قیمت طلا امروز




 سایت اندیشه معاصر / ۲ ساعت قبل

تهدید تازه ترامپ علیه ایران؛ «تمایلی به گفت‌وگو نداریم» / گزینه نظامی روی میز ماند؛ ادعای آمریکا درباره پاکسازی مین‌های تنگه هرمز

اقتصادنیوز: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با تکرار ادعاهای خود درباره ایران گفت که آمریکا تمایلی به گفت‌وگو با ایران ندارد.
 تهدید تازه ترامپ علیه ایران؛ «تمایلی به گفت‌وگو نداریم» / گزینه نظامی روی میز ماند؛ ادعای آمریکا درباره پاکسازی مین‌های تنگه هرمز

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با امضای فرمانی به وزیر کشور آمریکا دستور داد نام دریاچه انتاریو به «دریاچه آمریکا» تغییر کند.

این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که ترامپ در بحبوحه تشدید جنگ تجاری با کانادا، بارها تهدید کرده بود که چنین اقدامی را انجام خواهد داد.

ترامپ پس از امضای این فرمان در دفتر بیضی شکل کاخ سفید گفت: «این فرمان از همین لحظه رسماً لازم‌الاجراست.»

او در پاسخ به این سوال که با تغییر نام دریاچه انتاریو چه پیامی به کانادا می‌فرستید، گفت: هیچ پیامی!

ترامپ همچنین گفت: ما از کانادا بی‌دریغ دفاع می‌کنیم، اما چیزی دریافت نمی‌کنیم. آنها برای دفاع از کانادا به ما پولی نمی‌دهند، اما ما از کانادا دفاع می‌کنیم.

ترامپ کانادا را «بدترین کشوری» دانست که آمریکا از نظر تجاری با آن تعامل دارد و تهدید کرد واشنگتن تعرفه‌های سنگینی بر خودروهای کانادایی اعمال خواهد کرد.

او همچنین در سخنانی درباره ایران مدعی شد: ایران در وضعیت بسیار دشواری قرار دارد و نمی‌تواند حقوق نیروهای نظامی خود را پرداخت کند.

وی با بیان اینکه اقدامات آمریکا علیه ایران به معنای کنار گذاشتن گزینه نظامی نیست، …



 اطلاعات سپاه: ایران از مرحله حفظ بقا و موجودیت حاکمیت خود و نیرو‌های مقاومت با قدرت عبور کرد
۵ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

اطلاعات سپاه: ایران از مرحله حفظ بقا و موجودیت حاکمیت خود و نیرو‌های مقاومت با قدرت عبور کرد

سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیانیه ای صادر کرد.

 پاسخ وزیر نفت به ادعای توقف فروش نفت ایران
۹ ساعت قبل / سایت اکوایران

پاسخ وزیر نفت به ادعای توقف فروش نفت ایران

وزیر نفت در واکنش به اظهارات همتی درباره توقف فروش نفت ایران، ضمن ابراز تعجب از این ادعا گفت فروش نفت همچنان ادامه دارد و بخشی از نفت خام ایران به مشتریان تحویل داده شده است.

 وضعیت منطقه منحصرا نتیجه تجاوز نظامی آمریکا و اسرائیل است
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

وضعیت منطقه منحصرا نتیجه تجاوز نظامی آمریکا و اسرائیل است

شیخ محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر که برای رایزنی با مقام‌های ارشد کشورمان درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه به تهران سفر کرده است، بعد از ظهر امروز پنج‌شنبه با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه دیدار و گفتگو کرد.

 آغاز بهره‌برداری از 2 کارخانه مجموعه آرتاویل با 2000 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری
۵ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

آغاز بهره‌برداری از 2 کارخانه مجموعه آرتاویل با 2000 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری

همزمان با هفته دولت، کارخانه‌های آرتاویل کولاک و آرتاویل زیور ایرانیان در یک مجموعه تولیدی، با حضور رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت در شهرک صنعتی شماره 2 به بهره‌برداری رسیدند.

 تأکید رئیس‌جمهور بر نقش ورزش دانشجویی در تقویت وفاق ملی
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

تأکید رئیس‌جمهور بر نقش ورزش دانشجویی در تقویت وفاق ملی

مسعود پزشکیان در پیامی به هفدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان، این رویداد را نمادی از وفاق ملی دانست و بر اهمیت ورزش دانشگاهی در پرورش نسل جوان و تقویت روحیه امید و مسئولیت‌پذیری تأکید کرد.

 دیدار وزیر خارجه قطر با عراقچی در تهران
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

دیدار وزیر خارجه قطر با عراقچی در تهران

شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر، بعدازظهر امروز با حضور در محل وزارت امور خارجه، با سیدعباس عراقچی، رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسل...



نفرت از خطا، نه خطاکار |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

نفرت از خطا، نه خطاکار | انصاف نیوز

مصطفی ملکیان، فیلسوف اخلاق، در کانال تلگرامی خود نوشت:
هزینه از جیب نظام ممنوع! آقای قائم پناه مسئولیت تصمیم های خود را بپذیرید + عکس
خبرگزاری دانشجو

هزینه از جیب نظام ممنوع! آقای قائم پناه مسئولیت تصمیم های خود را بپذیرید + عکس

ادعای اخیر معاون اجرایی رئیس‌جمهور مبنی بر صدور دستور رهبری برای پایان نبرد با آمریکا و تأیید توافق‌نامه اسلام‌آباد، با واکنش‌های انتقادی نسبت به استراتژی «ه...
سایت خبرآنلاین

ببینید | گرانی و شرایط اقتصادی صدای دستیار قالیباف را هم درآورد

سایت هم میهن

به اجازهٔ کسی نیاز ندارد اما....

سایت هم میهن

گربه‌های خوش‌بختِ خیابانی ما!

همه از نتیجه معکوس اقدامات ترامپ می‌ترسند!
سایت فرارو

همه از نتیجه معکوس اقدامات ترامپ می‌ترسند!

طرح «روز دی اقتصادی» اسکات بسنت برای تشدید فشار بر ایران، به‌جای پایان دادن به جنگ و آرام کردن بازار نفت، ممکن است به تشدید درگیری و واکنش نظامی تهران منجر شود. ایران همچنان توان اثرگذاری بر تنگه هرمز و زیرساخت‌های انرژی منطقه را دارد و چین نیز با خرید بخش عمده نفت ایران، مانعی مهم برای سیاست واشنگتن است.