قیمت طلا امروز




 سایت اندیشه معاصر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

سپاه هشدار داد؛ پاسخ به تهدید دوباره ایران فقط محدود به منطقه نخواهد بود / هشدار مهم سخنگوی سپاه به آمریکا و اسرائیل؛ زیرساخت‌های انرژی و اینترنت جهان در تیررس قرار می‌گیرند / سپاه: در صورت تکرار تهدید علیه ایران، زیرساخت‌های جهانی هدف قرار خواهند گرفت

سخنگوی سپاه گفت: در صورت تهدید مجدد به ایران صدها هزار مایل خطوط انتقال انرژی، هزاران نیروگاه و همه سامانه‌های آمریکایی و غیرآمریکایی و حتی زیرساخت‌های جهانی متصل به اینترنت در معرض تهدید قرار دارند.
 سپاه هشدار داد؛ پاسخ به تهدید دوباره ایران فقط محدود به منطقه نخواهد بود / هشدار مهم سخنگوی سپاه به آمریکا و اسرائیل؛ زیرساخت‌های انرژی و اینترنت جهان در تیررس قرار می‌گیرند / سپاه: در صورت تکرار تهدید علیه ایران، زیرساخت‌های جهانی هدف قرار خواهند گرفت

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ حسین محبی ظهر امروز در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار در قم، با اشاره به حضور نیروهای دریایی آمریکا در خلیج فارس اظهار کرد: آمریکا در دوران دفاع مقدس بیش از ۱۰۰ شناور جنگی در خلیج فارس داشت و پیش از جنگ رمضان نیز ۳۰ تا ۴۰ شناور جنگی در این منطقه مستقر کرده بود، اما امروز حتی یک شناور جنگی آمریکا در خلیج فارس حضور ندارد. «آمریکا تلاش می‌کند هزینه جنگ را خارج از سرزمین خود تعریف کند»

سخنگوی سپاه گفت: آمریکا در بسیاری از جنگ‌های خود تلاش کرده است هزینه جنگ را خارج از کشورش تعریف کند و کشورهای مختلف درگیر جنگ باشند، بدون اینکه سرزمین آمریکا آسیب ببیند، اما در جنگ رمضان این آسیب به خود آمریکا بازگشت.

محبی افزود: این قدرت، حاصل توان نیروی قدس جمهوری اسلامی، نیروهای مسلح و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود که توانست هزینه جنگ را به طرف مقابل بازگرداند.

وی ادامه داد: آمریکا در بحبوحه جنگ تهدید کرد اگر ایران تسلیم نشود، همه زیرساخت‌های کشور را هدف قرار می‌دهد و جمهوری اسلامی نیز در واکنش تأکید کرد تمام زیرساخت‌های آمریکا، متحدان این کشور و رژیم صهیونیستی را هدف قرار خواهد داد. «در برابر تهدید، تهدید متقابل وجود دارد»

محبی گفت: پس از حمله آمریکا به میدان گازی پارس جنوبی و هاب عسلویه، موجی از موشک‌های دوربرد، نقطه‌زن و پرتوان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بر زیرساخت‌هایی که متعلق به آمریکا، مشترک با این کشور، متعلق به رژیم صهیونیستی یا کشورهای هم‌پیمان آنها بود، فرود آمد.

سخنگوی سپاه افزود: در نتیجه، هزینه جنگ به خود طرف مقابل بازگردانده شد و آنها دیگر نتوانستند جنگ را با همان روند ادامه دهند.

وی با اشاره به تهدید آمریکا برای بازگرداندن ایران به عصر حجر گفت: جمهوری اسلامی نیز در پاسخ تأکید کرد در صورت عملی شدن این تهدید، گلوگاه‌های انرژی در اختیار ایران است و می‌تواند هزینه سنگینی به طرف مقابل تحمیل کند.

محبی افزود: صدها هزار مایل خطوط انتقال انرژی، هزاران نیروگاه و همه سامانه‌های آمریکایی و غیرآمریکایی و حتی زیرساخت‌های جهانی متصل به اینترنت در معرض تهدید قرار دارند.

