قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۳ ساعت قبل

معاون وزیر جنگ آمریکا کناره گیری می‌کند

روزنامه وال‌استریت ‌ژورنال گزارش داد «دن دریسکول» معاون وزیر جنگ آمریکا و وزیر ارتش تا پایان سال جاری میلادی و حتی احتمالا زودتر از آن، پس از ماهها تنش با «پیت هگسث» وزیر جنگ این کشور، از سمت خود کناره‌گیری می‌کند.
 معاون وزیر جنگ آمریکا کناره گیری می‌کند

روزنامه وال‌استریت ژورنال روز جمعه به وقت محلی گزارش داد که انتظار می‌رود دریسکول پیش از پایان سال از سمت خود کناره‌گیری کند و حتی ممکن است زودتر از آن این سمت را ترک کند. بر اساس این گزارش، کناره‌گیری احتمالی او، تحول دیگری را به تغییرات اخیر در سطوح ارشد ارتش آمریکا اضافه خواهد کرد.

وزیر جنگ آمریکا در ماه آوریل، ژنرال رندی جورج، رئیس ستاد ارتش، را به‌طور ناگهانی برکنار کرد و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، هنوز نامزدی را برای جایگزینی دائمی او معرفی نکرده است.

ژنرال کریستوفر لانیو، که پیش‌تر دستیار ارشد نظامی وزیر جنگ بود، در حال حاضر به‌صورت موقت وظایف رئیس ستاد را انجام می‌دهد. به نوشته این روزنامه، یکی از نشانه‌های آشکار اینکه دریسکول از هم‌اکنون خود را برای کناره‌گیری آماده می‌کند، تابستان امسال ظاهر شد؛ زمانی که او و خانواده‌اش محل اقامت رسمی اختصاص‌یافته به وزیر ارتش در پایگاه مشترک مایر-هندرسون هال را تخلیه کردند.

با وجود گزارش‌ها درباره تنش میان دریسکول و هگسث، ترامپ تنها ماه گذشته حمایت علنی خود را از دریسکول نشان داد؛ زمانی که رئیس‌جمهوری آمریکا در جریان یک کنفرانس دفاعی در پنسیلوانیا درباره او گفت: «لبخند زیبایی دارد، اما در واقع یک قاتل است.» روزنامه نیویورک پست در ماه آوریل در گزارشی گفته بود که وزیر جنگ آمریکا به‌طور فزاینده‌ای گرفتار «پارانویا» شده بود؛ به‌دلیل احتمال اینکه خودش از سمتش کنار گذاشته شود و دریسکول جایگزین او شود.

این گزارش، به نقل از مقام‌های فعلی و پیشین دولت آمریکا، می‌گفت نگرانی وزیر جنگ درباره جایگاه دریسکول در حلقه نزدیکان ترامپ، در کنار عوامل دیگر، به برکناری جورج و همچنین اخراج ژنرال دیوید هودن و سرلشکر ویلیام گرین کمک کرده است. در آن زمان، یک منبع به این روزنامه گفته بود: به وزیر جنگ از سوی کاخ سفید گفته شده که نمی‌تواند دریسکول را برکنار کند، دست‌کم در حال حاضر.»

این منبع گفته بود: «بنابراین کاری که وزیر جنگ انجام داده این است که هر کسی را که تصور می‌کند به دریسکول نزدیک است، هدف قرار دهد و به سراغ آن‌ها برود.»

 



۳ ساعت قبل / سایت خبرفوری

وزارت جنگ آمریکا سردبیر یک روزنامه نظامی را اخراج کرد

 به نقل از رویترز، اسلاوین بامداد شنبه در بیانیه‌ای گفت: طبق این اطلاعیه، به دلیل اینکه در مصاحبه‌ای با شبکه سی‌بی‌اس گفتم که سانسور اخبار برای اعضای ارتش را شخصا یک خط قرمز می‌دانم، اخراج شده‌ام.

همچنین پنتاگون در اطلاعیه‌هایی به اعضای تیم مدیریت این نشریه اعلام کرده است که آنها را برکنار می‌کند.

در این گزارش آمده است ؛ «مک لدرر» ناشر قدیمی استارز اند استرایپس نیز که قرار بود پایان ماه سپتامبر بازنشسته شود، اخراج شده است.

علاوه بر این، «لارا کورت» که اخبار خاورمیانه را برای این روزنامه پوشش می‌داد، جمعه به وقت محلی اعلام کرد که او هم اخراج شده است.

علت اخراج کورت این بود که در مصاحبه با شبکه سی‌بی‌اس گفته بود که او برای استارز اند استرایپس کار می‌کند، نه پنتاگون.

استارز اند استرایپس که از بعد از جنگ جهانی دوم به طور مداوم به صورت روزنامه منتشر شده و اخبار را برای نیروهای آمریکایی در سراسر جهان فراهم می‌کند، از وزارت جنگ آمریکا بودجه دریافت می‌کند اما در انتشار سرمقاله‌هایش مستقل عمل می‌کند.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در دولت اول خود تصمیم پنتاگون برای تعطیلی کامل این روزنامه را لغو کرد.

