قیمت طلا امروز




 سایت اندیشه معاصر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

اخبار داغ نقل و انتقالات پرسپولیس | پرسپولیس همچنان پیگیر جذب دانیال ایری؛ این انتقال ممکن است؟ / مذاکرات برای جذب مدافع میانی نساجی ادامه دارد؛ اعلام نظر نهایی از سوی رضایی، سرمربی نساجی

مذاکرات بین پرسپولیس و نساجی برای جذب دانیال ایری ادامه دارد.
 اخبار داغ نقل و انتقالات پرسپولیس | پرسپولیس همچنان پیگیر جذب دانیال ایری؛ این انتقال ممکن است؟ / مذاکرات برای جذب مدافع میانی نساجی ادامه دارد؛ اعلام نظر نهایی از سوی رضایی، سرمربی نساجی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ پرسپولیس همچنان به صورت جدی و با اصرار مهدی تارتار، مذاکرات خود را برای جذب دانیال ایری، مدافع ملی‌پوش نساجی، ادامه می‌دهد. تارتار این بازیکن را یکی از اولویت‌های اصلی خود برای تقویت خط دفاعی می‌داند و به همین دلیل مدیران باشگاه در چند نوبت با مسئولان نساجی وارد مذاکره شده‌اند، اما تاکنون توافق نهایی بین دو باشگاه حاصل نشده است.

با وجود شایعاتی که در روزهای اخیر درباره نهایی شدن این انتقال مطرح شده، ایری همچنان در تمرینات و اردوی آماده‌سازی نساجی حضور دارد و فعلاً بازیکن این تیم محسوب می‌شود. اختلاف اصلی دو باشگاه بر سر مبلغ رضایت‌نامه است؛ نساجی روی خواسته مالی خود اصرار دارد و پرسپولیس هنوز نتوانسته نظر این باشگاه را جلب کند.

قرار است مذاکرات دو طرف در روزهای آینده از سر گرفته شود و اگر پرسپولیس با رقم درخواستی نساجی موافقت کند، انتقال این مدافع جوان به جمع سرخ‌پوشان به سرعت نهایی خواهد شد.

از سوی دیگر، دانیال ایری نیز علاقه‌مند است فوتبالش را در پرسپولیس ادامه دهد و این موضوع می‌تواند روند مذاکرات را تسهیل کند. با این حال، مدیران پرسپولیس برای جلوگیری از بروز هرگونه مشکل حقوقی، پیش از نهایی کردن این انتقال از فیفا استعلام گرفته‌اند. طبق شنیده‌ها، پاسخ این استعلام مثبت بوده و از این بابت مانعی برای ثبت قرارداد وجود ندارد.

در حال حاضر تنها مانع جدی بر سر راه این انتقال، توافق مالی با نساجی است. اگر دو باشگاه در روزهای آینده بر سر مبلغ رضایت‌نامه به تفاهم برسند، دانیال ایری به احتمال فراوان یکی از خریدهای جدید پرسپولیس خواهد بود؛ انتقالی که مهدی تارتار نیز تأکید ویژه‌ای روی انجام آن دارد. همچنین بخوانید: اخبار داغ نقل و انتقالات پرسپولیس | پیشکسوت پرسپولیس: تارتار باید پاسخگوی خریدهای ۸ گانه باشد / پایان رافت: کمیته فنی وجود ندارد و همه تصمیم‌ها با نظر سرمربی گرفته شده است؛ باید دید عملکرد جدیدها در زمین چه خواهد بود جزئیات کامل مذاکرات پرسپولیس و نساجی برای جذب دانیال ایری

 پرسپولیس: جای خالی مدافع میانی همچنین بخوانید: اخبار داغ نقل و انتقالات پرسپولیس | شایعه جذب سامان قدوس تکذیب شد؛ مذاکره‌ای با ستاره اتحاد کلبا در کار نبوده / نام قدوس در لیست تارتار نیست؛ ملی‌پوش ایرانی به فوتبال ایران برنمی‌گردد و قراردادش با کلبا تا ۱۴۰۶ اعتبار دارد

پرسپولیس با شروع فصل جدید و در حالی که ۸ خرید جدید را جذب کرده است، همچنان به دنبال تقویت خط دفاعی خود با جذب یک مدافع میانی است . دانیال ایری ، مدافع ۲۴ ساله و باتجربه نساجی مازندران، یکی از گزینه‌های اصلی کادر فنی پرسپولیس محسوب می‌شود .