وی تأکید کرد: پیام جمهوری اسلامی این بود که در برابر تهدید، تهدید متقابل وجود دارد و اگر آمریکا تهدید خود را عملی کند، ایران نیز تهدید خود را عملی خواهد کرد. «سلاح‌های راهبردی آمریکا دچار فرسایش شده‌اند»

سخنگوی سپاه فرسایش جنگ‌افزارهای آمریکا را از دیگر پیامدهای جنگ اخیر دانست و گفت: امروز سلاح‌های راهبردی آمریکا که این کشور به آنها نیاز جدی دارد، دچار فرسایش و کاهش قابل توجه شده و جایگزینی آنها نیز به این زودی امکان‌پذیر نیست.

محبی افزود: دکترین آمریکا بر جنگیدن همزمان در چند جبهه استوار است و کاهش تسلیحات برای این کشور در قلب اقیانوس آرام، در مقابل روسیه و چین و همچنین در جبهه‌هایی که آمریکا آنها را تهدید تلقی می‌کند، تهدید بزرگی است.

وی گفت: خبرنگاران باید این قدرت را روایت کنند، ماندگار سازند و به نسل‌های آینده منتقل نمایند. «جنگ رمضان زنجیره تأمین جهانی را تحت تأثیر قرار داد»

محبی با اشاره به تأثیر جنگ بر تجارت جهانی اظهار کرد: ویژگی دیگر جنگ رمضان این بود که این جنگ بر زنجیره تأمین جهانی تأثیر گسترده گذاشت و جمهوری اسلامی توانست این زنجیره را در حوزه‌های مختلف تحت تأثیر قرار دهد.

وی افزود: در حوزه نفت و فرآورده‌های نفتی از جمله کود شیمیایی، این تأثیر به صورت مستقیم بر زندگی کشورهای غربی و به‌ویژه آمریکا اثر گذاشت.

سخنگوی سپاه گفت: پیش از جنگ رمضان روزانه بین ۱۲۵ تا ۱۴۰ کشتی از دهانه خلیج فارس خارج می‌شد، اما در زمان جنگ این تعداد به ۶ تا ۷ کشتی رسید.

محبی ادامه داد: حدود یک‌هزار و ۳۰۰ کشتی بارگیری‌شده در داخل تنگه هرمز متوقف شدند و در بازارهای مالی نیز کل بازارهای مالی جهان تحت تأثیر قرار گرفت.

وی افزود: هزینه حمل‌ونقل و بیمه به شدت افزایش یافت و هزینه خواب کشتی‌ها در خلیج فارس نیز بالا رفت که این موضوع بر هزینه تأمین زنجیره مواد غذایی و کالاهای دیگر اثرگذار است. «تنگه هرمز برای ایران فقط یک گذرگاه اقتصادی نیست»

محبی با اشاره به نقش تنگه هرمز در معادلات اقتصادی و نظامی گفت: جنگ رمضان از این جهت ویژگی ممتازی داشت که کل زنجیره تأمین دنیا را تحت تأثیر قرار داد.

وی افزود: ویژگی دیگر جنگ رمضان این بود که در یک چرخش تاریخی، جغرافیا بار دیگر به معادله‌های جنگ و قدرت بازگشت.

سخنگوی سپاه بیان کرد: در جنگ رمضان بار دیگر تنگه هرمز به عنوان یکی از مهم‌ترین جغرافیاهای جنگی در اختیار جمهوری اسلامی قرار گرفت.

محبی اضافه کرد: تنگه هرمز برای ایران فقط یک گذرگاه اقتصادی نیست، بلکه یک مؤلفه قدرت است؛ مؤلفه‌ای که ۶۷ سال در اختیار ایران نبود و امروز در اختیار جمهوری اسلامی قرار گرفته است. «امروز حتی یک شناور جنگی آمریکا در خلیج فارس نیست»

سخنگوی سپاه با اشاره دوباره به حضور نظامی آمریکا در منطقه گفت: آمریکا در دوران دفاع مقدس بیش از ۱۰۰ شناور جنگی در خلیج فارس داشت و پیش از جنگ رمضان نیز ۳۰ تا ۴۰ شناور جنگی در این منطقه داشت، اما امروز حتی یک شناور جنگی آمریکا در خلیج فارس حضور ندارد.

محبی همچنین درباره موضع کشورهای اروپایی در جنگ اخیر گفت: اروپا در بیشتر جنگ‌ها و موضع‌گیری‌های سیاسی همراه آمریکا بود، اما در جنگ رمضان این همراهی را نداشت و تهدید و دعوت آمریکا نیز اثری بر این موضع نگذاشت.