طرفداران آزادی مطبوعات از تغییرات گسترده در سیاست‌های دولت ترامپ که دسترسی روزنامه‌نگاران به پنتاگون را محدود کرده است، انتقاد کرده و می‌گویند که این تغییرات، آزادی بیان را سرکوب می‌کند.

اخراج تیم مدیریت استارز اند استرایپس در حالی است که چندین نشریه نظامی در هفته‌های اخیر درباره بحران های داخلی ناو آبراهام لینکلن گزارش داده‌اند.

روزنامه «نیوی تایمز» گزارش داد که چندین ملوان این ناو سعی کردند با پریدن از عرشه کشتی خودکشی کنند، در حالی که روزنامه «استارز اند استرایپس» گزارش داد که خانواده‌های خدمه این ناو پس از دریافت گزارش‌هایی مبنی بر وخامت سلامت روان نیروها، «هونگ کائو»، سرپرست وزارت نیروی دریایی را تحت فشار قرار داده‌اند.

 




 ببینید| نماینده کنگره آمریکا: باید شرایط را برای مردم ایران کاملا طاقت فرسا کنیم
۸ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ببینید| نماینده کنگره آمریکا: باید شرایط را برای مردم ایران کاملا طاقت فرسا کنیم

آنها (ایرانی‌ها) به عقب‌نشینی وجود ندارد، مگر اینکه آنها (ایرانی‌ها) به عقب‌نشینی وجود ندارد، مگر اینکه شرایط را برایشان کاملاً طاقت‌فرسا کنیم. اقتصاد یک ابزار است، اما صادقانه بگویم، اگر قرار است وارد جنگ شوید، هیچ جنگی با گذشت زمان محبوب‌تر نمی‌شود. ما باید از همان ابتدا ملاحظات را کنار می‌گذاشتیم و محکم به آنها ضربه می‌زدیم. باید شرایط را برای مردم آن کشور (ایران) کاملاً طاقت‌فرسا کنیم.

 محمدرضا ظفرقندی: اگر هر مسیری جز یادداشت تفاهم طی شود، خسارت زیادی برای کشور ایجاد می‌کند
۸ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

محمدرضا ظفرقندی: اگر هر مسیری جز یادداشت تفاهم طی شود، خسارت زیادی برای کشور ایجاد می‌کند

آرمان امروز : وزیر بهداشت گفت: اکنون موضوع مهم، پساجنگ است. حرکت در مسیر گذشته همان نتایج گذشته را رقم می‌زند؛ باید تغییرات جدی صورت گیرد و آن اتفاقات افتاده جبران شود. اگر فردی مثل آقای خاتمی بیانیه می‌دهد و صحبت می‌کند، باید قدر آن را دانست و به آن توجه شود. این افراد سرمایه‌های [ ]

 امیر حاتمی: ملتی که به دست توانای فرزندان خود سپر دفاعی می‌سازد بدون تردید پیروز خواهد بود
۱۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

امیر حاتمی: ملتی که به دست توانای فرزندان خود سپر دفاعی می‌سازد بدون تردید پیروز خواهد بود

فرمانده کل ارتش در پیام روز صنعت دفاعی خطاب به سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، گفت: ملتی که به دست توانای فرزندان خود سپر دفاعی می‌سازد و برای حفظ عزت و استقلال خود و با اتکال به فدرت لایزال الهی از آن استفاده می‌کند، نه تنها تسلیم نمی‌شود، بلکه بدون تردید پیروز خواهد شد.

 دکتر پزشکیان انتخاب رئیس‌جمهور جدید بنگلادش را تبریک گفت
۱۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دکتر پزشکیان انتخاب رئیس‌جمهور جدید بنگلادش را تبریک گفت

رئیس‌جمهور کشورمان در پیامی انتخاب آقای میرزا فخرالاسلام عالمگیر به عنوان بیست و سومین رئیس‌جمهور بنگلادش را تبریک گفت و بر آمادگی ایران برای تعمیق روابط دیرینه و توسعه همکاری‌های دوجانبه با این کشور تاکید کرد.

 افتتاح حدود ۳۶ هزار پروژه عمرانی در هفته دولت، با بیش از ۷۳۴ همت اعتبار
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

افتتاح حدود ۳۶ هزار پروژه عمرانی در هفته دولت، با بیش از ۷۳۴ همت اعتبار

در هفته دولت مجموعاً ۳۵ هزار و ۹۸۶ پروژه عمرانی، رفاهی، زیرساختی و توسعه ای در سراسر کشور با هزینه نهایی ۷۳۴ هزار و ۴۶۱ میلیارد تومان (حدود ۷۳۵ همت) به بهره‌برداری خواهد رسید.

 پیام فرماندهان ارتش و سپاه به سرپرست وزیر دفاع
۹ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

پیام فرماندهان ارتش و سپاه به سرپرست وزیر دفاع

سرلشکر حاتمی در پیامی به مناسبت روز صنعت دفاعی به سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح تاکید کرد: ملتی که به دست توانای فرزندان خود سپر دفاعی می‌سازد،...