قیمت طلا امروز




 سایت اندیشه معاصر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

مجلس آماده یک هفته داغ؛ کالابرگ، نفوذ بیگانگان و چند پرونده مهم روی میز نمایندگان / دستور کار ویژه مجلس در هفته پیش رو؛ از کالابرگ و معیشت مردم تا بررسی نفوذ بیگانگان / بهارستان در هفته ای حساس؛ کالابرگ و نفوذ بیگانگان به محور بحث نمایندگان تبدیل می شود

مجلس این هفته طرح مقابله با نفوذ بیگانگان و عملکرد دولت در اجرای کالابرگ را بررسی می‌کند.
 مجلس آماده یک هفته داغ؛ کالابرگ، نفوذ بیگانگان و چند پرونده مهم روی میز نمایندگان / دستور کار ویژه مجلس در هفته پیش رو؛ از کالابرگ و معیشت مردم تا بررسی نفوذ بیگانگان / بهارستان در هفته ای حساس؛ کالابرگ و نفوذ بیگانگان به محور بحث نمایندگان تبدیل می شود

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ عباس گودرزی سخنگوی هیات‌رئیسه مجلس شورای اسلامی از برگزاری جلسات صحن علنی مجلس در روزهای یکشنبه و سه‌شنبه و چهارشنبه هفته جاری در بستر فضای مجازی خبر داد و گفت: نمایندگان مجلس در جلسات این هفته، موضوعات متعددی را در حوزه‌های قضایی، امنیتی، اقتصادی، اجتماعی، عمرانی و سیاست خارجی بررسی خواهند کرد.

طبق اعلام سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی دستور کار جلسات هفته جاری مجلس به شرح زیر است؛

– ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی در مورد لایحه یک فوریتی مقابله با جنایات بین‌المللی در اجرای ماده (۱۰۰) قانون آیین‌نامه داخلی مجلس با اولویت در دستور کار قرار گرفت (ارجاع از صحن علنی)

– گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره طرح مقابله با نفوذ بیگانگان با عنوان (طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌ها یا نهادهای بیگانه در کشور) در اجرای ماده (۱۰۰) قانون آیین‌نامه داخلی مجلس با اولویت در دستور کار قرار گرفت.

– گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد  لایحه اصلاح قانون به‌کارگیری سلاح توسط مأمورین نیروهای مسلح در موارد ضروری در اجرای ماده(۱۰۰) قانون آیین نامه داخلی مجلس با اولویت  در دستور کار قرار گرفت.

–  ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون قضائی  وحقوقی در مورد طرح اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و قانون مدنی، (ارجاع از صحن علنی ۲)

– گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها، در مورد طرح حمایت از اجتماعات و راهپیمایی‌ها مطابق اصل بیست‌وهفتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، (طرح نحوه برگزرای تجمعات و راهپیمایی‌ها) در اجرای  تبصره(۱) ماده (۱۰۰) قانون آیین نامه داخلی مجلس با اولویت در دستور قرار گرفت.)

– گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه مدیریت بدهی‌های عمومی در اجرای ماده (۱۰۰) قانون آیین نامه داخلی مجلس با اولویت در دستور قرار گرفت.

–  ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون عمران در مورد طرح اصلاح موادی از قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان در اجرای تبصره (۱) ماده (۴۵) قانون آیین‌نامه داخلی مجلس در دستور کار قرار گرفت.

– گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد لایحه اصلاح ماده (۳۷) قانون تأمین اجتماعی.

–  گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی  در مورد لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به معاهده مراکش برای تسهیل دسترسی افراد نابینا، کم‌بینا یا دارای دیگر معلولیت‌های خوانشی به آثار منتشر شده.

– گزارش کمیسیون صنایع و معادن در مورد: لایحه اصلاح تبصره (۱) ماده (۲) قانون حمایت از هنرمندان، استادکاران و فعالان صنایع دستی.

– گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه موافقتنامه دوجانبه در زمینه کمک متقابل اداری در امور گمرکی بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اندونزی

– گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در ساز و کار همکاری سازمان‌های مالیاتی طرح پهنه راه

– گزارش کمیسیون اقتصادی در موردلایحه موافقتنامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت فدراسیون روسیه در مورد شناسایی متقابل برنامه‌های فعالان اقتصادی مجاز

– گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد لایحه پروتکل همکاری و تعامل میان مراجع مرزبانی ذی‌الحاقی به موافقتنامه همکاری در زمینه امنیت در دریای خزر، (مورخ ۲۷ آبان ۱۳۸۹، (۱۸ نوامبر ۲۰۱۰))

– گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد لایحه موافقتنامه پیشگیری از حوادث در دریای خزر

– گزارش کمیسیون عمران در مورد لایحه تصویب معاهده (کنوانسیون) سازمان بین‌المللی علائم کمک ناوبری دریایی.

