قیمت طلا امروز




 سایت اندیشه معاصر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

بازار رمزارزها زیر ذره‌بین / توقف ناگهانی معاملات ۶ رمزارز همه را غافلگیر کرد / جزئیات مهم برای سرمایه‌گذاران

صرافی «کوین‌بیس» اعلام کرد که معاملات ۶ رمزارز را از امروز پنج‌شنبه، ۶ آگوست ۲۰۲۶ متوقف خواهد کرد. این تصمیم پس از بررسی دوره‌ای نقدینگی، کیفیت بازار و میزان فعالیت معاملاتی در این رمزارزها اتخاذ شده است.
 بازار رمزارزها زیر ذره‌بین / توقف ناگهانی معاملات ۶ رمزارز همه را غافلگیر کرد / جزئیات مهم برای سرمایه‌گذاران

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ بر اساس این اقدام، «کوین‌بیس»، معاملات جفت رمزارزهای «لِسِث-اتریوم» (LSETH-ETH)، «مینا-یورو» (MINA-EUR)، «گراف-پوند انگلیس» (GRT-GBP)، «مسک-پوند انگلیس» (MASK-GBP)، «چیلز-تتر» (CHZ-USDT) و «کرونوس-تتر» (CRO-USDT) را متوقف خواهد شد.

ایسنا نوشت: پیش از توقف کامل، پنج جفت رمزارز «مینا-یورو» (MINA-EUR)، «گراف-پوند انگلیس» (GRT-GBP)، «مسک-پوند انگلیس» (MASK-GBP)، «چیلز-تتر» (CHZ-USDT) و «کرونوس-تتر» (CRO-USDT) در وضعیت «فقط سفارش محدود» قرار گرفته‌اند.

در این وضعیت، کاربران همچنان می‌توانند سفارش‌های محدود ثبت یا لغو کنند و سفارش‌های موجود نیز ممکن است با یکدیگر تطبیق داده شوند، اما امکان ثبت سفارش‌های بازار برای این رمزارزها وجود نخواهد داشت.

«کوین‌بیس» اعلام کرد که این اقدام بخشی از روند بررسی منظم بازارهای معاملاتی این صرافی است. این پلتفرم به‌طور مستمر نقدینگی، سفارش‌ها و شرایط بازارهای پشتیبانی‌ شده را ارزیابی می‌کند و رمزارزهایی را که فعالیت معاملاتی پایینی دارند، برای حفظ کارایی بازار و کاهش اختلاف قیمت‌ها، حذف می‌کند.

این صرافی پیش از این نیز در بررسی‌های دوره‌ای خود برخی رمزارزها را به دلیل کاهش حجم معاملات، تغییرات پروژه‌ها یا الزامات نظارتی از فهرست معاملاتی خود خارج کرده بود.

یکی از نمونه‌های اخیر مربوط به «فانکشن ایکس» (FX) بود که پس از توقف پشتیبانی از قرارداد هوشمند و انتقال از توکن «اف‌ایکس» (FX) مبتنی بر استاندارد «ای‌آرسی-۲۰» (ERC-۲۰) به توکن جدید «پاندی‌ای‌آی» (PUNDIAI)، ابتدا در وضعیت سفارش محدود قرار گرفت و سپس معاملات آن متوقف شد.

«کوین‌بیس»  همزمان با این تغییرات، از اضافه شدن سه دارایی جدید به فهرست معاملاتی خود خبر داد. «بایو پروتکل» (BIO)، «بنکر کوین» (BNKR) و «تری‌هاوس» (TREE) اکنون در این صرافی و اپلیکیشن موبایلی آن در دسترس …





 توقف معاملات با دستور ناظر بورس/علت تعلیق نماد شرکت چیست؟
۱۰ دقیقه قبل / سایت فرکانس

توقف معاملات با دستور ناظر بورس/علت تعلیق نماد شرکت چیست؟

شرکت تجارت الکترونیک پارسیان با مدیریت رضا ساکیانی؛

 بزرگترین تولیدکنندگان طلا / چین در صدر + اینفوگرافی
۲ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

بزرگترین تولیدکنندگان طلا / چین در صدر + اینفوگرافی

چین همچنان بزرگ‌ترین تولیدکننده طلای جهان است، اما روسیه با افزایش ۷۰ درصدی تولید خود از رتبه پنجم به دوم صعود کرد. سهم کشورهای بریکس و همسو نیز بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۵ از ۳۸ درصد به ۵۰ درصد رسید.

 ولی افتاد مشکل‌ها
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

ولی افتاد مشکل‌ها

دنیای اقتصاد: دکتر تیمور رحمانی؛ عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران در سرمقاله امروز روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: چهار سال سردرگمی نظام سیاست‌گذاری در حوزه بنزین، ناشی از عدم به رسمیت شناختن «قیمت» و سازوکارهای بازار است.

 فاصله قیمت تولید تا سفره مردم کجاست؟ / جهاد کشاورزی تهران: بازار را لحظه‌ای رصد می‌کنیم؛ از مرغ و گوشت تا برنج و روغن
۲ ساعت قبل / سایت صفحه اقتصاد

فاصله قیمت تولید تا سفره مردم کجاست؟ / جهاد کشاورزی تهران: بازار را لحظه‌ای رصد می‌کنیم؛ از مرغ و گوشت تا برنج و روغن

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران در پاسخ به پرسش خبرنگار صفحه اقتصاد درباره اقدامات مشخص این سازمان برای کنترل بازار، کاهش فاصله قیمت تولید تا مصرف‌کننده و مقابله با اختلال در عرضه کالاهای اساسی، از رصد شبانه‌روزی بازار تهران، استفاده از ظرفیت استان‌های معین و بهره‌گیری از ذخایر برای جبران کمبودها خبر داد و گفت: تهران بازار کشور است و اجازه نمی‌دهیم کمبود یک کالا به بحران در بازار تبدیل شود.