وی افزود: آمریکا پنج هزار نیرو را از آلمان خارج کرد، اما این اقدام نیز تأثیری در موضع اروپا نداشت و شکاف ایجادشده حتی به رابطه میان آمریکا و ناتو نیز کشیده شد.

مسئول معاونت روابط عمومی سپاه تصریح کرد: در نخستین شب حمله رژیم صهیونیستی به لبنان نیز ناتو این حمله را محکوم کرد. «اگر وقایع امروز ثبت نشود، نسل‌های آینده باور نمی‌کنند»

محبی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضرورت روایت وقایع جنگ گفت: اتفاق‌هایی که در دوران دفاع مقدس رخ داده، گاهی آن‌قدر خارق‌العاده است که هنگام نقل آنها احساس می‌شود مخاطب باور نمی‌کند؛ از این‌رو اگر وقایع امروز ثبت نشود، ممکن است نسل‌های آینده نیز باور نکنند که جمهوری اسلامی در سال‌های طولانی تحریم توانسته باشد یک ابرقدرت را زمین‌گیر کند.

وی تأکید کرد: این قدرت نباید دست‌کم گرفته شود و خبرنگاران باید در زمینه روایت‌گری، واقع‌سازی و ادراک‌سازی این قدرت نقش‌آفرینی کنند.





 هشدار شدیداللحن ایران؛ از همه ابزارها برای دفع شرارت دشمن آمریکایی-صهیونیستی بهره می‌گیریم
۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار شدیداللحن ایران؛ از همه ابزارها برای دفع شرارت دشمن آمریکایی-صهیونیستی بهره می‌گیریم

وزارت امور خارجه در بیانیه‎‌ای تاکید کرد: هیات‌حاکمه آمریکا همزمان با سالروز کودتای ننگین ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، مدعی اعمال تحریم‌های گسترده اقتصادی و تجاری علیه ملت ایران شد.

 آسوشیتدپرس به نقل از مقام‌های پاکستانی: اسلام‌آباد برای ازسرگیری مذاکرات، با ایران و آمریکا در تماس است
۱۷ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

آسوشیتدپرس به نقل از مقام‌های پاکستانی: اسلام‌آباد برای ازسرگیری مذاکرات، با ایران و آمریکا در تماس است

مقام‌های پاکستانی می‌گویند رهبری سیاسی و نظامی این کشور همچنان با ایران و آمریکا در تماس است تا تلاش‌ها برای کاهش تنش و حرکت به سمت ازسرگیری مذاکرات را بررسی کند.

 خبر جدید از مذاکرات ایران و عمان/ چه چیزی ترامپ را عصبانی کرد؟
۱۷ ساعت قبل / سایت اکوایران

خبر جدید از مذاکرات ایران و عمان/ چه چیزی ترامپ را عصبانی کرد؟

دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.

 واکنش قالیباف به نام جعلی خلیج فارس در نقشه عراق
۱۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

واکنش قالیباف به نام جعلی خلیج فارس در نقشه عراق

قالیباف در واکنش به نقشه جعلی رئیس مجلس عراق: هر قدمی که دشمنان برای دور کردن ایران و عراق برداشتند، ما دو قدم به هم نزدیک‌تر شدیم

 ایران، آمریکا و ماجرای فیزیک جدید قدرت
۱۸ ساعت قبل / سایت انتخاب

ایران، آمریکا و ماجرای فیزیک جدید قدرت

جنگ‌ها اغلب همچون کوره‌ای عمل می‌کنند که تغییرات در «فیزیک» جهان پیرامون ما را آشکار می‌کند؛ اینکه چه کسی قدرت دارد، چه کسی قدرت ندارد و قدرت چگونه به کار گر...

 خبر جدید درباره همسان سازی حقوق بازنشستگان و نیروهای شرکتی/ در دیدار معاون حقوقی رئیس جمهور با مجلسی ها چه گذشت؟
۱۵ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

خبر جدید درباره همسان سازی حقوق بازنشستگان و نیروهای شرکتی/ در دیدار معاون حقوقی رئیس جمهور با مجلسی ها چه گذشت؟

معاون حقوقی رئیس‌جمهور، در دیدار مشترک با علی جعفری آذر، نایب رییس کمیسیون اجتماعی و نماینده تبریز و فضل‌الله رنجبر، سخنگوی کمیسیون اجتماعی، نماینده کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی، درباره مسائل روز کشور، مطالبات مردم و موضوعات مرتبط با حوزه‌های انتخابیه آنان گفت‌وگو و تبادل نظر کرد.