قیمت طلا امروز




 سایت روزنو / ۱ ساعت قبل

جزییات پیشنهاد جدید برای محاسبه حقوق بازنشستگان!

علی حیدری، نایب‌رئیس اسبق هیات مدیره سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به برنامه‌های ششم و هفتم توسعه گفت: در این برنامه‌ها مجلس صراحتاً همان دو سال را مبنای محا...
 جزییات پیشنهاد جدید برای محاسبه حقوق بازنشستگان!

      بررسی چالش‌های نظام تأمین اجتماعی و ضرورت اصلاح فرمول برقراری مستمری بازنشستگان، با حضور جمعی از کارشناسان، فعالان اقتصادی و صاحب‌نظران حوزه سیاست‌های اجتماعی، در دستور کار یک نشست تخصصی قرار گرفت.

در این گفت‌وگو، علی حیدری نایب‌رئیس اسبق هیات مدیره سازمان تأمین اجتماعی، مونا خورشیدی کارشناس و پژوهشگر حوزه سیاست‌های اجتماعی، محمد موسوی خطاط عضو هیأت‌مدیره صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و امیرمحمد مهراد دبیرکل سازمان ملی کارآفرینی ایران، به بررسی وضعیت نظام تأمین اجتماعی و ابعاد مختلف اصلاح فرمول برقراری مستمری بازنشستگان پرداختند.

محور اصلی این گفت‌وگو، بررسی چالش‌های موجود در سازوکار تعیین مستمری، آثار تغییرات فرمول برقراری حقوق بازنشستگی و ضرورت ایجاد تعادل میان پایداری منابع صندوق‌های بیمه‌ای و حفظ حقوق و معیشت بازنشستگان بود.

شرکت‌کنندگان همچنین درباره الزامات اصلاحات در نظام تأمین اجتماعی، پیامدهای اقتصادی و اجتماعی تصمیمات مرتبط با بازنشستگی و نقش سیاست‌گذاری صحیح در افزایش پایداری صندوق‌های بیمه‌ای بحث و تبادل نظر کردند.

  حیدری: اصلاح فرمول برقراری مستمری، موضوعی جدید نیست

 علی حیدری، نایب‌رئیس اسبق هیات مدیره سازمان تأمین اجتماعی، در نشست بررسی اصلاح فرمول برقراری مستمری بازنشستگان با اشاره به قدمت قوانین حوزه تأمین اجتماعی گفت: موضوع اصلاح نحوه محاسبه مستمری جدید نیست و از سال ۱۳۶۸ در برنامه‌های توسعه کشور برای رفع ایرادات فرمول موجود، احکامی در نظر گرفته شده است.

علی حیدری در این نشست با اشاره به ضرورت شکل‌گیری نظام نوین تأمین اجتماعی اظهار کرد: در کشور با پدیده قدمت قوانین مواجه هستیم و بسیاری از قوانین موجود مربوط به چند دهه قبل هستند. طبیعتاً در چنین شرایطی، بسیاری از روندها و مگاترندهای جهانی، منطقه‌ای و ملی که در این سال‌ها اتفاق افتاده، در قوانین مورد توجه قرار نگرفته یا راهکار متناسبی برای آنها پیش‌بینی نشده است.

وی با اشاره به تحولات اقتصادی پس از کرونا افزود: بعد از کرونا با اقتصادی مواجه هستیم که به سمت اقتصاد کم‌تماس و اقتصاد دلیوری رفته و مبتنی بر فروش و تبادلات اقتصادی غیرحضوری است، در حالی که قوانین کار و تأمین اجتماعی ما هنوز تا حد زیادی مبتنی بر مکان و کارگاه ثابت است.

حیدری …



 بروجردی: نباید فرصت طلایی تهران و پکن برای خنثی‌سازی تحریم‌های واشنگتن را از دست داد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

بروجردی: نباید فرصت طلایی تهران و پکن برای خنثی‌سازی تحریم‌های واشنگتن را از دست داد

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت عملیاتی شدن سند ۲۵ ساله همکاری‌های ایران و چین، گفت: این سند باید هرچه سریع‌تر به همکاری‌های عملی و قراردادهای مشخص میان دو کشور منجر شود تا بتوان از ظرفیت چین برای دور زدن و خنثی‌سازی تحریم‌های آمریکا استفاده کرد.

