قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

بزرگترین داروخانه تهران که از قضا مجوز ندارد/«ناصر خسرو» در قید حیات است

در وضعیتی که داروخانه‌ها حتی برای یک قرص ساده دست رد به سینه مشتری می‌زنند، هر دارویی بخواهید در خیابان ناصر خسرو موجود است. داروهایی که کسی ضامن تقلبی یا غیرتقلبی بودن آن نیست.
 بزرگترین داروخانه تهران که از قضا مجوز ندارد/«ناصر خسرو» در قید حیات است

به گزارش خبر فوری، از پله‌های مترو امام خمینی که بالا بیایید با صحنه عجیبی از موتوری‌ها و نگاه‌های مشکوکی مواجه می‌شوید که بعد از برانداز کردنتان آرام از کنارشان که رد می‌شوی می‌گویند: دارو. دارو به قیمت مناسب.

این اتفاق نه تازگی دارد و نه برای ساکنان تهران غریب و ناآشنا است. خیابان ناصر خسرو محل تجمع افرادی است که به صورت غیرمجاز دارو می‌فروشند. سال‌ها و دهه‌ها این مسئله برقرار بوده و امروز حتی از شهرستان‌ها برای تهیه دارو به این خیابان مراجعه می‌کنند.

اما این خرید و فروش در وضعیتی است که تقریباً شما برای هیچ دارویی پاسخ منفی نمی‌شنوید. در حالی که داروخانه‌ها این روزها در کنار گرانی دارو برای برخی داروها به سادگی دست خالی به بیرون هدایتتان می‌کنند.

هر چند نهادهای ناظر بهداشت و درمان  وظیفه خود را نظارت بر داروخانه‌ها می‌دانند اما ناصر خسرو بارها و بارها برخورد با فروشندگان غیرمجاز را شاهد بوده است.  تا حدی که همین بگیر و ببندها موجب شده تا اول رهگذران ارزیابی شوند و با آن شم مشتری‌یابی  فروشنده‌ها از ماهیت آن‌ها اطمینان حاصل شود و سپس زمزمه دارو، دارو از زبانشان شنیده شود.

بیشتر بخوانید:  دارو به درمان محتاج است/ وقتی یک ورق مسکّن را نمی‌توان تأمین کرد

در بررسی میدانی خبرنگار خبر فوری مشاهده شد که همچنان ناصر خسرو به حیات خود ادامه می‌دهد. خیابانی که در سال 1247 خورشیدی به دستور ناصرالدین شاه ساخته شد. اولین داروخانه شهر در آنجا مستقر شد و به دلیل واقع شدن در بافت تاریخی شهر تصورش غیرممکن بود که به جای کاربری گردشگری، به بزرگترین داروخانه غیرمجاز کلان شهر تهران تبدیل شود.حتی برخی اقدامات شهرداری مانند ساخت پیاده راه نیز کاربری اصلی آن یعنی فروش غیرمجاز دارو را تغییر نداده است.

هر چند در ناصر خسرو از فروش دوربین تا تجهیزات پزشکی، عطر و لوازم الکتریکی و سایر اصناف می‌توان دید، وقتی نام داروی کمیابی را به یکی از داروفروش‌ها می‌دهم می‌گوید دارد و باید قیمت بگیرد. قیمت می‌گیرد و قیمتی چند برابر آنچه از داروخانه استعلام کرده‌ام پاسخ می‌دهد.

از داروفروش دیگری می‌پرسم از کجا بدانم اصل است. می‌گوید مطمئن باش چون با لیبل و بسته بندی مطمئن دارو تحویل داده می‌شود.

اما موضوع تقلبی بودن دارو‌ها و حتی سوءاستفاده از لیبل‌ها بارها مطرح شده و هیچ اعتباری نیست که داروی خریداری شده اصل باشد.

برخی بیماران صعب العلاج به ناچار به ناصر خسرو پناه می‌آورند. وقتی پزشک‌ها مرگ و زندگی را وابسته به داروی خاصی می‌سازند و از داروخانه‌ها نمی‌توان دارو را تهیه کرد، به ناچار این بازار سیاه دارو است که دست متخلف و دلال را باز می‌گذارد.

