قیمت طلا امروز




 سایت اندیشه معاصر / ۲۱ ساعت قبل

خبر فوری بازار مسکن | وام ۸۵۰ میلیونی در برابر هزینه ۶۰ میلیون تومانی هر متر؛ شکاف ۴۰ درصدی ساخت مسکن همچنان پابرجاست

نایب‌رئیس کمیسیون عمران مجلس، با انتقاد از سیاست‌های فعلی در حوزه مسکن، تاکید کرد:مبلغ تخصیص‌یافته برای وام مسکن نسبت به هزینه‌های واقعی ساخت‌وساز، رقم قابل‌توجهی نیست.
 خبر فوری بازار مسکن | وام ۸۵۰ میلیونی در برابر هزینه ۶۰ میلیون تومانی هر متر؛ شکاف ۴۰ درصدی ساخت مسکن همچنان پابرجاست

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ دکتر عباس صوفی، نایب‌رئیس کمیسیون عمران، در گفت‌وگو با افکارنیوز، با اشاره به زمان‌بندی تصمیمات دولت در حوزه مسکن،گفت: حمایت‌های جدید در حوزه مسکن، پس از ورود تورم به فاز جدید، صورت گرفته است و با وجود گام اجرایی دولت، مسکن همچنان با چالش عدم تطابق با هزینه‌های واقعی ساخت روبروست.

به گفته این نماینده مجلس، شورای مسکن دولت و بانک مرکزی در اقدامات خود نسبت به خواسته مردم با تأخیر عمل می کنند؛ اگر این سیاست‌ها حتی یک سال زودتر اجرایی می‌شد، تاثیر بسیار بیشتری در بازار مسکن داشت.

وی با اشاره به چالش تأمین مالی افزود: در خوش‌بینانه‌ترین حالت، رقم ۸۵۰ میلیون تومان برای وام مسکن در نظر گرفته شده است، اما سؤال اصلی اینجاست که آیا این مبلغ کافی است؟ دولت بایددر زمان مناسب فرآیند ساخت‌وساز را به گروه‌های تعاونی‌ها واگذار می‌ کرد تا علاوه بر ایجاد امید در جامعه، امکان شروع تدریجی ساخت مسکن برای شهروندان فراهم شود.

نماینده مردم همدان و فامنین با انتقاد از عملکرد بانک ها ادامه داد:متأسفانه بانک ها همین مبلغ را هم تعهد به پرداخت ندارند،ما در کشور قانون داریم و لازم است که به آن عمل کنیم،دولت باید به گروه های ساخت از جمله تعاونی ها زمین واگذار کند و به مردم زمین رایگان بدهد.

این نماینده مجلس با بیان اینکه پرداخت وام مسکن باید مطابق با واقعیت باشد؛گفت: برای مثال در جایی که قیمت واقعی ساخت و ساز ۳۰ میلیون تومان در هر متر است وساخت یک واحد ۱۰۰ متری با مشاعات ۳ میلیارد تومان برآورد می شود، حداقل باید به ۵۰ درصد هزینه پروژه ساخت و ساز وام تعلق گیرد،متاسفانه مبلغ۸۵۰ میلیون عدد غیرقابل‌قبولی است،در غیر این صورت با وجود تورم فعلی با مشکلات بسیاری مواجه خواهیم شد.

صوفی در پاسخ به این پرسش که راهکار رفع بحران مسکن ۵ میلیون خانوار، اجرای ماده ۵۰ و واگذاری زمین است یا فعال‌سازی صندوق ملی مسکن؟ خاطرنشان کرد:صندوق ملی مسکن ابزاری برای کمک به اقشار کم‌درآمد و ارائه تسهیلات است و هیچ منافاتی با اجرای ماده ۵۰ و سیاست‌های دیگر ندارد، اما تجربه نشان داده که این روش‌ها به تنهایی پاسخگو نیستند،اگر دولت ساخت واحدهای یک الی دو طبقه را در دستور کار قرار دهد، مشکل مسکن به حداقل می رسد.

نایب رئیس کمیسیون عمران در پایان با تحلیل چالش‌های اجرایی گفت: وزارت مسکن،دولت و بانک ها با تدوین یک نسخه اجرایی باید به هر طریق ممکن فرآیند خانه‌دار شدن مردم را تسهیل کنند.





 شرایط جنگی پای برنج خارجی را به فصل برداشت باز کرد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

شرایط جنگی پای برنج خارجی را به فصل برداشت باز کرد

رئیس انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج ایران با بیان اینکه کشور همواره بخشی از نیاز خود به برنج را از طریق واردات تأمین می‌کند، گفت: لغو ممنوعیت فصلی واردات در مقطع فعلی بیش از آنکه یک تصمیم تنظیم بازاری باشد، با هدف اطمینان از تأمین کالا در شرایط جنگی و جلوگیری از بروز مشکل در ماه‌های آینده اتخاذ شده است.

 چرا مسیر توسعه ملت‌ ها از یکدیگر جدا می‌شود؟ | جغرافیا مهم است یا نهادها یا حکمرانی؟ | نگاهی به پاسخ‌ها به معمای کشورهای فقیر و غنی
۵ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

چرا مسیر توسعه ملت‌ ها از یکدیگر جدا می‌شود؟ | جغرافیا مهم است یا نهادها یا حکمرانی؟ | نگاهی به پاسخ‌ها به معمای کشورهای فقیر و غنی

اقتصادنیوز: تجارت فردا در گزارشی با بررسی دیدگاه‌های اقتصاددانان و کتاب‌های مهم درباره ریشه فقر و ثروت ملت‌ها، نقش نهادها، جغرافیا، حکمرانی، آزادی، تجارت، فناوری و سرمایه انسانی را در مسیر توسعه کشورها بررسی می‌کند.

 کپلر: تنها ۷ شناور از تنگه هرمز عبور کرده‌اند
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

کپلر: تنها ۷ شناور از تنگه هرمز عبور کرده‌اند

«کپلر» اعلام کرد که طی روز گذشته تنها ۷ شناور از تنگه هرمز عبور کرده اند.

 سود تلیسه ۱۴۰۵ کی واریز می‌شود و چقدر است؟
۱۴ ساعت قبل / سايت نبض بورس

سود تلیسه ۱۴۰۵ کی واریز می‌شود و چقدر است؟

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت دامداری تلیسه نمونه با نماد تلیسه براساس آگهی منتشره در سامانه کدال در تاریخ 1405/04/30 برگزار گردید. سود مجمع تلیسه ۱۴۰۵ را چگو...

 طرح جدید بنزین و سهمیه‌بندی به روایت عضو کمیسیون اقتصادی مجلس/ هزینه تحمیلی می‌تواند بعنوان زیرساخت یک انفجار اجتماعی عمل کند
۱۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

طرح جدید بنزین و سهمیه‌بندی به روایت عضو کمیسیون اقتصادی مجلس/ هزینه تحمیلی می‌تواند بعنوان زیرساخت یک انفجار اجتماعی عمل کند

اقتصادنیوز: عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در فضای مجازی نوشت: حداقل تاکنون گزارش‌هایی که در دسترس مجلس از طرح بوده است نشان می‌دهد، هیچ مطالعه قابل اتکایی در مورد اثرات اجتماعی طرح (به عنوان مثال همین که هزینه یک باک بنزین برای مازاد سهمیه به حدود ۴ میلیون تومان ممکن است افزایش پیدا کند) و نحوه مدیریت این تبعات وجود ندارد.

 احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور
۱۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر تشدید بارش‌ها خبر داد.