قیمت طلا امروز




 سایت روزنو / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

قیمت برنج و حبوبات در بازار امروز

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی از عرضه ۲ تا ۳ برابری کالا نسبت به میزان تقاضا خبر داد و گفت در حال حاضر کمبودی در بازار اقلام اساسی وجود ندارد. همزمان، قیم...
 قیمت برنج و حبوبات در بازار امروز
رضا کنگری، رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی، با اشاره به وضعیت بازار گفت میزان توزیع کالا در حال حاضر حدود ۲ تا ۳ برابر تقاضاست و از نظر تأمین کالا مشکلی وجود ندارد.

به گزارش روز نو به گفته او، حجم بالای کالا در بازار و انبار‌ها باعث شده فعالان صنفی با شرایط متفاوتی نسبت به ماه‌های گذشته مواجه شوند؛ به‌گونه‌ای که حتی در برخی موارد، کالا با قیمت پایین‌تر از بهای تمام‌شده نیز مشتری کافی ندارد.

کنگری معتقد است این وضعیت باعث ایجاد اختلاف میان فعالان بازار و دستگاه‌های نظارتی شده است. از نگاه او، باقی ماندن کالا در انبار الزاماً به معنای احتکار نیست و زمانی که تقاضا پایین باشد، طبیعی است که بخشی از کالا با سرعت کمتری از انبار‌ها خارج شود.

لوبیا چیتی حتی با قیمت پایین هم مشتری ندارد

یکی از نمونه‌هایی که رئیس اتحادیه بنکداران برای تشریح وضعیت بازار مطرح کرده، لوبیا چیتی است.

به گفته کنگری، قیمت تمام‌شده هر کیلوگرم لوبیا چیتی برای تاجر حدود ۲۴۷ هزار تومان است، اما همین محصول در معاملات مدت‌دار دوماهه با قیمت حدود ۱۸۰ هزار تومانعرضه می‌شود و با وجود این کاهش قیمت، همچنان مشتری کافی در بازار وجود ندارد.

این اختلاف میان قیمت تمام‌شده و قیمت فروش، تصویری از شدت کاهش تقاضا در بازار برخی اقلام غذایی ارائه می‌دهد. در چنین شرایطی، افزایش عرضه لزوماً به افزایش فروش منجر نمی‌شود و حتی می‌تواند فشار مالی بیشتری را به واردکنندگان و عمده‌فروشان وارد کند.

قیمت برنج ایرانی و خارجی چقدر است؟

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی همچنین از کاهش محسوس قیمت برنج ایرانی و خارجی خبر داده است.

بر اساس اعلام کنگری، قیمت هر کیلوگرم برنج در عمده‌فروشی‌ها به شرح زیر است:

نوع برنج قیمت هر کیلوگرم

برنج ایرانی ۲۷۰ تا ۴۰۰ هزار تومان

برنج پاکستانی ۱۸۰ تا ۲۶۵ هزار تومان

برنج هندی ۲۴۰ تا ۲۸۰ هزار تومان

این محصولات در خرده‌فروشی با احتساب حدود ۱۵ درصد سود عرضه می‌شوند.

کاهش قیمت در شرایطی رخ داده که همزمان حجم واردات افزایش یافته و اجرای طرح کالابرگ نیز بر نحوه توزیع و خرید برخی کالا‌های اساسی اثر گذاشته است.

چرا قیمت حبوبات کاهش پیدا کرده است؟

کنگری درباره وضعیت حبوبات نیز اعلام کرد که موجودی این محصولات در انبار‌ها بیش از میزان نیاز بازار است. علاوه بر حجم بالای ذخایر، آغاز فصل برداشت و تغییر رنگ برخی محصولات در فصل گرما نیز از عوامل مؤثر بر روند کاهش قیمت حبوبات عنوان شده است.

در واقع، ترکیب عرضه بالا، تقاضای ضعیف و ورود محصول جدید به بازار باعث شده فروشندگان برای تخلیه موجودی با فشار بیشتری مواجه شوند. این شرایط می‌تواند در کوتاه‌مدت به نفع مصرف‌کننده باشد، اما در صورت تداوم طولانی‌مدت، ممکن است حاشیه سود تولیدکنندگان و واردکنندگان را تحت فشار قرار دهد.

روغن، قند و شکر در بازار باثبات‌تر شدند

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی همچنین اعلام کرد که در سایر کالا‌های اساسی مانند روغن، قند و شکر، بازار از ثبات نسبی برخوردار است و کمبود قابل توجهی در توزیع این محصولات مشاهده نمی‌شود.

به گفته او، اتحادیه بنکداران از زمان جنگ ۱۲ روزه، با رصد مستمر بازار تلاش کرده نقاط ضعف و احتمال بروز کمبود را زودتر شناسایی کند تا در صورت مشاهده نشانه‌های کاهش موجودی، اقدامات لازم برای تأمین کالا پیش از ایجاد التهاب انجام شود.

