشکده

ثبت نام ترم جدید در مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشکده خبر آغازشد. جهت دریافت اطالعات بیشتر یا دریافت مشاوره و مراحل ثبت نام با شماره تلفن های ۸۸۹۴۲۴۲۳ و ۸۸۹۰۲۳۲۶ تماس حاصل فرمایید.

 گران نمی‌شود
۵ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

گران نمی‌شود

معاون‌ اول رئیس‌جمهور و نایب‌رئیس مجلس اعلام کردند: قیمت بنزین تا پایان سال افزایش نخواهد یافت اما سهمیه‌ها کاهش می‌یابد

 دلیل بیشتر اختلافات در «حقوق» بازنشستگان چیست؟
۳۵ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

دلیل بیشتر اختلافات در «حقوق» بازنشستگان چیست؟

مدیرکل حقوقی و امور قراردادهای صندوق بازنشستگی کشوری با تأکید بر ضرورت آگاهی کارکنان دستگاه‌ها از قوانین مرتبط با تعیین حقوق بازنشستگی گفت: هرگونه تصمیم دستگاه اجرایی درباره سوابق خدمتی، مزایا، فوق‌العاده‌ها، رتبه و گروه شغلی که در محاسبه حقوق بازنشستگی مؤثر است، باید با در نظر گرفتن مقررات مورد عمل صندوق بازنشستگی انجام شود تا از شکل‌گیری دعاوی و تضییع حقوق افراد در زمان بازنشستگی جلوگیری شود.

 عمق بدهی بیمه‌ها به داروخانه‌ها2برابر شد/راه کاهش هزینه دارو برای مردم - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

عمق بدهی بیمه‌ها به داروخانه‌ها2برابر شد/راه کاهش هزینه دارو برای مردم - تسنیم

رئیس انجمن داروسازان ایران گفت: عمق بدهی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها دو برابر شده است.