قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

بیانیه تند فیفا در دفاع از آقای رئیس!

فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) با انتشار بیانیه‌ای شدیداللحن، آنچه را «تلاش برای بی‌ثبات کردن سازمان» خواند، محکوم کرد و با قدرت از جیانی اینفانتینو، رئیس این نهاد، حمایت کرد.
 بیانیه تند فیفا در دفاع از آقای رئیس!
فیفا در ماه‌های اخیر بر سر طرح فروش بخشی از حقوق تجاری آینده جام جهانی با چند کنفدراسیون قاره‌ای و فدراسیون‌های ملی وارد اختلاف شده است.

این اختلافات پس از شکست طرح اینفانتینو برای جمع‌آوری حدود ۴.۲ میلیارد دلار از طریق فروش بخشی از حقوق تجاری جام جهانی و سایر رقابت‌ها شدت گرفت.

UEFA نیز از اینفانتینو خواسته بود از سمت خود کناره‌گیری کند و این پروژه را کنار بگذارد؛ طرحی که در نهایت متوقف شد.

حمایت قاطع فیفا از اینفانتینو

فیفا در بیانیه خود تأکید کرد که از هیچ فرآیند انتخاباتی برای ریاست این نهاد که برخلاف اساسنامه و چارچوب فعلی حاکمیتی آن باشد، حمایت نخواهد کرد.

این نهاد همچنین از وجود «تلاش‌های هماهنگ و مستمر» از سوی برخی طرف‌ها برای تضعیف فیفا و رئیس آن سخن گفت.

فیفا با ابراز تأسف از محتوای برخی گزارش‌های رسانه‌ای اخیر، آنها را شامل «ادعاهای بی‌اساس و اتهامات آشکارا نادرست» دانست و از کارنامه اینفانتینو در بیش از ۳۰ سال فعالیت در فوتبال اروپا و جهان دفاع کرد.

در این بیانیه آمده است که فیفا از نظارت و بررسی‌های مشروع استقبال می‌کند، اما تأکید دارد که چنین نظارتی نباید بهانه‌ای برای تحریف واقعیت‌ها یا انتشار اطلاعات گمراه‌کننده باشد.

فیفا همچنین اعلام کرد در برابر هرگونه اطلاعاتی که آن را نادرست یا گمراه‌کننده بداند، «مستقیم و قاطعانه» واکنش نشان خواهد داد.

این نهاد در پایان بار دیگر بر تعهد خود نسبت به ۲۱۱ فدراسیون عضو و همچنین توسعه فوتبال در سراسر جهان تأکید کرد.

با این حال، فیفا در این بیانیه نام هیچ فرد یا نهاد مشخصی را که به گفته این سازمان پشت «تلاش ادعایی برای بی‌ثبات کردن فیفا» قرار دارد، اعلام نکرد.



 تغییر استراتژی نساجی در پرونده یاسر آسانی؛ اعتراض رسمی پس از نامه دوم

تغییر استراتژی نساجی در پرونده یاسر آسانی؛ اعتراض رسمی پس از نامه دوم

نساجی با ارسال نامه به کمیته انضباطی، خواستار بررسی وضعیت قراردادی و مجوز بازی یاسر آسانی در دیدار مقابل استقلال شد.

 عکس؛ حسین ابرقویی و دانیال ایری دو مدافع ذخیره پرسپولیس محسوب می‌شوند

عکس؛ حسین ابرقویی و دانیال ایری دو مدافع ذخیره پرسپولیس محسوب می‌شوند

پرسپولیس به دنبال دومین کلین‌شیت مقابل استقلال خوزستان است. زوج دفاعی فعلی کنعانی و زارع هستند و ابرقویی و ایری گزینه‌های جایگزین هستند.

 دربی پایتخت، ۱۱ شهریور در اصفهان؟

دربی پایتخت، ۱۱ شهریور در اصفهان؟

باشگاه استقلال میزبان بازی رفت دربی پایتخت است و خواستار برگزاری این دیدار حساس در ورزشگاه نقش جهان اصفهان شده. برگزاری بازی در ورزشگاه نقش جهان اصفهان قطعی...

 جنون در ترکیه: بنزما هم‌بازی صلاح می‌شود؟!

جنون در ترکیه: بنزما هم‌بازی صلاح می‌شود؟!

ترابزون اسپور در حال مذاکره برای جذب کریم بنزما در پنجره تابستانی است.

 قرارداد ۲۵۰ میلیارد تومانی رامین رضاییان آب رفت!

قرارداد ۲۵۰ میلیارد تومانی رامین رضاییان آب رفت!

مدیرعامل فولاد با رد ارقام مطرح‌شده درباره قرارداد رامین رضاییان، تأکید کرد مبلغ پرداختی این باشگاه برای جذب این مدافع کمتر از ۱۰۰ میلیارد تومان بوده است.

 گلزنی مهاجم ایرانی در کوپاایتالیا خبرساز شد

گلزنی مهاجم ایرانی در کوپاایتالیا خبرساز شد

یک مهاجم دو رگه ایرانی‌الاصل در کوپا ایتالیا موفق شد برای تیمش گل بزند.

 عکس؛ پوستر ویژه استقلال خوزستان برای دیدار حساس با پرسپولیس

عکس؛ پوستر ویژه استقلال خوزستان برای دیدار حساس با پرسپولیس

استقلال خوزستان در آستانه دیدار حساس برابر پرسپولیس، از پوستر ویژه این مسابقه رونمایی کرد.

 غم‌انگیز اما امیدوارکننده: ماجرای بیهوشی‌های موسیالا

غم‌انگیز اما امیدوارکننده: ماجرای بیهوشی‌های موسیالا

از دست رفتن هوشیاری جمال موسیالا، دنیای فوتبال را در شوک فرو برد، اما به نظر نمی‌رسد خطری جدی ستاره بایرن مونیخ را تهدید کند.