بازار مواد غذایی در نقطه مقابل کمبود قرار گرفته است

تصویر فعلی بازار مواد غذایی با آنچه معمولاً از بازار‌های ملتهب انتظار می‌رود، تفاوت دارد. در حال حاضر مسئله اصلی از نگاه فعالان صنفی، کمبود کالا نیست؛ بلکه پایین بودن قدرت خرید و کاهش تقاضا در مقابل حجم بالای عرضه است.

اگر این شرایط ادامه پیدا کند، احتمالاً قیمت برخی اقلامی که با مازاد موجودی مواجه هستند، همچنان تحت فشار نزولی باقی خواهد ماند. با این حال، کاهش قیمت برای مصرف‌کننده زمانی پایدار خواهد بود که هزینه‌های تولید، واردات و توزیع نیز در همین مسیر حرکت کند؛ در غیر این صورت، ممکن است پس از تخلیه موجودی انبارها، روند قیمت‌ها دوباره تغییر کند.



 یک خوشامدگویی معنادار! ؛ کنایه محسن رضایی به آمریکایی ها

یک خوشامدگویی معنادار! ؛ کنایه محسن رضایی به آمریکایی ها

دبیر شورای عالی امنیت ملی در کنایه‌ای به مقامات آمریکا نوشت: فاصله‌ی میان ناتوانی آمریکا در باز کردن تنگه هرمز و ادعای مالکیت بر آن، از فاصله ۷۰۰۰ مایلی واشنگتن تا تنگه هرمز هم بیشتر است!

 پاشنه آشیل محاصره دریایی ایران | برنامه‌ آمریکا برای ضربه زدن به صادرات نفت ایران

پاشنه آشیل محاصره دریایی ایران | برنامه‌ آمریکا برای ضربه زدن به صادرات نفت ایران

اقتصادنیوز: ناوهای آمریکایی به تعمیر و نگهداری منظم نیاز دارند و استقرار طولانی‌مدت آنها می‌تواند توان عملیاتی نیروی دریایی آمریکا را کاهش دهد. از سوی دیگر، ایران همچنان تنگه هرمز را در اختیار دارد و می‌تواند با استفاده از ابزارهای نامتقارن و فشار بر زیرساخت‌های انرژی منطقه، هزینه‌های ادامه جنگ را افزایش دهد.

 چه کسانی نباید جلوی باد پنکه بخوابند؟

چه کسانی نباید جلوی باد پنکه بخوابند؟

همیشه از اطراف می‌شنویم یا می‌خوانیم که خوابیدن زیر باد پنکه در طول شب خطرناک است، اما آیا روشن گذاشتن پنکه در طول شب واقعا می‌تواند خطر جدی برای سلامتی ما ب...

 چگونه جنگ‌‌ ایران و اوکراین به شوک انرژی تبدیل شدند؟

چگونه جنگ‌‌ ایران و اوکراین به شوک انرژی تبدیل شدند؟

اقتصادنیوز: جنگ‌های ایران و اوکراین دیگر شوک‌های موازی نیستند. آن‌ها اکنون در حال ترکیب هم‌افزایی هستند و پیامدهایشان اقتصاد و سیاست را در سراسر جهان متاثر ساخته است.

 هشدار مهم به بازنشستگان برای تعیین تکلیف بیمه تکمیلی

هشدار مهم به بازنشستگان برای تعیین تکلیف بیمه تکمیلی

به گزارش فرکانس، بازنشستگان و وظیفه‌بگیران کشوری باید تا پایان ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ وضعیت بیمه تکمیلی خود و افراد تحت تکفل را در سامانه خدمات الکترونیک صندوق بازنشستگی کشوری بررسی و در صورت نیاز اصلاح کنند. بر اساس این اطلاعیه، افرادی که در قرارداد سال گذشته تحت پوشش بیمه تکمیلی بوده‌اند، به‌صورت پیش‌فرض در طرح [ ]

 حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

منابع خبری از حملات جدید ارتش رژیم صهیونیستی علیه چندین هدف در جنوب لبنان خبر می‌دهند.

 انتقاد صریح روزنامه جمهوری اسلامی: مسئولان ارشد وزارت خارجه با طالبان قوم و خویش هستند؟ | سخن از به رسمیت شناخته شدن طالبان گفته می‌شود

انتقاد صریح روزنامه جمهوری اسلامی: مسئولان ارشد وزارت خارجه با طالبان قوم و خویش هستند؟ | سخن از به رسمیت شناخته شدن طالبان گفته می‌شود

اقتصادنیوز: چه اتفاقی در راهروهای وزارت خارجه افتاده که سخن از به رسمیت شناخته شدن طالبانی می‌گویند که رسماً اعلام کرده هرگز به آراء مردم مراجعه نخواهد کرد چون اعتقادی به آن ندارد؟

 قیمت طلا امروز در بازار - نرخ گرم، مثقال و اونس جهانی

قیمت طلا امروز در بازار - نرخ گرم، مثقال و اونس جهانی

طلا امروز با افزایش ۰٫۰۰ درصدی، از ۱۹٬۳۰۴٬۰۰۰ (نوزده میلیون و سیصد و چهار هزار ) تومان به ۱۹٬۳۰۴٬۰۰۰تومان رسید.