 مذاکرات ادامه‌دار و نهایی‌نشدن انتقال همچنین بخوانید: خریدهای قطعی پرسپولیس؛ محبی و لطیفی‌فر در جمع سرخ‌پوشان، جذب صادق محرمی و قربانی در هاله‌ای از ابهام

مذاکرات بین مدیران پرسپولیس و نساجی برای انتقال این بازیکن ادامه دارد، اما تا این لحظه خبری از نهایی شدن این انتقال نیست . باشگاه نساجی به دلیل اهمیت ایری در ترکیب خود، مبلغ بالایی (حدود ۱۵۰ میلیارد تومان) برای فروش او درخواست کرده است و همین موضوع، کار را برای پرسپولیس دشوار کرده است . برخی منابع نیز اعلام کرده‌اند که رضایی، سرمربی نساجی، هنوز نظر نهایی خود را درباره این انتقال اعلام نکرده است .

 شرایط فعلی و چشمانداز انتقال

دانیال ایری که سابقه بازی در تیم‌های هوادار، مس رفسنجان و نساجی را دارد، به عنوان یکی از مدافعان بااستعداد لیگ برتر شناخته می‌شود. با توجه به اینکه پرسپولیس به شدت به دنبال تقویت خط دفاعی خود است و نساجی نیز برای حفظ ستاره‌هایش مقاومت می‌کند، باید دید در روزهای باقی‌مانده تا پایان نقل‌وانتقالات، آیا این انتقال ممکن است یا خیر . هواداران پرسپولیس همچنان منتظر خبرهای جدید از این مذاکره هستند.

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا ، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 



۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

تراکتور رقیب پرسپولیس برای خرید بزرگ شد

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، احمد العتیبه، رئیس بخش نقل‌وانتقالات باشگاه الوحده امارات، در گفت‌و‌گو با رادیو دبی اسپورت تأیید کرد که محمد قربانی به جدایی از الوحده نزدیک شده است.

العتیبه اعلام کرد الوحده پیشنهاد‌های رسمی از ۲ باشگاه بزرگ ایرانی برای جذب هافبک ایرانی خود دریافت کرده و قربانی نیز برای تجربه‌ای جدید آمادگی دارد.

 نکته مهم، رقم رضایت‌نامه است؛ مدیر الوحده اعلام کرده این باشگاه برای موافقت با جدایی قربانی ۱.۱ میلیون دلار (حدود ۴.۰۴ میلیون درهم امارات) درخواست کرده است.

به این ترتیب، مذاکرات برای بازگشت قربانی به فوتبال ایران جدی است و در صورت توافق یکی از ۲  باشگاه ایرانی با الوحده بر سر مبلغ انتقال، این بازیکن می‌تواند در همین پنجره نقل‌وانتقالات راهی ایران شود.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید




 مهدی تارتار سرمربی پرسپولیس: هواداران پرسپولیس این مدل بازی را دوست دارند
۱۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مهدی تارتار سرمربی پرسپولیس: هواداران پرسپولیس این مدل بازی را دوست دارند

مهدی تارتار، سرمربی پرسپولیس پس از برتری پرگل مقابل استقلال خوزستان در نشست خبری گفت: هواداران پرسپولیس این مدل بازی را دوست دارند.

 صفحه پیدا نشد - پارس فوتبال
۱۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

صفحه پیدا نشد - پارس فوتبال


 بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!
۲۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!

بازار نقل‌وانتقالات تابستان امسال به کلی عقلانیت خود را از دست داده است.

 هوادار پرسپولیس : با حضور مهدی تارتار پرسپولیس خیلی خوب بازی می کند
۱۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

هوادار پرسپولیس : با حضور مهدی تارتار پرسپولیس خیلی خوب بازی می کند

هوادار تیم فوتبال پرسپولیس تهران معتقد است که سرخپوشان تحت هدایت سرمربی جدید مهدی تارتار خیلی خوب بازی می کنند.

 پیوستن فرشید اسماعیلی هافبک باتجربه فوتبال ایران به ذوب‌آهن
۱۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

پیوستن فرشید اسماعیلی هافبک باتجربه فوتبال ایران به ذوب‌آهن

باشگاه ذوب‌آهن با انتشار نخستین تصویر رسمی فرشید اسماعیلی در لباس این تیم، پیوستن او به جمع سبزپوشان اصفهانی را اعلام کرد.

 محمد خدابنده‌لو پس از برد پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان: کنعانی گفت مصاحبه نکنید
۲۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

محمد خدابنده‌لو پس از برد پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان: کنعانی گفت مصاحبه نکنید

محمد خدابنده‌لو پس از برد تیم فوتبال پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان گفت: حسین کنعانی زادگان گفت مصاحبه نکنید.