قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

پایان مأموریت لینکلن؛ صدها تن بمب و مهمات و بازگشت بدون دستاورد راهبردی روشن

ناو هواپیمابر USS Abraham Lincoln سرانجام پس از یکی از طولانی‌ترین مأموریت‌های عملیاتی خود آماده بازگشت به آمریکا است.
 پایان مأموریت لینکلن؛ صدها تن بمب و مهمات و بازگشت بدون دستاورد راهبردی روشن

مأموریت ۲۶۶ روزه ناو لینکلن به پایان می رسد. ماموریتی که ۲۰۰ روز آن در منطقه جنگی سپری شد و به روایت خود وزارت نیروی دریایی آمریکا، بال هوایی این ناو بیش از ۱۰ هزار سورتی پرواز انجام داد و حدود ۱.۵ میلیون پوند، معادل نزدیک به ۶۸۰ تن مهمات فرو ریخت.

با این حال، با پایان ماموریت این ناو می توان اعتراف کرد که ارتش آمریکا به هیچ کدام از اهدافی که می خواست با لینکلن به آنها برسد؛ نرسید.



۱۱ ساعت قبل / سایت برترینها

سنتکام از ورود ناو «جورج واشنگتن» به منطقه خبر داد

همشهری آنلاین: ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا از ورود ناو هواپیمابر جروج واشنگتن به منطقه عملیاتی خاورمیانه پس از ناکامی ناو آبراهام لینکلن در انجام مأموریت‌های رزمی خبر داد.

به نقل از الجزیره، ستاد فرماندهی مرکزی ارتش تروریستی آمریکا (سنتکام) اعلام کرد که ناو هواپیمابر «یو اس اس جورج واشنگتن» دیروز چهارشنبه وارد منطقه عملیاتی در خاورمیانه شده است.

خبرگزاری آسوشیتدپرس پیشتر گزارش داده بود که ناو جورج واشنگتن هفته گذشته سواحل ویتنام را ترک کرده و در مسیر اقیانوس هند قرار گرفته است.

قرار است ناو جورج واشنگتن جایگزین ناو آبراهم لینکلن شود که از نوامبر ۲۰۲۵ در دریا بوده و در چند وقت اخیر حرف و حدیث‌ها درباره آن از خودکشی ملوانان و خدمه گرفته تا تلاش آنها برای پریدن به دریا و همچنین وضعیت تغذیه و بهداشت‌شان، بسیار زیاد بوده است.

روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی با اشاره به این تحولات نوشت: مشکلات پشتیبانی و تدارکاتی ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن زمانی آغاز شد که ایران در ابتدای جنگ آسیب شدیدی به پایگاه نیروی دریایی آمریکا در بحرین وارد کرد و این پایگاه را که نیروی دریایی آمریکا دهه‌ها به آن متکی بود از رده خارج ساخت.

گزارش‌ها درباره وضعیت سلامتی نیروهای آمریکایی در ناو هواپیمابر یواس‌اس آبراهام لینکلن، کنگره و خانواده این نیروها را بر آن داشته تا تحقیقات جدیدی را در این باره انجام دهند، تحقیقاتی که به نظر می‌رسد پایانی ندارد حتی با وجود آنکه دولت روز جمعه اعلام کرد این ناو در حال بازگشت به آمریکاست.

 




 عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است
۱۷ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است

وزیر امور خارجه عمان امروز (پنجشنبه) تأکید کرد که عبور امن از تنگه هرمز جدا از امنیت و شکوفائی کل منطقه نیست.

 پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحران‌های امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند
۱۷ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحران‌های امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند

بحران‌های امنیتی اخیر، بحث بازنگری در ساختار وزارت اطلاعات را به یکی از موضوعات جدی در محافل سیاسی تبدیل کرده است؛ تا جایی که ایده حذف شرط ۴۳ ساله «اجتهاد» برای وزیر اطلاعات، حالا از سطح گمانه‌زنی فراتر رفته و به موضوع اصلاح قانون رسیده است.

 قطر: خواهان بازگشت وضعیت تنگه هرمز به زمان قبل از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران هستیم
۱۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

قطر: خواهان بازگشت وضعیت تنگه هرمز به زمان قبل از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران هستیم

وزیر خارجه قطر امروز (پنجشنبه) نسبت به اینکه پیامدهای جنگ علیه ایران نه تنها برای منطقه بلکه برای کل جهان فاجعه‌بار بوده است، هشدار داد.

 پشت پرده تردد نفتکش‌ها در هرمز / تنگه هرمز باز است؟
۱۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

پشت پرده تردد نفتکش‌ها در هرمز / تنگه هرمز باز است؟

داده‌های ردیابی دریایی و برآوردهای بازار انرژی نشان می‌دهد تردد نفتکش‌ها در تنگه هرمز همچنان محدود است؛ وضعیتی که ریسک عرضه و هزینه حمل نفت را بالا نگه داشته است

 تحول در پارادایم صنعت ساختمان با فناوری ساخت هوشمندتر و کم‌کربن
۱۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تحول در پارادایم صنعت ساختمان با فناوری ساخت هوشمندتر و کم‌کربن

معاون علمی رییس‌جمهور گفت: صنعت ساختمان باید با پذیرش فناوری‌ها و رعایت الزامات مبحث ۱۹ ساختمان، در مسیر ساخت سریع‌تر، هوشمندتر و کم‌کربن‌ گام‌بردارد.

 فوری/ وزارت امور خارجه یک بیانیه مهم صادر کرد
۱۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ وزارت امور خارجه یک بیانیه مهم صادر کرد

وزارت امور خارجه در واکنش به تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران بیانیه‌ای صادر کرد.