قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

دستگیری ۸ نفر از اشرار مسلح شاخص و مرتبطین گروهک های تروریستی

تعداد ۸ نفر از اشرار و مرتبطین گروهک های تروریستی منطقه با تلاش های مجاهدانه جامعه اطلاعاتی شناسایی و طی چند عملیات ویژه دستگیر شدند.
 دستگیری ۸ نفر از اشرار مسلح شاخص و مرتبطین گروهک های تروریستی

روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه اعلام کرد: تعداد ۸ نفر از اشرار و مرتبطین گروهک های تروریستی منطقه که با تشکیل تیم های مسلح اقدام به ایجاد ناامنی و اجرای اقدامات مختلف ضد امنیتی، گروگان گیری نیروها و مهندسین فعال در حوزه زیرساخت های استان سیستان و بلوچستان، حمله به گشت ها و مقرهای نظامی و انتظامی، سرقت های مسلحانه و ایجاد رعب و وحشت در مناطق مرکزی استان می نمودند، با تلاش های مجاهدانه جامعه اطلاعاتی شناسایی و طی چند عملیات ویژه دستگیر شدند.

از این اشرار مقادیری مهمات و تعدادی سلاح کشف گردید.

لازم به ذکر است از اهداف این اشرار شناسایی مقرها و اماکن نظامی و انتظامی و همچنین شرکت ها و نیروهای فعال در حوزه توسعه و آبادانی استان بوده است.

این اشرار با هماهنگی گروهک های تروریستی اقدام به ربایش افراد شاخص و مهندسین طرح های عمرانی و زیر ساختی منطقه نموده و سپس افراد به گروگان‌گرفته شده را تحویل گروهک‌های تروریستی مستقر در آن سوی مرزها می نمودند.

 



 هشدار جدید سخنگوی سپاه؛ سلاح‌های ایران دقیق‌تر و مخرب‌تر می‌شوند
۱ ساعت قبل / سایت اقتصاد ۲۴

هشدار جدید سخنگوی سپاه؛ سلاح‌های ایران دقیق‌تر و مخرب‌تر می‌شوند

اقتصاد۲۴- سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، درباره توان تسلیحاتی کشورمان و تقویت سر جنگی موشک‌های ایرانی پس از جنگ تحمیلی دوم و سوم اظهار داشت: ما روزبه‌روز در حوزه تمامی تسلیحات جنگی در حال پیشرفت هستیم و سلاح‌هایمان را دقیق‌تر، مخرب‌تر و فناورانه‌تر تولید می‌کنیم.

 سردار محبی ادامه داد: اگر جنگی مجدد آغاز شود، قطعاً تسلیحات ما با گذشته متفاوت خواهد بود؛ این تفاوت می‌تواند در نسل کلاهک، دقت اصابت، برد موشک‌ها یا هر زمینه دیگری نمود پیدا کند.

سخنگوی سپاه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران هرگز در تولید و توسعه تسلیحات توقفی نداشته است، تصریح کرد: ما هر روز در حال پیشرفت هستیم و هر احتمالی در این زمینه قابل تصور است.

وی همچنین درباره توانمندی انصارالله یمن در برابر متجاوزان سعودی گفت: اکنون بیش از دو سال است که رژیم اشغالگر قدس در غزه مشغول جنگ است و هنوز نتوانسته آسیب جدی به حماس وارد کند؛ لذا عربستان که توانمندی نظامی آن کمتر از رژیم صهیونی است، چگونه ممکن است که بتواند از عهده انصارالله و رزمندگان یمنی برآید؟ این امکان‌پذیر نیست.

سردار محبی با تأکید بر اینکه هر ملتی در دفاع از موجودیت و داشته‌های خود تلاش می‌کند و خود را توانمند می‌بیند، افزود: در این عرصه قطعاً عربستان قادر نخواهد بود یمن و انصارالله را مهار کند و از گزند حملات آنها در امان بماند؛ همچنان‌که طی روز‌های گذشته، شاهد بودیم هر اندازه که عربستان حمله می‌کند، چندین برابری آن ضربه می‌خورد.

سخنگوی سپاه در پایان عنوان کرد: این توانمندی که انصارالله یمن در طول سال‌ها کسب کرده، روزبه‌روز در حال افزایش است و مقاومت یمن مسیر پیشرفت را با قدرت ادامه می‌دهد.