 چرخش در بازار ملک؛ نوبت تبدیل زیان دلاری به سود دلاری؟
۳ ساعت قبل / سایت فردای اقتصاد

چرخش در بازار ملک؛ نوبت تبدیل زیان دلاری به سود دلاری؟


 بازار را لحظه ای رصد میکنم / کمبود کالا را نمی‌پذیریم
۲ ساعت قبل / سایت صفحه اقتصاد

بازار را لحظه ای رصد میکنم / کمبود کالا را نمی‌پذیریم

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران در پاسخ به پرسش خبرنگار صفحه اقتصاد مبنی بر این که سازمان جهاد کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران به‌عنوان یکی از بازیگران اصلی رگولاتوری بازار، در یک سال گذشته چه اقدام ویژه و متفاوتی انجام داده گفت: تهران بازار کشور است و اجازه نمی‌دهیم کمبود یک کالا به بحران در بازار تبدیل شود.



«حتی یک دلار» هم به دست ایران نرسید؛ شفاف‌سازی کنید دارایی‌ها کجاست؟
سایت اطلاعات آنلاین

«حتی یک دلار» هم به دست ایران نرسید؛ شفاف‌سازی کنید دارایی‌ها کجاست؟

قالیباف از آزادسازی میلیاردها دلار از اموال بلوکه شده ایران سخن می‌گوید، اما رئیس کل بانک مرکزی تأکید می‌کند «حتی یک دلار» هم در اختیار ایران قرار نگرفته است! مردم هم نمی‌دانند که بالاخره پول‌های ایران کجاست و چه میزان از آن واقعاً قابل دسترس است؟
از رسانه ها/ ضعف ساختار نظارت بر بازار رو‌به‌رشد طلای آنلاین
سایت شفقنا

از رسانه ها/ ضعف ساختار نظارت بر بازار رو‌به‌رشد طلای آنلاین

شفقنا- روزنامه خراسان نوشت:  ورشکستگی یک پلتفرم فروش آنلاین طلا به‌دلیل خالی‌فروشی و لغو فعالیت آن با حدود ۲۰۰ هزار کاربر، بار دیگر ضعف ساختار نظارت بر بازار رو‌به‌رشد طلای آنلاین را به کانون توجه آورده است؛ بازاری که بسیاری از مردم برای حفظ ارزش پس‌اندازهای خرد خود، از چند سوت تا چند گرم، به آن [ ]
«صندوق‌ ارزی»؛ راه حلی برای بازار ارز
روزنامه آرمان امروز

«صندوق‌ ارزی»؛ راه حلی برای بازار ارز

بابک سالاروند آرمان امروز : در اقتصادی که ارزش پول ملی دائماً در معرض فرسایش قرار دارد، سرمایه‌گذار بیش از آنکه به دنبال سود باشد، به دنبال راهی برای حفظ ارزش دارایی است. اینجاست که ایده صندوق‌های ارزی در بورس جذاب می‌شود؛ ابزاری که به سرمایه‌گذار اجازه می‌دهد بدون خرید و نگهداری مستقیم ارز، در [ ]
تعمیرات میلیاردی روی دست مردم - همدلی
روزنامه همدلی

تعمیرات میلیاردی روی دست مردم - همدلی

مونا ربیعیان خبرنگار وقتی هزینه تعمیر خودرو از توان خانوارها خارج شده، هر ابهام درباره کیفیت سوخت می‌تواند به یک بحران تازه معیشتی تبدیل شود.ماجرای ورود متانول به چرخه تولید و اختلاط بنزین، در شرایطی به یکی از نگرانی‌های تازه رانندگان تبدیل شده که هزینه نگهداری و تعمیر خودرو در سال‌های اخیر به‌شدت افزایش [ ]
جاماندگان یارانه بنزین
سایت ایران آنلاین

جاماندگان یارانه بنزین

هر بار که نازل جایگاه سوخت در باک یک خودرو قرار می‌گیرد، بخشی از یارانه عمومی کشور نیز به همان باک سرازیر می‌شود. هرچه مصرف بیشتر باشد، سهم از این یارانه هم بیشتر است. اما میلیون‌ها نفر که خودرویی ندارند، هرگز در این صف قرار نمی‌گیرند؛ آنها فقط وقتی با بنزین روبه‌رو می‌شوند که کرایه تاکسی را می‌پردازند یا افزایش هزینه حمل‌ونقل را در قیمت کالاها می‌بینند.
بنزین؛ اصلاح قیمت یا آزمون تاب‌آوری اجتماعی؟
سایت صفحه اقتصاد

بنزین؛ اصلاح قیمت یا آزمون تاب‌آوری اجتماعی؟

کاهش ناترازی انرژی یک ضرورت است و نمی‌توان با شعار و تعویق، مسئله مصرف و کمبود بنزین را برای همیشه حل‌نشده باقی گذاشت. اما اصلاح قیمت، لزوماً تنها راه اصلاح مصرف نیست و مهم‌تر از آن، نحوه اجرای اصلاحات است.