
یک مقام ارشد پاکستانی گفت: دستکم در ۲۴ ساعت آینده، هیچ نشستی [میان مذاکرهکنندگان آمریکا و ایران] در اسلامآباد برنامهریزی نشده است. این مقام این اظهارات را در واکنش به سخنان دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، که مدعی شده بود دور جدید مذاکرات با ایران از بعدازظهر دوشنبه آغاز خواهد شد، بیان کرد.
به گفته این منابع، میانجیهای پاکستانی و قطری در تماس با واشنگتن و تهران هستند تا تاریخ و محل ازسرگیری مذاکرات مستقیم را نهایی کنند.
اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، نیز روز دوشنبه گفت که تهران در حال حاضر مذاکرهای با آمریکا ندارد.
بر اساس گفتههای این منابع، اسلامآباد و دوحه از جمله مکانهایی هستند که احتمال میرود میزبان این مذاکرات باشند.
این منابع همچنین اعلام کردند که انتظار میرود محسن نقوی، وزیر کشور پاکستان، «ظرف یک یا دو روز آینده» به تهران سفر کند تا درباره مسائل مرتبط با احیای مذاکرات گفتوگو کند.
این منابع افزودند که انتظار میرود در هفته جاری «تحولات مثبتی» درباره ازسرگیری مذاکرات رخ دهد، زیرا دو طرف از طریق میانجیها در حال تبادل پیام هستند تا مذاکرات مستقیم را بر اساس «تفاهمنامه اسلامآباد» احیا کنند.
واشنگتن و تهران در ۱۷ ژوئن این تفاهمنامه را امضا کردند و بر اساس آن توافق شد که ظرف مدت ۶۰ روز، مذاکرات برای دستیابی …