منبع: دفاع پرس



 قطعی برق تهران فردا جمعه ۳۰ مرداد+ لینک
۸ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

قطعی برق تهران فردا جمعه ۳۰ مرداد+ لینک

صفحه اقتصاد -

جدیدترین وضعیت قطعی برق تهران در روز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد. جهت اطلاع از برنامه خاموشی روی لینک زیر کلیک کنید؛ 

وب‌سایت شرکت توزیع نیروی برق تهران: https://tbtb.ir/

صفحه برنامه خاموشی‌ها: https://tbtb.ir

 

  مطالعه بیشتر: جدول قطعی برق تهران فردا جمعه ۷ شهریور ماه ۱۴۰۴ + ساعت خاموشی برق تهران جمعه اعلام شد اخبار مرتبط circle جدول قطعی برق تهران فردا جمعه ۱۷ مرداد ماه ۱۴۰۴ + ساعت خاموشی برق تهران جمعه اعلام شد circle ساعت قطعی برق …



 ۲ مقام آمریکا مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان شدند
۱۳ دقیقه قبل / سایت برترینها

۲ مقام آمریکا مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان شدند

انتخاب: دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.

گام جدید دونالد ترامپ برای فاصله گرفتن از تشدید نظامی در ایران، همزمان با این اتفاق رخ داده که مقام‌های آمریکایی معتقدند مذاکرات ایران و عمان، که تا همین اواخر یکی از معدود مسیرهای ثمربخش برای مذاکره به نظر می‌رسید، در روزهای اخیر متوقف شده است.

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به سمافور گفته‌اند که دولت آمریکا معتقد است مذاکرات ایران و عمان چند هفته پیش عملاً شکست خورده است.

این مذاکرات برای ترامپ آزاردهنده شده بود، زیرا این احتمال را ایجاد کرده بود که ایران و عمان درباره نوعی سازوکار دریافت عوارض از تردد در تنگه هرمز به توافق برسند.

سفارت عمان به درخواست سمافور برای اظهار نظر درباره ارزیابی دولت آمریکا از وضعیت مذاکرات پاسخ نداده است.

با این حال، ترامپ فعلاً در اظهارات علنی خود تصویر متفاوتی ارائه می‌کند. او وضعیت مربوط به ایران را «خیلی خوب» توصیف کرده و همچنان امیدوار است فشار اقتصادی بتواند تهران را دوباره به میز مذاکره بازگرداند؛ این در حالی است که خودش مذاکرات آتی را تا اطلاع ثانوی متوقف کرده است.

ترامپ در پست دیشب خود در شبکه تروث سوشال، ایران را به «جنگ اقتصادی» تهدید کرد و گفت آمریکا علیه هر کشوری که با تهران تجارت کند، مجازات‌های اقتصادی اعمال خواهد کرد.

 



 پاکستان از حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه حمایت کرد
۱۵ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

پاکستان از حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه حمایت کرد

جوان آنلاین: سناتور محمد اسحاق دار معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان امروز در اسلام‌آباد با اسعد الشیبانی وزیر خارجه حکومت موقت سوریه دیدار کرد.

به گزارش ایرنا، طرفین توافق کردند که همکاری‌های دوجانبه را در زمینه‌های مورد علاقه مشترک تقویت کنند.

آنان همچنین در مورد تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله فلسطین، بلندی‌های جولان اشغالی، افغانستان، وضعیت جنوب آسیا و تحولات خاورمیانه تبادل نظر کردند.

وزیر خارجه پاکستان بر تعهد کشورش به حمایت از حاکمیت، وحدت و تمامیت ارضی سوریه تاکید کرد.

الشیبانی نیز ضمن استقبال از پیمان مشترک دفاعی پاکستان، عربستان و ترکیه از نقش اسلام‌آباد برای کمک به تنش زدایی بین ایران و ایالات متحده آمریکا قدردانی کرد.

وزرای خارجه پاکستان و سوریه بر تعهد یکدیگر برای ادامه تعامل و همکاری برای صلح، ثبات و رفاه در منطقه و فراتر از آن تاکید کردند.

الشیبانی امروز همچنین با جام کمال خان وزیر بازرگانی پاکستان دیدار و خواستار تاسیس مجمع سرمایه‌گذاری مشترک و تعمیق همکاری‌های اقتصادی با پاکستان شد.

 این اولین سفر یک وزیر خارجه از سوریه به پاکستان پس از ۱۹ سال به شما رفته و اولین سفر یک مقام رسمی حکومت موقت سوریه به اسلام‌آباد پس از سقوط حکومت بشار اسد می‌باشد.



 اینفوگرافیک| ارقام جدید برنج گیلان - تسنیم
۱۶ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

اینفوگرافیک| ارقام جدید برنج گیلان - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، ارقام جدید برنج با تکیه بر نتایج تحقیقات به‌نژادی، برای سازگاری بیشتر با شرایط اقلیمی و نیازهای شالیزارهای گیلان معرفی شده‌اند.
* کیان و تیسا: تحمل بیشتر به خشکی و شوری
* گیلانه و آنام: عملکرد و کیفیت مطلوب
* توکا: زودرس و مناسب کشت دوم
* تیتی: تحمل تنش‌های محیطی
* ندا و نعمت: عملکرد بالا و ویژگی‌های مطلوب زراعی
بر اساس متن منبع، برخی ارقام جدید در شرایط مناسب می‌توانند حدود 1.5 تا 2 تن در هکتار بیشتر از رقم هاشمی عملکرد داشته باشند.
انتخاب رقم مناسب، نخستین گام برای تولید اقتصادی‌تر برنج است.

