قیمت طلا امروز




 سایت روزنو / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

یک اتهام تازه علیه سیب‌زمینی سرخ‌کرده مطرح شد

سیب‌زمینی سرخ‌کرده که یکی از محبوب‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان است، حالا با یک اتهام تازه روبه‌رو شده است.
 یک اتهام تازه علیه سیب‌زمینی سرخ‌کرده مطرح شد
برترین‌ها: سیب‌زمینی سرخ‌کرده که یکی از محبوب‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان است، حالا با یک اتهام تازه روبه‌رو شده است. محققان می‌گویند اگرچه خوردن آن ممکن است حال روحی را موقتاً بهتر کند، اما برای سلامت بدن می‌تواند پیامدهای نگران‌کننده‌ای به همراه داشته باشد. مطلب همشهری‌آنلاین را می‌خوانید:

نتیجه جدیدترین تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف سیب‌زمینی سرخ‌کرده می‌تواند تأثیر منفی و خاصی بر سلامت داشته باشد.

مطالعه‌ای که در نشریه «بی‌ام‌جی» (The BMJ) منتشر شده، نشان می‌دهد که عادت به مصرف منظم سیب‌زمینی سرخ‌کرده می‌تواند خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را تا ۲۰ درصد افزایش دهد. اگرچه روش‌های دیگرِ آماده‌سازی سیب‌زمینی (به‌جز سرخ کردن) خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کمتر می‌کردند، اما محققان همچنان دریافتند که سیب‌زمینی بهترین منبع نشاسته برای تامین سلامت بدن نیست.

البته این بدان معنا نیست که باید برای همیشه دورِ سیب‌زمینی سرخ‌کرده یا حتی خودِ سیب‌زمینی را خط بکشید! با این حال، متخصصان توصیه می‌کنند که در آینده هنگام مصرف سیب‌زمینی، چند نکته مهم را مد نظر داشته باشید. مشکل از کجاست؟

جسیکا کوردینگ، متخصص تغذیه و نویسنده کتاب «کتاب کوچکِ تغییرات سرنوشت‌ساز»، می‌گوید: یکی از نکات مهم این است که مصرف زیاد سیب‌زمینی سرخ‌کرده می‌تواند منجر به افزایش وزن شود؛ عاملی که به عنوان یکی از عوامل خطر شناخته‌ شده برای ابتلا به دیابت نوع ۲ محسوب می‌گردد.

به گفته این متخصص به دلیل طعم بسیار مطلوب و وسوسه‌انگیز این غذا، بسیاری از افراد به‌راحتی و با سرعتی بالا، حجم زیادی از آن را می‌خورند. شاید پای چیزهای دیگر در میان باشد

دکتر کریستوف بوتنر، رئیس بخش غدد درون‌ریز در دانشکده پزشکی راتگرز رابرت وود جانسون، نیز می‌گوید ممکن است افرادی که سیب‌زمینی سرخ‌کرده زیادی می‌خورند، عادت‌های غذایی دیگری نیز داشته باشند که خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد؛ از جمله مصرف مقادیر زیاد غذاهایی که سرشار از نشاسته‌های تصفیه‌شده، چربی‌ها و قندها هستند.

او می‌افزاید: بنابراین، مسئله کمتر مربوط به خودِ سیب‌زمینی سرخ‌کرده است و بیشتر به الگوی کلی رژیم غذایی بازمی‌گردد که این خوراکی معمولاً در آن مصرف می‌شود.

کوردینگ نیز با این نظر موافق است و می‌گوید: در مورد زمینه اینکه چرا سیب زمینی سرخ کرده می‌تواند خطر ابتلا به دیایت را افزایش دهد، باید این پرسش را مطرح کرد که چه غذاها و نوشیدنی‌های دیگری بیشتر با سیب‌زمینی سرخ‌کرده در مقایسه با غلات کامل یا سیب‌زمینی آب‌پز، تنوری یا پوره سیب‌زمینی مصرف می‌شوند؟

دکتر میرعلی، مدیر پزشکی مرکز کاهش وزن جراحی مموریال کر در مرکز پزشکی اورنج کاست در کالیفرنیا، اما نگاه دیگری به این موضوع دارد و تاکید می‌کند:» به سختی می‌توان با اطمینان گفت که چه چیزی پشت این موضوع است. سرخ کردن، کیفیت تغذیه‌ای سیب‌زمینی‌ها را تغییر می‌دهد و فواید سیب‌زمینی را از بین می‌برد.

 سرخ کردن عمیق همچنین مواد شیمیایی ایجاد می‌کند که برای شما کمتر سالم هستند. احتمالا ترکیبی از همه این موارد را در افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ با مصرف سیب زمینی سرخ کرده می‌توان دخیل دانست.