اینکه داروها از چه مسیری به دست افرادی که هیچ اطلاع و آگاهی از پزشکی و علم دارو ندارند می‌رسد خود جای سوال دارد. ناصر خسرو یا خیابان ناصریه سابق قرار نبود به این کاربری تبدیل شود اما این سود کلان بازار سیاه موجب شده تا برخی بیماران روی جان و سلامتی خود قمار کنند.بازار سیاه دارو بسیار عیان و در مقابل چشم رهگذران فعال و پویا است.





 میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی
۵ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی

عضو گروه روان‌شناسی مرکز مطالعات اکولوژیکالادراک و کنش(cespa) دانشگاه کنتیکت، گفت: مناسک دینی پدیده‌هایی چندلایه هستند و مطالعه دقیق آن‌ها نیازمند همکاری میان رشته‌های مختلف است. علوم شناختی دین می‌تواند با ایجاد ارتباط میان علوم اعصاب، روان‌شناسی، علوم اجتماعی، انسان‌شناسی، مطالعات دین و مطالعات زیارت، زمینه‌ای جدید برای شناخت علمی مناسک اسلامی و شیعی فراهم کند. در این رویکرد، دین نه صرفاً مجموعه‌ای از باورها و مناسک، بلکه پدیده‌ای پیچیده در پیوند میان ذهن، مغز، بدن، جامعه، فرهنگ و معنا در نظر گرفته می‌شود.

 فیلم / قتل راننده تاکسی بی گناه با شلیک گلوله / دست مرد دیگری قطع شد و حالا قاتل فراری است + گفتگو با مادر داغدار
۱۵ ساعت قبل / سایت رکنا

فیلم / قتل راننده تاکسی بی گناه با شلیک گلوله / دست مرد دیگری قطع شد و حالا قاتل فراری است + گفتگو با مادر داغدار

حوادث رکنا:جوان 23 ساله‌ای در شاهرود که برای رساندن شام به یک باغ رفته بود، در جریان تیراندازی افرادی که برای انتقام از صاحب باغ کمین کرده بودند، هدف گلوله قرار گرفت و کشته شد؛ حالا 10 سال از این جنایت گذشته و متهمان اصلی همچنان فراری هستند.

 در نقد درگیری مجالس عزاداری |  انصاف نیوز
۱۱ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

در نقد درگیری مجالس عزاداری | انصاف نیوز

علی برقراری در یادداشت ارسالی به انصاف نیوز با عنوان «در نقد درگیری مجالس عزاداری» نوشت:

 شناسایی جنسیت یوزپلنگ رها در طبیعت؛ «هیوا» نر است
۱۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

شناسایی جنسیت یوزپلنگ رها در طبیعت؛ «هیوا» نر است

مدیرکل حفاظت محیط زیست سمنان گفت: طبق بررسی‌ تصاویر در ذخیره‌گاه زیست‌کره توران در شرق استان سمنان(تنها زیستگاه زادآور یوزپلنگ آسیایی) جنسیت یوزپلنگ هیوا «نر» است.

 کشت خشخاش ممنوع است
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

کشت خشخاش ممنوع است

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است و هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود ندارد.

 محیط‌زیست و منابع طبیعی پاسخ دهند؛ چرا محیط‌بان و جنگلبان کنار کمپ‌های گردشگری نیستند؟ چه کسی پاسخگوی تخریب طبیعت است؟ + فیلم
۱۸ ساعت قبل / سایت رکنا

محیط‌زیست و منابع طبیعی پاسخ دهند؛ چرا محیط‌بان و جنگلبان کنار کمپ‌های گردشگری نیستند؟ چه کسی پاسخگوی تخریب طبیعت است؟ + فیلم

اجتماعی رکنا، توسعه گردشگری و برپایی کمپ در طبیعت، نه‌تنها اشکالی ندارد بلکه می‌تواند به رونق اقتصادی و افزایش نشاط اجتماعی کمک کند؛ اما وقتی کمپ در دل جنگل و مناطق حساس بدون نظارت تخصصی فعالیت می‌کند، مرز میان «گردشگری» و «تخریب طبیعت» باریک می‌شود. مطالبه روشن است: صدور مجوز کمپ‌های گردشگری در مناطق حساس باید مشروط به حضور یک محیط‌بان و یک جنگلبان به‌عنوان ناظران مستقر و پاسخگو باشد؛ نظارتی که پیش از تخریب وارد عمل شود، نه پس از آن.