انتهای پیام/

   





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 تغییرات اقلیمی؛ بزرگ‌ترین تهدید امنیتی اروپا | آتش‌سوزی‌های گسترده ابزاری بالقوه و مخرب برای تروریسم و جنگ متقارن هستند!
سایت اقتصادنیوز

تغییرات اقلیمی؛ بزرگ‌ترین تهدید امنیتی اروپا | آتش‌سوزی‌های گسترده ابزاری بالقوه و مخرب برای تروریسم و جنگ متقارن هستند!

اقتصادنیوز: آمادگی و سازگاری می‌تواند شمار قربانیان و میزان خسارت را کاهش دهد، اما نمی‌تواند برای همیشه با تشدید گرما، خشکسالی، سیلاب و آتش‌سوزی مقابله کند. اروپا سریع‌تر از هر قاره دیگری در حال گرم شدن است و سیاست‌ها و تعهدات اقلیمی کنونی آن برای سازگاری کامل با افزایش احتمالی دمای متوسط جهانی بین ۲.۴ تا ۳.۹ درجه سانتی‌گراد در این قرن کافی نخواهد بود.
 کالابرگ هم دیگر پاسخگو نیست
روزنامه هفت صبح

کالابرگ هم دیگر پاسخگو نیست

تورم ۱۲۸ درصدی مواد غذایی بسیار بالاتر از تورم عمومی است و فشار اصلی را بر دهک‌های پایین وارد می‌کند
 فیلم لحظه سرقت خونسردانه موتور 800 میلیونی یک جوان مقابل باشگاه/ چهره این دزد را می شناسید + گفتگو
سایت رکنا

فیلم لحظه سرقت خونسردانه موتور 800 میلیونی یک جوان مقابل باشگاه/ چهره این دزد را می شناسید + گفتگو

حوادث رکنا: سرقت یک موتورسیکلت مقابل باشگاهی در خیابان جمهوری، روایت عجیبی داشت؛ سارق ابتدا قفل موتور را شکست و دقایقی بعد برای سرقت آن بازگشت. در ادامه، گفت‌وگو با صاحب این موتورسیکلت را می‌خوانید..
 رسانه‌ها اجازه ندهند تصویر نادرستی از سیستان و بلوچستان ساخته شود
سایت ایران آنلاین

رسانه‌ها اجازه ندهند تصویر نادرستی از سیستان و بلوچستان ساخته شود

k: زاهدان | سیستان و بلوچستان | رسانه های خارجی | هفته وحدت
 اجاره آپارتمان در گران‌ ترین مناطق تهران چقدر آب می‌ خورد؟ | رهن کامل از ۲.۵ میلیارد تومان
سایت رکنا

اجاره آپارتمان در گران‌ ترین مناطق تهران چقدر آب می‌ خورد؟ | رهن کامل از ۲.۵ میلیارد تومان

رکنا اقتصادی: بازار اجاره در شمال تهران همچنان فاصله قابل‌توجهی با مناطق مرکزی پایتخت دارد؛ بررسی فایل‌های اجاره در محله‌هایی مانند الهیه، زعفرانیه، محمودیه، قیطریه و فرمانیه نشان می‌دهد مستاجران برای یک واحد یکخوابه در گران‌ترین مناطق تهران، برای رهن کامل دست‌کم به ۲.۵ میلیارد تومان نیاز دارند و در قراردادهای ترکیبی، اجاره ماهانه برخی واحدها به ۱۸۰ میلیون تومان می‌رسد.
 نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات
سایت روزنو

نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات

او در ادامه از مسعود پزشکیان تقدیر می‌کند و می‌گوید که دستش را می‌بوسم که شجاعانه و فداکارانه تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را امضا کرد. خاتمی از این رهگذر وارد تحلی...
 استرس مزمن؛ قطعه تازه‌ای از پازل آپنه خواب
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

استرس مزمن؛ قطعه تازه‌ای از پازل آپنه خواب

پژوهشگران در مطالعه‌ای جدید دریافته‌اند که استرس روانی-اجتماعی مزمن و احساس تنهایی ممکن است نه‌تنها پیامد آپنه خواب، بلکه یکی از عوامل مؤثر بر افزایش خطر ابتلا به این اختلال باشند.
 آخرین قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ طلا به قله رسید، سکه گران شد + جدول
روزنامه شرق

آخرین قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ طلا به قله رسید، سکه گران شد + جدول

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ با جهش قابل توجهی همراه شده است. طلای جهانی در آستانه ورود به محدوده ۴۵۰۰ دلاری قرار گرفته و همزمانی این روند صعودی با ثبات قیمت دلار و سیگنال‌های سیاسی، موج تازه‌ای از التهاب را در بازار داخلی طلا رقم زده است.