قیمت طلا امروز




 سایت اندیشه معاصر / ۱ ساعت قبل

ثبت سفارش کتب درسی ۸۱ درصد دانش‌آموزان/ تغییرات کتاب‌های فنی‌وحرفه‌ای و کاردانشی‌ها

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی با بیان اینکه تاکنون ثبت سفارش کتب درسی بیش از ۱۳ میلیون و ۲۰۰ هزار دانش‌آموز معادل ۸۱ درصد دانش‌آموزان با موفقیت انجام شده است، گفت: امسال به دلیل کافی نبودن تولید کاغذ داخلی متناسب با نیاز، تقریباً نیمی از کاغذ مورد نیاز چاپ کتاب‌های درسی از داخل و نیمی از خارج تأمین شده است.
 ثبت سفارش کتب درسی ۸۱ درصد دانش‌آموزان/ تغییرات کتاب‌های فنی‌وحرفه‌ای و کاردانشی‌ها

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ علی لطیفی در خصوص ثبت سفارش کتب درسی دانش‌آموزان در سال جدید گفت: در حال حاضر ۸۱ درصد دانش‌آموزان، معادل بیش از ۱۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر، ثبت سفارش کتاب درسی موفقیت‌آمیز انجام داده‌اند؛ یعنی هم ثبت‌نامشان به‌درستی انجام شده، هم هزینه کتاب و هم مدرسه‌شان مشخص شده است.

وی درباره وضعیت چاپ کتاب‌های درسی و میزان استفاده از کاغذ داخلی و خارجی اظهار کرد: امسال به دلیل اینکه شرکت‌های داخلی تولید کاغذ، میزان تولیدشان متناسب با نیاز ما نبود، بخشی از نیازمان را مجبور بودیم از کاغذ خارجی وارد کنیم.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی ادامه داد: اینکه دقیقاً چه میزان کاغذ داخلی و خارجی مصرف شده، باید دوره چاپ‌سپاری ما به پایان برسد که حدود یک ماه دیگر خواهد بود؛ اما تا الان تقریباً می‌توان گفت وضعیت متوازن داشته‌ایم و تقریباً نیمی از کتاب‌ها با کاغذ داخلی و نیمی با کاغذ خارجی تولید شده‌اند.

لطیفی افزود: همین الان هم در حال دریافت کاغذ هستیم و امکان دارد در دو سه هفته آینده میزان کاغذی که از شرکت‌های داخلی تأمین می‌کنیم بیشتر شود و این درصد تغییر کند، اما به صورت کلی تقریباً نیم‌به‌نیم است؛ یعنی نیمی از کاغذمان داخلی و نیمی خارجی است.

وی درباره اعتبارات سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی نیز گفت: اعتباری که امسال برای ما در بودجه سازمان برای سال ۱۴۰۵ در نظر گرفته شده، حدود ۹ همت، معادل ۹ هزار میلیارد تومان …



 پایان 4 ماه فرار پسر جنایتکار / پدر 65 ساله در آرایشگاه قربانی خشم پسرش شد
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

پایان 4 ماه فرار پسر جنایتکار / پدر 65 ساله در آرایشگاه قربانی خشم پسرش شد

حوادث رکنا: پسر 30 ساله‌ای که در پی یک مشاجره خیابانی در محله سلیمانیه تهران، پدر 65 ساله خود را با ضربات کاتر به قتل رسانده و پس از جنایت بیش از 4 ماه در بوستان‌ها و مناطق بیابانی اطراف پایتخت مخفی شده بود، با اقدامات تخصصی کارآگاهان پلیس آگاهی شناسایی و دستگیر شد.

 پرونده کثیرالشاکی «موبایل موسوی» وارد مرحله کارشناسی شد
۱۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پرونده کثیرالشاکی «موبایل موسوی» وارد مرحله کارشناسی شد

رئیس کل دادگستری مازندران با تشریح آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده کثیرالشاکی «موبایل موسوی» از آغاز بارگذاری مدارک و مستندات شکات در سامانه اختصاصی کارشناسی خبر داد و گفت: با توجه به حجم بالای اسناد و تعداد شکات، فرآیند جمع‌آوری، دسته‌بندی و بررسی دقیق مستندات برای تسریع و افزایش دقت کارشناسی در حال انجام است.

