قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

در ایران ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر اتباع زندگی می‌کنند

مشاور وزیر کشور و رئیس سازمان ملی مهاجرت با بیان اینکه در کشور چهار میلیون و ۸۰۰ هزار نفر تبعه مجاز و غیرمجاز حضور دارند، گفت: از این تعداد، ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر تبعه مجاز و مابقی غیرمجاز هستند.
 در ایران ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر اتباع زندگی می‌کنند

نادر یاراحمدی سه‌شنبه ۲۷ مرداد در جریان سفر به شیراز و در کارگروه امور اتباع استان فارس، با ارائه آماری از وضعیت اتباع در کشور، افزود: از ابتدای امسال تاکنون، به‌رغم محدودیت‌هایی که نیروی انتظامی به دلیل شرایط کشور داشته، بیش از ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیرمجاز را طرد کرده‌ایم.  وی با اشاره به وضعیت اتباع در استان فارس گفت: در استان فارس نزدیک به ۱۰۰ هزار تبعه مجاز دائمی داریم که این افراد با گذرنامه تردد می‌کنند و البته این افراد متغیر هستند. 

رئیس سازمان ملی مهاجرت ادامه داد: به همین میزان نیز در استان فارس افراد غیرمجاز داریم که سال گذشته موفق شدیم نزدیک به ۶۰ هزار نفر از آن‌ها را از استان طرد کنیم و بقیه نیز با توجه به شرایط خاص آن‌ها در کشور و اینکه سال‌ها در این کشور حضور داشته‌اند، باید مسائل‌شان حل و سپس طرد شوند. 

وی تأکید کرد: ما در حال ادامه این طرح با یک رفتار انسانی هستیم، چرا که این افراد در کشور ما زندگی کرده و ارتباطاتی داشته‌اند که این ارتباطات، حق و حقوق قانونی ایجاد کرده است و باید این مسائل را طی یک زمان مشخص حل کنیم تا بتوانند از کشور خارج شوند. 

یاراحمدی درباره اتباع غیرمجاز نیز گفت: اتباع غیرمجاز یک واقعیت و شخصیت حقوقی نیستند، بلکه افرادی هستند که تخلف کرده‌اند و جرم مشهود انجام داده‌اند. نیروی انتظامی موظف است افراد غیرمجاز را با توجه به فرآیندی که برای این کار تعریف شده، تحویل اداره کل اتباع دهد تا از کشور طرد شوند. 

وی افزود: فرد تبعه غیرمجاز از منظر حقوقی هیچ موقعیتی برای دریافت تسهیلات ندارد و او یک حق دارد و آن اینکه او را مجازات نمی‌کنیم و فقط او را طرد می‌کنیم و هیچ حق دیگری ندارد. 

مشاور وزیر کشور درباره اقدامات انجام‌شده در سال جاری گفت: امسال افرادی که به صورت قانونی در کشور حضور داشتند، موظف شدند تعهدات بیشتری نسبت به گذشته داشته باشند. 

یاراحمدی افزود: این افراد اگر می‌خواهند به صورت مستمر از خدمات بهره‌مند شوند، باید بیمه شوند، کد ثنا بگیرند و در سامانه‌های خودنویس و کاتب، محل سکونت خود را ثبت کنند تا بتوانیم خدمات بیشتری به آن‌ها ارائه دهیم. 

وی ادامه داد: این مساله امسال شکل گرفته و کارت‌های متفاوت جمع‌آوری و کارت‌های یکسان صادر می‌شود که این موضوع مدیریت حوزه اتباع را …





 واکنش بانک مرکزی به ادعای مطرح‌شده درباره افزایش ذخایر ارزی | ۴.۵ میلیارد دلار مربوط به خرید ارز از بازار داخلی و جمع‌آوری مازاد عرضه ارز در چارچوب مدیریت بازار و عملیات ارزی بانک مرکزی بوده است
۱۹ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

واکنش بانک مرکزی به ادعای مطرح‌شده درباره افزایش ذخایر ارزی | ۴.۵ میلیارد دلار مربوط به خرید ارز از بازار داخلی و جمع‌آوری مازاد عرضه ارز در چارچوب مدیریت بازار و عملیات ارزی بانک مرکزی بوده است

اقتصادنیوز: بانک مرکزی در اطلاعیه ای درخصوص موضوع افزوده شدن ۱.۴ میلیارد دلار به ذخایر اسکناس عنوان کرد: این منابع از بازار داخلی جمع‌آوری شده است.

 مینا نامداری؛ چهره پرحاشیه اینستاگرام و پروژه بازگشت بلاگرها | پرسش‌هایی درباره یک مصاحبه جنجالی
۱۶ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

مینا نامداری؛ چهره پرحاشیه اینستاگرام و پروژه بازگشت بلاگرها | پرسش‌هایی درباره یک مصاحبه جنجالی

انتشار گفت‌وگوی تازه مینا نامداری، بلاگر پرحاشیه‌ای که سال‌ها با ویدیوهای جنجالی در شبکه‌های اجتماعی شناخته می‌شد، حالا با پرسش‌های تازه‌ای همراه شده است: آیا با یک تحول شخصی روبه‌رو هستیم یا تلاشی برای استفاده از چهره‌های پرمخاطب در بازتعریف روایت رسمی؟

 فوتبال ۳۶۰ رفع فیلتر شد
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

فوتبال ۳۶۰ رفع فیلتر شد

علت از دسترس خارج شدن این اپلیکیشن و وب‌سایت فوتبالی و نهاد فیلترکننده آن هنوز به‌صورت رسمی اعلام نشده است.

 آخرین قیمت طلا و سکه؛ امروز شنبه 31 مرداد 1405
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

آخرین قیمت طلا و سکه؛ امروز شنبه 31 مرداد 1405

جدیدترین قیمت طلا و سکه در بازار تهران مشخص شد.

 پرونده تراستی‌ها در سه مسیر مجلس، قوه قضائیه و دیوان محاسبات؛ خیانت در امانت در پرونده تراستی‌ها؟/ متخلفان باید پاسخگو باشند
۲۶ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

پرونده تراستی‌ها در سه مسیر مجلس، قوه قضائیه و دیوان محاسبات؛ خیانت در امانت در پرونده تراستی‌ها؟/ متخلفان باید پاسخگو باشند

پرونده تراستی‌ها، واسطه‌هایی که در سال‌های تحریم مسئول جابه‌جایی بخشی از منابع مالی و درآمدهای ارزی کشور بودند، حالا هم‌زمان در کمیسیون اقتصادی مجلس، دستگاه قضایی و دیوان محاسبات در حال بررسی است. منوچهر متکی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، از گزارش‌هایی درباره انحراف و احتمال خیانت در امانت از سوی بخشی از این مجموعه‌ها خبر می‌دهد

 فیلم پسر حاتمی کیا به خاطر امیر جدیدی توقیف می شود؟ | ببینید
۳۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فیلم پسر حاتمی کیا به خاطر امیر جدیدی توقیف می شود؟ | ببینید

تهیه‌کننده فیلم سینمایی «اسکورت» که در جشنواره فجر سال گذشته رونمایی شد، با بیان اینکه این فیلم در چارچوب مقررات و مجوزهای مربوطه ساخته شده است، از تلاش برای اکران نسخه باکیفیت‌تر «اسکورت» تا هفته آینده خبر داد.