 فروش ارز برای تامین نیازهای ضروری مشتریان حقیقی در شعب منتخب بانک ملت
۴۴ دقیقه قبل / سایت فراز

فروش ارز برای تامین نیازهای ضروری مشتریان حقیقی در شعب منتخب بانک ملت

شعب منتخب بانک ملت در سراسر کشور، آماده فروش ارز تا سقف یکهزار دلار به مشتریان حقیقى هستند.

 هیچ عذری برای دامن زدن به اختلافات پذیرفته نیست | راه میانبر جریان شیطانی برای تضعیف خانواده
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هیچ عذری برای دامن زدن به اختلافات پذیرفته نیست | راه میانبر جریان شیطانی برای تضعیف خانواده

خطیب جمعه تهران با تأکید بر نقش حیا و عفت در تحکیم خانواده گفت: حمایت از خانواده و ترویج سبک زندگی عفیفانه، مسئولیتی همگانی و از وظایف مردم و حاکمیت است.

 تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران مصداق جنایت علیه بشریت است
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران مصداق جنایت علیه بشریت است

وزارت امور خارجه در خصوص تروریسم اقتصادی آمریکا علیه مردم کشورمان بیانیه ای را صادر کرد: «عملیات «طرد اقتصادی» آمریکا، مصداق بارز تروریسم دولتی و جنایت علیه بشریت است»

 آخرین قیمت دلار و یورو؛ امروز جمعه 6 شهریور 1405
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

آخرین قیمت دلار و یورو؛ امروز جمعه 6 شهریور 1405

جدیدترین قیمت ارز در بازار امروز تهران مشخص شد.

 رسمی: پایان نقل و انتقالات در پرسپولیس!
۲۶ دقیقه قبل / سایت ورزش ۳

رسمی: پایان نقل و انتقالات در پرسپولیس!

باشگاه پرسپولیس بدون جذب مدافع چپ و هافبک دفاعی به کار خود در نقل و انتقالات پایان داد.



سایت رکنا

ببینید/ هجوم مردم به رب های ریخته شده در خیابان / در سبزوار رخ داد

سایت تابناک

چرا همه‌چیز گران‌تر از تورم به نظر می‌رسد؟

 دانشمندی که هنوز رازهایش کشف نشده است؛ کیمیای رازی در تاریخ علم
خبرگزاری مهر

 دانشمندی که هنوز رازهایش کشف نشده است؛ کیمیای رازی در تاریخ علم

معاون انجمن آثار و مفاخر فرهنگی وظیفه نسل ما این است که رازی را نه صرفاً به عنوان یک نماد، بلکه به عنوان یک مسئله علمی دوباره کشف کند.
راز «آواز عشق»؛چگونه در همین خاک، آسمانی زندگی کنیم؟/ پیام امیدبخش مولانا برای عبور از طوفان‌های زندگی
سایت خبرآنلاین

راز «آواز عشق»؛چگونه در همین خاک، آسمانی زندگی کنیم؟/ پیام امیدبخش مولانا برای عبور از طوفان‌های زندگی

پس اگر روزگار سخت است، نباید گمان کنیم که خداوند ما را رها کرده است. شاید همین سختی، ندایی باشد برای اینکه دوباره راه آسمان را پیدا کنیم.و چه زیباست این پیام مولانا:ما از آسمان آمده‌ایم؛برای زمین نیامده‌ایم که در زمین بمانیم؛آمده‌ایم که در همین خاک، آسمانی زندگی کنیم.
طبیعی اما سمی! / «عسل جنون‌آور» چیست؟
سایت خبرآنلاین

طبیعی اما سمی! / «عسل جنون‌آور» چیست؟

«عسل جنون‌آور» یا «عسل توهم‌زا»‌ که از شهد گل‌های خرزهره هندی به دست می‌آید، حاوی سمی طبیعی است که می‌تواند ضربان قلب و فشار خون را به‌شدت کاهش دهد.
چای برای بریتانیایی، پلیس برای پاکستانی / هوش مصنوعی گوگل جنجال به پا کرد
سایت خبرآنلاین

چای برای بریتانیایی، پلیس برای پاکستانی / هوش مصنوعی گوگل جنجال به پا کرد

ابزار جست‌وجوی هوش‌مصنوعی گوگل بر اساس ملیتی که در سوال‌های چت‌بات آن ذکر می‌شد توصیه‌های بسیار متفاوتی داد و این موضوع موج اتهام تبعیض نژادی در رسانه‌های فرانسه را به همراه داشت.