 سردی قیمت‌ در خرماپزان بم

سردی قیمت‌ در خرماپزان بم

آرمان امروز : فصل برداشت خرما در بم فرا رسیده؛ محصولی که با دستان پینه‌ بسته و در گرمای طاقت‌فرسای ۵۰ درجه از نخل‌ها چیده می‌شود، اما در حالی که قیمت مصوب هر کیلو خرمای مضافتی بم ۳۴۰ هزار تومان تعیین شده، نخل داران بمی محصول درجه یک خود را با نرخ ۵۵ تا ۷۰ [ ]

 ضرورت تغییر در سیاستگذاری صنعتی

ضرورت تغییر در سیاستگذاری صنعتی

معاون برنامه‌ریزی و توسعه محیط کسب‌وکار و رئیس کمیته بهره‌وری وزارت صنعت، معدن و تجارت با هشدار نسبت به آغاز پدیده «صنعت‌زدایی» در کشور گفت: تداوم رویکرد فعلی در مواجهه با ناترازی انرژی، مشکلات ارزی و نقدینگی می‌تواند بخش تولید را بیش از پیش تحت فشار قرار دهد و همه باید برای جلوگیری از این روند دست به دست هم دهند.

 رشد ۴۹ هزار واحدی شاخص بورس

رشد ۴۹ هزار واحدی شاخص بورس

آرمان امروز : شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات با رشد ۴۹ هزار واحدی به سطح ۵ میلیون و ۹۴۷ هزار واحد رسید. شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (سه‌شنبه، ۲۷ مرداد) با رشد ۴۹ هزار واحدی به سطح ۵ میلیون و ۹۴۷ هزار واحد رسید. شاخص هم‌وزن نیز ۹۱۲۳ واحد مثبت [ ]

 ادعای اکسیوس: آمریکا به‌طور محرمانه یک کریدور کشتیرانی در تنگه هرمز ایجاد کرده؛ روزانه ۱۰ میلیون بشکه نفت از تنگه خارج می‌شود؛ تقریباً نیمی از حجم انتقال نفت پیش از جنگ/ ادعای ترامپ: تحریم‌های بسیار سخت‌گیرانه‌ای علیه ایران در اختیار داریم؛ خواهیم دید چه اتفاقی می‌افتد

ادعای اکسیوس: آمریکا به‌طور محرمانه یک کریدور کشتیرانی در تنگه هرمز ایجاد کرده؛ روزانه ۱۰ میلیون بشکه نفت از تنگه خارج می‌شود؛ تقریباً نیمی از حجم انتقال نفت پیش از جنگ/ ادعای ترامپ: تحریم‌های بسیار سخت‌گیرانه‌ای …

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص...

 قربانیان خاموش جنگ و تحریم + فایل صوتی

قربانیان خاموش جنگ و تحریم + فایل صوتی

حملات نظامی، تحریم‌ها، تورم، محدودیت‌های اینترنتی، ناامنی داخلی و آسیب به خدمات عمومی، همزمان‌ بر نهادهایی فشار می‌آورند که کودکان برای رشد و امنیت به آنها وابسته‌اند. مدرسه، بیمارستان، شبکه آب و برق، ارتباطات و مسیرهای انتقال دارو اجزای یک نظام حمایتی واحد هستند و اختلال در هر بخش می‌تواند کارکرد بخش‌های دیگر را نیز تضعیف کند.

 حشد شعبی: عراقی‌ها ۳۰ سپتامبر را به عنوان روز حاکمیت و شادی جشن می‌گیرند

حشد شعبی: عراقی‌ها ۳۰ سپتامبر را به عنوان روز حاکمیت و شادی جشن می‌گیرند

مدیر اداره رسانه نظامی نیروهای حشد شعبی روز چهارشنبه تأیید کرد که ۳۰ سپتامبر یک روز حاکمیتی و تاریخی برای عراق است، زیرا تاریخ تعیین‌شده برای پایان حضور خارجی در کشور را نشان می‌دهد.

 ضربه eSim  به اپراتورهای سنتی

ضربه eSim به اپراتورهای سنتی

دنیای اقتصاد: تقاضا برای سیم‌کارت‌های الکترونیکی (eSim) مورد استفاده در سفر، امسال حدود یک‌سوم افزایش خواهد یافت، زیرا مسافران بین‌المللی به دنبال جایگزین‌های ارزان‌تری برای بسته‌های رومینگ داده هستند که تهدیدی برای اپراتورهای تلفن همراه سنتی محسوب می‌شود. تحلیلگران در موسسه تحقیقاتی FDM CCS Insight تخمین زده‌اند که امسال حدود ۱۳۴‌میلیون سیم‌کارت الکترونیکی مسافرتی در سطح جهان استفاده خواهد شد که نسبت به 101.8میلیون در سال ۲۰۲۵ افزایش یافته است. مصرف‌کنندگان در حال دانلود سیم‌کارت‌های الکترونیکی از شرکت‌هایی مانند Airalo هستند که نزدیک به ۳۰۰‌میلیون دلار از سرمایه‌گذارانی از جمله شرکت سهام خصوصی CVC و Saily، اپراتوری متعلق به NordVPN، توسعه‌دهنده Nord Security، جمع‌آوری کرده است.

 مسجد را برای جوان می‌خواهیم یا جوان را برای مسجد؟!

مسجد را برای جوان می‌خواهیم یا جوان را برای مسجد؟!

بی‌مقدمه، یک سؤال کاملاً خودمانی: چرا بخشی از جوان‌ها و نوجوان‌های ما دیگر با مسجد احساس نزدیکی نمی‌کنند؟