قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

شمار کشته‌های حمله انصارالله یمن به نیروهای دولت مستعفی مورد حمایت عربستان به ۵۸ نفر رسید

منابع نظامی وابسته به انصارالله بامداد جمعه گزارش داد که شمار کشته‌شدگان حمله نیروهای یمنی به نیروهای دولت مستعفی و مورد حمایت عربستان به ۵۸ تن رسیده است.
 شمار کشته‌های حمله انصارالله یمن به نیروهای دولت مستعفی مورد حمایت عربستان به ۵۸ نفر رسید

خبرگزاری فرانسه: در حمله حوثی‌ها، ۵۸ نظامی یمنی کشته شدند

کانال جام جم آنلاین نوشت:  خبرگزاری فرانسه به نقل از یک منبع نظامی وابسته به ائتلاف سعودی گزارش داد که آمار تلفات حمله موشکی ارتش یمن به نیروهای مزدور وابسته به ائتلاف سعودی به ۵۸ کشته‌ شده افزایش یافته است. 

شمار کشته‌های حمله نیروهای یمنی به نیروهای دولت مستعفی مورد حمایت عربستان به ۵۸ نفر رسید

ایرنا نوشت: به گزارش  شبکه المیادین، خبرگزاری فرانسه به جزییات بیشتر هیچ اشاره ای نکرده است.

از سوی دیگر، ائتلاف نظامی تحت رهبری عربستان مدعی شد که به دنبال حملات نیروهای انصارالله به منطقه نجران در جنوب غرب عربستان ۱۱ غیرنظامی زخمی شدند.

ائتلاف عربستان همچنین ادعا کرد که برای تضمین امنیت شهروندان، به اقدامات بازدارنده علیه حملات انصارالله ادامه خواهد داد.

از سوی دیگر، خبرگزاری رویترز نیز به نقل از ائتلاف تحت رهبری عربستان گزارش داد که در میان مجروحان، ۷ عربستانی، یک یمنی، ۲ مصری و یک پاکستانی دیده می شوند.

این خبر پس از آن منتشر می شود که ساعاتی پیش یک منبع آگاه به شبکه المسیره یمن گفت که عملیات اخیر نیروهای مسلح یمن، اتاق‌ فرماندهی نیروهای سعودی مسئول سازماندهی و استقرار نیروهای نظامی در مناطق مرزی با یمن از جمله الرویک، العبر و الثنیه را هدف قرار داده است.

این منبع اعلام کرد که در نتیجه این عملیات، شماری از افسران سعودی که مسئول فرماندهی این استقرارهای نظامی بودند، کشته یا زخمی شدند.

در مقابل، وزارت دفاع دولت مستعفی یمن و مورد حمایت عربستان اعلام کرد نیروهای مسلح یمنی حملات آنچه را «شبه‌نظامیان حوثی» خواند بی‌پاسخ نخواهند گذاشت و در زمان و مکان مناسب به آن پاسخ خواهند داد.

شامگاه امروز نیز ژنرال یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که مواضع نظامی در مناطق الرویک، العبر، الثنیه و چند پادگان وابسته به نیروهای موسوم به «لشکر اول» و «لشکر سوم آماده‌باش» با شمار زیادی موشک بالستیک و پهپاد هدف قرار گرفته‌اند.

به گفته سریع، «در نتیجه این عملیات، صدها نفر از نیروهای وابسته به عربستان کشته یا زخمی شدند. همچنین تعدادی پادگان، انبار تسلیحاتی، مرکز تجمع نیرو و خودروهای نظامی در منطقه الودیعه در شرق یمن منهدم شد.

در این بیانیه با هشدار به عربستان تأکید شد که هرگونه اقدام نظامی جدید با پاسخ متقابل روبه رو خواهد شد.

نیروهای مسلح یمن همچنین از نیروهای یمنی همسو با ریاض خواستند پیش از هرگونه درگیری جدید، مواضع خود را ترک کنند.

همزمان محمد شوکه عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله نیز اعلام کرد این عملیات در چارچوب یک اقدام پیشگیرانه انجام شده و پس از رصد تحرکات نیروهای سعودی و هم‌پیمانانشان برای حمله به صنعا، این تجمعات هدف قرار گرفته است.

پیش از انتشار این بیانیه، منابع رسانه‌ای گزارش داده بودند که در حملات موشکی یمن به چند پادگان در استان‌های مأرب و حضرموت، دست‌کم ۳۰ نفر از نیروهای دولت مستعفی وابسته به عربستان کشته شدند.





 پیشنهاد بزرگ آرسنال برای خولیان آلوارز؛ گیوکرش بخشی از معامله
۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

پیشنهاد بزرگ آرسنال برای خولیان آلوارز؛ گیوکرش بخشی از معامله

پایگاه خبری فوتبالی- آرسنال همچنان برای جذب ژولیان آلوارز دست‌بردار نیست و طبق گزارش جدید اسپورت، توپچی‌ها در حال بررسی پیشنهادی هستند که می‌تواند شامل ۶۹ میلیون پوند به‌علاوه ویکتور گیوکرش باشد. به گزارش فوتبالی، این گزارش در شرایطی منتشر شده که آینده آلوارز در اتلتیکومادرید همچنان مبهم است و احتمال جدایی او بیش از گذشته مورد بحث قرار گرفته است.آلوارز که در سال ۲۰۲۴ از منچسترسیتی به اتلتیکومادرید پیوست، خیلی زود به یکی از مهم‌ترین بازیکنان تیم دیگو سیمئونه تبدیل شد. با این حال، در هفته‌های اخیر ...,آرسنال,اتلتیکو مادرید,خولیان آلوارز,ویکتور گیوکرس,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 نخست‌وزیر عراق: بستن تنگه هرمز چالش بزرگی را ایجاد می‌کند
۱۵ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

نخست‌وزیر عراق: بستن تنگه هرمز چالش بزرگی را ایجاد می‌کند

نخست وزیر عراق اعلام کرد: هیچ قصد یا امکانی برای درگیری نظامی وجود ندارد و ما به دشمنان اجازه نمی‌دهیم از هیچ فرصتی سوءاستفاده کنند.

 در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر از جنگ ۱۲ روزه وارد میدان شدیم
۲۰ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر از جنگ ۱۲ روزه وارد میدان شدیم

سرپرست وزارت دفاع به مقایسه جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان از منظر وزارت دفاع پرداخت و گفت: در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر و قدرتمندتر نسبت به جنگ ۱۲ روزه در میدان حضور پیدا کردیم.

 پیامد یک پس‌گردنی؛ لیونل مسی چند جلسه محروم می‌شود؟
۲۰ دقیقه قبل / سایت خبر ورزشی

پیامد یک پس‌گردنی؛ لیونل مسی چند جلسه محروم می‌شود؟

احتمال دارد پس‌گردنی لیونل مسی به بازیکن حریف در دیدار اینترمیامی مقابل فیلادلفیا یونیون با محرومیت فوق ستاره آرژانتینی همراه شود.

 عکس: رانش زمین در پرو در پی بارش‌های سیل‌آسا
۱۸ دقیقه قبل / سایت تابناک

عکس: رانش زمین در پرو در پی بارش‌های سیل‌آسا

در پی بارندگی‌های شدید و وقوع رانش گل‌ولای و زمین در شهر اوکونیا، از توابع استان کامانا در منطقه آرکیپای پرو، بخش‌هایی از این منطقه ویران شد. انباشت گل، سنگ...

 قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ + جدول
۳۹ دقیقه قبل / سایت اقتصاد معاصر

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ را در جدول مشاهده کنید.