گودرزی همچنین از بررسی گزارش کمیسیون اجتماعی درباره عملکرد دولت در اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی و کیفیت حمایت از معیشت و حفظ قدرت اقتصادی خانوارها در اجرای تبصره (۱) ماده (۱۰۷) قانون آیین‌نامه داخلی مجلس خبر داد و گفت: انتخاب رئیس کمیسیون اصل نودم قانون اساسی با پیشنهاد هیات‌رئیسه در اجرای تبصره (۱) ماده (۴۴) آیین‌نامه داخلی مجلس و همچنین انتخاب یک نفر از نمایندگان جهت عضویت در هیات نظارت مجلس بر رفتار نمایندگان در اجرای تبصره (۲) ماده (۱) قانون نظارت مجلس بر رفتار نمایندگان نیز در دستور کار این هفته قرار دارد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در کنار این موارد، سؤال آقای عباس بیگدلی، نماینده مردم تاکستان، از وزیر جهاد کشاورزی نیز در دستور کار قرار دارد.

گودرزی هم‌چنین از بررسی ۱۶ موضوع در جلسات این هفته مجلس خبر داد و گفت: نمایندگان علاوه بر بررسی طرح‌ها و لوایح مختلف در حوزه‌های قضایی، امنیتی، اقتصادی، اجتماعی و عمرانی، چندین موافقت‌نامه و معاهده بین‌المللی و همچنین گزارش عملکرد دولت در اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی را در دستورکار دارند.

منبع: تسنیم





 تصاویر / حضور قالیباف بر مزار شهید ابومهدی المهندس
۲۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

تصاویر / حضور قالیباف بر مزار شهید ابومهدی المهندس

محمدباقر قالیباف در ادامه برنامه های سفرش به عراق بر مزار شهید ابومهدی المهندس حضور یافت.

 رئیس عقیدتی‌سیاسی ارتش: حفظ نظام از جان، مال و آبرو مهم‌تر است
۱۵ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

رئیس عقیدتی‌سیاسی ارتش: حفظ نظام از جان، مال و آبرو مهم‌تر است

رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش با تجلیل از رهبر شهید امت گفت: آنچه از رهبری ایشان برای ما و نسل‌های آینده به یادگار مانده، میراثی گران‌بهاست و یکی از مهم‌ترین...

 تأکید پزشکیان بر استمرار تولید و فعالیت صنایع
۱۳ ساعت قبل / سایت تابناک

تأکید پزشکیان بر استمرار تولید و فعالیت صنایع

رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت استمرار تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید، خواستار رفع موانع اجرای مصوبات تأمین برق صنایع و اصلاح سازوکارهای اجرایی م...

 واکنش تند چین به تصمیم ترامپ علیه ایران/ از مسیر سیاسی حل کنید
۱۷ ساعت قبل / سایت اکوایران

واکنش تند چین به تصمیم ترامپ علیه ایران/ از مسیر سیاسی حل کنید

لین جیان، سخنگوی وزارت خارجه چین، تاکید کرد اعمال تحریم و فشار علیه ایران کمکی به حل مسئله نمی‌کند و راهکار سیاسی و دیپلماتیک باید دنبال شود.

 واکنش متفاوت حدادعادل به تهدیدهای ترامپ درباره تنگه هرمز+ ویدیو
۱۸ ساعت قبل / سایت اکوایران

واکنش متفاوت حدادعادل به تهدیدهای ترامپ درباره تنگه هرمز+ ویدیو

فیلم پاسخ حداد عادل به اظهارات ترامپ درباره تنگه هرمز، در فضای مجازی وایرال شده است.

 اظهارات جدید ترامپ درباره حمله به ایران
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

اظهارات جدید ترامپ درباره حمله به ایران

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، از آمریکایی‌ها خواست افزایش قیمت سوخت ناشی از جنگ را تحمل کنند و درباره حمله به ایران گفت اگر برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای لازم می‌بود، ۱۰۰ بار دیگر نیز این کار را انجام می‌داد.