قیمت طلا امروز




 سایت روزنو / ۵۱ دقیقه قبل

ایران بعد از خنثی شدن بستن تنگه هرمز چه خواهد کرد؟

آمریکا پس از ناکامی در رسیدن به اهداف خود از مسیر نظامی، اکنون به جنگ اقتصادی تمام‌عیار روی آورده است.
 ایران بعد از خنثی شدن بستن تنگه هرمز چه خواهد کرد؟

روزنامه جوان نوشت: آمریکا پس از ناکامی در رسیدن به اهداف خود از مسیر نظامی، اکنون به جنگ اقتصادی تمام‌عیار روی آورده است؛ جنگی که هدف آن صرفاً محدود کردن منابع مالی ایران نیست، بلکه تغییر معادله قدرت و واداشتن تهران به پذیرش شرایطی است که واشینگتن تعیین می‌کند.

راهبرد امریکا در این مرحله را می‌توان در یک هدف خلاصه کرد: کاهش قدرت چانه‌زنی ایران، محدود کردن صادرات نفت، افزایش هزینه‌های اقتصادی و تلاش برای دور زدن ایران در تنگه هرمز، اجزای یک پازل واحدند که قرار است به‌تدریج مهم‌ترین اهرم‌های فشار و مقاومت تهران را خنثی کند.

در این میان، تنگه هرمز برای ایران بخشی از معادله بازدارندگی و قدرت چانه‌زنی است. تا زمانی که تهران بتواند در شرایط بحرانی بر امنیت و جریان عبور انرژی از این مسیر اثر بگذارد، دست‌کم یک اهرم مهم برای تغییر محاسبات طرف مقابل در اختیار دارد. 

بنابراین، تلاش برای بی‌اثر کردن این اهرم را نباید یک موضوع صرفاً اقتصادی یا فنی تلقی کرد. اگر ایران به این جمع‌بندی برسد که حتی مهم‌ترین ابزار فشار متقابلش نیز در حال خنثی شدن است، طبیعی است که محاسبات راهبردی‌اش تغییر کند. نشانه‌های این تغییر را می‌توان در ادبیات مقام‌های ایرانی مشاهده کرد. تهران دیگر صرفاً از تحمل تحریم‌ها یا دشواری‌های اقتصادی سخن نمی‌گوید، بلکه بر یک تناقض مشخص انگشت می‌گذارد: نمی‌توان از ایران انتظار داشت صادرات نفت خود را از دست بدهد، در حالی که کشورهای پیرامونی همچنان به صادرات نفت ادامه می‌دهند و در عین حال، در سازوکار فشار اقتصادی امریکا نیز همراهی می‌کنند. 

این ادبیات حامل یک پیام روشن …



 قیمت نقره امروز 3شهریور 1405 کاهشی شد - سرمایه و بورس
۱ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

قیمت نقره امروز 3شهریور 1405 کاهشی شد - سرمایه و بورس

قیمت نقره امروز سه‌شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ با روندی کاهشی معاملات خود را آغاز کرد.

 اصلاح راهبردها شرط عبور از فشارهای اقتصادی است
۳۸ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

اصلاح راهبردها شرط عبور از فشارهای اقتصادی است

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران اصلاح راهبردهای اقتصادی، حفظ انسجام و وحدت ملی و تقویت درآمدهای ارزی را لازمه عبور کشور از شرایط دشوار کنونی دانست و تاکید کرد که باید با اتخاذ راهبردهای درست همزمان توسعه زیرساخت‌ها، بازسازی مناطق آسیب‌دیده و بهبود معیشت مردم را دنبال کنیم.

 قرعه‌کشی لیگ برتر فوتبال زنان برگزار شد
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

قرعه‌کشی لیگ برتر فوتبال زنان برگزار شد

نوزدهمین دوره لیگ برتر فوتبال زنان با حضور ۱۰ تیم از ۲۷ شهریور آغاز می‌شود و خاتون بم به عنوان مدافع عنوان قهرمانی وارد رقابت‌ها خواهد شد.

 دست از سر من و شجاع و رامین بردارید!
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

دست از سر من و شجاع و رامین بردارید!

کاپیتان باتجربه فجر سپاسی می‌گوید این تیم امسال هدف‌های بزرگ در سر دارد و نمی‌خواهد صرفا در مسابقات حضور داشته باشد.

 ترامپ: به دلیل روابط با رهبر کره شمالی، از رزمایش مشترکمان با سئول خوشحال نبودم
۵۶ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

ترامپ: به دلیل روابط با رهبر کره شمالی، از رزمایش مشترکمان با سئول خوشحال نبودم

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در تلاشی برای ارتقای روابط خود با پیونگ‌یانگ مدعی شد که روابط بسیار خوب او با «کیم جونگ اون»، رهبر کره شمالی باعث شده دستور کاهش رزمایش‌های مشترک با کره جنوبی را صادر کند.

 سفر غیرمنتظره رئیس سازمان سیا CIA به روسیه + فیلم
۱۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

سفر غیرمنتظره رئیس سازمان سیا CIA به روسیه + فیلم

خبرنگار شبکه «سی‌بی‌اس» ادعا کرد که «جان راتکلیف» مدیر اطلاعات ملی ایالات متحده (سی آی ای) در یک سفر اعلام‌نشده راهی روسیه شده است.



از سراب ۳۰۰ میلیارد دلاری تا دلار ۲۰۰ هزار تومانی! | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

از سراب ۳۰۰ میلیارد دلاری تا دلار ۲۰۰ هزار تومانی! | آخرین خبر

کیهان/متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست این روزها جریان تسلیم‌طلب خط عملیات روانی جدیدی را کلید زده‌است؛ پروپاگاندایی ناشیانه برای گره زدن دلار ۲۰۰ هزار تومانی به پیامدهای جنگ و بستن تنگه هرمز. سناریویی تکراری برای تطهیر خود و آدرس غلط دادن به مردم. اما سؤال ا
سایت رکنا

فیلم /حماسه سازی یک شبه پسر بچه ایرانی با خوانندگی خاص اش / امیرمحمد حسین پور در ایران و ترکیه حتی چین مشهور شد

سایت رکنا

دست گروگان در صندوق عقب از جای چراغ بیرون بود/ پلیس راه در جاده ارومیه این صحنه را دید + جزییان رهایی گروگان در ماجرایی …

‌واگذاری آبشار آهکی به یک غیربومی
روزنامه هفت صبح

‌واگذاری آبشار آهکی به یک غیربومی

واگذاری پروژه آبشار آهکی به مجری غیربومی با اصول اولیه طرح مشارکتی مغایرت دارد
بوته‌ها پیشروی می‌کنند اما‌ اسب‌ها‌ محاکـمه‌ می‌شوند
روزنامه هفت صبح

بوته‌ها پیشروی می‌کنند اما‌ اسب‌ها‌ محاکـمه‌ می‌شوند

مسئولان محیط زیست می‌گویند اسب‌ها سال‌ها در بوجاق حضور داشته‌اند و به بخشی از اکوسیستم تبدیل شده‌اند
روزنامه هفت صبح

حبس مسافران در کابین داغ