قیمت طلا امروز




 سایت روزنو / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

شهید علی لاریجانی در اربعین ۱۴۰۳ در خصوص پزشکیان چه چیزی نوشته بود؟

شهید علی لاریجانی در بخشی از این دست‌نوشته‌ها یادآور شده: امروز عصر مجلس به تمام وزرا رأی اعتماد داد. نوع دفاع پزشکیان، عملاً جریان تندرو را خلع سلاح کرد، چو...
 شهید علی لاریجانی در اربعین ۱۴۰۳ در خصوص پزشکیان چه چیزی نوشته بود؟

بخش چهارم دست‌نوشته‌های شهید علی لاریجانی در سفر اربعین سال ۱۴۰۳ هجری شمسی، ۱۴۴۶ هجری قمری منتشر شد.

در متن این دست‌نوشته‌ها آمده:

به گزارش روز نو «تا حدود عمود ۱۱۰ رفتیم. سروصدای عده‌ای درآمد که تند می‌رویم. اینجا فرزند مرحوم آیت‌الله سید صادق روحانی، موکبی مرتب دارد و پذیرایی می‌کند. جایی هم برای ما تدارک کرده بود. شام را خدمت ایشان خوردیم. اصرار داشت استراحت کنیم. گفتم تا صبح ۴ ساعت وقت داریم و جلو می‌رویم. برخی علمای نجفی هم در این موکب حضور داشتند. چند عکس هم گرفتند. تجدید وضو کردم و به مسیر خود ادامه دادم. برخی از همراهان با اتومبیل رفتند، چون خسته بودند، ولی من پیاده تا عمود ۳۰۰ رفتم. از آنجا به محل استقرار سید حیدر برگشتیم. نماز صبح را در مزار شهید حکیم خواندیم. بعد به اتاق استراحت رفتیم. ساعت ۱۰ همه بیدار شدند، برخی با سختی، صبحانه صرف شد. زیارت عاشورا را آقا مرتضی خواندند و حدیث کساء را آقا محمدرضا. نماز ظهر و عصر را خواندیم و حدود ساعت ۳ ناهار خوردیم و ساعت ۶ حرکت کردیم.

قرار گذاشتیم (بدون توقف) تا عمود ۶۰۰ برویم که بتوانیم (امشب) به مجید بنی‌فاطمه و پویانفر سر بزنیم. آنها در عمود ۷۶۲.۷۸۰ بودند. ۱۷۰ عمود را یک‌سره رفتیم، البته در جایی نماز مغرب و عشاء را خواندیم. مقر حشدالشعبی بود. صاحب آن مقر، پیرمردی بود که روی ویلچر، با چشمان گریان آمد. بعد از نماز گفت باید سفره بیندازیم. هر چه گفتیم ما الان میل نداریم، نپذیرفتند. قرار بود چای بخوریم و برویم، این پیرمرد گفت ممکن نیست، باید غذا بخورید. خلاصه نیم ساعتی ماندیم. همراهان غذا تناول کردند و عکس گرفتند و به راه افتادیم.

سیمای پیرمرد و اصرار او بر اینکه ممکن نیست از اینجا بروید، در ذهن من بود. مرتب می‌گریست و می‌گفت نزد امام رضا علیه‌السلام سلام من را برسانید. این وضع در راه زیاد تکرار می‌شود. در مسیر که حرکت می‌کردیم، این پیرمرد و حالاتش من را رها نمی‌کرد. محبت اهل‌بیت در خون آنهاست. اینکه در سلوک عرفا، ولایت اصل است، نکته‌اش در این است که راه سعادت بدون تمسک به اولیای الهی کاری شاق است. مرحوم کربن که با علامه طباطبایی مذاکراتی داشت، در جایی می‌گوید فرق اساسی شیعه با دیگر فرق اسلامی، در مقوله ولایت است که آنها احساس می‌کنند همواره در خدمت ولی هستند و او هدایت آنها را بر عهده دارد.

در …





 مقام ارشد ناتو: هرگونه راه حل درباره تنگه هرمز به توافق با ایران نیاز دارد
۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

مقام ارشد ناتو: هرگونه راه حل درباره تنگه هرمز به توافق با ایران نیاز دارد

یک مقام ارشد ناتو تاکید کرد که هرگونه راه حل درباره تنگه هرمز به توافق با ایران نیاز دارد.

 سرلشکر رحیم صفوی: در لحظه وقوع هر تهدیدی، واکنش ایران باید پیش‌دستانه و محاسبه شده باشد تا دشمن را از هر گونه تصور تعرض، حتی در خیال خود، بازدارد
۴۴ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

سرلشکر رحیم صفوی: در لحظه وقوع هر تهدیدی، واکنش ایران باید پیش‌دستانه و محاسبه شده باشد تا دشمن را از هر گونه تصور تعرض، حتی در خیال خود، بازدارد

سرلشکر پاسدار سید یحیی صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا به مناسبت ۳۱ مردادماه، روز صنعت دفاعی پیامی منتشر کرد.

 از چمران تا نصیرزاده؛ روایت چهار وزیر دفاع که بخشی از اقتدار تسلیحاتی ایران را ساختند
۳ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

از چمران تا نصیرزاده؛ روایت چهار وزیر دفاع که بخشی از اقتدار تسلیحاتی ایران را ساختند

در روز صنعت دفاعی، مرور زندگی و میراث چهار وزیر دفاع جمهوری اسلامی، روایت چهار مقطع از شکل‌گیری، تثبیت و تداوم مسیر خودکفایی نظامی ایران است؛ مسیری که از جبهه‌های دهلاویه آغاز شد، از کارگاه‌های ساخت قطعات جنگ عبور کرد و به توسعه فناوری‌های دفاعی امروز رسید.

 درخواست نماینده مجلس برای سرمایه‌گذاری ۱۰۰ درصد ایرانی در عراق
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

درخواست نماینده مجلس برای سرمایه‌گذاری ۱۰۰ درصد ایرانی در عراق

نماینده شیراز در مجلس از ارسال نامه خود به عراقچی درباره چالش‌های سرمایه گذاران ایرانی در کشور عراق، خبر داد.

 سردار باقرزاده از موافقت قطر با ملاقات سفیر ایران با خلبان‌های اسیر خبر داد
۲ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

سردار باقرزاده از موافقت قطر با ملاقات سفیر ایران با خلبان‌های اسیر خبر داد

سردار باقرزاده از موافقت دولت قطر برای ملاقات سفیر ایران با خلبان‌های اسیر کشورمان خبر داد.

 رویترز: تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران، قرار است در روز دوشنبه اعلام شود
۵۴ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

رویترز: تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران، قرار است در روز دوشنبه اعلام شود

آمریکا و ایران در آستانه اعلام تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا که قرار است روز دوشنبه انجام شود، پیام‌هایی قاطعانه و مقابله‌جویانه ردوبدل کردند.