قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱ ساعت قبل

حمایت ویژه بانک سپه از بخش تولید و کسب‌وکار با پرداخت 532 همت تسهیلات در دولت چهاردهم

بانک سپه در راستای تحقق اهداف اقتصادی دولت چهاردهم و در طی سه سال اخیر و با هدف تقویت بنیه تولید و حمایت از اصناف، با پرداخت 532 همت تسهیلات به بخش تولید و کسب‌وکار عملکرد درخشانی را به ثبت رساند.
 حمایت ویژه بانک سپه از بخش تولید و کسب‌وکار با پرداخت 532 همت تسهیلات در دولت چهاردهم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

‌به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بانک سپه، بررسی کارنامه عملکرد این بانک از ابتدای استقرار دولت چهاردهم تا پایان تیرماه سال ۱۴۰۵ نشان می‌دهد که تسهیلات پرداختی به مشتریان حقوقی و اصناف بیش از ۳۹۰ همت بوده که ۴۲ درصد از کل تسهیلات پرداختی بانک در این بازه را شامل می‌شود.

‌این گزارش حاکی است، روند حمایت‌های اعتباری بانک سپه از هفته دولت سال ۱۴۰۴ تا پایان تیرماه ۱۴۰۵ نیز با شتاب قابل‌توجهی همراه بوده؛ بطوری‌که ۴۷ درصد از کل تسهیلات این بانک به ارزش 137 همت به این بخش اختصاص یافته است.

‌همچنین، آمار ۴ ماهه نخست سال جاری (ابتدای سال ۱۴۰۵ تا پایان تیرماه) نشان‌دهنده تداوم روند به سمت حمایت حداکثری از تولید و اصناف است؛ در این بازه زمانی، ۵۵ درصد از کل تسهیلات پرداختی بالغ بر 56 همت به مشتریان حقوقی و اصناف اختصاص یافته است.

‌بانک سپه از ابتدای دولت چهاردهم در توزیع منابع خود، رویکرد حمایت از بخش‌های پیشران را در اولویت قرار داده است که بر این اساس، تنها در چهار ماهه ابتدایی سال جاری، مجموعا بیش از ۳۶۲ هزار فقره تسهیلات به ارزش بیش از 101 همت در بخش‌های مختلف اقتصادی به متقاضیان اعطا کرده است که این امر نشان از تعهد این بانک به ایفای نقش به‌عنوان بازوی اجرایی سیاست‌های کلان پولی و بانکی کشور دارد. …






 اخبار جدید

 افزایش ۱۱ درصدی نرخ فروش محصولات فهامون
۴ ساعت قبل / سایت صدای بورس

افزایش ۱۱ درصدی نرخ فروش محصولات فهامون

شرکت آلیاژ گستر هامون با نماد معاملاتی «فهامون»، از تغییر نرخ فروش محصولات خود خبر داد.

 وقتی دستگیره درِ خودرو از یک جز ساده به خطر ایمنی تبدیل شد
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

وقتی دستگیره درِ خودرو از یک جز ساده به خطر ایمنی تبدیل شد

دستگیره‌های مخفی نماد خودرو‌های مدرن بودند؛ حالا یک فراخوان بزرگ، آینده آنها را زیر سؤال برده است.

 مخالفت وزارت صمت و دفتر صنایع خودرو با افزایش تعرفه واردات
۴ ساعت قبل / سایت اسب بخار

مخالفت وزارت صمت و دفتر صنایع خودرو با افزایش تعرفه واردات

طبق اعلام محمدعلی حاجی زاده، وزارت صمت و دفتر صنایع خودرو کاملاً با افزایش تعرفه های واردات مخالف هستند و تمام قد مقابل این قضیه ایستاده اند.

 تاکید ایران و پاکستان بر راه اندازی کریدور مشترک با چین - تسنیم
۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

تاکید ایران و پاکستان بر راه اندازی کریدور مشترک با چین - تسنیم

دبیر شورای عالی مناطق آزاد در دیدار با سفیر پاکستان در ایران بر راه‌اندازی کریدور مشترک با چین تاکید کرد.

 شروع فروش ۲ خودرو لاماری اکو و نئو -شهریور۱۴۰۵ (+ زمان، قیمت، پیش‌پرداخت و شرایط تحویل)
۲۶ دقیقه قبل / سایت پرشین خودرو

شروع فروش ۲ خودرو لاماری اکو و نئو -شهریور۱۴۰۵ (+ زمان، قیمت، پیش‌پرداخت و شرایط تحویل)

شرایط فروش لاماری اکو و لاماری نئو شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد؛ جزئیات قیمت، فروش نقدی و اقساطی، پیش‌پرداخت، مبلغ اقساط و زمان تحویل را بخوانید.

 پیش‌بینی قیمت مسکن تا پاییز؛ رکود هست، ارزانی نه / ۲ میلیارد وام مسکن بگیرید، نزدیک ۶ میلیارد تومان پس بدهید!
۶ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

پیش‌بینی قیمت مسکن تا پاییز؛ رکود هست، ارزانی نه / ۲ میلیارد وام مسکن بگیرید، نزدیک ۶ میلیارد تومان پس بدهید!

در حالی بازار مسکن شهریورماه در آرامش نسبی به سر می‌برد، افزایش هزینه ساخت، تورم و سیاست‌های دستوری همچنان فشار صعودی بر قیمت‌ها وارد می‌کند.

دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026