 صدور کارنامه ارزشیابی سالانه برای دانشجو معلمان
۱۸ ساعت قبل / سایت تابناک

صدور کارنامه ارزشیابی سالانه برای دانشجو معلمان

مدیرکل هیئت مرکزی گزینش آموزش و پرورش با تأکید بر نقش راهبردی نیروی انسانی در آینده کشور، گفت: ایران در مدرسه ساخته می‌شود و معلمی که امروز انتخاب می‌کنیم، آ...

 گاسبی جدید در فضای مجازی؛فروش ذکر برای گره گشایی مردم
۱۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

گاسبی جدید در فضای مجازی؛فروش ذکر برای گره گشایی مردم

دعا و نیایش، همواره جایگاهی ویژه در باورهای دینی و فطرت انسانی داشته است، اما این روزها، شبکه‌های اجتماعی به صحنه‌ای برای ترویج رویه‌ای جدید تبدیل شده‌اند که در آن، مدعیانی با شعارهایی نظیر «بازشدن بخت»، «رفع مشکلات مالی» در قبال دریافت مبالغ هنگفت و بعضاً نجومی، ذکرها و دعاها را می فروشند.

 میگنا - مدل شبکه‌ای مغز هیجانی چیست ؟
۱۷ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - مدل شبکه‌ای مغز هیجانی چیست ؟

بر مبنای مدل شبکه‌ای مغز هیجانی ، هیجان‌ها محصول فعالیت یک ناحیه یا مرکز خاص در مغز نیستند، بلکه حاصل برهم‌کنش‌های پویا، غیرخطی و توزیع‌شده میان شبکه‌های بزرگ‌مقیاس مغزی (در کورتکس و ساب‌کورتکس) هستند.

 فیلم / صفر تا صد ماجرای گم‌ شدن زهرا متقی دختر 12 ساله هشتگردی
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

فیلم / صفر تا صد ماجرای گم‌ شدن زهرا متقی دختر 12 ساله هشتگردی

حوادث رکنا: زهرا متقی، دختر 12 ساله هشتگردی که پس از رفتن به باشگاه ناپدید شده بود، با تلاش پلیس پیدا شد و سالم به آغوش خانواده بازگشت؛ با این حال، درباره علت این ماجرا روایت‌های متفاوتی مطرح شده است.



آزادارمکی: جامعه در وضعیت اضطراری است | نیازمند مدیریت عاقلانه و سیاست‌ورزی هستیم | مسأله فقدان مسیر برای تغییر است نه فقر!
سایت اقتصادنیوز

آزادارمکی: جامعه در وضعیت اضطراری است | نیازمند مدیریت عاقلانه و سیاست‌ورزی هستیم | مسأله فقدان مسیر برای تغییر است نه فقر!

اقتصادنیوز: تقی آزادارمکی، جامعه‌شناس معتقد است فشارهای اقتصادی و انسداد اجتماعی می‌تواند زمینه اعتراض را فراهم کند؛ چرا که مسئله فقط فقر نیست، بلکه احساس نداشتن راه تغییر است.
تا چند ماه دیگر دارو داریم ؟/  بیشترین کمبود درباره داروهای قلبی و اعصاب است / مواد اولیه دارو موجود نیست
روزنامه شرق

تا چند ماه دیگر دارو داریم ؟/ بیشترین کمبود درباره داروهای قلبی و اعصاب است / مواد اولیه دارو موجود نیست

حدود ۵۰ درصد مواد اولیه تولید دارو از خارج وارد می شود و خیلی از مولفه‌های تولید دارو همچنان نیازمند واردات است.
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کاشت نهال در زباله‌های رهاشده در طبیعت | قصه ناخدایی که دریا را ترک کرد تا درخت بکارد

۱۹ هزار قربانی در یک سال؛ چرا خودروها به آزمون تصادفات نمی‌روند
خبرگزاری مهر

۱۹ هزار قربانی در یک سال؛ چرا خودروها به آزمون تصادفات نمی‌روند

بیش از ۱۹ هزار نفر در سال ۱۴۰۴ قربانی تصادفات شدند، اما مرکز کراش‌تست(آزمون تصادفات) کشور پس از افتتاح همچنان منتظر خودروهای تولید داخل است.
زخم نفت‌ بر تن جنگل‌های حرا در سواحل جنوبی قشم
روزنامه هفت صبح

زخم نفت‌ بر تن جنگل‌های حرا در سواحل جنوبی قشم

مسئولان منابع طبیعی می‌گویند که آسیب‌های وارده به تاج درختان گسترده نبوده است
روزنامه هفت صبح

شلیک خونین به زن و بچه در برج لوکس مسکونی